Flyschool

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Flyschool Air Academy is de handelsnaam AIRPILOT vliegschool, SL bedrijf gecertificeerd door het Agentschap staat veiligheid van de luchtvaart (EASA) van het ministerie van Openbare Werken bevoegd om de opleiding van piloten ATO E-207.

Wij zijn een middelgrote organisatie waarin leiderschap, docenten en studenten te behouden direct, waardoor nauwere monitoring van student progressie en de betrokkenheid van deze met het centrum. Ons doel is om de beste professionals trainen en bieden ook de meest concurrerende prijzen.

Onze faciliteiten bevinden zich in het centrum van Madrid, naast de internationale luchthaven van Adolfo Suarez (ex-Barajas) kunt u het centrum met de bus en de metro te bereiken, hebben we ook een eigen parkeerplaats voor auto's en motorfietsen.

Wij beschikken over een vloot van acht vliegtuigen met mono-motoren eenvoudige, single-engine geavanceerde en bi-engine geavanceerde, plus 2 simulatoren beroepscategorie vlucht FNPTI en FNPT II MCC aan studenten in het instrument de vlucht te trainen (IR) multi Crew Cooperation (MCC) en voor te bereiden op toelatingsexamens bedrijf.

We zijn toegewijd aan kwaliteit van het onderwijs en de mensen die bij ons komen, wij zijn verliefd op dit gebied en wat we doen in het, waardoor passie, professionaliteit en enthousiasme.

Ons team bestaat uit docenten die actief zijn in verschillende Spaanse luchtvaartmaatschappijen met maximaal 25.000 vlieguren, hoogleraren en vliegtuigbouwers, allen met uitgebreide ervaring in het onderwijs en een hoge mate van specialisatie in het onderwerp ze leren.

Het dagelijks werk en inspanning om een ​​veelbelovende carrière te zorgen voor onze studenten stelt ons in staat om nieuwe voorstellen voor een meer uitgebreide training elke dag aan te bieden en maakte dat we hopen van belang zijn voor de Flyschool team zal zijn.

Cursussen:

Vliegtuig Private Pilot Course (PPL) Theoretische cursus van Verkeer en Waterstaat (ATPL) Inschakelen Instrument Flight (IR) Het inschakelen van Multi-Engine Class (ME) Commercial Pilot License (CPL) Multi Crew Samenwerking Course (MCC) Inschakelen vlieginstructeur (FI) Het inschakelen van Instrument Flight Instructor (IRI) Klasse instructeur inschakelen Multi-Motor (CRI) Het inschakelen van MCC-instructeur (MCCI) Licentieverlenging EASA (SEP, MEP. IR) Vlieguren (voor studenten alleen)

Locaties

Madrid

Address
Oficina Central (información):
Av. 25 de septiembre, 8

28027 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje