IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

IEEF is geboren uit het enthousiasme en werk van Carlos Lázaro die, na jarenlang te hebben toegewijd aan training, besloot om zijn eigen methodiek te ontwikkelen, gericht op het bereiken van de twee hoofddoelen van elke student: effectief leren en toegang tot goed werk.

Het instituut is in eerste instantie een persoonlijk project.

Na bijna 10 jaar uitsluitend gewijd aan opleiding, heeft het Spaanse Instituut voor Onderwijs en Vorming twee referentiecentra in Madrid. Een in de binnenstad (Avenida de América) en een in Móstoles (Calle Villaamil) met de beste professionals en docenten van elke specialiteit. Momenteel is IEEF een geaccrediteerde en prestigieuze instelling op het gebied van training, zowel in persoon als op afstand.

De belangrijkste prestatie van IEEF, en onze beste introductiebrief, zijn de studenten die onze cursussen en hun daaropvolgende professionele traject invullen: het hoge percentage studenten dat werk vindt na haar studie aan IEEF.

We zijn enthousiast over je toekomst. Laat ons u helpen al uw professionele doelen te bereiken.

109929_2.jpg

Hoe werkt het?

Faculteit: IEEF-professoren zijn professionals met uitgebreide ervaring op hun vakgebied, die hebben gewerkt aan wat hun studenten studeren, dus ze zijn zich volledig bewust van wat een professional nodig heeft om te leren. Verscheidene zijn sinds de oprichting in de academie. De betrokkenheid van het onderwijzend personeel is een van de ingrediënten van het succes van IEEF, van de eerste les tot de voltooiing van de stage, omdat zij degenen zijn die de beste bestemmingen vinden voor de praktijken van hun studenten.

Aantrekkelijke agenda: de verschillende agenda's worden gemaakt op basis van de richtlijnen van de BOE (Official State Gazette), zodat ze voldoen aan de overheidsvoorschriften, en worden aangevuld met de ervaring van hun leraren, die deze toevoegen die volgens hen belangrijk zullen zijn voor werkprestaties Dit zorgt ervoor dat de studenten worden gevraagd bij de bedrijven die personeel nodig hebben voor trainingen.

Flexibiliteit van planningen: flexibele planningen helpen studenten hun tijd in te delen en in hun tempo te bewegen.

Ondersteunend materiaal: in IEEF worden intensieve ondersteuningsmaterialen gebruikt om het leren te vergemakkelijken. Zo hebben studenten toegang tot video's, een aanvullende cursus Engels, training in studietechnieken en alles wat ze nodig hebben om hun opleiding te voltooien.

Deelname: Klassen moedigen deelname aan, zodat studenten geen toeschouwer zijn in hun vak, maar een actief onderdeel van hun leerproces.

Praktijken: IEEF zoekt voortdurend naar de beste bestemmingen en bedrijven voor de praktijken van zijn studenten, rekening houdend met de specifieke omstandigheden van elke persoon, de nabijheid, het werk dat wordt gedaan met de student in het oefencentrum en de mogelijkheden om uiteindelijk te zijn gehuurd.

109926_3.jpg

Voorbereiding van cursussen in IEEF

Een IEEF-cursus duurt minstens een jaar, vanaf het moment dat het begint te worden ontwikkeld totdat het officieel wordt gelanceerd. Het is gemaakt op basis van de eisen van het ministerie van de regering met betrekking tot elke cursus, en het is uitgebreid met de informatie die de professoren, uit hun professionele ervaring, noodzakelijk acht voor de toekomstige professionals.

Het bevat uitgebreide consultatiedocumentatie en een belangrijke hoeveelheid audiovisueel materiaal om de assimilatie van de inhoud te vergemakkelijken. Met deze cursussen is het mogelijk om de officiële certificeringsexamens te behalen en verschillende cursussen zijn ook gecertificeerd door de Juan Carlos I University.

De oefeningen zijn ook cruciaal, omdat wat wordt geleerd, wordt gewaardeerd, professionele competentie wordt aangetoond en in veel gevallen is het de directe manier om te worden ingehuurd aan het einde van de stageperiode. De plaats van de oefeningen wordt gekozen rekening houdend met de specifieke behoeften van elke student, de bestaande vraag en de mogelijkheden om te worden ingehuurd.

109928_1.jpg

Sociale actie

IEEF werkt ook met immigranten en vluchtelingen om hun integratie in het land te helpen, zowel met de taal als met de professionele certificering van kennis die ze in veel gevallen al uit hun land van herkomst halen.

109927_4.jpg

Locaties

Madrid

Address
Avenida de América nº 8, 2º B 28028
Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Móstoles

Address
Calle Villaamil, 78 28934
Móstoles, Gemeenschap van Madrid, Spanje