Lees de Officiële Beschrijving

Spaans leren in het hart van Madrid

Als je wilt om Spaans te leren in een school die veel ervaring heeft in het onderwijs en geeft u een ontspannen en leuke sfeer, die een directe methode gebruikt zodat studenten geen tijd te verliezen en de taal te leren in kleine groepen van maximaal 8 studenten per klas kunnen , kom dan naar EUREKA - het kan je dit allemaal te bieden.

De docenten hebben een schat aan ervaring om ervoor te zorgen dat de tijd dat de student beschikbaar is, kan optimaal worden gebruikt en taalvaardigheden verbeterd kan worden in een gediversifieerde manier en geperfectioneerd.

Sinds 1988 is EUREKA toegewijd aan het onderwijzen van Spaans als vreemde taal en hebben al duizenden studenten de taal geleerd. Het is een centrum dat is geaccrediteerd door het Instituto Cervantes en is gelegen in het hart van Madrid. De middelen waarmee de school, naar behoren en daarom bieden studenten de beste manieren om Spaans te leren in kleine groepen.

EUREKA biedt een breed scala aan cursussen Spaans aan alle behoeften van de studenten te voldoen. Daarnaast is er een cultureel programma in waarmee de leerlingen de geschiedenis van Madrid en natuurlijk kan ook te weten Spanje en dus gebruik maken van de taal niet alleen op school, maar ook in hun vrije tijd kunnen zich onder te dompelen in deze aanbeveelt.

Daarnaast worden aangeboden accommodaties in de directe omgeving van de school en alle andere diensten die nodig zou kunnen hebben tijdens zijn verblijf in Madrid en EUREKA student.

Waarom studeren aan EUREKA?

School Locatie

EUREKA is gelegen in het centrum van de stad en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. In de omgeving vindt u de belangrijkste musea en monumenten van de stad te vinden.

Jarenlange ervaring

EUREKA werd opgericht in 1988 Sindsdien wijden we ons uitsluitend op het onderwijs van de Spaanse taal.

kwaliteit

EUREKA is officieel erkend door het Instituto Cervantes.

Hooggekwalificeerde leraren

Al onze docenten hebben aangetoond een universitair diploma, maar ook cursussen om onze speciale lesmethode te leren.

lesmethode

Onze lesmethode is gebaseerd op direct en nauw contact tussen studenten en docenten. We hebben een speciaal systeem ontwikkeld met een eigen didactisch materiaal dat gestructureerde en zeer efficiënte leren stelt.

uitrusting

EUREKA beschikt over de meest moderne technische faciliteiten in een historisch gebouw.

flexibiliteit

De student kan profiteren van onze flexibiliteit

  • Wij bieden het hele jaar door cursussen.
  • Minimaal 6 verschillende onderwijsniveaus.
  • Met voorkennis van de studenten kunnen elke maandag beginnen.
  • Beginners kunnen om de 2 weken op maandag beginnen, respectievelijk.
  • Als de studenten niet willen accommodatie, kunnen de lessen die wekelijks worden betaald.
  • Op verzoek van de student kan de student de koers te veranderen binnen dezelfde groep of uit te breiden.
  • Het is mogelijk om de horeca en recreatie programma te boeken voor het krijgen om het programma te leren kennen en te betalen.
  • Verschillende accommodatie opties.

Onze kwaliteitscertificaten

EUREKA heeft de belangrijkste nationale kwaliteitscertificaten (Instituto Cervantes) en door een aantal internationale instellingen, zoals IALC (International Association of Language Centers), CSN in Zweden en BILDUNGSURLAUB in Duitsland, geaccrediteerd.

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Cursus

Eureka School of Spanish Language

Speciale cursussen voor de Duitse arbeiders. Ze hebben dezelfde eigenschappen als de Intensive 30 uur. Spaanse cursussen door het Duitse Ministerie van Cultuur erkend in ... [+]

Speciale cursussen voor de Duitse arbeiders. Ze hebben dezelfde eigenschappen als de Intensive 30 uur.

Spaanse cursussen door het Duitse Ministerie van Cultuur erkend in verschillende staten.

Sommige staten vereisen 6 uur loop van 45 minuten per les (270 minuten). Andere staten vereisen 6 uur 60 minuten per les (360 minuten).

optie A

Deze cursussen hebben dezelfde kenmerken en dezelfde prijzen als intensieve cursussen van 30 uur per week. class real-time 310 minuten

lesrooster

9:00-11:00 grammaticale Block (correctie oefeningen, ontwikkeling van grammaticale onderwerp en de praktijk van grammaticale onderwerp) 11:00-11:30 Break 11:30-13:00 communicatieve Block 14:20-16:00 klasse woordenschat, conversatie en oefeningen (laag) of klassen van de beschaving en cultuur, geschiedenis, kunst en literatuur (hoog) optie B ... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
1 - 2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Eureka School of Spanish Language

... [+]

[-]
Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
1 - 6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Eureka School of Spanish Language

Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen boven de 50, die geïnteresseerd zijn in het leren van meer ontspannen type. Deze cursussen zijn bedoeld voor lerende volwassenen, ... [+]

Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen boven de 50, die geïnteresseerd zijn in het leren van meer ontspannen type.

Deze cursussen zijn bedoeld voor lerende volwassenen, 50 jaar, die willen een meer ontspannen grammaticale training in intensieve cursussen, evenals een groter aantal culturele activiteiten te ontvangen jaar.

In de ochtend, van maandag tot en met vrijdag, zullen de studenten deelnemen aan een cursus Spaans. Afhankelijk van het niveau cursussen zullen verschillende doelen hebben. Voor basisniveaus het doel is dat studenten verwerven praktische werk en in het dagelijks leven als iets in een café of restaurant, winkels vragen, maak een reservering in een hotel, vragen over een plaats, enz. Voor gevorderden is het doel te verwerven of hun kennis van de Spaanse leven en de cultuur klassen beschaving en cultuur, literatuur, geschiedenis en kunst uit te breiden.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
1 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Eureka School of Spanish Language

... [+]

+1 week

Deze prijs is inclusief:

[-]
Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
1 - 8 weken
Campus
Lees meer in Nederlands