ELE USAL GRAN CANARIA

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ENGELS ACADEMY | Harven GROUP

Harven Group is een Engels school in Las Palmas, een specialist in het onderwijzen van het Engels met een sterk track record voor meer dan 20 jaar. Wij zijn experts in vakken in het Engels, Frans en Duits. Además preparamos los exámenes oficiales con altas tasas de éxito, nuestra academia de inglés es centro oficial de preparación de los exámenes de inglés certificados por la Trinity College London, la Universidad de Cambridge y de la Cámara de Comercio de Londres (LCCI). Esta acreditación nos permite preparar y presentar a nuestros alumnos a exámenes oficiales que están reconocidos en todo el mundo.

Nuestros cursos de inglés y academia de idiomas

Cursos para niños y jóvenes

Cursos de idiomas para niños y jóvenes con enfoque en la comunicación y comprensión oral. Campamentos de verano de English & Fun para niños entre 4 y 12 años.

Cursos de idiomas para adultos

Cursos de B1 y B2 para universitarios. Clases para principiantes. Clases de conversación. Clases de inglés, francés, alemán, ruso, chino, japonés y noruego.

officiële examens

officiële opleidingscentrum Harven's Engels-tests gecertificeerd door Londen Trinity College, Cambridge University en de London Chamber of Commerce. We bereiden en in te dienen onze studenten de officiële onderzoeken.

Taalcursussen voor bedrijven

Taalcursussen voor bedrijven op maat. Onderdompeling in het Engels of Spaans 5 dagen of een weekend. Hardbaar door de tripartiete Foundation.

Spaanse cursussen voor buitenlanders

Spaans leren in intensieve cursussen met ontspanning en plezier in een unieke omgeving. Immersion cursussen. Accommodaties in de voorkant van het strand.

vertaalwerk

Vertalingen van documenten, websites en video's van en naar elke taal. beëdigde vertaling. Spraakberichten, video's en documentaires. Voor meer informatie over onze vertaaldiensten.

Academia de Idiomas en Las Palmas

Nuestra misión es formar a nuestros alumnos en idiomas para que puedan lograr sus objetivos personales, académicos y profesionales. Para ello contamos con la mejor plantilla de profesores nativos y bilingües, que día a día logran que aprender inglés, francés, alemán o incluso noruego, sea cosa de niños. Zich ervan bewust dat een groot deel van het succes van het leren van een taal in handen valt van de leerkrachten, alleen de huur van de beste ... dynamisch, toegewijd, competent en passie voor het onderwijs. We maken gebruik van een stimulerende en interactieve methode met een focus op communicatie en luistervaardigheid, zonder achterlating van andere elementen, zoals grammatica en schrijven. Persoonlijke service en een prettige omgeving helpen onze studenten comfortabel voelen - van essentieel belang om die zenuwen die vaak spreken in een andere taal brengt ons te overwinnen.

Locaties

Las Palmas de Gran Canaria

Address
Harven Group
Calle del Teniente Coronel Castillo Olivares, 10, 35011 Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria, Canarische eilanden, Spanje