FutbolLab Spain Soccer Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

over ons

FutboLab is een bedrijf gespecialiseerd in het trainen van voetbalcoaches op professioneel niveau.

Ons project werd 10 jaar geleden geboren als een sportief en ondernemend initiatief, door de hand van een groep gepassioneerde voetballers, afgestudeerden nationaal en internationaal in verschillende sporten. Het is gemaakt om de voorbereiding van alle leden van het voetbal te maximaliseren: coaches, spelers en clubs, zowel professioneel als semi-professioneel.

De voetbalschool van FútbolLab is een hightech voetbalcentrum met studenten in meer dan 30 landen en dat zich richt op coaches, voetbalprofessionals en afgestudeerden binnen het sportveld via de verschillende topprogramma's, op het gebied van sporttraining in het voetbal en in de organisaties die nodig zijn om sportentiteiten of bedrijven op een gespecialiseerde manier te beheren.

Via onze gecertificeerde cursussen die worden goedgekeurd door prestigieuze universiteiten op nationaal niveau, willen we de passie voor sport en voetbal promoten, met name door het beste advies en training met behulp van de meest geavanceerde methodologie. Het aanbieden van maximaal 25 online en blended cursussen met universitaire accreditatie, met inbegrip van specialisten die werken of hebben gewerkt in de beste en meest gerenommeerde Spaanse clubs en internationaal als FC Barcelona, RCD Espanyol, Atletico De Madrid, Sevilla, Benfica, onder anderen.

missie

Help het maximale potentieel te bereiken en de doelen te bereiken dankzij de best voorbereide professionals. Geïnteresseerd in het zoeken naar de uitmuntendheid en maximale prestaties van elk van onze coaches om hen te helpen tactisch, technisch, fysiek en psychologisch te verbeteren. Creëer en genereer meerwaarde in hun professionele en persoonlijke groei en ontwikkeling tijdens de leerperiode.

uitzicht

Te worden erkend als een invloedrijk sportbedrijf op het gebied van lesgeven in de voetbalwereld, zowel nationaal als internationaal. Pioniers zijn door een effectieve en efficiënte organisatie van hoge prestaties die waardevolle diensten aan onze coaches biedt. Wereldwijd een toonaangevend bedrijf zijn en een benchmark voor onze belangrijkste concurrenten met een permanente innovatie in de kwaliteit van onze services.

waarden

Wij geloven in het belang van sport om de persoonlijke en professionele groei van onze coaches aan te moedigen. Daarom willen we via FutbolLab de waarden vastleggen die ons het meest vertegenwoordigen. Innovatie, professionaliteit, training, betrokkenheid en kwaliteit.

Onze methodologie

FutbolLab streeft naar de beste training en maximaliseert het potentieel van voetbalcoaches. We zijn momenteel de beste opleidingsacademie voor online voetbaltrainers in Spanje. Het succes van onze organisatie is gebaseerd op de principes van inspanning, eenheid, vertrouwen, discipline en striktheid. Deze principes, toegevoegd aan de inzet van onze medewerkers en de toename van voortdurende kennis van onze sport, stellen ons in staat om de meest complete trainingen aan te bieden om de Total Coach te worden

Wij staan elke dag van het jaar voor u klaar. Daarnaast hebben we een virtuele campus waaruit u alle informatie kunt extraheren. Theorie, gespecialiseerde artikelen en video's worden voortdurend bijgewerkt, zodat u niets mist.

Wat uw trainingsbehoeften ook zijn, FUTBOLLAB heeft de oplossing. Uitgaande van de Holistische Ideologie, gebaseerd op de Algemene Theorie van Systemen, die de voorbereidingsprocessen van de atleet op een globale manier omvat, hebben we oneindig veel cursussen. De verschillende kennisgebieden, waaronder aspecten zoals fysieke voorbereiding, het gebruik van psychologie voor emotioneel management, de voorbereiding van training voor veldspelers en keepers, de analyse van het spel en zelfs het beheer en de coördinatie van sportentiteiten zij zijn onze specialiteiten Van elk van hen presenteren we een onderverdeling van inhoud, ingekaderd in de categorieën van Master, Expert en Technicus, in staat om te kiezen tussen universitaire titel of eigen titel en waarmee je je trainingskeuze kunt verfijnen.

De complementering van deze secties stelt onze studenten in staat superieure trainers te zijn. Wij zijn dynamische mensen die een aanwinst zijn voor elk team. We zijn erg trots op onze bijdrage aan de ontwikkeling van de professionals met wie we samenwerken. Velen hebben niveaus van overtreffende trap kennis en praktijk bereikt die ze niet hadden kunnen bereiken zonder onze cursussen, leraren en coaches.

Locaties

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: