Flybyschool: Excellence in Flight Training

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom wij?

Onze aanpak is gebaseerd op de volgende principes

Veiligheid

Alles is ontworpen om de veiligheid in het leren van studenten te maximaliseren. Boven en buiten EASA regelgeving; overstuur herstel en vlucht tracker.

KWALITEIT

Beste training team, handleidingen, simulators (FNTP II Boeing NG800, Baron & Cessna 172) en fleet (Cessna 152, 172, Piper PA28, PA28RT, PA34). Nu inclusief TECNAM vloot!

Customer Focus

Elke leerling is belangrijk voor ons, niet alleen voordat u zich aanmeldt met ons, maar voor je hele carrière.

Integriteit

Het duurt jaren om te bouwen, maar kunnen verloren gaan in een tweede. We zullen het juiste te doen, altijd!

Wat is FLYBYSCHOOL?

FLYBYSCHOOL is het commerciële handelsmerk van Fly Bai SL: Spanje. Fly Bai is een Approved Training Organization geregistreerd bij de Spaanse Civil Aviation Authority (AESA) met registratie nummer E-166 (zie lijst hier). AESA is lid van het Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA) en de afgegeven vergunning is geldig in alle EASA landen; Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, enz.

Met vele jaren van de opleiding van piloten expertise FLYBYSCHOOL zorgt voor opleiding van de hoogste kwaliteit aan leerling-piloten. FLYBYSCHOOL biedt een geïntegreerde cursus die CPL, ATPL, ME IR en MCC die grondschool cursussen en vliegopleiding geleverd in overeenstemming met de EASA en AESA eisen combineert omvat.

opleiding

Wat houdt het in?

De FLYBYSCHOOL Integrated cursus duurt studenten met weinig of geen vliegervaring, om de vergunning van een Commercial Pilot's (CPL) met een Multi-Engine Instrument Rating (MEIR) aangeduid als de 'bevroren' ATPL. Ook aan het eind van de opleiding is een Multi Crew Co-operation (MCC) cursus die nodig is om door te gaan naar Type Rating. Vanaf dit punt, zodra Type Rating opleiding heeft voltooid, piloten kunnen vervolgens worden gebruikt als een eerste officier met een luchtvaartmaatschappij.

Afgestudeerde piloten met een 'bevroren' ATPL zijn vrij om te trainen op elk type vliegtuig en te vliegen voor een luchtvaartmaatschappij die hun EASA licentie zal accepteren. De meeste luchtvaartmaatschappijen zullen in eerste instantie nieuwe First Officers toewijzen aan "short haul 'vloten, zodat ze ervaring in de meer veeleisende vertrek en aanpak fasen van de vlucht kan bouwen. Zodra een ATPL houder heeft opgedaan 1500 uren ervaring, de ATPL wordt 'bevroren' en ze zijn dan in aanmerking komen in aanmerking komen voor promotie.

Locaties

León

FLYBYSCHOOL

Address
Pajares de los Oteros

24209 León, Castilië en León, Spanje