Lees de Officiële Beschrijving

Élite Lenguas is gelegen in het hart van Madrid, de school heeft een flexibel curriculum en veel leraren.De instructeurs zijn Spaans en hebben vele jaren leservaring in westerse talen. Gespecialiseerd in Spaans taalonderwijs (A1-C2), DELE pre-test counseling, enz., Met een rijke ervaring en opmerkelijke resultaten.98014_97793_Laescuela.jpg

De school heeft flexibele werktijden en uitstekende leermiddelen Het is gespecialiseerd in Spaans lesgeven op verschillende niveaus (A1-C2) en voor-examen in DELE Het heeft een rijke ervaring en opmerkelijke resultaten.

Voor internationale studenten in nood bieden we één-op-één remediëringslessen voor het curriculum van een universiteit om studenten met taalbarrières te helpen de inhoud van de cursus te begrijpen, het denken in vreemde talen te cultiveren, nauwkeurig en snel de moeilijkheden van kennis te overwinnen en zich beter aan te passen aan het leven op de campus.

Tegelijkertijd, door de 'consolidatieklasse' die 's nachts en in het weekend wordt geopend, naschoolse activiteiten zoals eten, dansen, museumbezoeken, enz., Die elke week onregelmatig worden gehouden, voel je de charme van het leven in het Westen volledig, doorkruis je de culturele barrières tussen regio's en kun je gemakkelijk spelen en ontspannen. school.

We bieden ook korting op visum- en accommodatie-services voor Chinese studenten met een zwakke taalbasis. Je bent niet langer alleen.

Élite wacht op u op elk moment!

98013_97792_WelcometoEliteLenguas.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Cursus

ELITE Lenguas

Een compacte cursus van vier weken die alle aspecten van luisteren, spreken, lezen en schrijven omvat, studenten een uitgebreide studie in de westerse taal en voortdurend ... [+]

Een compacte cursus van vier weken die alle aspecten van luisteren, spreken, lezen en schrijven omvat, studenten een uitgebreide studie in de westerse taal en voortdurende verbetering van hun vaardigheden biedt door middel van verschillende oefeningen in de klas.

Onze school staat op een kleine klas, en er zijn niet meer dan 9 studenten in elke klas om de beste onderwijskwaliteit te garanderen, aandacht te schenken aan de leersituatie van elke student, en studenten een uitvoerige interactie te laten hebben met de leraar tijdens de les.

Na elk niveau zal er een tot twee weken gratis Dele-begeleiding zijn om studenten te helpen hun kennis te consolideren en vertrouwd te raken met de Dele-examenvragen.... [-]

Spanje Madrid
September 2020
Spaans
Voltijd
Deeltijd
1 - 53 weken
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands