Escuela Unidad Editorial

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School voor Journalistiek en Communicatie van de redactionele eenheid is het belangrijkste opleidingscentrum in Spanje, verbonden aan een grote groep media-redactionele eenheden, eigenaar van de bovenloop van EL MUNDO, BRAND, EXPANSION, TELVA en YO DONA.

Opgericht in april 2011, heeft de Editorial Unit School op dit moment een brede diversificatie van zijn trainingsproducten bereikt en heeft vandaag 6 masterprogramma's en 2 cursussen voor experts, allemaal met een universitair diploma. Het biedt ook gespecialiseerde cursussen, professionele ontwikkelingsprogramma's, workshops en journalistiek- en communicatieconferenties nauw verbonden met de belangrijkste rubrieken van de groep.

De leraren van de school zijn professionals van de redactionele eenheid en relevante experts op het gebied van communicatie, marketing, reclame en nieuwe technologieën.

De EU-school, gevestigd in het hart van het bedrijf in Madrid, heeft meer dan 1.800 studenten, professionals, pas afgestudeerden en studenten met een duidelijke passie voor communicatie en journalistiek.

Kies het formaat dat het beste bij uw persoonlijke omstandigheden en uw vorige training past om journalistieke technieken of gespecialiseerde communicatie te leren.

Leer wat je leuk vindt, met de leraren die je altijd al wilde hebben.

Wat bieden wij?

De EscuelaUE biedt kwaliteitstraining, zeer gespecialiseerd en zeer dicht bij de professionele realiteit van het moment, ondergedompeld als het is, in een mediabedrijf van groot prestige en bekendheid in Spanje. De leraren van de school zijn professionals van de redactionele eenheid en relevante experts op het gebied van communicatie, marketing, reclame en nieuwe technologieën. De EU-school, gevestigd in het hart van het bedrijf in Madrid (Spanje), heeft meer dan duizend studenten, professionals, pas afgestudeerden en studenten met een duidelijke passie voor communicatie en journalistiek.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Intersemestrale programma's

De inter-semesterprogramma's van de School voor Journalistiek en Communicatie van de redactionele eenheid worden gehouden in de maanden december, januari, juni en juli. Dit zijn aanvullende trainingen op die van de universiteit, met een hoge praktische inhoud en specialisatie.

Onze differentiële waarde ligt in het feit van ZIJN media en TREIN in deze disciplines. Bovendien hebben we een zeer belangrijk concurrentievoordeel in vergelijking met andere journalistiek- en communicatiescholen, omdat we een breed en zeer geconsolideerd trainingsaanbod hebben, gebaseerd op onze masterprogramma's, waarvan sommige hun XIX-editie al vieren.

universitair diploma

De school voor journalistiek en communicatie van de redactionele eenheid werkt samen met verschillende Spaanse universiteiten. In feite hebben al hun masterprogramma's een universitair diploma. Bovendien worden inter-semesterprogramma's gecertificeerd door de School voor Journalistiek en Communicatie zelf. Vandaag heeft EscuelaUE samenwerkingsovereenkomsten gesloten met de volgende universiteiten:

  • CEU-San Pablo University
  • Carlos III Universiteit van Madrid
  • Rey Juan Carlos Universiteit

LATAM universiteiten

Internationale academische missies, intersemestraal programma en training met Europese kwalificatie voor Latijns-Amerikaanse studenten.

Meer dan 20% van de studenten van de School voor Journalistiek en Communicatie van de redactionele eenheid komen uit Latijns-Amerika .

Vandaag heeft de School overeenkomsten getekend met de Carolina Foundation, de Fundación Beca de México en met verschillende van de belangrijkste Latijns-Amerikaanse universiteiten .

129106_Colaborado.jpg

Waarom Madrid?

Madrid is een fascinerende stad, vol met vrije tijd, cultuur en zakelijke mogelijkheden, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend. Madrid is een moderne stad met een dynamische samenleving die niet is vergeten hoe te genieten van het leven. Goede infrastructuur, zoals het voorbeeldige openbaar vervoer, biedt comfortabele mobiliteit. De metro van Madrid is een van de meest efficiënte en moderne van Europa.

Madrid is een stad rijk aan geschiedenis. Het heeft een historisch centrum dat wereldwijd wordt gewaardeerd. Het Madrid van de Oostenrijks, de Barrio de Las Letras, de Almudena-kathedraal, het Koninklijk Paleis of musea zoals het Prado-museum of de Reina Sofía die elk jaar miljoenen bezoekers trekken. Ook kunnen we de karakteristieke restaurants, de theaters, concerten, tentoonstellingen of buitenruimtes, zoals de Retiro of de Trail, niet vergeten, die een andere attractie voor bezoekers zijn.

Het wordt beschouwd als een veilige stad, die zowel toeristen als zakelijke professionals aantrekt, het is het politieke en financiële centrum van het land. De stad is vol leven en amusement.

Locaties

Madrid

Address
Avenida San Luis, 25
28033 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden