Lees de Officiële Beschrijving

Reis naar Spanje voor een, twee of drie maanden. We bieden de mogelijkheid om bij een Spaans gastgezin te verblijven om ondergedompeld te worden in de cultuur en je Spaans te verbeteren. Word lid van studenten van over de hele wereld om vloeiendheid te bereiken en de wereld te zien. Onze cursussen worden aangeboden van mei tot september.

We bieden ook surflessen aan met een local die je les zal geven in de populairste en bekendste stranden van Noord-Spanje . We werken nauw samen met professionele surfinstructeurs om ervoor te zorgen dat het best mogelijke surfen wordt bereikt. Onze professionals hebben honderden vorige lessen op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderd. Veiligheid is ook een belangrijke factor waarmee we rekening houden.

Zoals we eerder vermeldden, naast het surfen, bieden we ook Spaanse lessen aan . In Spanje is het erg handig om enkele Spaanse zinnen te leren, die kunnen helpen bij het onderdompelen in de lokale cultuur van Spanje . De beste manier om een ​​taal te leren, is door hem te leren in een land waar de taal wordt gesproken. Onze ervaren, volledig gekwalificeerde native tutors helpen je Spaans in de klas te leren , zodat je kunt oefenen op straat , bij je gastgezin of met je vrienden.

Ons team van enthousiaste en toegewijde Spaanse docenten werkt voortdurend samen om hun beste praktijken van het lesgeven in het Spaans uit te blinken!

blue and white surfboard on seashoreAlex Block / Unsplash

accommodatie

Een geweldige manier om ondergedompeld te raken in de lokale cultuur, is door te leven als een local. De student wordt gekoppeld aan een gastgezin dat huisvesting voor hen zal bieden. Op deze manier kunnen studenten leren hoe het is om in Getxo te wonen, terwijl ze ook hun Spaanse vocabulaire kunnen verbeteren en uitbreiden.

Wonen bij een gastgezin opent ook de mogelijkheid om steeds meer lokale mensen te ontmoeten en sterke banden met hen aan te gaan, waardoor het een tweede familie wordt. Dit geeft studenten ook een kans om te leren over lokale tradities, levensstijlen en comfort van een huis.

Wat te zien?

Bilbao is de levendige hoofdstad van Baskenland, een autonome regio in Noord-Spanje langs de Golf van Biskaje. Bekend om zijn aangename weer, prachtige stranden, en unieke cultuur en eten, vele toeristen massaal naar deze locatie elk jaar.

Hoewel Spaans de gemeenschappelijke taal is, heeft Bilbao ook zijn eigen Baskische taal, wat opvalt als een isolerende taal zonder bestaande verwante talen. Bilbao is ook de thuisbasis van vele historische en artistieke monumenten, zoals het Guggenheim-museum en Casco Viejo.

Behalve esthetische en artistieke wonderen, herbergt Bilbao ook belangrijke technologische en economische hoogstandjes. De Vizcaya-brug is een van de eerste hangbruggen die ooit in Europa is gebouwd en is daardoor een Werelderfgoed geworden.

Het Guggenheim-museum werd ontworpen door Frank Gehry en geopend in 1997. Na zijn grote opening leidde het museum het begin van de nieuwe rijke artistieke periode van Bilbao. Een van de meest memorabele kenmerken van het staalkleurige gebouw is de vorm en structuur, die een onorthodox ontwerp heeft. Rondom het gebouw staan ​​beroemde monumenten en sculpturen, zoals het bloemrijke Puppy en de torenhoge Maman-spin, een van de grootste sculpturen ter wereld.

Aan het noordelijke uiteinde van Bilbao ligt de welvarende wijk Getxo. Dit is de thuisbasis van enkele van de meest populaire stranden langs de baai, met veel inwoners en toeristen die komen surfen, wandelen en genieten van de uitzichten die het strand te bieden heeft. Met slechts 15 minuten met de trein van de stad, is er geen excuus om het strand over te slaan tijdens een bezoek aan Bilbao!

Verzekering

85388_Immagine.jpg

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Cursus

LM Marti Education

We werken nauw samen met professionele surfinstructeurs om ervoor te zorgen dat het best mogelijke surfen wordt bereikt. Onze professionals hebben honderden vorige lessen ... [+]

Heb je eerder in de Golf van Biskaje gesurfd? Zo niet, dan sta je voor een speciale verrassing! Wij bieden surflessen aan met een local die je les zal geven in de populairste en bekendste stranden van Noord-Spanje.

We werken nauw samen met professionele surfinstructeurs om ervoor te zorgen dat het best mogelijke surfen wordt bereikt. Onze professionals hebben honderden vorige lessen op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderd. Veiligheid is ook een belangrijke factor waarmee we rekening houden.

Naast surfen, bieden we ook Spaanse lessen aan. In Spanje is het erg handig om enkele Spaanse zinnen te leren, die kunnen helpen bij het onderdompelen in de lokale cultuur van Spanje. De beste manier om een ​​taal te leren, is door hem te leren in een land waar de taal wordt gesproken. Onze ervaren, volledig gekwalificeerde native docenten helpen je Spaans in de klas te leren, zodat je kunt oefenen op straat, bij je gastgezin of met je vrienden.... [-]

Spanje Getxo
Open Inschrijving
Voltijd
1 - 3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands