MISS - Marbella International Spanish School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De school

Onze school ligt midden in het centrum van Marbella, maar toch in een rustige straat, op slechts 3 minuten van het strand en de promenade en dicht bij alle voorzieningen van het stadscentrum, het is ook op loopafstand van de kustbus die loopt tussen Malaga en Estepona.

Onze lessen worden gegeven in ruime klaslokalen met airconditioning, allemaal met natuurlijk licht, uitgerust met verschillende vormen van multimedia en bieden een hoge mate van comfort.

Er is een ondergrondse garage in de buurt van de school of je kunt op straat parkeren, hoewel parkeren soms moeilijk kan zijn.

111149_111114_IMG_0108.JPG

De leraren

Onze hooggekwalificeerde leraren zijn moedertaalsprekers met jarenlange onderwijservaring onder hun riem. We kiezen alleen voor docenten die graag doen wat ze doen en die er alles aan doen om hun kennis met hun studenten te delen. Zij zijn de belangrijkste troeven van onze Marbella International Spanish School. We delen allemaal dezelfde filosofie: onze prioriteit is om communicatie te vergemakkelijken. Nauwkeurigheid is verbeterd door gestaag klaswerk, activiteiten en gevoelige correctie en, natuurlijk, de mogelijkheid om regelmatig te oefenen.

Ons gestaag groeiend team bestaat uit mensen die geloven in het aanpassen van hun methoden aan het profiel van hun studenten en die de nodige ervaring hebben om dit met succes te doen. Zoals we allemaal nu weten, leert iedereen anders.

Maribel Ortiz

Het was mijn liefde voor taal als een middel om te communiceren met mensen van verschillende nationaliteiten en culturen en mijn respect voor en interesse in andere culturen die mij ertoe hebben gebracht om vertalen en tolken te studeren aan de universiteit van Malaga, na jarenlang Engels en Duits te leren in Spanje en in het buitenland. Maar het was mijn levenslange passie voor lesgeven die ertoe leidde dat ik me specialiseerde in taalonderwijs, in het bijzonder mijn moedertaal in het Spaans.

Tijdens mijn carrière heb ik veel mensen uit verschillende landen leren kennen en veel van hen Spaans geleerd, ze kennis laten maken met de Spaanse cultuur en onze Spaanse levensstijl, maar ik heb ook veel van elk van hen geleerd. Daarom is mijn slogan soms leren altijd leren.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella is een van de beste vakantiebestemmingen in Europa. Ook hebben duizenden mensen van over de hele wereld tweede huizen in en rond deze gastvrije en levendige kustplaats. Er zijn veel voordelen aan het leren van Spaans in Marbella. Ten eerste is er de locatie, die op slechts 40 minuten van de internationale luchthaven van Malaga ligt, en binnen handbereik van de belangrijkste Andalusische hoofdsteden Granada, Sevilla, Córdoba en Cádiz, en niet te vergeten de Britse stad Gibraltar, en zelfs Marokko is alleen een paar uur rijden. Ten tweede is het klimaat fantastisch waardoor dit een resort is waar zowel inwoners als bezoekers het hele jaar door van kunnen genieten. Ten derde biedt Marbella een opwindende en ideale mix van kosmopolitische, chique en traditionele kleuren in een stad van beheersbare proporties. Dan is er een Vierde, Een Vijfde, enzovoort - maar kom en ontdek wat de voordelen voor jezelf zijn!

Locaties

Marbella

Address
C/ Notario Luis Oliver 6, Edif. Liceo 3º A
29602 Marbella

29602 Marbella, Andalusië, Spanje