Lees de Officiële Beschrijving

IDEALOG: erkend centrum door de Universiteit van Barcelona

IDEALOG heeft de accreditatie van de Universiteit van Barcelona (School Moderne Talen) ontvangen. Dit zegel is de erkenning van de kwaliteit en nauwkeurigheid van de school.

VOORDELEN VOOR STUDENTEN

Studenten op onze cursussen Engels, Frans, Duits en Italiaans in staat om het bijbehorende certificaat met het zegel van de School voor Moderne Talen (Escola d'Idiomes Modernen) te verkrijgen zal zijn, Dit document is geldig voor de toepassing van de aanvraag voor subsidies internationale mobiliteit. Alle studenten van Idealog kan een EIM kaart te krijgen en geniet van alle kortingen voor verschillende diensten binnen de gemeenschap van de UB.

Het Centrum

Het is geen toeval dat Idealog ligt in Castelldefels; we kozen voor dit bijzondere gebied, omdat we wilden al onze studenten om een ​​unieke plek om te leren en te oefenen een taal te brengen.

Op deze manier, of een directeur van een bedrijf die het doen is een onderdompeling programma bij ons, of een jonge inwoner van Castelldefels, vindt hier uitzonderlijke omgeving, met uitgebreide faciliteiten en gronden die een unieke setting voor een eersteklas training zal bieden.

Gepersonaliseerde onderwijs Solide team van professionals 'S morgens,' s middags en 's avonds schema Grote parkeerplaats Gratis internet Gratis mediatheek Video Library (in verschillende talen) Cafetaria Verwarming, airconditioning en audiovisuele apparatuur in alle klaslokalen

Onze faciliteiten

Onze school is gelegen in de buurt van een prachtig landhuis met tuinen in het bovenste gedeelte van Castelldefels, ondergedompeld in een volledig natuurlijke omgeving (aan de voet van het natuurpark Garraf), omringd door pijnbomen, op 20 minuten van Barcelona met veel parkeergelegenheid.

Een informele en ontspannen sfeer waar je beter op het leren van talen kunnen concentreren.

We hebben 13 klaslokalen met natuurlijk licht en alle technologische middelen:

TV / Video / DVD CD Speler Proyectores Airconditioning Computers Internet

We hebben ook lessen in de tuin, en we kunnen zelfs bieden lessen op onze terrassen of in tenten naast het zwembad.

Bezoek ons ​​en u zult zien waarom Idealog is anders dan andere Language Centers.

Idealog heeft ook een school in Marrakech met een gelijkaardige set van de taal programma's. U kunt informatie vinden over ons Marrakech de school hier.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Cursus

Idealog

Deze Spaanse cursus is bedoeld voor studenten die in Spanje of in het buitenland wonen en de noodzaak om snel en effectief te leren. In Idealog, bieden wij onze studenten ... [+]

Deze Spaanse cursus is bedoeld voor studenten die in Spanje of in het buitenland wonen en de noodzaak om snel en effectief te leren. In Idealog, bieden wij onze studenten de mogelijkheid om te studeren in een dynamische, participatieve en communicatieve manier.

Deze cursus wordt gegeven volgens de methode van de communicatieve onderwijs waar studenten deelnemen aan verschillende praktijksituaties.

De cursus richt zich op alle aspecten van de Spaanse taal en lessen variëren van grammatica oefeningen om het lezen van romans, krantenartikelen, netwerk nieuws, recepten, etc. ...

Luistervaardigheid werkt met het gebruik van de liedjes, films, documentaires, series en luisteren naar gesprekken van alle soorten telefoon.... [-]

Spanje Barcelona A Coruña
September 2020
Engels,Spaans
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands