Escuela Veterinaria MasterD

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De MD Veterinary School werd geboren met de bedoeling een referentie te zijn in de training voor een beroepspubliek dat van deze dierenwereld houdt en erin wil groeien, zowel persoonlijk als professioneel.

Het idee van een goede service en een goed product blijft schaars. Onze pretentie is excellentie en het komt nooit zonder de resultaten van onze studenten. Het gaat niet zozeer om het rechtvaardigen van ons goede werk voor de garanties van onze medewerkers of de vraag van onze klanten, als voor de resultaten van onze studenten.

In deze zin zijn we consistent met de missie van ons bedrijf:


"We helpen het grootste aantal studenten hun doelen te bereiken"


Hoe?

Door actief te luisteren naar onze interne en externe klanten. Alleen dan zullen we in staat zijn om een ​​360 ° visie te hebben van onze lesactie.

We begrijpen lesgeven als iets actiefs. We roeien passiviteit uit onze ideologie. Het trainingsproces (leraar en student) dat we begrijpen als een avontuur, vol met uitdagingen en doelen, van successen en verbeteringen, ... Al deze elementen werkten vanuit het teamconcept zullen ons als een school in staat stellen om onze studenten te bereiken naar je doel.


Komt het doel van de student overeen met die van ons?

Ik denk dat deze vraag geen antwoord nodig heeft. Het is genoeg om het principe opnieuw te lezen om opnieuw te zien dat het doel van de Veterinaire School Excellence is, en dit komt alleen met het bereiken van de doelen van onze studenten.

Onze methodiek: de veterinaire school MasterD biedt een open kwaliteitstraining door middel van semi-face-to-face onderwijs aangepast aan de behoeften van onze klanten. Dankzij nieuwe technologieën bieden we een unieke afstandsopleiding in het onderwijssysteem, waardoor de fysieke ruimte op de achtergrond blijft, omdat we interactiviteit met studenten aanmoedigen om hoogwaardig leren te verzenden. Hiervoor hebben we live lessen met experts, online trainers, workshops en themabijeenkomsten, naast onze fysieke aandacht in alle MasterD-delegaties. Ongetwijfeld zijn we toegewijd aan een flexibele training, geschikt voor iedereen die zijn professionele en persoonlijke vaardigheden wil uitbreiden.

Deze school biedt programma's in:
  • Spanish (Spain)

Bekijk cursussen » Bekijk Health Cursus » Bekijk Health Master »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Canine Training Course

Campus Deeltijd 18 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid Alicante Burgos San Sebastián Jaén Málaga Palma de Mallorca Santa Cruz de Tenerife Valencia Zaragoza Barcelona Córdoba Granada Jerez de la Frontera Murcia Las Palmas de Gran Canaria Sevilla Valladolid Bilbao A Coruña Huelva Oviedo Pamplona Tarragona Vigo +24 more

Ben je dol op honden? Wil je ze ontmoeten om met hen samen te werken? Dan is onze opleiding tot hondentraining en -opleiding wat u zoekt. Als je van honden houdt en als trainer wilt werken, met onze hondentraining in korte tijd ben je een vooraanstaande professional in de sector. [+]

Ben je dol op honden? Wil je ze ontmoeten om met hen samen te werken? Dan is onze opleiding tot hondentraining en -opleiding wat u zoekt.

De hond is het wezenlijke huisdier. Alleen in ons land zijn er meer dan 4.000.000 huizen met meer dan 5.000.000 honden.

Als je van honden houdt en als trainer wilt werken , met onze hondentraining in korte tijd ben je een vooraanstaande professional in de sector.

Deze theoretisch-praktische training zal alle kennis overdragen zodat je jezelf kunt ontwikkelen als een hondentraining professional en je ook in staat stellen om de eigenaars te adviseren bij het opleiden van je hond.

Met deze cursus leert u de beste hondentrainingstechnieken en werkt u aan het aanpassen van ongepast hondengedrag.... [-]


Contact

Adres Calle Alonso Cano, 44-46
28003 Madrid, Madrid, Spanje

Adres CL Reyes Católicos, 57
Alicante, Valencia, Spanje

Adres CL Federico García Lorca, 6
Burgos, Castilië en León, Spanje

Adres CL Usandizaga, 3
San Sebastián, Baskenland, Spanje

Adres Jaén, Andalusië, Spanje

Adres CL Cuarteles, 20
Málaga, Andalusië, Spanje

Adres CL Alfons el Magnànim, 30
Palma de Mallorca, Balearen, Spanje

Adres CL Sabino Berthelot, 1
Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden, Spanje

Adres CL Hospital, 18
Valencia, Valencia, Spanje

Adres AV Navarra, 93
Zaragoza, Aragón, Spanje

Adres CL Valencia, 79-81
Barcelona, Catalonië, Spanje

Adres PS De la Victoria, 15
Córdoba, Andalusië, Spanje

Adres CL Severo Ochoa, 13
Granada, Andalusië, Spanje

Adres CL Unión, 4
Jerez de la Frontera, Andalusië, Spanje

Adres AV Juan Carlos I, 26
Murcia, Murcia, Spanje

Adres AV Jose Mesa y Lopez, 21
Las Palmas de Gran Canaria, Canarische Eilanden, Spanje

Adres CL Pagés del Corro, 125
Sevilla, Andalusië, Spanje

Adres CL Felipe II, 3
Valladolid, Castilië en León, Spanje

Adres AV Lehendakari Aguirre, 5
Bilbao, Baskenland, Spanje

Adres CL Enrique Mariñas, Urb. Matogrande, 9
A Coruña, Galicië, Spanje

Adres CL Puerto, 42
Huelva, Andalusië, Spanje

Adres CL Ildefonso Sánchez del Río, 5
Oviedo, Asturië, Spanje

Adres CL Monasterio de Velate, 1
Pamplona, Navarra, Spanje

Adres AV Ramón y Cajal, 41
Tarragona, Catalonië, Spanje

Adres CL Zamora, esquina CL Baleares
Vigo, Galicië, Spanje