ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Missie

ELISAVA bevordert kennis, onderzoek, ontwikkeling en innovatie op alle gebieden die te maken hebben met ontwerp, engineering en communicatie. Dit wordt bereikt door middel van academische training die de studenten voorbereidt op professionele uitdagingen op internationaal niveau, het bevorderen van de relatie van onze gemeenschap met het bedrijfsleven, evenals met instellingen en de huidige samenleving. Op deze manier verzekert de school de levensvatbaarheid van de student om zichzelf te transformeren en te groeien in een globale en veranderende omgeving.

135482_IMG_0919.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135482_IMG_0919.jpg" />

Visie

ELISAVA wil een universitair centrum worden met de status van het internationale model, dat bijdraagt aan de transformatie van de menselijke omgeving en het creëren van nieuwe realiteiten; de ontwikkeling van design, engineering en communicatie combineren met creativiteit en kwaliteit.

135483_DSC03668.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135483_DSC03668.jpg" />

waarden

Bij ELISAVA zijn de onderwijs- en onderzoeksmogelijkheden die wij bieden innovatief, flexibel, creatief, multidisciplinair en sterk gericht op de professionele sector. Met dit doel werkt de school breed samen met lokale, nationale en internationale bedrijven, instellingen en universiteiten.

De methodologische richtlijnen zijn geïmplementeerd als rolmodellen in andere ontwerpscholen.

De school is een katalysator voor cross-line training en onderzoek, flexibel en creatief, gegoten in de professionele wereld en in nauwe samenwerking met internationale bedrijven en universiteiten.

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is een universitair centrum opgericht in 1961 en het is de oudste school voor design in Spanje. ELISAVA behoort volgens Domus tot de 100 beste scholen voor design en architectuur in Europa.

135481_elisava_workshop_2.jpegELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135481_elisava_workshop_2.jpeg" />

ELISAVA is verbonden aan de Pompeu Fabra University (UPF) en heeft 2.000 studenten van over de hele wereld die de officiële studies van de graad in ontwerp en de graad in engineering in industrieel ontwerp volgen en een breed scala aan master- en postdoctorale programma's gekoppeld aan verschillende gebieden: grafisch ontwerp en communicatie, productontwerp, ruimtevaartontwerp en architectuur en ontwerpstrategie en -beheer.

ELISAVA is een platform voor het uitwisselen van kennis en ervaringen die studies bevorderen die het creatieve proces combineren met de technische ontwikkeling van projecten voor het opleiden van competente professionals. ELISAVA methodologie is gebaseerd op een geavanceerde opleiding aangeboden door meer dan 700 hooggekwalificeerde professionals. De school ligt in het hart van Barcelona en heeft 11.000 m2 moderne voorzieningen.

ELISAVA methodologie is gericht op de professionele wereld en biedt samenwerking met bedrijven, instellingen en universiteiten van over de hele wereld. Het heeft een filosofie die sinds 1961 heeft bijgedragen aan de opleiding van professionele ondernemers op het gebied van ontwerp en engineering.

Locaties

Barcelona

Address
La Rambla, 30-32

08002 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: