Lees de Officiële Beschrijving

Music Production School

we zijn

We zijn een school die gespecialiseerd is in de muziek productie training dj, elektronische muziek kunstenaars, producenten en muziekliefhebbers.

We hebben samen een groep van professionals met jarenlange ervaring in de sector, over wat we doen gepassioneerd en enthousiast om het potentieel van onze studenten te benutten.

WE DOEN

het creatieve proces voor u om muziek te maken te leren, rijdt u perfect alle tools en serveert voordeel van elk in uw producties. Bij ons vindt u de essentie van je muziek te vinden en je kunt spreken vloeiend professioneel muziek maken productie deel van je.

WIJ BIEDEN

training, gebaseerd op de praktijk en maatwerk, waar creativiteit en passie voor muziek zijn de belangrijkste. We hebben professionele instructeurs in Ableton, Logic Pro X, Sound Synthesis en deskundigen in geavanceerde gebieden van de moderne muziek.

OVER ONS

Er is iets wat we nooit veranderen ... de motor die de wereld drijft en geeft betekenis aan ons leven, dat gevoel dat de wil en de rede overheerst: onze passie.

Producer DJ streven we ernaar om te helpen verlevendigen wat je het beste bevalt, muziek en geluid.

DJ Producer: Verlevendigen uw passie

 • Master DJ Producer
 • Professional DJ Course
 • De productie in Ableton Live en Push
 • geavanceerde Ableton
 • Creative Muziektheorie
 • Synthese en Sound Design
 • Levende Prestaties (Direct)
 • Mixen en masteren
 • muziek industrie
 • De productie in Logic Pro X
 • De productie in FL Studio (One to One)
 • Ableton For Kids
Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Cursus

DJ Productor

De cursus voor gevorderden in Ableton Live Production en Push 2 is de perfecte aanvulling op de eerste cursus. ... [+]

De gevorderde cursus in Ableton Live productie en Push 2 Het is de perfecte aanvulling op de eerste cursus. In dit programma, zullen we aanpak gericht op productietechnieken, geluid en direct, met behulp van hardware synthesizers met Ableton, het creëren van onze eigen instrumenten en ook introduceren in de mix en mastering met Ableton Live eindigt met een afgewerkt project. U kunt uw punt te nemen om directe of sessies voor een live performance te creëren. Onze op maat methode aangeboden door een instructeur gecertificeerd door Ableton en praktijken maak je een weg door alle DJ Producer is een geavanceerd muziek ervaring.

DJ Producer is de eerste en enige Ableton Certified Training Center in Madrid, Die u zal een exclusief programma ondersteuning en gespecialiseerde studies hebben.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
DJ Productor

Tijdens de productie in Ableton Live en Push is gemaakt door een gecertificeerde instructeur Ableton, zal deze cursus, ongeacht genre of stijl te ontdekken de creatieve e ... [+]

De productie cursus in Ableton Live en Push is gemaakt door een gecertificeerde instructeur Ableton, zal deze cursus, ongeacht genre of stijl te ontdekken de creatieve en technische muziek productiemiddelen. Inleiding tot de synthese, sampling en tools om live te spelen. Onze persoonlijke aanpak en de praktijken maak je een weg door DJ Producer is een complete muzikale ervaring.

DJ Producer is de eerste en enige Ableton Certified Training Center in Madrid, dat een exclusief programma ondersteuning en gespecialiseerde studies zal hebben.

Producer DJ als student, kunt u een educatieve licentie tegen een aanzienlijke korting Ableton aan te schaffen.

Tijdschema: 2 uur per kl... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
DJ Productor

Je weet maar je moet muziektheorie en creatieve technieken te produceren? We hebben een unieke cursus voor het maken van muziek waar je ook Ableton Push kunnen leren voor ... [+]

Je weet maar je moet muziektheorie en creatieve technieken te produceren? We hebben een unieke cursus voor het maken van muziek waar je ook Ableton Push kunnen leren voorbereid.

In deze cursus leert u om uw muziek goed af te stemmen, maken verschillende ritmes, bassen en begeleidingen in verschillende muziekstijlen, of aan te passen aan het genre dat u wilt. En als je met Ableton Push, kunt u ook leren en maken het meest. Check out de agenda en ontdekken wat je leren!

Prijs: 250 € Studenten DJ Producer: 200 €

De lessen beginnen: Van 1 tot 10e van elke maand Ochtenden uren: dinsdag en donderdag 12:00-14:00 Tijdschema 's Avonds: dinsdag en donderdag 17:00-19:00. Alternatief schema 's Avonds: dinsdag en donderdag 19:30-21:30 ... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
DJ Productor

Logic Pro X is een van de DAW (Digital Audio Workstation) meest geprezen muziekproducenten. In deze cursus productie met Logic Pro X leert niet alleen het beheer van het ... [+]

De productie in Logic Pro X One to One

Logic Pro X is een van de DAW (Digital Audio Workstation) meest geprezen muziekproducenten. In deze cursus productie met Logic Pro X leert niet alleen het beheer van het programma, zult u ook leren om uw eigen thema's te creëren door productietechnieken en de programmering de hand van onze deskundige instructeur.

Tijdschema: 2 uur per klasse 2 of 3 dagen per week.

Locatie: School of Music Production "DJ Producer" - Calle Virgen del Portillo 55, Madrid Capital

Hoe het werkt? Zodra u het inschrijfformulier in te dienen, zal u een oproep zo snel mogelijk contact met u op om een ​​afspraak bij de start van de klassen te regelen waar we zullen leren onze faciliteiten, de klasse syllabus en het oplossen van uw twijfels. De lessen worden gehouden in onze studio in Calle Virgen del Portillo 55 Madrid Capital. Aan het eind van de cursus bent u in onze DJ Producer diploma certificeren uw deelname aan de cursus. Aan wie zij is gericht ... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
DJ Productor

Als u wilt een stap voorwaarts professioneel gaan als een DJ of producer en maak direct en live-acts, kunt u deze klassikale cursus niet missen waar je de technieken, het ... [+]

Als u wilt een stap voorwaarts professioneel gaan als een DJ of producer en maak direct en live-acts, kunt u deze klassikale cursus niet missen waar je de technieken, het gebruik en de configuratie van een opstelling met hardware (synthesizers, drummachines, effecten zullen leren ) en de toepassing ervan in vivo. Vanaf het MIDI-implementatie tot geavanceerde processen om uw muziek rechtstreeks te transformeren.

De cursus doel is om te kunnen interpreteren en wijzigen van een stuk of een set van elektronische muziek in real time, alleen of met andere muzikanten, en beschikken over kennis en het gebruik van de verschillende instrumenten en technieken voor bestaan.

studenten en alumni Prijs: 350 €... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
DJ Productor

Een cursus van de synthese en geluid oprichting in analoge en digitale omgevingen, gericht op het produceren originele geluiden voor praktische toepassing in elektronisch ... [+]

Een cursus van de synthese en geluid oprichting in analoge en digitale omgevingen, gericht op het produceren originele geluiden voor praktische toepassing in elektronische en elektro-akoestische muziek.

We hebben een unieke cursus van synthese toegepast wanneer de doelstellingen zijn ontwikkeld: Inzicht in de verschillende soorten van de synthese en hun verschillende sonische mogelijkheden. De identificatie van de partijen en signaal routing van elke analoge of digitale, hardware of software synthesizer.

En het ontwerp en de creatie van originele klinkt zowel melodieus en percussieve en het milieu met behulp van geavanceerde synthese technieken en verdiepen van de meest verspreide subtractieve, FM en modulaire.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
DJ Productor

Het mixen en masteren cursus is ontworpen om uw kennis van muziek productie aan te vullen en het bereiken van de mogelijkheid om een ​​goed product die kan concurreren me ... [+]

Tijdens deze cursus leer je de fascinerende kunst van het mengen en leren hoe u uw producties te bereiden alvorens de final touch voor een professioneel geluid mastering bereiken. Het mixen en masteren cursus is ontworpen om uw kennis van muziek productie aan te vullen en het bereiken van de mogelijkheid om een ​​goed product die kan concurreren met huidige markt normen te creëren.

Daarnaast kunt u werken op een van uw eigen nummers te mixen en masterize tijdens de module.

Duur: 1 maand | 16 contacturen studenten en alumni Prijs: 350 € De lessen beginnen: Van 1 tot 10e van elke maand.

Tijdschema Ochtenden: Twee dagen per week 12:00-14:00 Tijdschema 's Avonds: Twee dagen per week 17:00-19:00 ... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands