Lees de Officiële Beschrijving

Over de Spaanse scholen van don Quijote

don Quijote werd in 1986 opgericht als een taalreisbureau dat Spaanse taalscholen vertegenwoordigt. De toegewijde toewijding van het bedrijf aan service en kwaliteit heeft zijn snelle groei aangewakkerd en we hebben snel een reputatie opgebouwd voor innovatie, persoonlijke service en uitmuntendheid. In 1989, toen we reageerden op de groeiende vraag naar Spaanse taalcursussen van hoge kwaliteit, begonnen we studenten te verwelkomen op de eerste don Quijote-school in Salamanca. Sinds onze oprichting zijn we gegroeid tot zeven locaties in eigendom van bedrijven in Spanje en Latijns-Amerika en een netwerk van meer dan 30 partnerscholen, grotendeels door de aanbeveling van meer dan 150.000 tevreden studenten.

Bij don Quijote zijn onze kernwoorden Kwaliteit, Innovatie en Partnerschap. Terwijl we blijven leiden - in academici, waarde en innovatie - zoeken we voortdurend naar nieuwe manieren om de kwaliteit van onze cursussen en onze service naar onze studenten naar het volgende niveau te brengen.

10 redenen om Spaans te studeren met don Quijote

1. Bewezen ervaring

In meer dan 30 jaar hebben we Spaans geleerd aan meer dan een miljoen studenten wereldwijd. We zijn er getuige van dat onze studenten steeds meer zelfvertrouwen en bekwaamheid krijgen bij het toepassen van hun nieuwe taalvaardigheid in alledaagse situaties en professionele omgevingen. Onze beproefde, hands-on methodologie garandeert dat u snel en gemakkelijk in het Spaans leert communiceren door middel van oefenen en continue interactie.

2. Een unieke leeromgeving

Onze unieke leeromgeving herdefinieert continu de manier waarop Spaans wordt onderwezen. We bereiden je voor op succes door je aan te moedigen je volledige taalpotentieel zowel binnen als buiten het klaslokaal te ontwikkelen.

3. Gepersonaliseerde studentenaanpak

We nemen een persoonlijke en studentgerichte benadering van het lesgeven waarbij hoogleraren en studenten actief betrokken zijn bij de leerervaring. Je komt terecht in een ondersteunende gemeenschap die je uniekheid waardeert en je begeleidt bij het vormgeven van je eigen taalreis.

4. Topfaciliteiten

Al onze scholen zijn strategisch gelegen in historische wijken, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en uitgerust met airconditioning, Wi-Fi-toegang, de modernste technologie en alles wat u nodig heeft om uw leerervaring een onvergetelijke ervaring te maken.

5. 24-7-365 Leren

Voor en na uw verblijf bij ons kunt u verbinding maken met ons 24-7-365-platform. Nu kun je beginnen met leren voordat je aankomt of opfriscursussen volgen na je vertrek, met de online school van don Quijote. Je hebt toegang tot native teachers, digitale tekstboeken en apps, elke dag en altijd.

6. Hoogwaardig onderwijs

Don Quijote is internationaal erkend voor zijn hoogwaardige taalonderwijs. Onze faculteit bestaat uit uitstekende en ervaren academische professionals. Bovendien zijn onze leraren voor jou toegankelijk. Je zult dagelijks contact hebben met je leraren, die je ondersteunen met regelmatige feedback en begeleiding.

7. Hoog percentage officiële examens

Onze lesmethode is zo uniek en effectief dat bijna al onze studenten slagen voor het officiële DELE-examen. Dat wil zeggen, als je Spaans bij ons studeert, is je succes bijna gegarandeerd!

8. Een echt internationale ervaring

Deel uw taalreis met vrienden van over de hele wereld. Elk jaar verwelkomen onze scholen meer dan 25.000 studenten van alle leeftijden uit meer dan 85 landen. Ons gevarieerde studentenlichaam zorgt voor een grote internationale kijk. Ontmoet mensen van over de hele wereld!

9. 32 verschillende culturele ervaringen

We hebben zorgvuldig 32 verschillende culturele ervaringen geselecteerd in 13 Spaanssprekende landen, zodat u zich volledig kunt onderdompelen in de Spaanse taal en de Spaanse cultuur. Van Spanje tot Latijns-Amerika, kies de culturele onderdompeling die het beste bij u past.

10. 100% tevredenheid

We zijn trots op het feit dat meer studenten naar ons toe komen via persoonlijke verwijzingen dan via een andere bron en dat 35% van onze studenten terugkomen om opnieuw met ons te studeren!

We houden ervan onze studenten te verwelkomen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Don Quijote Spanish Language Learning

Deze intensieve cursus Spaans bestaat uit 20 Spaanse lessen per week plus een extra 5 culturele en gespreksworkshops. Leer snel en effectief, verbeter uw spreekvaardighei ... [+]

Overzicht

Deze intensieve cursus Spaans bestaat uit 20 Spaanse lessen per week plus een extra 5 culturele en gespreksworkshops. Leer snel en effectief, verbeter uw spreekvaardigheid en communiceer met vertrouwen in het Spaans.

Voor wie is dit programma ontworpen

Studenten die een cursus Intensive Plus starten, proberen in korte tijd Spaans te leren en hun niveau te verbeteren, willen het beste uit de lessen halen door eraan deel te nemen. Daarnaast hebben ze een speciale interesse in gesprekslessen omdat hun doel is om elke dag te communiceren en Spaans te spreken.

Dankzij de kleinere groepen kan elke student actief deelnemen en betrokken blijven bij de les. Leraren kunnen reageren op de behoeften van de studenten als ze vragen hebben en de studenten in staat stellen om te delen wat ze hebben geleerd met hun klasgenoten.... [-]

Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Don Quijote Spanish Language Learning

Deze uitgebreide, intensieve cursus Spaans bestaat uit 30 lessen per week, verdeeld in 20 intensieve Spaanse lessen, 5 lessen Spaanse cultuur en conversatie en 5 privé- o ... [+]

Overzicht

Deze uitgebreide, intensieve cursus Spaans bestaat uit 30 lessen per week, verdeeld in 20 intensieve Spaanse lessen, 5 lessen Spaanse cultuur en conversatie en 5 privé- of semi-privélessen in groepen van maximaal 8 studenten, zodat u de meeste kunt maken van de tijd die je hebt.

Voor wie is dit programma ontworpen

Deze cursus is bedoeld voor studenten van alle niveaus die vloeiend Spaans willen leren spreken. Ze zijn geïnteresseerd in interactie in de klas en verbeteren hun vermogen om te communiceren in de taal. Velen van hen willen werken of studeren in Spanje en Latijns-Amerika, Spaans toevoegen aan hun cv en kunnen groeien in een tweetalige, professionele omgeving.

... [-]
Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands