Instituto Tecnológico MasterD

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

presentatie

De sleutel tot professioneel succes ligt in de vaardigheden die een persoon kan verwerven, waarbij deze steeds meer worden gewaardeerd door bedrijven bij het kiezen van een kandidaat voor een baan.

Daarom werd het Instituto Tecnológico MasterD dat is bedoeld om professionals in de sector op te leiden zodat ze de juiste professionele vaardigheden verwerven om de arbeidsmarkt te betreden.

Hiervoor hebben we in onze instelling het beste team van professionals in de sector die onze studenten zullen helpen om de juiste vaardigheden te verwerven, met de hulp van onze technologische klaslokalen verspreid over de nationale geografie. In deze technologische ruimtes trainen onze studenten de juiste vaardigheden om de eerder verworven theoretische kennis te versterken.

Ten slotte, en om onze missie te vervullen, werkt Instituto Tecnológico MasterD het Instituto Tecnológico MasterD samen met de belangrijkste technologische bedrijven in elk van de sectoren. Deze samenwerking zal onze studenten helpen de juiste vaardigheden te verwerven en hun integratie op de arbeidsmarkt te vergemakkelijken.

methodologie

Het technologische instituut van MasterD biedt een open training van kwaliteit, gemengd en aangepast aan de behoeften van onze studenten. We hebben experts in elk van de onderwerpen die studenten helpen hun doel te bereiken door middel van live lessen, lezingen en face-to-face workshops. Alle face-to-face-activiteiten worden uitgevoerd in elk van de technologische klaslokalen verspreid over het nationale grondgebied of in de faciliteiten van onze samenwerkende bedrijven. We zijn ongetwijfeld toegewijd aan een praktische en flexibele training voor iedereen die zijn professionele vaardigheden wil uitbreiden.

Het Instituto Tecnológico MasterD richt zich op de uitgebreide analyse van de instelling die de cursussen verzorgt, om de studies te garanderen, evenals de eigen opleiding die wordt gegeven. Hiervoor accrediteert het Instituto Tecnológico MasterD het succes van de volgende aspecten:

  • Institutionele integriteit: verifieert de aspecten met betrekking tot informatie, toelating, tarieven en het beheer van processen en diensten.
  • Administratieve verantwoordelijkheid: zorgt voor de kwaliteit van de juridische situatie, de relevantie van de faciliteiten, de persoonlijke en financiële stabiliteit van de instelling, de ethische waarden en de toewijding tot continue verbetering.
  • Academische kwaliteit: verwijst naar kwaliteit in onderwerpen die verband houden met onderwijs, leren en diensten. Als een aanvrager onderwijsinstelling voldoen wij aan de procedures om academische excellentie te bieden. In die zin moeten we aantonen waarom onze procedures het succes van studenten verbeteren en de verwachtingen van onderwijs, leren, onderzoek en diensten verhogen. Dit goede werk leidt de doelstellingen en de missie van de instelling. Hetzelfde, u moet de kwaliteit aantonen van de specifieke cursus die u wilt verifiëren.

praktijken

Een zeer belangrijk onderdeel van ons trainingsproces is de implementatie van de vaardigheden die in een bedrijf zijn verworven. Hiervoor zullen de studenten onze stage-service in bedrijf hebben. We hebben de hulp van meer dan 1.200 technologiebedrijven die met ons samenwerken om uw doel te bereiken.

Zodra je je theoretische en praktische training hebt voltooid, begin je met het trainen van al je vaardigheden die je tijdens de cursus hebt opgedaan in een echt bedrijf. Om dit te doen, en als onderdeel van het competentietrainingproces, zullen we samenwerken om meer te weten te komen over de arbeidsmarkt en hoe we op de juiste manier kunnen omgaan met het inbrengen op de werkplek.

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans

Bekijk Diploma's » Bekijk cursussen » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Cursus Android-programmering

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Deze cursus van Android-programmering biedt u de mogelijkheid om een ​​professionele expert te worden in het programmeren en ontwikkelen van applicaties voor Android, het meest wijdverspreide mobiele apparaatplatform in de markt, en een van de meest gevraagde profielen op de arbeidsmarkt. [+]

Leren plannen op Android

Wil je je eigen applicaties voor Android maken?

Deze cursus van Android-programmering biedt u de mogelijkheid om een ​​professionele expert te worden in het programmeren en ontwikkelen van applicaties voor Android, het meest wijdverspreide mobiele apparaatplatform in de markt, en een van de meest gevraagde profielen op de arbeidsmarkt.

Met deze Android-cursus leert u hoe u omgaat met de Android Studio-omgeving en leert u meer over de nieuwste ontwikkelingen in Android-apps. Daarnaast kunt u uw eigen Android-app maken en laten we u zien hoe u deze kunt publiceren op Google Play.

Bereid deze training voor in Android-apps, in je eigen tempo, met een online campus, live lessen met je docent en videoclassen, met dit alles kun je een ontwikkelaar van applicaties voor Android worden.... [-]


Cursus Energie-efficiëntie

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Energiecertificering en audits zijn twee van de sectoren met de meeste projectie. Tegenwoordig moeten alle gebouwen die zijn gebouwd, die willen huren of verkopen, een energiecertificaat hebben. [+]

Wil je een energiecertificeerder worden?

Energiecertificering en audits zijn twee van de sectoren met de meeste projectie. Tegenwoordig moeten alle gebouwen die zijn gebouwd, die willen huren of verkopen, een energiecertificaat hebben.

Het verplichte karakter van energie-audits in bepaalde gebouwen zorgt voor een toename van de arbeidsactiviteit in deze indrukwekkende arbeidssector.

Met deze cursus energie-efficiëntie leert u het beheer van alle certificeringsprogramma's en het volledige proces van het uitvoeren van een energie-audit.

Om uw kennis te consolideren, kunt u uw opleiding als energiecertificator afronden, en volledig gedetailleerde praktische gevallen uitvoeren, zowel energiecertificering als het uitvoeren van een audit van begin tot eind, met name die van MasterD, een bedrijf dat is samengesteld uit meer dan 20 centra.... [-]


Cursus Reparatie Computers

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Deze cursus van computeronderhoud en -reparatie bereidt u voor om de officiële certificering van de Vereniging van Computertechnici (ATI) te verkrijgen in "Veiligheid en Samenwerking op het Internet". [+]

Onderzoek reparatie en onderhoud van computers

Wilt u een reparateur van computerapparatuur worden? Wilt u uw professionele profiel promoten met officiële computercertificaten? Kent u de wereld van 3D-printen?

Deze cursus van computeronderhoud en -reparatie bereidt u voor om de officiële certificering van de Vereniging van Computertechnici (ATI) te verkrijgen in "Veiligheid en Samenwerking op het Internet".

Tegenwoordig is het essentieel om een ​​succesvolle professionele certificering te hebben om sollicitatiegesprekken te confronteren met een garantie.

Beheers de montage en reparatie van elke computer, ongeacht uw technologie, en leer reparaties uit te voeren, rekening houdend met computerbeveiliging en online samenwerking met hulpmiddelen voor externe toegang op internet.... [-]


Cursus Voor 3D-afdrukken

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Wil je 3D-printen leren? Meer en meer nieuws of rapporten verschijnen over de resultaten van 3D-technologieën in verschillende sectoren (industrie, technologie, gezondheid, enz.), Dingen die tot voor kort nog sciencefiction leken, zijn echt. [+]

Trainingscursus in 3D-printen

Wil je 3D-printen leren? Meer en meer nieuws of rapporten verschijnen over de resultaten van 3D-technologieën in verschillende sectoren (industrie, technologie, gezondheid, enz.), Dingen die tot voor kort nog sciencefiction leken, zijn echt.

Om deze reden hebben we deze cursus 3D-printen gemaakt waarmee u alle voordelen van deze nieuwe technologie leert kennen en u wordt getraind in ontwerp, scannen en 3D-printen en 3D-postprints.

Met deze cursus 3D-printers weet u welke sectoren van deze 3D-technologie profiteren. Nadat u ze hebt gekend, kunt u overwegen om u in het bijzonder te specialiseren.

Met deze training in 3D-printen dompelen we u onder in de wereld van 3D-technologieën zodat u met garanties kunt trainen. We durven te zeggen dat u voor een van de meest complete cursussen in 3D-printing op de markt staat omdat deze alle noodzakelijke velden behandelt om een ​​goede professional te worden.... [-]


Cursus Voor Programmeren Van Mobiele Apps

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Met de loop van mobiele applicaties leert u de twee belangrijkste programmeertalen zoals Java en Swift, waarmee u uw multiplatform-applicaties kunt ontwikkelen. [+]

Cursus voor mobiele apps

Wil je leren hoe je je eigen applicaties kunt ontwikkelen voor de twee belangrijkste platforms in de markt?

Met deze cursus voor het programmeren van mobiele apps kunt u applicaties maken voor Android- en Iphone-mobiele telefoons.

Met de loop van mobiele applicaties leert u de twee belangrijkste programmeertalen zoals Java en Swift, waarmee u uw multiplatform-applicaties kunt ontwikkelen.

We zullen u trainen om een ​​echte professionele ontwikkelaar van mobiele applicaties te worden, een van de meest gevraagde banen van vandaag.

Bovendien, met deze cursus van het maken van mobiele apps, zul je ook live lessen hebben met deskundige docenten, waarmee je je training aanvult met extra kennis en vaardigheden die je tijdens de cursus zult verwerven.... [-]


Cursus Zonne-fotovoltaïsche Energie

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Fotovoltaïsche zonne-energie is de basis waarop het nieuwe energiemodel zal worden gebouwd. De vraag naar een gekwalificeerd profiel, dat in staat is om dit type installatie uit te voeren, is momenteel een van de meest gevraagde. Zelfconsumptie is een realiteit en heel Europa investeert nu al zodat alle burgers van de EU toegang hebben tot deze technologie. [+]

Wil je een installateur van zonnepanelen worden?

Fotovoltaïsche zonne-energie is de basis waarop het nieuwe energiemodel zal worden gebouwd. De vraag naar een gekwalificeerd profiel, dat in staat is om dit type installatie uit te voeren, is momenteel een van de meest gevraagde. Zelfconsumptie is een realiteit en heel Europa investeert nu al zodat alle burgers van de EU toegang hebben tot deze technologie.

Met deze cursus van fotovoltaïsche panelen leert u hoe u fotovoltaïsche zonnepanelen installeert, een dimensionering uitvoert, de montage en het onderhoud van de installaties uitvoert of de fouten van deze installaties oplost.

We werken samen aan de levering van face-to-face en online seminars met enkele van de beste bedrijven in de energiesector, zoals Ingeteam, Endef of Ecomesh.... [-]


Gevorderde Cursus In Mobiele Toepassingen

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Met deze ontwikkelingstraining voor mobiele apps leert u hoe u mobiele apps voor Android of Iphone maakt. Naast het bestuderen van Android en iOs programmeren, omvat deze cursus voor mobiele apps training in JAVA, een programmeertaal die u nodig heeft om uw kennis te vergroten en een expert te worden in het programmeren van mobiele applicaties. [+]

Hoe een app te maken

Wil je leren hoe je een app kunt maken voor mobiele apparaten op Android en iPhone? Wilt u een wereldboomende markt betreden?

En als u eenmaal bent gemaakt, wilt u profiteren van uw applicaties en daarmee geld verdienen?

Deze geavanceerde cursus in mobiele applicaties bereidt je voor op de wereld van app-ontwikkeling en het creëren van oplossingen voor Android- en IOS-platforms voor mobiele technologie (iPad, iPhone en iPod Touch).

Met deze ontwikkelingstraining voor mobiele apps leert u hoe u mobiele apps voor Android of Iphone maakt. Naast het bestuderen van Android en iOs programmeren, omvat deze cursus voor mobiele apps training in JAVA, een programmeertaal die u nodig heeft om uw kennis te vergroten en een expert te worden in het programmeren van mobiele applicaties.... [-]


Hernieuwbare Energiecursus

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Wil je werken in de energiesector? De verandering van het energiemodel is gekomen, we gaan een transformatie van het gebruik van energie beleven, fossiele brandstoffen zullen opzij worden gezet om bezet te worden door technologieën gebaseerd op hernieuwbare energieën. [+]

Hernieuwbare training

Wil je werken in de energiesector? De verandering van het energiemodel is gekomen, we gaan een transformatie van het gebruik van energie beleven, fossiele brandstoffen zullen opzij worden gezet om bezet te worden door technologieën gebaseerd op hernieuwbare energieën.

De Europese Unie wil de komende jaren meer dan een miljoen banen genereren en een van die functies kan van jou zijn!

Met deze studies in hernieuwbare energie zul je de verschillende hernieuwbare technologieën aanpakken, zul je de belangrijkste kenmerken van een zonnepaneel leren, complexe dimensionering en assemblage van duurzame voorzieningen uitvoeren.

Met deze cursus van hernieuwbare formules vormt u met de medewerking van de belangrijkste bedrijven in de sector, INGETEAM, ENDEF, FERROLI, BETSOLAR, en krijgt u de gelegenheid om on-site en online seminars bij te wonen waarin u hun producten en het nieuws van de sector van de hernieuwbare. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om, zodra uw opleiding is afgelopen, werkstages uit te voeren en onderdeel te worden van de exclusieve arbeidsuitwisseling voor studenten.... [-]


Industrial Automation-cursus

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Met deze cursus voor industriële automatisering leert u omgaan met de belangrijkste instrumenten die nodig zijn in een automatisering: automaten, industriële communicatie en SCADA-schermen. U bent bereid om de productie te controleren en te controleren, tekortkomingen te ontdekken en industriële communicatienetwerken te ontwerpen, configureren en gebruiken. [+]

Bestudeer industriële automatisering

De huidige industrie neigt naar de volledige automatisering van al haar processen in de zogenaamde Industry 4.0. Wil je deel uitmaken van deze verandering?

Met deze cursus voor industriële automatisering leert u omgaan met de belangrijkste instrumenten die nodig zijn in een automatisering: automaten, industriële communicatie en SCADA-schermen. U bent bereid om de productie te controleren en te controleren, tekortkomingen te ontdekken en industriële communicatienetwerken te ontwerpen, configureren en gebruiken.

Een van de instrumenten die worden gebruikt voor uw training in automatisering en robotica is TIA Portal, de nieuwe Siemens-software.... [-]


Industriële Elektriciteitscursus

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Met de loop van industriële elektriciteit verwerft u de theoretisch-praktische kennis die u nodig hebt om te kunnen werken in de montage en het onderhoud van elektrische en automatische installaties. [+]

Bestudeer industriële elektriciteit

Met de loop van industriële elektriciteit verwerft u de theoretisch-praktische kennis die u nodig hebt om te kunnen werken in de montage en het onderhoud van elektrische en automatische installaties.

Bereid deze cursus voor in industriële elektriciteit in uw eigen tempo, met online of gemengde methodologie met praktische workshops in uw MasterD-centrum en videocursussen. Als u uw industriële elektriciteitstraining hebt afgerond, kunt u bovendien stage lopen bij partnerbedrijven en deel uitmaken van onze exclusieve banenpool voor studenten.

Dit alles met de garantie van SIEMENS-samenwerking voor het hele probleem van training in automatiseringsproducten en -drives.... [-]


Industriële Onderhoudscursus

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Met deze cursus leert u over de belangrijkste onderwerpen die werken in industrieel onderhoud: automatismen, automaten, mechanica, hydraulica ... en u krijgt alle theoretische en praktische kennis die u zal helpen om uw professionele carrière vooruit te helpen. [+]

Industriële onderhoudstraining

De industrie heeft gespecialiseerd personeel nodig om te werken in onderhoud.

Deze cursus van industrieel onderhoud is aangepast aan de behoeften die de arbeidsmarkt van de industriële sector vereist.

Met deze cursus leert u over de belangrijkste onderwerpen die werken in industrieel onderhoud: automatismen, automaten, mechanica, hydraulica ... en u krijgt alle theoretische en praktische kennis die u zal helpen om uw professionele carrière vooruit te helpen.

Kies hoe je de cursus wilt bestuderen in online of gemengd industrieel onderhoud met praktische workshops in onze centra, videolessen en live lessen met je docent. Dit alles met de medewerking van Siemens voor training in automatiseringsproducten en -drives.... [-]


Installateur Van Een Elektricien

Online Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +24 more

Met onze cursus elektricien-installateur leert u de montage en het onderhoud van elektrische laagspanningsinstallaties om te kunnen oefenen als een professionele elektricien. [+]

Elektriciteitscursus

Met onze cursus elektricien-installateur leert u de montage en het onderhoud van elektrische laagspanningsinstallaties om te kunnen oefenen als een professionele elektricien.

Bedrijven hebben geaccrediteerd personeel in elektriciteit nodig om elektrische installaties goed te keuren. Met deze elektriciteitscursus verwerft u de theoretische en praktische kennis om een ​​van de meest gevraagde technische beroepen te leren en krijgt u uw professionele elektricien licentie.

Je kunt elektriciteit online of semiprespect studeren in onze MasterD-centra door middel van live lessen met je leraar, klaslokaalworkshops in gespecialiseerde klaslokalen en de mogelijkheid van professionele stages in bedrijven in de elektrotechnische sector zoals Electrigran en Prosegur.... [-]


Loop Van Toepassingen Voor IPhone

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Leer programmeren in de iOS-omgeving en bereid je voor om een ​​professional te worden die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van iOS-apps. De ontwikkeling van mobiele applicaties heeft de afgelopen jaren een "boom" in de ontwikkeling van computers en bedrijven betekend. Weten hoe apps in de Apple-omgeving moeten worden ontwikkeld, is om de wereld van het best gewaardeerde en belangrijkste bedrijf ter wereld te betreden. [+]

Cursus-applicaties voor Iphone

Wil je iOS-programmeren leren en applicaties en videogames maken voor iPhone, iPad, Apple Watch of Apple TV?

Leer programmeren in de iOS-omgeving en bereid je voor om een ​​professional te worden die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van iOS-apps.

De ontwikkeling van mobiele applicaties heeft de afgelopen jaren een "boom" in de ontwikkeling van computers en bedrijven betekend. Weten hoe apps in de Apple-omgeving moeten worden ontwikkeld, is om de wereld van het best gewaardeerde en belangrijkste bedrijf ter wereld te betreden.

Deze ontwikkelingstraining voor iOS-toepassingen is volledig bijgewerkt met de nieuwste releases en releases van Apple. IOS-besturingssysteem, Xcode als ontwikkelingshulpmiddel en snelle programmeertaal. Je leert ook hoe je je applicaties kunt ontwerpen met de Sketch tool.... [-]


Mechanische Automobielcursus

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Deze cursus automonteurs bereidt je voor op het behalen van een officiële titel, het certificaat van professionaliteit in het onderhoud van krachtoverbrengingssystemen en onderstellen van automobielvoertuigen die je voorstellen aan de processen van accreditatie van competenties die de arbeidsadministratie van de autonome gemeenschappen samenbrengt . [+]

Wil je werken als automonteur?

Deze cursus automonteurs bereidt je voor op het behalen van een officiële titel, het certificaat van professionaliteit in het onderhoud van krachtoverbrengingssystemen en onderstellen van automobielvoertuigen die je voorstellen aan de processen van accreditatie van competenties die de arbeidsadministratie van de autonome gemeenschappen samenbrengt .

De cursus automonteurs biedt je de mogelijkheid om je online voor te bereiden via een campus waar je al het materiaal in videoklassen en live lessen bij je docent hebt. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om seminars en face-to-face workshops bij te wonen in uw dichtstbijzijnde centrum, waar u alles wat u hebt geleerd in de praktijk kunt brengen.... [-]


Programmeerbare Automatacursus

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Deze reeks van programmeerbare automaten is zo ontworpen dat iedereen met een minimale kennis van elektriciteit kan leren om automaten binnen een geautomatiseerd systeem te programmeren, ontwerpen en integreren. [+]

PLC-cursus met Siemens Automata

Heb je je ooit afgevraagd hoe een programmeerbare automaat werkt? En hoe kon je een proces automatiseren? Als dat zo is, is dit je cursus.

Deze reeks van programmeerbare automaten is zo ontworpen dat iedereen met een minimale kennis van elektriciteit kan leren om automaten binnen een geautomatiseerd systeem te programmeren, ontwerpen en integreren.

U leert hoe u TIA Portal, de nieuwe Siemens-software voor de besturing van geautomatiseerde elementen, moet gebruiken, met de nadruk op de S7-1200-automaat.

Met de hulp van onze gespecialiseerde docenten kunnen live lessen en praktische workshops in uw dichtstbijzijnde centrum een ​​expert-automaat-programmeur worden. Daarnaast hebben we overeenkomsten met belangrijke bedrijven in de industriële sector, dus als je eenmaal de PLC-programmeeropleiding hebt afgerond, heb je de mogelijkheid om een ​​opleiding in bedrijven te volgen.... [-]


Website Programmeercursus

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Deze cursus Web programmeren laat je leren hoe je web portals kunt maken en je leert programmeren in PHP, de HTML5 taal, CSS3, JavaScript, AJAX, etc. Daarnaast is er gratis een introductiecursus in de Python programmeertaal inbegrepen , waarmee u de methodologische basis van programmeren in het algemeen beter begrijpt. [+]

Leer om webpagina's te plannen

Wilt u zich professioneel wijden aan het programmeren van webpagina's?

Momenteel is het zijn van een deskundige webprogrammeur een van de meest gevraagde beroepen van bedrijven over de hele wereld dankzij de geweldige vooruitgang en introductie van webpagina's in allerlei soorten apparaten, van mobiele telefoons tot personal computers.

Deze cursus Web programmeren laat je leren hoe je web portals kunt maken en je leert programmeren in PHP, de HTML5 taal, CSS3, JavaScript, AJAX, etc. Daarnaast is er gratis een introductiecursus in de Python programmeertaal inbegrepen , waarmee u de methodologische basis van programmeren in het algemeen beter begrijpt.... [-]


Diploma

FP Grade Medium Electricity

Campus Deeltijd Open Inschrijving Spanje Alicante Barcelona Bilbao Burgos Córdoba A Coruña San Sebastián Granada Huelva Jaén Jerez de la Frontera Madrid Málaga Murcia Oviedo Palma de Mallorca Las Palmas de Gran Canaria Pamplona Santa Cruz de Tenerife Sevilla Tarragona Valencia Valladolid Vigo Zaragoza +23 more

Met deze stroom van elektriciteit bieden wij u de mogelijkheid om online, gemengde of afstandsgraden te behalen in FP Elektriciteit en u kunt een professionele elektricien worden. [+]

Titel FP Elektriciteit

Met deze stroom van elektriciteit bieden wij u de mogelijkheid om online, gemengde of afstandsgraden te behalen in FP Elektriciteit en u kunt een professionele elektricien worden.

De middellange trainingscyclus in elektriciteit bereidt je voor zodat, zodra de theoretisch-praktische inhoud is voltooid, je de officiële graad van elektrische en automatische installaties krijgt door jezelf voor te stellen aan de gratis tests die de autonome gemeenschappen elk jaar oproepen.

De technische beroepen zijn tegenwoordig erg in trek en het behalen van een officieel diploma van middelmatige graad in elektriciteit is een garantie voor succes.

Bereid de gemiddelde mate van elektriciteit in uw eigen tempo voor, met live lessen, de mogelijkheid om praktische lessen te volgen in uw dichtstbijzijnde centrum en doorlopend te monitoren kunt u professioneel evolueren. Onze training is online of gemengd, u kiest hoe u het moet doen.... [-]