Lees de Officiële Beschrijving

De school

Onze school ligt midden in het centrum van Marbella, maar toch in een rustige straat, op slechts 3 minuten van het strand en de promenade en dicht bij alle voorzieningen van het stadscentrum, het is ook op loopafstand van de kustbus die loopt tussen Malaga en Estepona.

Onze lessen worden gegeven in ruime klaslokalen met airconditioning, allemaal met natuurlijk licht, uitgerust met verschillende vormen van multimedia en bieden een hoge mate van comfort.

Er is een ondergrondse garage in de buurt van de school of je kunt op straat parkeren, hoewel parkeren soms moeilijk kan zijn.

111149_111114_IMG_0108.JPG

De leraren

Onze hooggekwalificeerde leraren zijn moedertaalsprekers met jarenlange onderwijservaring onder hun riem. We kiezen alleen voor docenten die graag doen wat ze doen en die er alles aan doen om hun kennis met hun studenten te delen. Zij zijn de belangrijkste troeven van onze Marbella International Spanish School. We delen allemaal dezelfde filosofie: onze prioriteit is om communicatie te vergemakkelijken. Nauwkeurigheid is verbeterd door gestaag klaswerk, activiteiten en gevoelige correctie en, natuurlijk, de mogelijkheid om regelmatig te oefenen.

Ons gestaag groeiend team bestaat uit mensen die geloven in het aanpassen van hun methoden aan het profiel van hun studenten en die de nodige ervaring hebben om dit met succes te doen. Zoals we allemaal nu weten, leert iedereen anders.

Maribel Ortiz

Het was mijn liefde voor taal als een middel om te communiceren met mensen van verschillende nationaliteiten en culturen en mijn respect voor en interesse in andere culturen die mij ertoe hebben gebracht om vertalen en tolken te studeren aan de universiteit van Malaga, na jarenlang Engels en Duits te leren in Spanje en in het buitenland. Maar het was mijn levenslange passie voor lesgeven die ertoe leidde dat ik me specialiseerde in taalonderwijs, in het bijzonder mijn moedertaal in het Spaans.

Tijdens mijn carrière heb ik veel mensen uit verschillende landen leren kennen en veel van hen Spaans geleerd, ze kennis laten maken met de Spaanse cultuur en onze Spaanse levensstijl, maar ik heb ook veel van elk van hen geleerd. Daarom is mijn slogan soms leren altijd leren.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella is een van de beste vakantiebestemmingen in Europa. Ook hebben duizenden mensen van over de hele wereld tweede huizen in en rond deze gastvrije en levendige kustplaats. Er zijn veel voordelen aan het leren van Spaans in Marbella. Ten eerste is er de locatie, die op slechts 40 minuten van de internationale luchthaven van Malaga ligt, en binnen handbereik van de belangrijkste Andalusische hoofdsteden Granada, Sevilla, Córdoba en Cádiz, en niet te vergeten de Britse stad Gibraltar, en zelfs Marokko is alleen een paar uur rijden. Ten tweede is het klimaat fantastisch waardoor dit een resort is waar zowel inwoners als bezoekers het hele jaar door van kunnen genieten. Ten derde biedt Marbella een opwindende en ideale mix van kosmopolitische, chique en traditionele kleuren in een stad van beheersbare proporties. Dan is er een Vierde, Een Vijfde, enzovoort - maar kom en ontdek wat de voordelen voor jezelf zijn!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Deze school biedt ook:


MISS - Marbella International Spanish School

Marbella is een van de favoriete vakantiebestemmingen van de Europeanen. Het milde klimaat het hele jaar door, het brede scala aan sportieve en recreatieve activiteiten e ... [+]

Haal het beste uit je vakantie

Marbella is een van de favoriete vakantiebestemmingen van de Europeanen. Het milde klimaat het hele jaar door, het brede scala aan sportieve en recreatieve activiteiten en het kosmopolitische karakter van deze stad, samen met de traditionele Andalusische wortels, maken Marbella de ideale locatie voor het volgen van een cursus Spaans.

MISS biedt een verscheidenheid aan intensieve cursussen die ervoor zorgen dat je vanaf het begin Spaans kunt spreken en kunt praten met de lokale bevolking en de andere internationale studenten.

Maak gebruik van een aantal activiteiten die de school in de weekenden organiseert om wat extra pit te geven aan je zomerprogramma!... [-]

Spanje Marbella
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
3 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
MISS - Marbella International Spanish School

De intensieve cursussen zijn bedoeld voor studenten die in de kortst mogelijke tijd vloeiend Spaans willen worden. Onze focus ligt op succesvolle communicatie. Onze inten ... [+]

De intensieve cursussen zijn bedoeld voor studenten die in de kortst mogelijke tijd vloeiend Spaans willen worden.

Onze focus ligt op succesvolle communicatie . Onze intensieve cursussen zijn beschikbaar op alle niveaus en bieden u alle basisvaardigheden om vertrouwd te worden in het Spaans of om voort te bouwen op uw eerdere kennis om uw taalvaardigheden te vergroten, allemaal binnen slechts een paar maanden.

In elke les combineren we grammatica en conversatie zodat u kunt leren en vervolgens de noodzakelijke hoekstenen van de taal kunt oefenen.

Je bestudeert de basis taalvaardigheden - lezen, schrijven, spreken en luisteren - met de nadruk op woordenschat, zodat je mondeling en schriftelijk kunt communiceren, en je zult ook profiteren van een overzicht van de Spaanse cultuur om je te helpen begrijpen - en genieten - de Spaanse levensstijl.... [-]

Spanje Marbella
Open Inschrijving
Spaans
Voltijd
1 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
MISS - Marbella International Spanish School

De cursus is sterk gericht op SUCCESVOLLE communicatie door de vier taalvaardigheden te combineren: spreken, lezen, schrijven en luisteren - met de nadruk op vocabulaire, ... [+]

Slechts 10 uur les per week en je kunt vloeiend Spaans worden binnen vier maanden!

De cursus is sterk gericht op SUCCESVOLLE communicatie door de vier taalvaardigheden te combineren: spreken, lezen, schrijven en luisteren - met de nadruk op vocabulaire, waardoor studenten mondeling en schriftelijk kunnen communiceren binnen de kortst mogelijke tijd.

De cursus is verdeeld in twee delen van elk twee maanden. Aan het einde van het eerste deel hebben de studenten niveau A1 bereikt, zodat ze in het dagelijks leven comfortabel in het Spaans kunnen communiceren. Dit moet studenten de nodige motivatie bieden om door te gaan met het tweede deel, niveau A2 bereiken aan het einde van de viermaandse cursus en het niveau van hun taalvaardigheid verhogen naar een doelstandaard. Niveau A2 is het hoogste niveau in de Basic User Group en is het vereiste niveau om de Spaanse nationaliteit aan te vragen.... [-]

Spanje Marbella
Open Inschrijving
Spaans
Deeltijd
4 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
MISS - Marbella International Spanish School

Bij MISS Marbella international Spanish School geven we al jaren les in het Engels en we weten heel goed wat de behoeften van onze studenten zijn. Daarom hebben we twee s ... [+]

Engelse lessen in Marbella

Bij MISS Marbella international Spanish School geven we al jaren les in het Engels en we weten heel goed wat de behoeften van onze studenten zijn. Daarom hebben we twee soorten Engelse lessen:

Engelse ondersteuningslessen: voor onze leerlingen in het primair, secundair, baccalaureaat en selectiviteitstype die het onderwerp moeten begrijpen en doorgeven. Klassen in kleine groepen (3-5 studenten) en op niveaus (slechts één cursus per klas).

De hoogleraren van MISS zijn afgestudeerden, bezitters van het Certificate of Pedagogical Aptitude (CAP) dat ons accrediteert om het onderwijs in het secundair en baccalaureaat te oefenen. Als Engelse leraren kennen we het Spaanse onderwijssysteem en weten we hoe we onze studenten kunnen laten slagen. Elk jaar hebben we een 100% -kaart in Selectividad!... [-]

Spanje Marbella
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
MISS - Marbella International Spanish School

MISS - Marbella International Spanish School biedt een nieuwe cursus voor het komende jaar: Spaans leren bij je leraar thuis. De beste gelegenheid voor een volledige onde ... [+]

Onderdompeling met je leraar

MISS - Marbella International Spanish School biedt een nieuwe cursus voor het komende jaar: Spaans leren bij je leraar thuis. De beste gelegenheid voor een volledige onderdompelingservaring, leven met en worden onderwezen door uw ervaren en gekwalificeerde Spaanse leraar.

Deze cursus bestaat uit:

20 privélessen per week op onze taalschool in het centrum van Marbella. Flexibel rooster.Accommodatie bij de leraar thuis in Marbella op basis van volpension, inclusief een eenpersoonskamer en een eigen badkamer, met accommodatie van topkwaliteit.Luchthaventransfer en -afgifte door uw gastdocent.

De cursus Spaans leren bij de docent thuis is de beste optie voor studenten die in korte tijd hun Spaans willen verbeteren en de ervaring willen beleven van een volledige taalcursus.... [-]

Spanje Marbella
Open Inschrijving
Spaans
Voltijd
1 - 2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
MISS - Marbella International Spanish School

We passen de lessen aan aan uw specifieke vereisten, helpen u Spaans te spreken en te begrijpen op korte termijn of perfectioneren uw vaardigheden in overeenstemming met ... [+]

Privélessen: pas je leren aan

Jij bepaalt wanneer, wat en hoe.

Onze privélessen zijn op maat gemaakt om aan uw interesses, niveau en behoeften te voldoen, evenals uw beschikbaarheid.

We passen de lessen aan aan uw specifieke vereisten, helpen u Spaans te spreken en te begrijpen op korte termijn of perfectioneren uw vaardigheden in overeenstemming met uw professionele vereisten, academische ambities, werkcapaciteit, culturele interesses, enz., Alles in een ontspannen omgeving, uw leraar die het leermateriaal aan uw behoeften aanpast en u helpt om uw doelen in uw eigen tempo te bereiken.

Onze privélessen zijn ook een uitstekende keuze als u uw gespreksvaardigheden wilt opfrissen.... [-]

Spanje Marbella
Open Inschrijving
Spaans
Voltijd
1 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
MISS - Marbella International Spanish School

Deze cursus is bedoeld voor ondernemers, werknemers in de horeca, toerisme, catering en iedereen die werk zoekt in de horeca en die van plan is de nodige kennis voor de E ... [+]

Cursus Engels voor toerismecatering en gastvrijheid

De cursus duurt 40 uur en is verdeeld over 4 uur per week gedurende 2 dagen.

Ontvangers: Deze cursus is bedoeld voor ondernemers, werknemers in de horeca, toerisme, catering en iedereen die werk zoekt in de horeca en die van plan is de nodige kennis voor de Engelse taal te verwerven.

Cursusbeschrijving en prijsLooptijd

Trainer: Sofía Montes López- Menchero

Studies en opleiding: diploma in zakelijke en toeristische activiteiten

Professionele ervaring: docent gespecialiseerd in hotels, toerisme en restauratie. Met meer dan 20 jaar ervaring in de hotelindustrie en ervaring in grote hotelketens in het buitenland.

Docent Engels en Spaans aan de MISS Languages Academy.Trainer van seminars Engels en Toerisme.Trainer bij HEC Marbella voor studenten Diploma en BBA (de Global Academic Partner van het American HotelInhoud van onze cursus... [-]
Spanje Marbella
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
40 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
MISS - Marbella International Spanish School

Een taal leren is een kwestie van trainen. We kunnen u alle hulpmiddelen bieden die u nodig heeft om uw vermogen om Spaans te spreken en te begrijpen in de kortst mogelij ... [+]

Cursus het hele jaar: Word vloeiend in het Spaans

Misschien woon je nu al een aantal jaren aan de Costa del Sol, spreek je wat Spaans, maar ben je van mening dat je niet verder kunt of niet voldoende zelfvertrouwen hebt om uit te proberen wat je weet. Welnu, we weten hoe je je voelt en weten wat je eraan kunt doen - alles wat je nodig hebt is een nieuwe kickstart.

Een taal leren is een kwestie van trainen. We kunnen u alle hulpmiddelen bieden die u nodig heeft om uw vermogen om Spaans te spreken en te begrijpen in de kortst mogelijke tijd te verbeteren. Een belangrijk onderdeel van deze cursussen is een gesprek en onze belangrijkste focus zal liggen op verbale communicatie, ondersteund door bruikbare woordenschat, grammatica, video's en luisteroefeningen om u te helpen uw uitspraak te verbeteren.... [-]

Spanje Marbella
Open Inschrijving
Spaans
Voltijd
1 - 4 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
MISS - Marbella International Spanish School

El Instituto Cervantes is een overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor de bevordering van de studie en het onderwijzen van de Spaanse taal en cultuur. Het stelt de ... [+]

DELE Voorbereidingscursus: haal het beste resultaat met je diploma

El Instituto Cervantes is een overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor de bevordering van de studie en het onderwijzen van de Spaanse taal en cultuur. Het stelt de examens DELE (Diploma's in het Spaans als een vreemde taal) in - internationaal erkende officiële kwalificaties met permanente geldigheid.

Onze leraren zijn geaccrediteerde DELE-examinatoren. Ze bereiden studenten voor op DELE-examens (op niveau A1 tot C2), ongeacht de redenen waarom de studenten de kwalificatie nodig hebben: voor academische doeleinden, om de Spaanse nationaliteit aan te vragen, om professionele redenen, enz.

Beschrijving van de... [-]
Spanje Marbella
Open Inschrijving
Spaans
Voltijd
1 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands