IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Professionals voor innovatieve en binnenlandse stedelijke habitat.

Madrid, vitaal, licht en epicentrum van cultuur, entertainment en kunst.

IED Madrid is een Private Higher Art Education Center van het behoren tot IED Design Group, een internationaal netwerk van het onderwijs in Design and Management in Italië geboren in 1966 en vandaag heeft dertien vestigingen verspreid tussen Italië, Spanje en Brazilië.

In 2014 vierde hij zijn 20ste verjaardag; een ervaring die heeft geresulteerd in een breed scala aan opleidingen met een innovatieve, unieke en herkenbare academische model in staat is aan te passen aan de behoeften van een veranderende samenleving, die heeft geresulteerd in een groot aantal leerlingen uitgereikt in de nationale en internationale prestigieuze competities , paraderen in de beste catwalks en real-projecten in nauwe samenwerking met bedrijven.

IED Madrid biedt hogere graden in Design, wat overeenkomt met de rang College, beroepsopleiding Higher Level kwalificaties in het hoger Technician in Plastic Kunst en Vormgeving, Diploma IED, een jaar cursussen, Masters, Intensive Masters, Masters of Design and Innovation, Cursussen specialisatie Cursussen en Summer Junior Courses.

Sinds de opening, is IED Madrid opgeleid meer dan 30.000 studenten per jaar en heeft 1.500 nieuwe studenten.

ontwerp

IED ontwerp beantwoordt volledig aan de eisen van de markt en de verwachte inhoud, talen, expressief en functionele codes in de meest uiteenlopende sectoren.

Product Design, Interior Design, straatmeubilair, ontwerp mode-accessoires, Automobile zijn enkele gebieden waar de waarde van het ontwerp is de afgelopen jaren toegenomen. In die zin is de ontwerper, als een vernieuwer van vormen en functies, biedt trends en functionele eisen van het moment en neemt zijn ontwikkeling en implementatie.

IED ontwerp cursussen ontwikkelen van deze vaardigheden die leerlingen verwerven technische vaardigheden door middel van deelname aan workshops en samenwerking met toonaangevende bedrijven in de sector.

mode

Samenwerking met bedrijven en modeprofessionals is essentieel en is vastbesloten om grote internationale ontwerpers.

De school leert hoe te leven en voel mode in al zijn aspecten te werken met professionaliteit en te innoveren met nieuwe creaties.

De cursussen trainen toekomstige professionals op verschillende gebieden, de creatieve strategische, organisatorische commercieel, marketing-imago-gerelateerde en communicatieactiviteiten.

visuele communicatie

IED Visual Communication is de creatieve laboratorium waar instrumenten worden geleerd, communicatieve en expressieve taal, nieuwe technieken en vaardigheden om projecten te ontwikkelen visuele communicatie technologieën.

We leven in een wereld waar de audiovisuele elementen maken deel uit van ons dagelijks leven en zijn de belangrijkste voertuig van de waarden en betekenissen die ideeën en productieve realiteit inclusief zo ​​divers als mode, vormgeving, diverse industriële productie over te brengen, reclame maar ook de cultuur, politiek en sociale kwesties.

Het bestaan ​​van een concept of project, verre van een accessoire maar draagt ​​dit bij aan het succes van communiceren van een bericht.

Bewegen met professionaliteit en deskundigheid op dit gebied betekent dat een eclectische, cross-cultuur, gebaseerd op een grondige kennis van de ene kant van de sociaal-culturele context waarin ze werken en aan de andere kant van de nieuwe informatietechnologieën veranderen constant het papier beelden en geluiden in de communicatie.

Vandaag wordt geprojecteerd en geproduceerd in het systeem van multimedia; maar de multimedia zal altijd geïnterpreteerd in twee perspectieven: de onstuimige en de voortdurende ontwikkeling van digitale technologieën en, tegelijkertijd, het naast elkaar bestaan ​​van verschillende audiovisuele media dat verschillende expertise en creativiteit nodig.

De IED Visuele Communicatie cursussen zijn een onderdeel van de rijkdom dat deze school een unieke training center binnen de Italiaanse panorama maakt. De voortdurende actualisering van het beschikbaar voor studenten technologieën, dankzij een lange traditie, in een onderzoekslaboratorium binnen waarin het wordt ervaren om de creativiteit van zowel de inhoud als de talen te ontwikkelen, waardoor trainen en kwalificeren hun leerlingen, zodat ze op de arbeidsmarkt vandaag de dag kan komen.

Management & Communicatie

De IED Management training voorstel beantwoordt aan een continue behoefte aan nieuwe professionals in extreem dynamische en groeiende gebieden: reclame, public relations, marketing en human resources.

De faculteit heeft een uitgebreide ervaring en opleiding en is in staat om de inhoud van de cursussen om continue productie en technologische veranderingen aan te passen.

De filosofie van de school wordt aangevuld met een directe relatie met de professionals, de studie van de eisen van de markt, de opneming in studiegroepen en analyse voor onderzoek en projectontwikkeling.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spanish (Spain)

Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen » Bekijk MA's » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Eenjarige cursus in interieurontwerp

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Spanje Madrid

De cursus Interieurontwerp één jaar (in het Engels gedoceerd) heeft betrekking op het educatieve aanbod van de ontwerpschool. Het is bedoeld voor diegenen die de wereld van het ontwerp van interieurs en andere ruimtes van verschillende typen en schalen willen betreden, door middel van projecten en workshops die worden uitgevoerd in samenwerking met ontwerpers en bedrijven in de sector. [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

De cursus Interieurontwerp één jaar (in het Engels gedoceerd) heeft betrekking op het educatieve aanbod van de ontwerpschool. Het is bedoeld voor diegenen die de wereld van het ontwerp van interieurs en andere ruimtes van verschillende typen en schalen willen betreden, door middel van projecten en workshops die worden uitgevoerd in samenwerking met ontwerpers en bedrijven in de sector.

Tijdens het academisch jaar de basisfundamenten die nodig zijn om ruimtes te plannen en te ontwerpen, de relatie tussen gebruiker en omgeving, menselijke en ruimtelijke schaal te begrijpen, terwijl computer- en communicatiemiddelen, expressie- en landmeettechnieken worden onderwezen, samen met cursussen van culturele aard .... [-]


Eenjarige cursus in totaalontwerp

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Spanje Madrid

De Total Design One Year Course wordt uitgevoerd gedurende een academiejaar, met een reis door de verschillende disciplines van ontwerp en communicatie. Het is bedoeld voor diegenen die hun opleiding willen beginnen op het gebied van product-, interieur-, grafische en modeontwerp.

[+]

DIT PROGRAMMA WORDT ONDERWORPEN IN HET SPAANS EN ENGELS De Total Design One Year Course wordt uitgevoerd gedurende één academiejaar, met een reis door de verschillende disciplines van ontwerp en communicatie. Het is bedoeld voor diegenen die hun opleiding willen beginnen op het gebied van product-, interieur-, grafische en modeontwerp. Tijdens de Total Design Course worden alle theoretische en praktische aspecten van het ontwerp behandeld en worden projectaspecten onderzocht door middel van workshops en lessen, die alle hoofdonderwerpen omvatten voor de professionele oefening van ontwerp- en projectcultuur. De IED Madrid is een ruimte voor training, onderzoek en innovatie waarbij studenten werken aan creatieve en multidisciplinaire projecten, die deel uitmaken van teams bij bedrijven. Het academische jaar mondt uit in een project in de vorm van een wedstrijd. In dit geval zal het zijn voor de firma Tetra Pak en Lenfiddich. In eerdere edities hebben studenten gewerkt met bedrijven als MUJI, HOSS Intropia, Skunkfunk, VANS, Hendricks, Alvarno, Baruc Corazón en The Art Company. De cursussen Total Design One Year worden gegeven in het Engels en Spaans. Tijdens het eerste semester wordt de training in elke taal afzonderlijk gegeven, waarbij Spaanse studenten Engelse lessen krijgen en vice versa. In het tweede semester wordt de cursus gezamenlijk gegeven. De Course in Total Design is bedoeld voor diegenen die willen beginnen aan hun ontwerpstudies. Het is onderverdeeld in drie gebieden: modevormgeving, productontwerp en grafisch ontwerp, dat culmineert in de productie van een laatste transversaal project. De Cursus in Totaalontwerp zal alle artistieke, conceptuele, technische... [-]


Hogere opleiding fotografie

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Spanje Madrid

Het ontwikkelt zijn eigen audiovisuele taal om elk foto- en videoproject met succes aan te pakken. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

Het ontwikkelt zijn eigen audiovisuele taal om elk foto- en videoproject met succes aan te pakken.

Wil je leren hoe je een camera moet gebruiken en alle noodzakelijke aspecten kennen die je in staat stellen om een ​​audiovisueel project op een professionele manier te ontwikkelen? Met de Hogere graad in Fotografie Trainingscyclus verdiep je je in binnen- en buitenverlichtingstechnieken, leer je de elementen beheren die de representatie van de ruimte vormen en ontdek je welke technologieën je zullen toelaten om met succes fotoprojecten aan te pakken, wetende ook de belangrijkste technieken en strategieën om video's te ontwikkelen. Vertrekkend vanuit een solide theoretische basis, ontwikkel je je eigen audiovisuele taal die je in staat stelt projecten uit te voeren op verschillende gebieden, zoals reclame, design, mode, de uitgeverswereld, fotojournalistiek of kunst.... [-]


Hogere opleiding in patroon en mode

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Spanje Madrid

Domineert de processen van constructie van het kledingstuk door middel van patroon maken, modelleren, maken en afwerken. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS Domineert de cosnstruction-processen van het kledingstuk door middel van patroon maken, modelleren, maken en afwerken.

Met de CFGS of Pattern and Fashion ontdek je de geheimen om een ​​professional in modeontwerp te worden. In slechts twee jaar beheers je de technieken van haute couture, ontwikkel je modellering op een paspop en werk je het volume van de kledingstukken. Bovendien kunt u het creatieve proces van een verzameling beheren, van de voltooiing van de tekeningen tot de selectie van materialen.

Waarom de hogere opleiding in patroon en mode studeren aan de IED Madrid?

Het educatieve programma van de Higher Grade Training Cyclus in Patronaje y Moda biedt een complete training zodat de student in staat is om de uitdagingen aan te gaan die de mode-industrie in de huidige tijd stelt.... [-]


Hogere opleidingscyclus in 3D-animaties, games en interactieve omgevingen

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Spanje Madrid

Gericht op die jonge mensen die hun professionele activiteit willen ontwikkelen op het gebied van audiovisuele productie (film, televisie en video), videogame, 2D- en 3D-animatie, interactieve en niet-interactieve multimedia, evenals in advertenties en aanverwante bedrijven met internet en de nieuwe media. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

Ben je onder de indruk van de effecten en animaties die je in de bioscoop ziet en wil je weten hoe ze zijn gemaakt? Deze nieuwsgierigheid kan een beroep worden en je ver in de animatie- en videogamindustrie brengen.

Met de hogere trainingscyclus in 3D-animaties, interactieve games en omgevingen , specialist voor videogames, kunt u de nodige kennis verwerven om interactieve multimediaprojecten levend te maken, virtuele ruimtes en 2D- en 3D-animaties te genereren, postproductieprocessen te controleren en de effecten te bewaken van editie. En dat terwijl u begint in de spannende wereld van het ontwerpen van videogames en de nieuwste tools kent die nodig zijn om applicaties en games op elk platform te ontwikkelen.... [-]


Opleidingscursus op het hoogste niveau in illustratie

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Spanje Madrid

Beheers de fundamentele technieken en illustratiestijlen waarmee je ideeën en concepten kunt specificeren door middel van tekenen. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

Beheers de fundamentele technieken en illustratiestijlen waarmee je ideeën en concepten kunt specificeren door middel van tekenen.

Wil je een professionele illustratie worden? Met de Hogere graad in Illustratie, leer je een visuele taal te ontwikkelen waarmee je ideeën en concepten kunt specificeren door middel van tekenen, illustraties maken met verschillende technieken en artistieke stijlen. Daarnaast start je in de fundamentele strategieën van grafische vertelling voor de ontwikkeling van publicaties of geïllustreerde scripts (storyboards). Via een praktische methodologie, ontwikkel je je eigen taal waarmee je projecten op verschillende gebieden kunt uitvoeren, zoals reclame, design, de uitgeverswereld of kunst.... [-]


Trainingscursus op hoger niveau in Web Application Development

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Spanje Madrid

De Advanced Degree in Web Application Development, specialist in Digital Design en User Experience, leidt u op tot een programmeur met geavanceerde kennis op het gebied van digitaal ontwerpen, een van de meest gevraagde profielen in de markt. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De Advanced Degree in Web Application Development , specialist in Digital Design en User Experience, leidt u op tot een programmeur met geavanceerde kennis op het gebied van digitaal ontwerpen, een van de meest gevraagde profielen in de markt. Ontwikkel uw communicatieve en creatieve vaardigheden en leer, door middel van specifieke technologieën en ontwikkelingsomgevingen, om computertoepassingen voor alle besturingssystemen en mobiele platforms te ontwikkelen en te verbeteren. Je benadert concepten zoals bruikbaarheid en gebruikerservaring, terwijl je je verdiep in digitale ontwerp- en informatiesystemen, en genereert technologische oplossingen voor alle soorten platforms.... [-]


Postgraduate Certificate

Doctorale opleiding in de mode-producties en evenementen

Campus Voltijd 4 maanden March 2019 Spanje Madrid

Postgraduate Course of Fashion Producer wordt gepresenteerd als het alternatief voor fashion professionals die willen hun kennis en instrumenten uit te breiden en in staat zijn om de nodige acties en strategieën voor de ontwikkeling van de productie in de mode-gebied sector te verhogen. [+]

De modewereld biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden en alternatieven voor professionals die willen betreden of zich specialiseren in deze sector. Binnen deze mogelijkheden kunnen we wijzen op alles over lanceringen en product positionering, acties variërend van het plaatsen van redactionele formaat, door de winkel, parades of reclame aan de meest uiteenlopende opties van de digitale wereld.

Al deze mogelijkheden vragen in toenemende mate een meer flexibele en met een transversale visie voor de coördinatie van de mogelijkheden en van essentieel belang voor een goede manier productie professioneel profiel activiteiten succesvol te beheren. Dit cijfer producent moet de sleutel, de behoeften en de rol van de bij deze processen acteurs weten, dus ze moeten aspecten als public relations, reclame benaderingen, de behoeften van een organisatie van de parades, de sleutels tot een presentatie onder de knie van een product, het beheren van een goede relatie met de media, de sleutels van een mode-evenement, een goed beheer van de relatie met de juiste professional (fotograaf, visagist, booker ...), de basis van het beheer en productie een catalogus, etc.... [-]


Postacademische cursus Bag Design

Campus Voltijd 4 maanden October 2019 Spanje Madrid

De Postgraduate Course in Bag Design * biedt zijn studenten de nodige vaardigheden om lid te worden van een ontwerpteam van een accessoiremerk of hen te helpen een persoonlijk project op te zetten, hun creatieve rusteloosheid te stimuleren en de conceptualisering van gevoelens en sensaties die ze onthullen te bevorderen. aanleg en mogelijkheden voor ontwerp; een opwindend universum van objecten van verlangen die een professional op dit gebied in staat stelt om voortdurend creatief te groeien. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De Postgraduate Course in Bag Design * biedt zijn studenten de nodige vaardigheden om lid te worden van een ontwerpteam van een accessoiremerk of hen te helpen een persoonlijk project op te zetten, hun creatieve rusteloosheid te stimuleren en de conceptualisering van gevoelens en sensaties die ze onthullen te bevorderen. aanleg en mogelijkheden voor ontwerp; een opwindend universum van objecten van verlangen die een professional op dit gebied in staat stelt om voortdurend creatief te groeien.

doelstellingen

Een van de belangrijkste doelstellingen van de Postgraduate Course in Bag Design kunnen we benadrukken:

Geef de student de praktische en theoretische kennis van het tasontwerp.Analyseer de evolutie van het accessoire door zijn geschiedenis en zijn invloed op elk moment.Leer het technische proces dat nodig is om uw collecties te creëren en ontwikkelen vanuit de commerciële creatieve wereld.Verwerven van de nodige kennis om te gaan met de ontwikkeling van uw eigen collectie of toetreden tot het designteam accessoires van elk bedrijf in de sector.Professionele uitgangen:Ontwerper van handtassen in massaproducten of high-end modebedrijven.Zelfstandig ontwerper van tassen.Coördinator van de afdeling accessoires bij elk gespecialiseerd bedrijf in de sector.Hoofd van het product in designermerken van luxe- of retailtassen. [-]

Postacademische cursus Beeldadvies

Campus Voltijd 4 maanden April 2019 Spanje Madrid

Met de postacademische cursus in Image Consulting aan IED Madrid leren studenten de technieken en strategieën die nodig zijn om de tendensen toe te passen die de meeste klanten bevoordelen, met respect voor hun stijl en persoonlijke smaak. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS Met de postacademische cursus in Image Consulting aan IED Madrid leren studenten de technieken en strategieën die nodig zijn om de tendensen toe te passen die de meeste klanten bevoordelen, met respect voor hun stijl en persoonlijke smaak. Daarom is het doel van de cursus en het team van professionals in de sector om de kennis te delen om te voldoen aan de vraag van de verschillende gebieden die aan de beeldadvisering zijn gewijd.

doelstellingen

Een van de belangrijkste doelstellingen van de Postacademische cursus in Image Consulting kunnen we benadrukken:

Word je bewust van de vele verschillende gebieden waarin het beroep van imagoconsulent zich kan ontwikkelen.Kennis hebben van de echte vraag van professionals en nieuwe werkvormen, audiovisuele media.Begrijp het belang van garderobepsychologie en non-verbale communicatie.Leer de persoon van binnenuit te kleden.Begrijp de juiste richtlijnen om het adviesproces uit te voeren in de lijn vanindumentaria die geschikt is voor elke gelegenheid die beantwoordt aan de behoeften van de klant.Verwerven van de nodige vaardigheden om het werk van imagoconsultant te ontwikkelen in de verschillende velden die door de markt worden aangeboden: personeel, bedrijf, audiovisuele media.De afbeelding begrijpen als een element van visuele expressie, zender van berichten.Ken alle regels en creatieve middelen om unieke en gepersonaliseerde stijlen te realiseren.Denk na over teamwork en het belang van werken in harmonie en samenwerken met andere afdelingen.Leren ontwikkelen op de verschillende gebieden van beeldadvies: persoonlijke, bedrijfs-, audiovisuele media.Stimuleer de ontwikkeling van de activiteit als een freelancer.Voeg creativiteit en technische kennis samen.Bereik de geloofwaardigheid van de persoon buiten... [-]

Postacademische cursus Creatief verlichtingsontwerp

Campus Voltijd 4 maanden April 2019 Spanje Madrid

Licht is een essentiële substantie in het universum en in ons leven. Efemeraal en mysterieus, licht is een krachtig hulpmiddel om gewaarwordingen op te roepen, verhalen te vertellen en emoties over te brengen; een essentieel element voor kunst vanwege zijn grote creatieve potentieel. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

Licht is een essentiële substantie in het universum en in ons leven. Efemeraal en mysterieus, licht is een krachtig hulpmiddel om gewaarwordingen op te roepen, verhalen te vertellen en emoties over te brengen; een essentieel element voor kunst vanwege zijn grote creatieve potentieel.

Om met licht als een hulpmiddel te werken, is het essentieel om het te begrijpen als een materiaal en om de creatieve toepassingen die licht in de loop van de geschiedenis heeft gehad te analyseren via verschillende disciplines. In de postacademische cursus Creative Lighting Design bestuderen we de experimenten rond het creatieve gebruik van licht tot hedendaagse methoden om licht als een hulpmiddel te gebruiken en poëtische en artistieke ervaringen te creëren.... [-]


Postacademische cursus documentaire fotografie en reportage

Campus Voltijd 4 maanden January 2019 Spanje Madrid

De postdoctorale cursus over documentaire fotografie en rapportage is de eerste van de drie modules die deel uitmaken van de Master of Professional Photography op de IED Madrid, deze specialisatiecursus is gewijd aan documentaire en rapportage. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De postdoctorale cursus over documentaire fotografie en rapportage is de eerste van de drie modules die deel uitmaken van de Master of Professional Photography op de IED Madrid, deze specialisatiecursus is gewijd aan documentaire en rapportage. Het omvat ook kennis over auteursrecht, mediarelaties, communicatietheorie, beeldethiek, geavanceerde kleurcorrectie en -correctie, locatiemanagement en contracten. Een solide en aantrekkelijk persoonlijk werk kan een verschil maken als het gaat om het overtuigen van tijdschriften en uitgevers. Met dit uitgangspunt wordt de verbetering van de professionele vaardigheden van studenten in documentaire fotografie aangevuld met de ontwikkeling van een persoonlijk werk.... [-]


Postacademische cursus fotografie en visuele taal

Campus Voltijd 4 maanden October 2018 Spanje Madrid

De postacademische cursus fotografie en visuele taal is een onderdompeling in transversale kennis van artistieke fotografie en toegepaste fotografie door middel van zijn hulpmiddelen. Met als prioriteit het begrip van de fotografische techniek voor zijn expressieve en verhalende functionaliteit, wil de cursus de ontwikkeling van kunstenaars en fotografieprofessionals stimuleren in een context die specialisten vereist die gevoelig zijn voor interdisciplinariteit. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De postacademische cursus fotografie en visuele taal is een onderdompeling in transversale kennis van artistieke fotografie en toegepaste fotografie door middel van zijn hulpmiddelen. Met als prioriteit het begrip van de fotografische techniek voor zijn expressieve en verhalende functionaliteit, wil de cursus de ontwikkeling van kunstenaars en fotografieprofessionals stimuleren in een context die specialisten vereist die gevoelig zijn voor interdisciplinariteit.

De student krijgt een complete training over de fotografische taal, de techniek en de expressieve consequenties daarvan. Hiermee leert hij fotograferen met alle professionele formaten, om zich uit te drukken met natuurlijk licht of in te stellen, om postproductiehulpmiddelen correct te behandelen en om beelden te verspreiden met nieuwe technologieën. Het aanleren van technieken en hun verhalende capaciteit zullen gedurende het gehele trainingsproces aanwezig zijn, van waaruit de student zijn eigen visuele discours moet opbouwen.... [-]


Postacademische cursus grafisch ontwerp en DIgital

Campus Voltijd 4 maanden October 2019 Spanje Madrid

De postacademische cursus grafisch en digitaal ontwerpen biedt de student de theoretisch praktische handvatten die nodig zijn om een ​​wereldwijd grafisch ontwerpproject te ontwikkelen. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De postacademische cursus grafisch en digitaal ontwerpen biedt de student de theoretisch praktische handvatten die nodig zijn om een ​​wereldwijd grafisch ontwerpproject te ontwikkelen.

Speciale nadruk wordt gelegd op het comparatieve voordeel van het ontwikkelen van een grafisch beeld van hoge kwaliteit dat de doelgroep emotioneel omhult. Daarnaast zullen de mogelijkheden van het web worden verkend als de motor van de uitbreiding van een project of bedrijfsidee, gebaseerd op een gebruiksvriendelijk ontwerp dat toegankelijk is voor het publiek.

Gericht op: ondernemers, ontwerpers, kunstenaars en in het algemeen iedereen die geïnteresseerd is in het verwerven van een basis in grafisch en webontwerp waarmee ze grafische communicatie van hun project of bedrijfsidee kunnen ontwikkelen.... [-]


Postacademische cursus in architecturaal lichtontwerp

Campus Voltijd 4 maanden April 2019 Spanje Madrid

Leer licht te manipuleren en alle mogelijkheden te ontwikkelen om artistieke, plastische en opwindende resultaten te creëren in architecturale ruimtes. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

"Verlichting is de kunst van onthullen." Afhankelijk van hoe we een ruimte verlichten, wordt de gebruiker op een of andere manier door de gebruiker waargenomen, gevoeld en ervaren. Verlichting is een van de belangrijkste factoren bij het genereren van atmosferen: het geeft directe connotaties, zoals dimensies, en veroorzaakt een subjectieve en onbewuste last die gevoelens voor de omgeving geeft: warm, aangenaam, sober, van kwaliteit ... genereert en provoceert verschillende emoties die de omgeving en individuen conditioneren.

Deze factoren hebben de afgelopen jaren veel waarde gehad, hebben een directe impact op de groei van de verlichtingsindustrie en bevorderen de ontwikkeling van producten zoals efficiëntere en ecologisch verantwoorde lampen, nieuwe lichtbronnen, LED-verlichting, eenvoudigere lichtregelsystemen te gebruiken, accessoires die het lichtresultaat wijzigen ...... [-]


Postacademische cursus in Art Direction

Campus Voltijd 4 maanden April 2019 Spanje Madrid

Een grafisch ontwerper kan op veel gebieden werken, maar op het gebied van mode en luxe moet je een diepgaand en fundamenteel begrip hebben van de schone, eenvoudige en elegante esthetiek die de hoeksteen is van moderne luxe. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

Een grafisch ontwerper kan op veel gebieden werken, maar op het gebied van mode en luxe moet je een diepgaand en fundamenteel begrip hebben van de schone, eenvoudige en elegante esthetiek die de hoeksteen is van moderne luxe. Om deze "esthetiek van luxe" te begrijpen, wordt de student gedurende een periode van vier maanden ondergedompeld in een visuele wereld waarin schoonheid en subtiele elegantie de boventoon voeren.

Onderwezen door experts uit de sector, in de Art Direction Postgraduate Course leert de student deze esthetiek van luxe te creëren in zijn eigen werk. Samen met de docenten kunnen de studenten hun portfolio professionaliseren, nieuwe stukken ontwikkelen en moodboards voorbereiden op fotosessies. Andere activiteiten zijn onder meer het bijwonen van een modefotografie, ontmoetingen met modebeheerders en beoordelingen en feedback van experts uit de sector. Daarnaast ervaart de student de esthetiek van luxe bij het bezoeken en ervaren van modewinkels, hotels en culturele instellingen.... [-]


Postacademische cursus in digitale marketing, sociale netwerken en conversie van omni-kanalen

Campus Voltijd 4 maanden March 2019 Spanje Madrid

De postacademische cursus digitale marketing, sociale netwerken en omni-channel conversie heeft als doel tegemoet te komen aan de behoeften en specificaties van de digitale en sociale omgeving. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De huidige professionele realiteit van mensen, bedrijven en instellingen is geboren, ontwikkelt en heeft internet en de digitale wereld nodig. Tegenwoordig vertrouwt elk bedrijf op de digitale omgeving om compleet en concurrerend te worden. De postacademische cursus digitale marketing, sociale netwerken en omni-channel conversie heeft als doel tegemoet te komen aan de behoeften en specificaties van de digitale en sociale omgeving.

Een programma dat de conceptuele basis legt van de basisprincipes bij het ontwerpen van de digitale en sociale marketingstrategie van elk bedrijf of instelling, waarbij belangrijke praktische gevallen in de handen van professionals van communicatie 2.0 en digitale marketing worden geplaatst.... [-]


Postacademische cursus in Fashion Styling

Campus Voltijd 4 maanden March 2019 Spanje Madrid

Persoonlijkheden zoals Diana Vreeland, moderedacteur van Harper's Bazaar tussen 1936 en 1962 en regisseur van Vogue van 1962 tot 1971 of Carine Roitfeld, de iconische moderedacteur van Vogue Paris, hebben de basis gelegd voor een positie die in de loop van de tijd een onbetwistbare macht en invloed. [+]

CURSUSTAAL: SPAANSWILT U ALS STYLIST WERKEN?

Persoonlijkheden zoals Diana Vreeland, moderedacteur van Harper's Bazaar tussen 1936 en 1962 en regisseur van Vogue van 1962 tot 1971 of Carine Roitfeld, de iconische moderedacteur van Vogue Paris, hebben de basis gelegd voor een positie die in de loop van de tijd een onbetwistbare macht en invloed. Anna dello Russo, een stylist met uitgebreide ervaring in toonaangevende magazines zoals Vogue Italia en L'Uomo Vogue, is vandaag een referentie in de sector en een must in de voorhoede van de meest internationale modeshows. Allemaal hebben ze hun stempel gedrukt op de etherische modewereld: ze zijn erin geslaagd hun visie op te leggen, de visuele codes te ontcijferen en de iconografische referenties van onze tijd te herkennen. Dat is precies het werk van de stylist, begrijp welke modereferenties van zijn tijd zijn, anticipeer op trends en bouw poëtische universums die dienen om een ​​droom te verkopen, een droom die noodzakelijkerwijs mode met zich meebrengt.... [-]


Postacademische cursus in ontwerp en productie voor evenementen en tv

Campus Voltijd 4 maanden April 2019 Spanje Madrid

De Postgraduate cursus design en productie voor evenementen en tv bestaat uit twee verschillende blokken: decorontwerp voor evenementen en voor televisie. Dit zijn twee professionele scenograafpraktijken die, hoewel ze verschillen in hun ontwerpprocessen en uitvoering, ook klopt dat ze vaak modi en spaties delen, vooral in het geval van evenementen van een bepaalde omvang die over het algemeen op televisie worden uitgezonden. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De Postgraduate cursus design en productie voor evenementen en tv bestaat uit twee verschillende blokken: decorontwerp voor evenementen en voor televisie. Dit zijn twee professionele scenograafpraktijken die, hoewel ze verschillen in hun ontwerpprocessen en uitvoering, ook klopt dat ze vaak modi en spaties delen, vooral in het geval van evenementen van een bepaalde omvang die over het algemeen op televisie worden uitgezonden.

Het eerste blok, de scenografie voor evenementen, wordt gedefinieerd door dicht bij efemere bedrijfstentoonstellingen te groeien. Het concept van visuele communicatie in deze tentoonstellingen is opgevat als de kern van het werk en het doel van de decorontwerper is om plastisch de boodschappen te formuleren die moeten worden overgedragen. In deze module zal de student in staat zijn om de professionele basis te kennen en de ontwikkeling van verschillende soorten evenementen te benaderen.... [-]


Postacademische cursus in ontwerp van schoenen

Campus Voltijd 4 maanden January 2019 Spanje Madrid

De accessoires zijn voorwerpen van verlangen geworden, hebben hun eigen naam en elk seizoen zoeken stylisten en redacteuren naar de must-haves. Tegenwoordig zijn namen als Manolo Blahnik, Jimmy Choo en Christian Louboutin een wereldreferentie in schoenenontwerp, zowel voor experts als voor beginners. [+]

CURSUSTAAL: SPAANSWIL JE WERKEN ALS SCHOOLONTWERPER?

De accessoires zijn voorwerpen van verlangen geworden, hebben hun eigen naam en elk seizoen zoeken stylisten en redacteuren naar de must-haves. Tegenwoordig zijn namen als Manolo Blahnik, Jimmy Choo en Christian Louboutin een wereldreferentie in schoenenontwerp, zowel voor experts als voor beginners.

De Canarische ontwerper Blahnik, National Fashion Design Award en Honorary Title of the Order of the British Empire voor zijn service aan de Britse mode-industrie, haalde internationale bekendheid dankzij de manolos, authentieke kunstwerken die de hoofdrolspeler zijn in de serie Sex in New York hebben Lady Gaga of Madonna meerdere keren gedragen. Ook Choo, ontwerper van Maleisische afkomst met residentie in Londen, heeft de eretitel van de Orde van het Britse rijk ontvangen. Diana van Wales nam vaak hun ontwerpen en wordt momenteel begeerd door alle beroemdheden. Het gebeurt ook met de beroemde hakken van Louboutin met rode zolen, die persoonlijkheden hebben getoond zoals Carla Bruni-Sarkozy, Dita Von Teese, Blake Lively, Uma Thurman of Christina Aguilera, en vele anderen.... [-]


Postacademische cursus in podiumontwerp voor uitvoerende kunsten

Campus Voltijd 4 maanden October 2018 Spanje Madrid

De Postgraduate Course in Set Design voor uitvoerende kunsten omvat een professioneel trainingsprogramma voor decorontwerpers rond twee nauw verwante gebieden. Aan de ene kant is de set onderworpen aan de dramatische tekst, het theater en aan de andere kant, de schilderachtige ruimte voor opera's, musicals en dansshows. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De Postgraduate Course in Set Design voor uitvoerende kunsten omvat een professioneel trainingsprogramma voor decorontwerpers rond twee nauw verwante gebieden. Aan de ene kant is de set onderworpen aan de dramatische tekst, het theater en aan de andere kant, de schilderachtige ruimte voor opera's, musicals en dansshows.

Het belangrijkste doel van de cursus is om de student dichter bij de plastische mogelijkheden van het landschap te brengen, hun vermogen om te vertellen en te bewegen, ook om te evolueren onder nieuwe modellen van interpretatie en perceptie. Tegelijkertijd zal de nodige theoretische en instrumentele training zeer aanwezig zijn, evenals de kennis van essentiële technische scenografische grondslagen voor de professionele ontwikkeling van de scenograaf.... [-]


Postacademische cursus in Retail Design

Campus Voltijd 4 maanden April 2019 Spanje Madrid

Het ontwerpen van een winkel is een complexe operatie die vertrekt van een strategische visie gekoppeld aan de analyse van het merk (merk) en zijn identiteit, en van een daaropvolgende ontwikkeling op basis van de berichten, positionering en interesses die ze willen overbrengen. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

Het ontwerpen van een winkel is een complexe operatie die vertrekt van een strategische visie gekoppeld aan de analyse van het merk (merk) en zijn identiteit, en van een daaropvolgende ontwikkeling op basis van de berichten, positionering en interesses die ze willen overbrengen. Het is van essentieel belang samenhang te geven aan alle elementen die deelnemen om een ​​winkelervaring te creëren, zodat de consument zich kan identificeren met het merk, zich eraan kan aanpassen en zich prettig voelt. Dit dwingt de ontwerper van commerciële ruimtes om hun voorstellen voortdurend te veranderen op basis van consumententrends en ambities.

De professionele vraag met een specifieke opleiding in het ontwerpen van winkels is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen als gevolg van de huidige concurrentiesituatie waarin geen ruimte is voor improvisaties en dilettantisme. In deze context moet de ontwerper alle inputs uit verschillende gebieden (marketing, detailhandel, visuele merchandising, enz.) Uitwerken en verwerken tot een efficiënt en concreet ontwerp waarin de identiteit van het merk en de consument tot uiting komt.... [-]


Postacademische cursus in sieradenontwerp

Campus Voltijd 4 maanden April 2019 Spanje Madrid

De Postgraduate Course in Jewellery Design leert de student de mechanische processen van sieraden en concentreert zich op de ontwerpelementen en de functionele en decoratieve details van het volledige assortiment accessoires. Creatie van sieradencollecties tot het ontwerp van unieke stukken van hoge juwelen en uurwerken. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De geschiedenis is, zoals we weten, geschreven door degenen die de stap durven te nemen, zich overgeven met passie en een verschil maken. Wil je een van hen zijn? Ontdek de Postgraduate Course in Jewelry Design * op IED Madrid, de perfecte combinatie van design, kunst en professionaliteit. Wij zullen u voorzien van de theoretische en praktische kennis die nodig is voor het maken van sieradencollecties en het ontwerpen van unieke stukken van hoge juwelen en uurwerken.

De Postgraduate Course in Jewellery Design leert de student de mechanische processen van sieraden en concentreert zich op de ontwerpelementen en de functionele en decoratieve details van het volledige assortiment accessoires. Creatie van sieradencollecties tot het ontwerp van unieke stukken van hoge juwelen en uurwerken.... [-]


Postacademische cursus in window-dressing en visuele merchandising

Campus Voltijd 4 maanden October 2018 Spanje Madrid

De postdoctorale cursus in Visual Merchandising en Window Dressing op IED Madrid traint professionals die in staat zijn om een ​​product, merk en andere materialen tentoon te stellen in de commerciële ruimte van een winkel of in de verkooppunten van supermarkten, waardoor een identiteit ontstaat tussen dat product en het merk. op zo'n manier dat de toeschouwer het voor elke prijs wil bezitten en naar de winkel gaat om het te verwerven. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De postdoctorale cursus in Visual Merchandising en Window Dressing op IED Madrid traint professionals die in staat zijn om een ​​product, merk en andere materialen tentoon te stellen in de commerciële ruimte van een winkel of in de verkooppunten van supermarkten, waardoor een identiteit ontstaat tussen dat product en het merk. op zo'n manier dat de toeschouwer het voor elke prijs wil bezitten en naar de winkel gaat om het te verwerven. Dit alles in de verschillende gebieden: mode, design, accessoires, delicatessen ...

De belangrijkste professionele kansen van de Visual Merchandising en Window Dressing Postgraduate Course zijn: Window Dressers, Visual Merchandisers, Freelancers, etc.... [-]


Postacademische cursus Klantervaring Excellence

Campus Voltijd 4 maanden October 2018 Spanje Madrid

Met de postacademische cursus Customer Experience Excellence verwerven studenten een reeks vaardigheden waarmee ze hun professionele carrière op een succesvolle manier kunnen ontwikkelen op het gebied van innovatie in consumptie. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

Met de postacademische cursus Customer Experience Excellence verwerven studenten een reeks vaardigheden waarmee ze hun professionele carrière op een succesvolle manier kunnen ontwikkelen op het gebied van innovatie in consumptie.

»Ken en behandel alle beschikbare hulpmiddelen om de omgeving en consumentencontext van de 21ste eeuw te begrijpen. Onderzoekstechnieken, hulpmiddelen voor inzichtelijke extractie, ethische en sociologische context van het moment dat we leven, klant- en werknemersreizen.

»Creatieve innovatietechnieken, creatieve werkmethodologieën: ontwerpdenken, creativiteit toegepast op innovatie, open innovatie, gebruikersgerichte innovatie. Co-creatie.... [-]


Postacademische cursus meubelontwerp

Campus Voltijd 4 maanden October 2018 Spanje Madrid

De Postgraduate Course in Furniture Design van IED Madrid is gespecialiseerd in ontwerpers die geconfronteerd worden met het creëren van meubels en die de klassieke dichotomie tussen vorm en functie overwinnen. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De Postgraduate Course in Furniture Design van IED Madrid is gespecialiseerd in ontwerpers die geconfronteerd worden met het creëren van meubels en die de klassieke dichotomie tussen vorm en functie overwinnen.

Deze sector van design is nauw verbonden met de gebieden van het interieurontwerp of de architectuur, gebieden die het ontwerp van specifiek meubilair voor hun ruimtes ontwikkelen of specifieke productlijnen voor geïndustrialiseerde productie creëren.

De belangrijkste carrièrekansen voor de Postgraduate Course in Furniture Design zijn: Associate Designer voor productontwerpstudies en meubels of interieurarchitectuur, Freelance, beroepen gerelateerd aan de verkoop van meubels.... [-]


Postacademische cursus mode en lifestylefotografie

Campus Voltijd 4 maanden April 2019 Spanje Madrid

De Postgraduate Course in Fashion Photography en Lifestyle is de tweede van de drie modules die deel uitmaken van de Master of Professional Photography op IED Madrid, deze specialisatiecursus is gewijd aan Fashion en Lifestyle. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De Postgraduate Course in Fashion Photography en Lifestyle is de tweede van de drie modules die deel uitmaken van de Master of Professional Photography op IED Madrid, deze specialisatiecursus is gewijd aan Fashion en Lifestyle. Het omvat ook overdraagbare kennis van auteursrechten, werken met modellen, bedrijfsplannen, mediarelaties, geavanceerde kleurcorrectie en -correctie, locatiemanagement en contracten.

De hoofdpersonen van deze cursus zijn fotografen met uitgebreide ervaring in mode- en studiofotografie, zoals Joséphine Douet, Rafa Gallarand, José Morraja en retouchespecialist Victor Garrido. Joan Morey, die werkt onder het merk Soy Tu Puta, zal haar werk presenteren, dat talen uit verschillende creatieve velden combineert, met name die van kunst en mode. Vervolgens zal de cursusdirecteur, Ricardo Cases, de studenten leren hoe ze hun eigen visie op mode en lifestyle kunnen vinden in hun Deconstructing-modeworkshop.... [-]


Postacademische cursus ontwerpen van tentoonstellingsruimten

Campus Voltijd 4 maanden January 2019 Spanje Madrid

De Postgraduate Course in Design van tentoonstellingsruimten is opgebouwd rond twee centrale assen: culturele tentoonstellingsruimten en bedrijfsterreinen, ook wel commerciële ruimtes genoemd. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De Postgraduate Course in Design van tentoonstellingsruimten is opgebouwd rond twee centrale assen: culturele tentoonstellingsruimten en bedrijfsterreinen, ook wel commerciële ruimtes genoemd. Ze kunnen permanent of kortstondig zijn en hun aanbod aan presentaties is gevarieerd, van bezoekerscentra, interpretatiecentra, musea, tijdelijke tentoonstellingen, stands op handelsbeurzen, handelsmerkententoonstellingen, expopaviljoens, enz.

Dit is de enscenering van de tentoonstellingsruimte zelf, die het een nieuwe dimensie en verhalende kwaliteit geeft, en nieuwe leefbare omgevingen creëert en opnieuw uitvindt die inhoud communiceren. De ruimte zelf is gedramatiseerd. De scenografie van culturele tentoonstellingen moet verhalende ruimten creëren als een vorm van communicatie en leren, de creatie van een plastisch verhaal tegen de lineariteit van de encyclopedische museumtentoonstelling. De bedrijfsterreinen, aanwezig op beurzen, congressen, enz. ze zijn momenteel een van de krachtigste middelen om de visuele identiteit en informatie van merken en bedrijven te communiceren.... [-]


Postacademische cursus reclame en redactionele fotografie

Campus Voltijd 4 maanden October 2018 Spanje Madrid

De Postgraduate Course in Advertising Photography en Editorial is de laatste van de drie modules die de Master of Professional Photography vormen aan de IED Madrid, deze specialisatiecursus is gewijd aan reclame en de uitgeverswereld, wat betekent dat het de kennis van de theorie en praktijk van design, de editie van foto's voor tijdschriften en boeken, het werken met modellen voor commerciële campagnes, bedrijfsplannen en contracten, auteursrechten, mediarelaties, communicatietheorie, geavanceerd retoucheren en kleurcorrectie en locatiemanagement. [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

De Postgraduate Course in Advertising Photography en Editorial is de laatste van de drie modules die de Master of Professional Photography vormen aan de IED Madrid, deze specialisatiecursus is gewijd aan reclame en de uitgeverswereld, wat betekent dat het de kennis van de theorie en praktijk van design, de editie van foto's voor tijdschriften en boeken, het werken met modellen voor commerciële campagnes, bedrijfsplannen en contracten, auteursrechten, mediarelaties, communicatietheorie, geavanceerd retoucheren en kleurcorrectie en locatiemanagement. Een solide en aantrekkelijk persoonlijk werk kan een verschil maken als het gaat om het overtuigen van klanten en handelsagenten. Met dit uitgangspunt wordt de verbetering van professionele vaardigheden van studenten in reclame en redactionele fotografie aangevuld met de ontwikkeling van een persoonlijk project.... [-]


Zomercursussen

Creatief programmeren, internet der dingen en apps Junior zomercursus

Campus Voltijd 2 weken July 2019 Spanje Madrid

Met Creative Programming, Internet of Things en Apps ontdekt u de wereld van programmeren en stimuleert u uw creativiteit met technologie. Krijg uw eerste creatieve projecten via een eenvoudige programmeertaal en veel plezier bij het maken van een applicatie voor een mobiel apparaat via blokprogrammering. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS EN ENGELS.

Met Creative Programming, Internet of Things en Apps ontdekt u de wereld van programmeren en stimuleert u uw creativiteit met technologie. Krijg uw eerste creatieve projecten via een eenvoudige programmeertaal en veel plezier bij het maken van een applicatie voor een mobiel apparaat via blokprogrammering.

doelstellingen:Leer intuïtief de wetenschappelijk-creatieve disciplines die deel uitmaken van het huidige technologische momentBereik technologische vaardigheden die studenten in videomakers veranderen met programmeren, het gebruik van sensoren, natuurlijke hulpbronnen, hun eigen ideeën en hulpmiddelenVeronderstel op een leuke manier de wetenschappelijke methode: onderzoek, ontwerp, prototype, ontwikkeling en, uiteraard, deel de resultaten van de experimenten.... [-]

Creatieve tekening zomer Kid Courses

Campus Deeltijd 1 week July 2019 Spanje Madrid

Tekenen is een natuurlijke impuls die zich manifesteert in de kindertijd. In deze cursus willen we profiteren van deze drive om te experimenteren met verschillende technieken, materialen en formaten. We zullen ontdekken dat het mogelijk is om karakters te leven en verhalen te vertellen door middel van tekenen en we zullen zien dat om grafisch vast te leggen, alles wat we nodig hebben onze verbeelding is. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

Tekenen is een natuurlijke impuls die zich manifesteert in de kindertijd. In deze cursus willen we profiteren van deze drive om te experimenteren met verschillende technieken, materialen en formaten. We zullen ontdekken dat het mogelijk is om karakters te leven en verhalen te vertellen door middel van tekenen en we zullen zien dat om grafisch vast te leggen, alles wat we nodig hebben onze verbeelding is.

doelstellingenMoedig inventiviteit in een vrije omgeving aanStimuleer communicatie via de illustratieWekken nieuwsgierigheid over ontwerpVerken verschillende vormen van grafische expressie

Dankzij de Creative Kids Summer Kids-cursus leren studenten zich uit te drukken en zich te amuseren in een artistieke en speelse omgeving.... [-]


Fashion Design Junior Junior-cursus

Campus Voltijd 2 weken July 2019 Spanje Madrid

Mode is creativiteit. Leer hoe je een modecollectie ontwerpt, een complete look ontwikkelt en een campagne uitvoert, met behulp van een fundamentele taal voor je professionele toekomst, Engels. Fashion Design Het is een praktische cursus waarbij de student zijn eigen ontwerp maakt en fotografeert, evenals een portfolio met Fashion Design. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

Mode is creativiteit. Leer hoe je een modecollectie ontwerpt, een complete look ontwikkelt en een campagne uitvoert, met behulp van een fundamentele taal voor je professionele toekomst, Engels. Fashion Design Het is een praktische cursus waarbij de student zijn eigen ontwerp maakt en fotografeert, evenals een portfolio met Fashion Design.

doelstellingen:Leer de methodologie van het werk van een modeontwerper.Creëer en communiceer een modecollectie met de hulp van een tweetalig docententeam.Werk met specifieke machines en materialen: naaien paspoppen, semi-industriële naaimachines, naaimachines, borden, fotografie sets en Mac-computers.

De Summer Junior-programma's zijn cursussen over ontwerp, mode en visuele communicatie die speciaal zijn ontworpen voor jongeren tussen 14 en 18 jaar oud. Het doel is om studenten te initiëren in de wereld van design, hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen en hen uit te rusten met de basisinstrumenten die hun toegang tot deze disciplines vergemakkelijken.... [-]


Fotografie-, video- en grafisch ontwerp Junior Junior-cursus

Campus Voltijd 2 weken July 2019 Spanje Madrid

Profiteer van de zomer om de geheimen van fotografie te ontdekken en leer de belangrijkste gereedschappen van grafisch ontwerp en video kennen terwijl je Engels oefent. Verras je foto's en bewerk je eigen redactiemagazine! [+]

DEZE CURSUS WORDT GEGEVEN IN HET ENGELS.

Profiteer van de zomer om de geheimen van fotografie te ontdekken en leer de belangrijkste gereedschappen van grafisch ontwerp en video kennen terwijl je Engels oefent. Verras je foto's en bewerk je eigen redactiemagazine!

De cursus Fotografie, Video en Graphic Design Summer Junior vindt plaats tijdens de maand juli op het hoofdkantoor van de IED Madrid van Flor Alta Street 8 (Palacio de Altamira).

Presentatie van de afstudeerprojecten van de Summer Junior Courses van IED Junior Academy Madrid van IED Madrid op Vimeo.

Openingstijden: maandag t / m vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur

De Summer Junior Photography and Graphic Design cursus richt zich tot jongeren tussen 14 en 18 jaar oud.... [-]


Illustratie, animatie en videogames Zomercursus voor kinderen

Campus Voltijd 2 weken July 2019 Spanje Madrid

Leer deze zomer de grappigste technieken van illustratie, animatie en videogame-ontwikkeling terwijl je Engels oefent en doe waar je het meest van houdt, tekenen! [+]

DEZE CURSUS WORDT GEGEVEN IN HET ENGELS.

Leer deze zomer de grappigste technieken van illustratie, animatie en videogame-ontwikkeling terwijl je Engels oefent en doe waar je het meest van houdt, tekenen!

In deze cursus kun je je eigen verhalen verzinnen, je favoriete objecten aanpassen en de mechanismen van bewegende beelden ontdekken. Daarnaast leer je de nodige technieken om je eigen videogames te ontwikkelen en een uitvinder te worden. De spellen zullen geen geheimen voor je hebben!

Kom dichter bij de wereld van design met IED Junior Academy van IED Madrid op Vimeo.

Illustratie, animatie en videogames Summer Junior vindt plaats tijdens de maand juli in het IED Madrid hoofdkantoor van Flor Alta Street 8 (Palacio de Altamira).... [-]


Interieurontwerp en decoratie Junior zomercursus

Campus Voltijd 2 weken July 2019 Spanje Madrid

Interior Design and Decoration is een van de Summer Junior Courses van de Junior Academy van IED Madrid. Summer Juniors zijn cursussen in ontwerp, mode en visuele communicatie die speciaal zijn ontworpen voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar. [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

Interieurontwerp en decoratie Met de Junior Junior Course kunnen studenten ruimtes ontwerpen en inrichten.

Dankzij deze cursus leren studenten begrippen te definiëren, ideeën te representeren, meubels en andere essentiële items te selecteren om te versieren, en uit te zoeken hoe kleur en materialen het interieurontwerp beïnvloeden.

Doelen:Basiskennis bieden om ruimtes te begrijpen en in te richten en te begrijpen hoe deze zich verhouden tot objecten en mensen.Om objecten en ruimtes op een creatieve manier aan te passenOm enkele decoratiemethoden en -technieken te leren.

Interior Design and Decoration is een van de Summer Junior Courses van de Junior Academy van IED Madrid. Summer Juniors zijn cursussen in ontwerp, mode en visuele communicatie die speciaal zijn ontworpen voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar.... [-]


Kid zomer fashion design cursussen

Campus Deeltijd 1 week June 2019 Spanje Madrid

De zomervakantie is een perfecte gelegenheid om te leren en te creëren. De opleiding Fashion Design Summer Kids biedt een onderdompeling aantrekkelijke modewereld, die zal helpen kleinere, in de leeftijd tussen de 9 en 13 jaar, om zichzelf en zijn omgeving te leren kennen. [+]

De zomervakantie is een perfecte gelegenheid om te leren en te creëren. de cursus Fashion Design Summer Kids Het biedt een onderdompeling aantrekkelijke modewereld, die zal helpen kleinere, in de leeftijd tussen de 9 en 13 jaar, om zichzelf en zijn omgeving te leren kennen.

Studenten zullen de geheimen van het werk van een modeontwerper te ontdekken door middel van afbeeldingen, spelletjes en knutselen.

Fashion Design is een van de cursussen Junior Summer Kids Academy IED Madrid.

The Kids Summer Courses zijn bedoeld voor al die jonge leeftijd opgenomen tussen de 9 en 13 jaar die willen hun creatieve kant te ontwikkelen en vertrouwd te raken met het ontwerp en nieuwe technologieën in de zomer te worden.... [-]


Mode-styliste Junior-zomercursus

Campus Voltijd 2 weken July 2019 Spanje Madrid

Dankzij de Summer Junior Course voor mode-stylisten leert u hoe u een fotosessie voorbereidt en uitvoert voor een modecampagne op basis van de nieuwste catwalktrends. De cursus is praktisch en studenten zullen een moderedactie en een portfolio maken. [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

Dankzij de Summer Junior Course voor mode-stylisten leert u hoe u een fotosessie voorbereidt en uitvoert voor een modecampagne op basis van de nieuwste catwalktrends. De cursus is praktisch en studenten zullen een moderedactie en een portfolio maken.

Doelen:Introductie tot de werkwijze van een mode-stylist.Creëer en voer een moderedactie uit met de hulp van een team van professionals (modestylist, modefotograaf, model, make-up artist en kapper).Werk aan een set modefoto's.

Fashion Stylist is een van de Summer Junior Courses van IED Madrid's Junior Academy. Summer Juniors zijn cursussen in ontwerp, mode en visuele communicatie die speciaal zijn ontworpen voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar.... [-]


Ontwerpervaring zomercursus

Campus Voltijd 4 weken July 2019 Spanje Madrid

Design Experience Summer Course's studenten zullen leren over de methodologie die wordt gebruikt in het ontwerpproces en zullen het gebruik van de nodige tools beheersen om cross-disciplinaire projecten aan te kunnen. [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

De Design Experience Summer Course bestaat uit vier individuele workshops van een week, elk gericht op een ontwerpgebied. Het vindt plaats van 3 juli tot 28 juli.

Studenten ontwikkelen hun creatieve vaardigheden met experimentele workshops binnen de volgende disciplines: modeontwerp, interieurontwerp, productontwerp en grafisch ontwerp.

Design Experience Summer Course's studenten zullen leren over de methodologie die wordt gebruikt in het ontwerpproces en zullen het gebruik van de nodige tools beheersen om cross-disciplinaire projecten aan te kunnen.

Gericht op: Individuen die hun artistieke vorming willen aanvullen en verrijken onder leiding van ervaren en gerenommeerde professionals, hun creativiteit op een praktische en intensieve manier ontwikkelen door middel van multidisciplinaire projecten.... [-]


Ontwerp in de zomercursus van de gastronomie

Campus Voltijd 3 weken July 2019 Spanje Madrid

De Design in Gastronomy Summer Course wordt in het Engels gegeven en is verdeeld in twee blokken: de eerste duurt 2 weken, van 10 juli tot 21 juli. Laatste blok, van 24 juli tot 28 juli, inclusief een reis naar de Spaanse regio La Rioja, beroemd om zijn wijn. [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

De Design in Gastronomy Summer Course wordt in het Engels gegeven en is verdeeld in twee blokken: de eerste duurt 2 weken, van 10 juli tot 21 juli. Het laatste blok, van 24 juli tot 28 juli, bevat een reis naar de Spaanse regio La Rioja, beroemd om zijn wijn.

Doel: De cursus is zo opgezet dat iedereen die is gekoppeld aan de wereld van design en / of gastronomie de basiskennis kan verwerven om de relatie tussen hen te begrijpen en comfortabeler en professioneler tussen de twee te kunnen bewegen.

Van het interieurontwerp van een restaurant tot het etiket op een fles wijn of een blik conserven, evenals servies, de presentatie van een receptenblog of het uniform gedragen door bedienend personeel. Alles wat onder de lange termijn van de gastronomie valt, maakt deel uit van de brede benadering van design.... [-]


Robotics Summer Kid Courses

Campus Deeltijd 1 week June 2019 Spanje Madrid

Robotica is al een deel van onze dag, laten we de batterijen pakken! In deze cursus van Robotica zullen we ontdekken hoe we onze eigen robot kunnen ontwerpen en bouwen, we zullen het leren programmeren zodat het het gedrag heeft dat we leuk vinden en we zullen ons vertrouwd maken met de Arduino-kaarten en de rest van de stukken, sensoren, motoren, batterijen en led die het samenstellen . [+]

CURSUSTAAL: SPAANS.

Robotica is al een deel van onze dag, laten we de batterijen pakken! In deze cursus van Robotica zullen we ontdekken hoe we onze eigen robot kunnen ontwerpen en bouwen, we zullen het leren programmeren zodat het het gedrag heeft dat we leuk vinden en we zullen ons vertrouwd maken met de Arduino-kaarten en de rest van de stukken, sensoren, motoren, batterijen en led die het samenstellen .

doelstellingenIntroduceer studenten in de wetenschappelijk-creatieve disciplines die deel uitmaken van het huidige technologische moment.Moedig creativiteit aan door het gebruik van elektronica, programmeren en hun eigen ideeënLeer werken met robotkits en maak slimme objecten.Veronderstel op een leuke manier de wetenschappelijke methode: onderzoek, ontwerp, prototype, ontwikkeling en, uiteraard, deel de resultaten van de experimenten.... [-]

Zomercursus grafisch ontwerp en creativiteit

Campus Voltijd 3 weken July 2019 Spanje Madrid

De zomercursus over grafisch ontwerp en creativiteit biedt de student de theoretisch praktische hulpmiddelen die nodig zijn om een ​​wereldwijd grafisch ontwerpproject te ontwikkelen. Het bevordert het creatieve potentieel van de student die door middel van basiskennis zelfstandig de grafische communicatie kan genereren die nodig is om zijn project- of bedrijfsidee te ontwikkelen. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De zomercursus over grafisch ontwerp en creativiteit biedt de student de theoretisch praktische hulpmiddelen die nodig zijn om een ​​wereldwijd grafisch ontwerpproject te ontwikkelen. Het bevordert het creatieve potentieel van de student die door middel van basiskennis zelfstandig de grafische communicatie kan genereren die nodig is om zijn project- of bedrijfsidee te ontwikkelen.

Gericht op: ondernemers, ontwerpers, kunstenaars en in het algemeen iedereen die geïnteresseerd is in het verwerven van een basis in grafisch en webontwerp waarmee ze grafische communicatie van hun projecten kunnen ontwikkelen.

In de Graphic Design Summer Course zal speciale aandacht worden besteed aan het comparatieve voordeel van het ontwikkelen van een grafisch beeld van hoge kwaliteit dat de doelgroep emotioneel omhult.... [-]


Zomercursus in digitale strategie en sociale media

Campus Voltijd 4 weken July 2019 Spanje Madrid

De digitale strategie en Social Media Summer Course is verdeeld in twee delen, die elk één van twee weken. [+]

Dit programma wordt onderwezen in SPAANS

De digitale strategie en Social Media Summer Course is verdeeld in twee delen, die elk één van twee weken.

Cursus Doelstellingen: een diep begrip van het werk van een strategisch planner en Social Media Manager uitgevoerd verwerven. leren om een ​​social media strategie voor elk merk of instelling te ontwikkelen. om te leren om de nodige instrumenten te gebruiken om een ​​merk boodschap in sociale netwerken op te bouwen en te bewaken bestaande noemt en gesprekken. te verdiepen in bestaande kanalen en te leren over regelgeving en professionele deontologie.

Sociale netwerken zijn veranderd in de plaats, waar merken communiceren met hun doelgroep en vertegenwoordigen een grote kans om deel te nemen aan het leven van de cliënt. Bedrijven hebben daarom geassimileerd social media in hun globale communicatiestrategie.... [-]


Zomercursus in geavanceerde interieurdecoratie en styling

Campus Voltijd 3 weken July 2019 Spanje Madrid

In de Advanced Interior Decoration en Styling Summer Course richten we ons op belangrijke kwesties die verschillende ruimtes definiëren en karakteriseren. De dialoog tussen tastbaar en ontastbaar; de sfeer van de plaats en wat waargenomen en waarneembaar is, komt uit een bereik en geschikte ruimtelijke oplossingen, evenals het gebruik van materialen, de keuze van meubels, afwerkingen en texturen en de verlichtingsoplossingen, om zichtbaarheid te geven aan de betekenissen, concepten en emoties die de ruimte bevat. [+]

DEZE CURSUS WORDT ONDERWORPEN IN HET SPAANS

De Advanced Interior Decoration en Styling Summer Course duurt drie weken en vindt plaats in juli.

Het programma zal de mogelijkheden van interieurontwerptechnieken verkennen, wat leidt tot een beter begrip van de ruimte en de mogelijkheden voor transformatie, tot leven brengen van een neutrale ruimte en het een specifieke persoonlijkheid verlenen, hetzij als een huis, winkel, kantoor, sportschool, winkelcentrum , institutioneel centrum, museum, enz. afhankelijk van de behoeften en vereisten van elk project.

De cursus wordt geleid door Parolio, een creatief directeur, producent en interieurontwerper.

Cursus Doelstellingen:... [-]


Zomercursus in illustratie en tekening

Campus Voltijd 3 weken July 2019 Spanje Madrid

Het illustratie- en tekenprogramma voor de zomer zal de methoden, gewoonten en vaardigheden onderzoeken die deskundigen van deze gebieden nodig hebben, en zal kijken naar hoe te spelen, te experimenteren en de eigen visie en stem van elke student te vinden en te ontwikkelen. [+]

IDIOMA DEL CURSO: INGLÉS.

Het illustratie- en tekenprogramma voor de zomer zal de methoden, gewoonten en vaardigheden onderzoeken die deskundigen van deze gebieden nodig hebben, en zal kijken naar hoe te spelen, te experimenteren en de eigen visie en stem van elke student te vinden en te ontwikkelen. De cursus duurt 3 weken en wordt geregisseerd door Puño, een beroemde Spaanse illustrator uit Amsterdam.

Studenten leren hoe te werken aan digitale en gedrukte media, met inzicht in de voordelen en belangrijkste kenmerken van beide gebieden. Het doel is om studenten te helpen bij het gebruik van alle beschikbare middelen om hun doelen op de meest effectieve manier te bereiken.

... [-]

Zomercursus in personal shopper

Campus Voltijd 4 weken July 2019 Spanje Madrid

Het zomerprogramma in Personal Shopper biedt de nodige theoretische en praktische kennis om klanten te adviseren bij het kiezen van hun outfit. [+]

IDIOMA DEL CURSO: ESPAÑOL

Doel van het Zomerprogramma in Personal Shopper is om studenten op te leiden om elke klant een kledingkast aan te bieden die geschikt is voor hun lichaamsvorm, kleuren, leeftijd, behoeften, sociaal protocol en levensstijl. Ze zullen een breed scala aan kledingwinkels, accessoires, objecten en diensten leren kennen die verband houden met mode en esthetiek om te voldoen aan de eisen van elke klant.

Werkmogelijkheden: De studenten die deze cursus volgen, kunnen hun professionele carrière richten op gebieden zoals:

Personal Shopper in een winkelketen, warenhuis en / of hotel.Personal Shopper voor privéklanten, artiesten of mensen met een druk leven.Incidenteel advies voor mensen die niet bekend zijn met de nieuwste mode en trends.Een aanvulling op de diensten die in een winkel worden aangeboden.... [-]

Zomercursus interieur en styling

Campus Voltijd 3 weken July 2019 Spanje Madrid

Het belangrijkste doel van de cursus is de overname door de student van de theoretische, technologische en project nodig zijn om professioneel werk worden geconfronteerd op het gebied van interieur architectuur en decoratie gereedschappen. [+]

Doelstellingen: Het belangrijkste doel van de cursus is de overname door de student van de theoretische, technologische en project nodig zijn om professioneel werk worden geconfronteerd op het gebied van interieur architectuur en decoratie gereedschappen.

programma: De ontwerpers zorgen voor de ruimte, licht, kleur, orde, proportie ... Wij behandelen in werkelijkheid, de zoektocht naar een ideale ruimte voor een specifieke functie. Onderzoek en reflectie op de verschillende relaties tussen het onderwerp en de ruimtelijke omgeving zal toestaan ​​ontwerpen van ruimtes, prototypes, Interieurarchitectuur elementen.

Dirigido een: Iedereen die geïnteresseerd is in het verwerven van basiskennis van het interieur stylisme, op basis van creatieve, flexibele en praktische zin.... [-]


Zomercursus in visuele verhalen

Campus Voltijd 1 week July 2019 Spanje Madrid

Het Visual Storytelling Zomerprogramma is een weekworkshop die begint op 4 juli. De term 'verhalen vertellen' wordt in enge zin gebruikt om specifiek naar mondeling vertellen te verwijzen en tegenwoordig verwijst het ook naar narratieve technieken in andere media. [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

Het Visual Storytelling Zomerprogramma is een weekworkshop die begint op 4 juli.

De term 'verhalen vertellen' wordt in enge zin gebruikt om specifiek naar mondeling vertellen te verwijzen en tegenwoordig verwijst het ook naar narratieve technieken in andere media.

Deze cursus helpt studenten een goed begrip van de beeldtaal te krijgen en leert een concept te ontwikkelen dat op verschillende platforms kan worden verteld. Studenten leren een korte voorbereiding, werken aan een live project en produceren media-inhoud.

Het Visual Storytelling Zomerprogramma is bedoeld voor diegene die elke discipline met betrekking tot visuele kunst, communicatie en reclame bestuderen.... [-]


Zomer in design ervaring

Campus Voltijd 4 weken July 2019 Spanje Madrid

De Design Experience zomerprogramma bestaat uit vier een week workshops, elk gericht op een ontwerp gebied. [+]

Dit programma wordt onderwezen in het Spaans en ENGELS

De Ontwerp Experience Zomerprogramma bestaat uit vier een week workshops, elk gericht op een ontwerpgebied.

Studenten zullen hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen met experimentele workshops binnen de volgende disciplines: fashion design, product design, interieur en grafisch ontwerp.

Studenten zullen leren over de gebruikte in ontwerpproces wordt toegepast en zal het gebruik van de nodige tools om te gaan met transversale projecten te beheersen. Zij zullen ook de kans om te studeren met gerenommeerde professionals.

Gericht op: Individuen op zoek naar aanvulling en verrijking van hun artistieke opleiding onder leiding van ervaren professionals, het ontwikkelen van hun creativiteit op een praktische en intensieve manier door multidisciplinaire projecten.... [-]


Videos

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

Contact

IED Madrid

Adres C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Madrid, Spanje
Website http://www.ied.es/
Telefoon +34 914 48 04 44