Eureka School of Spanish Language

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Spaans leren in het hart van Madrid

Als je wilt om Spaans te leren in een school die veel ervaring heeft in het onderwijs en geeft u een ontspannen en leuke sfeer, die een directe methode gebruikt zodat studenten geen tijd te verliezen en de taal te leren in kleine groepen van maximaal 8 studenten per klas kunnen , kom dan naar EUREKA - het kan je dit allemaal te bieden.

De docenten hebben een schat aan ervaring om ervoor te zorgen dat de tijd dat de student beschikbaar is, kan optimaal worden gebruikt en taalvaardigheden verbeterd kan worden in een gediversifieerde manier en geperfectioneerd.

Sinds 1988 is EUREKA toegewijd aan het onderwijzen van Spaans als vreemde taal en hebben al duizenden studenten de taal geleerd. Het is een centrum dat is geaccrediteerd door het Instituto Cervantes en is gelegen in het hart van Madrid. De middelen waarmee de school, naar behoren en daarom bieden studenten de beste manieren om Spaans te leren in kleine groepen.

EUREKA biedt een breed scala aan cursussen Spaans aan alle behoeften van de studenten te voldoen. Daarnaast is er een cultureel programma in waarmee de leerlingen de geschiedenis van Madrid en natuurlijk kan ook te weten Spanje en dus gebruik maken van de taal niet alleen op school, maar ook in hun vrije tijd kunnen zich onder te dompelen in deze aanbeveelt.

Daarnaast worden aangeboden accommodaties in de directe omgeving van de school en alle andere diensten die nodig zou kunnen hebben tijdens zijn verblijf in Madrid en EUREKA student.

Waarom studeren aan EUREKA?

School Locatie

EUREKA is gelegen in het centrum van de stad en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. In de omgeving vindt u de belangrijkste musea en monumenten van de stad te vinden.

Jarenlange ervaring

EUREKA werd opgericht in 1988 Sindsdien wijden we ons uitsluitend op het onderwijs van de Spaanse taal.

kwaliteit

EUREKA is officieel erkend door het Instituto Cervantes.

Hooggekwalificeerde leraren

Al onze docenten hebben aangetoond een universitair diploma, maar ook cursussen om onze speciale lesmethode te leren.

lesmethode

Onze lesmethode is gebaseerd op direct en nauw contact tussen studenten en docenten. We hebben een speciaal systeem ontwikkeld met een eigen didactisch materiaal dat gestructureerde en zeer efficiënte leren stelt.

uitrusting

EUREKA beschikt over de meest moderne technische faciliteiten in een historisch gebouw.

flexibiliteit

De student kan profiteren van onze flexibiliteit

  • Wij bieden het hele jaar door cursussen.
  • Minimaal 6 verschillende onderwijsniveaus.
  • Met voorkennis van de studenten kunnen elke maandag beginnen.
  • Beginners kunnen om de 2 weken op maandag beginnen, respectievelijk.
  • Als de studenten niet willen accommodatie, kunnen de lessen die wekelijks worden betaald.
  • Op verzoek van de student kan de student de koers te veranderen binnen dezelfde groep of uit te breiden.
  • Het is mogelijk om de horeca en recreatie programma te boeken voor het krijgen om het programma te leren kennen en te betalen.
  • Verschillende accommodatie opties.

Onze kwaliteitscertificaten

EUREKA heeft de belangrijkste nationale kwaliteitscertificaten (Instituto Cervantes) en door een aantal internationale instellingen, zoals IALC (International Association of Language Centers), CSN in Zweden en BILDUNGSURLAUB in Duitsland, geaccrediteerd.

Locaties

Madrid

Address
Calle del Arenal, 26 - 3º
28013 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje