Escola d'Hoteleria de les Illes Balears - EHIB

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de ehib

Maria Tugores, directeur De managementschool van het Balearenhotel is in 1995 opgericht door de regering van de Balearen en de Universiteit van de Balearen.

Het hoofddoel ervan is om een ​​trainingsmodel te creëren dat voortdurend wordt geactualiseerd en dat de wetenschappelijke en technologische capaciteit van de human resources van de Balearische toerismesector zal verbeteren en synergieën zal creëren in andere bestemmingen met wereldwijde referenties.

De Hospitality School van de Balearen bevindt zich op de campus van de Universiteit van de Balearen en deelt op deze manier een lange traditie in toeristisch onderwijs die het mogelijk maakt om een ​​opleiding van hoge kwaliteit aan te bieden dankzij een team dat zich toelegt op de lesactiviteiten. onderzoeker met uitgebreide ervaring en gespecialiseerde opleiding.

Het voorrecht om in een internationale toeristische bestemming met een lange geschiedenis te zijn, pleit voor een hechte relatie tussen leraren en de industrie van de sector, het bevorderen, ontwikkelen en consolideren, kortom, de reputatie van de School als een wereldleider in hotelonderwijs.

María Tugores Ques

Directeur van de Escola d'Hoteleria de les Illes Balears

Wie zijn wij?

Professoren, administratief en servicepersoneel dragen allemaal bij aan de hele organisatie een uniek menselijk kapitaal, ongeëvenaard, een bijna perfecte uitrusting voor de hele dispositie van onze meest kostbare schat, onze studenten. Daarom zijn we ambitieus en bieden we vanuit het EHIB op drievoudige wijze training op basis van uitmuntendheid:

In de eerste plaats met eigen, geavanceerde en geactualiseerde curricula om in te spelen op de behoeften die zich in een sector voordoen, die van Hospitality, wat ongetwijfeld het belangrijkste economische gewicht van ons land is.

Ten tweede, het bevorderen van voortdurende training en a la carte om te voldoen aan de vraag van een sector die constant in beweging is.

Ten derde, maar daarom niet minder belangrijk, het uitvoeren van een essentieel sociaal werk van samenwerking met de Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) en met verenigingen en stichtingen zonder winstbejag, ter beschikking stellen van degenen die het het meest nodig hebben, de middelen en het personeel van dit team dat ik de eer en het voorrecht heb om er deel van uit te maken.

Waarom studeren in de ehib?

De filosofie van onze school is om een ​​opleiding te bieden die praktisch en direct relevant is voor de sector en waarop studenten hun professionele toekomst richten.

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

International Hotel Management Course

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Las Palmas de Gran Canaria

De studies van International Hotel Management laten, over vier jaar, de nodige vaardigheden opdoen om verschillende posities in het management van bedrijven met betrekking tot accommodatie en vrije tijd te bezetten. [+]

De studies van International Hotel Management laten, over vier jaar, de nodige vaardigheden opdoen om verschillende posities in het management van bedrijven met betrekking tot accommodatie en vrije tijd te bezetten.

toegang

De toegangsvorm is dezelfde als die voor officiƫle universitaire studies, hoewel studenten met een bachelordiploma ook worden toegelaten, die in dit geval een diploma zullen behalen.

leerplan

In dit gedeelte kunt u het curriculum bekijken.

duur

4 gangen

Toegangswegen

Universitair toelatingsexamen (PAU)Baccalaureaat-test voor universitaire toegang (PBAU)Baccalaureaat DegreeHogere technische graadToegangstest voor mensen van 25 jaar en ouder. Professionele vertrekken... [-]

Contact

Adres Escola d'Hoteleria de les Illes Balears - EHIB
Las Palmas de Gran Canaria, Canarische Eilanden, Spanje