Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1989, de IEB was de eerste studie centrum van Spanje uitsluitend gewijd aan de opleiding in Finance, een Master in Financial Markets and Exchange, maar op dat moment en gesponsord door de Madrid Stock Exchange.

Sindsdien hebben meer dan 85.000 studenten en professionals een aantal van de educatieve programma's van IEB uitgevoerd.

In 1994, IEB was een pionier in het aanbieden van een dual degree, studenten studeert rechten aan de Complutense Universiteit van Madrid Masters tegelijkertijd op de beurs in het IEB. Vervolgens zou het IEB aangesloten centrum naar de Universiteit Complutense van Madrid, een van de oudste en meest prestigieuze universiteiten in Spanje aan de Rey Juan Carlos University geworden, en later ook. Het IEB heeft ontwikkeld in de tijd een enorme catalogus van de Masters, van de MBA aan de meest gespecialiseerde in verschillende financiële en juridische gebieden.

In 2003 begon de IEB zijn internationale carrière bij de alliantie met de London School of Economics, een instelling van de wereldwijde referentie met 20 Nobelprijswinnaars en studenten van 5 continenten. Internationale ontwikkeling is sindsdien niet meer gestopt.

Sinds het einde van de jaren '90, werd het aanzienlijk uitgebreid educatieve aanbod van IEB, met de oprichting van in-company training gebied voor Spaanse en internationale zakelijke klanten wereldwijde schaal.

Sinds haar oprichting heeft de IEB aanzienlijke middelen besteed aan onderzoek, met name op financieel gebied, met verschillende observatoria. Onder de talrijke wetenschappelijke publicaties IEB staat aestimatio, The IEB International Journal of Finance, met de deelname van twee Nobelprijzen.

aanwezigheid IEB mee belangrijke sectorale fora is duidelijk: in 2008 de IEB toegetreden CLADEA (Latijns-Amerikaanse Raad van Bestuur Schools), de belangrijkste Latijns-Amerikaanse Vereniging van Scholen van bedrijf; in 2011 AACSB, de toonaangevende vereniging van de Amerikaanse business schools (Vereniging tot Collegiate Schools of Business Advance).; Twee jaar later trad hij toe tot de EFMD (European Foundation for Management develpoment), de toonaangevende vereniging van business schools in Europa; en ten slotte vanaf 2012 is hij lid van de Spaanse Vereniging van Scholen en Management.

Vandaag de dag, de IEB biedt bijna 100 educatieve programma's, die een solide academische achtergrond in de mate en de Masters, een enorme catalogus van cursussen Executive Education en een belangrijk Summer School.

Leren door te doen

Engine onderwijs in de IEB

De methodologie IEB leren door te doen benadrukt door de studie van de werkelijke gevallen van actuele en zakendoen simulaties en kwantitatieve en kwalitatieve beoordeling voor studenten met dezelfde problemen, dilemma's en situaties waarmee managers in hun gezicht het echte leven.

Studenten moeten precies dezelfde situaties te beheren via elk bedrijf momenten van onzekerheid, onderhandelingen, druk, deadlines, onverwachte gebeurtenissen, enz. In deze context hebben leerkrachten vooraf een kader van de technische kennis die de studenten moeten worden gebaseerd, het in praktijk brengen wat ze hebben geleerd om te gaan met deze uitdagingen.

Door middel van deze opleiding gids, leer je op een praktische, natuurlijke en intuïtieve manier te maken van de beste beslissingen.

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Diploma

IEB - Executive Education

Een baanbrekend programma in samenwerking met de Spaanse Bureau voor klimaatverandering. Het programma zal begrijpen, vanuit een praktisch oogpunt, de fundamentele strate ... [+]

Een baanbrekend programma in samenwerking met de Spaanse Bureau voor klimaatverandering Na het historische akkoord dat in Parijs in december 2015, de klimaatverandering is in het centrum van de economische, politieke en sociale agenda, en werd een strategische pijler en pose significante uitdagingen en kansen wereldwijd.

Overheden, instellingen, bedrijven en de samenleving als geheel het gezicht van een nieuw paradigma, gebaseerd op een model van koolstofarme ontwikkeling.

Het programma zal begrijpen, vanuit een praktisch oogpunt, de fundamentele strategie inzake klimaatverandering op internationaal niveau en de impact ervan op regionaal en lokaal beleid.

De cursus duikt in de regelgeving en financiële instrumenten voor duurzaamheidsdoelstellingen en de concrete weerslag ervan op het publiek, financiële en zakelijke sectoren te bereiken.... [-]

Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
147 uur
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands