Culinary Institute of Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van de school is om mensen te leren hoe ze hun eigen toekomst kunnen maken

EEN INSTITUUT ONTWORPEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE KEUKEN

Dit is het idee waarmee drie leraren uit Barcelona begonnen te tekenen wat nu het Culinary Institute of Barcelona , een pedagogisch project om de professionals op te leiden die de keukens en restaurants van de 21e eeuw zullen leiden.

EEN ANDERE VORMING VOOR PROFESSIONALS DIE NIET GELIJK WILLEN ZIJN

We weten dat we leven in een wereld die voortdurend van paradigma verandert, dat een nieuw soort professionals vereist die in staat zijn om waarde-oplossingen te bieden, waarbij technologie, creativiteit en innovatie centraal staan. Daarom hebben we het lesmodel dat wordt gebruikt in Silicon Valley, het mekka van digitale technologie, aangepast aan de internationale keuken. Dat maakt ons anders.

De beste ervaring van je leven

Het Culinary Institute of Barcelona is ontworpen om een ​​unieke en onherhaalbare ervaring te beleven, gebaseerd op multiculturalisme, creativiteit en innovatie.

uitzicht

We zijn geboren uit een verandering en we blijven veranderen zonder op te houden. Verandering is synoniem met evolutie. En training moet daar ook voor dienen: groeien en evolueren.

Jarenlang heeft de samenleving obsessief de neiging gehad om kennis te overschatten. Hij dringt aan op frustratie door druk uit te oefenen op jonge mensen in hun studie, zonder hun waarden, vaardigheden en attitudes te cultiveren. En dat is een grote fout.

In traditionele trainingscentra worden studenten niet gewaardeerd voor waar ze echt goed in zijn, maar voor wat ze geacht worden te weten. Vaardigheden zoals verbeeldingskracht, creativiteit, welsprekendheid en zelfs intelligentie (degene die twijfelt) worden bestraft. Ze zijn niet gemotiveerd of getraind om innovators te zijn, maar ze worden getraind van het verleden tot het verleden, zonder na te denken over de toekomst.

In CIB leren we verbeteren, vragen stellen, voorstellen, zoeken naar en zoeken naar nieuwe mogelijkheden met behulp van ons intellect, wat niet bepaald heel rationeel maar absoluut emotioneel is.

We leren dingen meer te doen dan dingen te weten. We leren liefhebben en overleven, en accepteren het gevestigde niet. Omdat we weten dat wat is vastgesteld vluchtig is en vaak zelfs onjuist.

We zijn geobsedeerd door het verbeteren van onze onderwijsprocedures, zodat onze jongeren in staat zijn om de scenario's van verandering te overwinnen, ze tot een eigen situatie te maken en zich met absolute natuurlijkheid aan de nieuwe omstandigheden aan te passen. We proberen les te geven om te verbeteren, doelen na te streven en te vervullen, niet bang te zijn om fouten te maken. Omdat alleen diegenen die fouten willen maken in staat zijn om echt geweldige dingen te doen.

Dat is waarom we CIB hebben gemaakt. Om het te doen

Ferran Fisas

Formatief model

We baseren onze methodologie op 6 assen die de vorming van leiders mogelijk maken die in staat zijn om de uitdagingen van de 21e eeuw met succes aan te gaan.

1. Leren op basis van uitdagingen

Een pedagogisch model dat:

 • Het stelt studenten bloot aan echte problemen, bevordert de ontwikkeling van hun transformerende leiderschapscompetenties en maakt ze meer concurrerend in de wereld van vandaag.
 • Genereert motivatie en gevoel van prestatie.
 • Het verbindt de student met de omgeving, zodat tastbare waarde wordt gegenereerd.
 • Het biedt uitdagende ervaringen die ondernemerschap en menselijke zin ontwikkelen.
 • Het is ervaringsgerichte, collaboratieve en kennisintegrator.

2. Flexibiliteit

Dat is waarom: flexibiliteit is een levend concept, een patent in elk van onze faciliteiten. Leerruimtes, actief en dynamisch waarin de student centraal staat. En daarvoor:

Onze klaslokalen veranderen. Met stoelen die niet alleen stoelen zijn, maar een mobiele persoonlijke werkruimte die zich aanpast aan de kenmerken van elke student en elke klas.

Al onze studenten hebben een PILOT-headset met een intelligente vertaling, waarmee ze kunnen spreken en de lessen in hun moedertaal kunnen volgen. Geen kabels of complicaties.

Er is ook tijd voor de student en zijn klasgenoten om op hun gemak te werken.

3. Inspirerende leraren

We weten dat, hoewel het de reden is dat het leert, het van emotie wordt geleerd. Dat is waarom elk van onze leraren:

 • Leef passionately de pedagogische ervaring, en het toont.
 • Hij is geïnteresseerd in de student, die zijn ontwikkeling uitdaagt, begeleidt en versterkt.
 • Het onderscheidt zich als een academische en leider in zijn discipline, het is innovatief en maakt gebruik van technologie.
 • Hij neemt actief en formeel deel aan zijn professionele, zakelijke, academische en sociale omgeving.
 • Het heeft een nauwe band met de studenten, het is een goed voorbeeld en laat er een stempel op drukken.

4. Gedenkwaardige ervaring

Onze studenten brengen minstens een jaar bij ons door en tijdens hun training live:

 • Een wereldwijde, diverse en multiculturele leergemeenschap.
 • Academische en professionele gebruiken op de Campus en daarbuiten.
 • Activiteiten voor studentontwikkeling die verschillende uitdagingen bieden en de ontwikkeling van vaardigheden stimuleren.
 • Een overzicht van de 360º-formatie die we aanbieden en die als belangrijkste doelstelling het succes heeft 5

5. 360º training

We zijn niet tevreden met het zijn van kennisleveranciers, al onze studenten krijgen een 360 ° -training.

Kennis: technologie, product en de manipulatie ervan

Vaardigheden: voor het management van bedrijven, andere mensen en zichzelf.

Attitudes: leiderschap, sociaal en professioneel.

Mogelijkheden: voor de herkenning van de omgeving en van zichzelf.

Omdat het is wanneer deze vier cirkels samenkomen wanneer succes optreedt.

6. Toegankelijkheid en transparantie

Toegankelijkheid en transparantie in alle soorten apparaten, zoals smartphones of laptops

Alle communicatie van CIB, docenten en studenten, is 24 uur per dag gedurende het hele jaar toegankelijk en beschikbaar.

 • Persoonlijke instant messaging, per groep en algemeen.
 • Archief van video's, audio's en documenten.
 • Video en audio in real time.
 • Het is gemakkelijk, het is Facebook Workplace.

Meer dan alleen koken: LEES OM TE CREEREN

 • ONTDEK - De analyse wordt een visie
 • ONTWERP - De visie wordt een idee
 • LEVERING - Het idee wordt realiteit

Bij CIB gokken we op Design Thinking. Een proces, met duidelijke stadia en doelstellingen, dat tracht de creatieve impuls te maximaliseren en het te leiden naar het genereren van resultaten en het creëren van innovatieve producten. Een methodologie ontwikkeld door IDEO.

WIJ LEZEN OM SAMEN TE WERKEN

Bij CIB leren we onze studenten hoe belangrijk het is om samen te werken om hun doelen te bereiken. Onze werkgroepen worden gevormd door acht personen met verschillende culturele, geografische en idiomatische invloeden. We bevorderen de interculturaliteit en de uitwisseling van concepten, voorschriften en vooroordelen die onze studenten helpen hun geest veel opener en bereid te houden om te veranderen.

WIJ LEZEN TE GROEIEN

Bij CIB creëren we leiders. Een leider is degene die anderen volgen omdat ze hem vertrouwen. Daarom cultiveren we in onze studenten de waarden en attitudes die hen helpen niet alleen om hun eigen leven te leiden, maar ook dat van hun werkteams. Om dit te doen, voorzien we hen van vaardigheden die gericht zijn op aanpassing aan voortdurende verandering, die hen in staat stellen zich volledig te ontwikkelen, onafhankelijk van de paradigmaveranderingen die voor ons liggen. We creëren protagonisten van de verandering.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
 • Engels

Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Graduate Certificaten » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Hoog Keuken Chef-kok Diploma

Campus Deeltijd 8 maanden September 2018 Spanje Barcelona

Het behalen van het CHEF-diploma van CIB krijgt veel meer dan een professionele kookopleiding. De Diploma Chef van CIB garandeert dat de student in staat is om te innoveren en te creëren, dat wil zeggen om het reeds bestaande te verbeteren en om dingen te doen die niemand eerder heeft gedaan. [+]

presentatie

Het behalen van het CHEF-diploma van CIB krijgt veel meer dan een professionele kookopleiding. De Diploma Chef van CIB garandeert dat de student in staat is om te innoveren en te creëren, dat wil zeggen om het bestaande te verbeteren en om dingen te doen die niemand eerder heeft gedaan. Deze cursus is een reis door de kunst en wetenschap van de gastronomie die, optioneel, kan worden uitgebreid met een eerdere module van initiatie voor diegenen die geen professionele ervaring hebben met koken. Zodra het Diploma met succes is afgerond, kan de student een van de zes culinaire specialiteiten kiezen die beschikbaar zijn om een ​​Specialist Chef te worden, of kiezen voor de cursus om het Executive Chef Post Graduate Diploma te behalen.... [-]


Graduate Certificate

Master In Restaurant Management

Campus Deeltijd 11 maanden September 2018 Spanje Barcelona

In de komende vijf jaar zal de sector een tsunami van voortdurende veranderingen ondergaan waarvan alleen zij die in staat zijn te voorzien en zich aanpassen, zullen overleven. Word jij een van hen? [+]

presentatie

In de komende vijf jaar zal de sector een tsunami van voortdurende veranderingen ondergaan waarvan alleen zij die in staat zijn te voorzien en zich aanpassen, zullen overleven. Word jij een van hen?

Om een ​​bedrijf te starten in restauratie en het succes ervan te behouden is meer nodig dan passie, kennis en zakelijke mentaliteit zijn essentieel bij het projecteren van een bedrijf van winstgevende en concurrerende restauratie, in een omgeving die voortdurend verandert.

Waarom haalt 80% van de cateringbedrijven de 5-jarige leeftijd niet?

Omdat de meeste van de ondernemingen in deze sector uitgaan van een niet-geprofessionaliseerde visie en omdat de markt zich nu aan een duizelingwekkend exponentieel tempo ontwikkelt in de richting van nieuwe economische, sociale en conceptuele paradigma's die rechtstreeks van invloed zijn op het bedrijfsmodel, dat steeds meer eist zakelijke kennis en een meer accurate visie van deze nieuwe toekomst van restauratie.... [-]


Postgraduate Certificate

Post-koks Chef-kok Catering En Evenementen Kookspecialist

Campus Deeltijd 3 maanden September 2018 Spanje Barcelona

Een banket, een catering of een gezamenlijke maaltijd is een uniek evenement. Een mise en place is niet voorbereid zoals in een conventioneel restaurant, dezelfde items bestaan ​​niet en hetzelfde serviceprotocol is er ook niet. [+]

presentatie

Een banket, een catering of een gezamenlijke maaltijd is een uniek evenement. Een mise en place is niet voorbereid zoals in een conventioneel restaurant, dezelfde items bestaan ​​niet en hetzelfde serviceprotocol is er ook niet.

De keuken voor banketten heeft zijn eigen bijzonderheden die de keuken in een restaurant overstijgen. Koken voor een gemeenschap heeft enkele regels, verschillende behoeften en een logistiek van werk en uitvoering die anders zijn dan conventionele restauratie. Noch de kosten, noch de economische marges lijken op die van een traditioneel restaurant. Een chef moet anders denken, een maitre moet anders denken en de figuur van de organisator van het evenement komt in actie, net als de manager van het eten en drinken in hotels.... [-]


Postdoctoraal In Het Uitvoerend Management Van Restaurants

Campus Deeltijd 3 - 4 maanden January 2019 Spanje Barcelona

Grondig kennis hebben van onze activiteiten en controle hebben geeft ons de gemoedsrust en visie die nodig zijn bij het voorstellen van wijzigingen, het nemen van nieuwe risico's en het inzetten op nieuwe formaten die beantwoorden aan de behoeften van de markt. [+]

presentatie

Grondig kennis hebben van onze activiteiten en controle hebben geeft ons de gemoedsrust en visie die nodig zijn bij het voorstellen van wijzigingen, het nemen van nieuwe risico's en het inzetten op nieuwe formaten die beantwoorden aan de behoeften van de markt. Weten hoe te anticiperen is de sleutel en hiervoor moeten we de beschikbare middelen kennen om deze maximaal te optimaliseren zonder verrassingen.

De Postgraduate in Executive Management in Restoration is gericht op:

Weet hoe je het gebouw en zijn personeel kunt uitbuiten en optimaal kunt benutten.Om het diepgaand te kennen en de werkteams te leiden.De student een brede economische visie op het bedrijf geven om het te exploiteren en er het maximale uit te halen.20% van de syllabus is erop gericht de student de nodige vaardigheden te bieden in onderhandelingstechnieken, intense communicatie, leiderschap door waarden en crisisbeheer, benadrukken en verdiepen in de drie meest aannemelijke scenario's voor bedrijfsmodellen bij het herstel van de toekomst, inclusief drie ervaringsbezoeken van elk 6 uur.... [-]

Postdoctorale Chef-kok In Chocolade Koken

Campus Deeltijd 3 maanden September 2018 Spanje Barcelona

Deze cursus is bedoeld voor professionele koks en banketbakkers die zich willen verdiepen en een brede visie willen verwerven over de mogelijkheden van dit gewenste ingrediënt, van de oorsprong tot de culinaire voorhoede en de transformaties die cacao biedt, waardoor de student nieuwe kennis en nieuwe technieken krijgt om te implementeren in je keuken. [+]

presentatie

Beschouwd als het voedsel van de goden, laat chocolade niemand onverschillig. Hij heft hartstochten op en er is altijd ruimte voor hem. Naast een chocoladereep is cacao de levende geschiedenis van de beschaving en de ontwikkeling van vele culturen, daarom willen we dat we bij de CIB de passie voor bruin goud in de keuken en het gebak ontdekken.

Deze cursus is bedoeld voor professionele koks en banketbakkers die zich willen verdiepen en een brede visie willen verwerven over de mogelijkheden van dit gewenste ingrediënt, van de oorsprong tot de culinaire voorhoede en de transformaties die cacao biedt, waardoor de student nieuwe kennis en nieuwe technieken krijgt om te implementeren in je keuken.... [-]


Postdoctorale Chef-kok In Integratief Gezond Koken

Campus Deeltijd 3 maanden September 2018 Spanje Barcelona

Gezond koken is in de mode. En nu meer dan ooit. Maar afgezien van gezond, is het bedoeld om gastronomisch te zijn. Chef-koks worden eco-koks, groene koks, chefs die proberen de wereld te transformeren van gezonde producten, duurzaamheid, de omgeving ... [+]

presentatie

Gezond koken is in de mode. En nu meer dan ooit. Maar afgezien van gezond, is het bedoeld om gastronomisch te zijn. Chef-koks worden eco-koks, groene koks, chefs die proberen de wereld te transformeren van gezonde producten, duurzaamheid, de omgeving ...

Voeding en diëtetiek zitten vol stigma's in een samenleving die op zoek is naar trends, merken, namen, concepten, snelle diëten en vooral veel wonderen ... In dit postgraduaat willen we een nieuwe dimensie openen voor gezond koken als de as van het paradigma van eten , culinair en gastronomisch denken. We willen de conceptuele barrières van de voeding doorbreken en op zoek gaan naar een integratie tussen gezond eten, de manier van leven, de producten en de manier om ze te koken.... [-]


Postdoctorale Chef-kok In Koken Met Vuur En Lage Temperaturen

Campus Deeltijd 3 maanden September 2018 Spanje Barcelona

Keramiek, beeldhouwkunst, ijzer, glas ... Er zijn veel artistieke disciplines waarin vuur de hoofdpersoon is. En de keuken is er nog een. Direct of indirect en uit de meest voorouderlijke tijden wordt vuur gebruikt in de keuken, het is het hoofdspel en tegelijkertijd het moeilijkste, dat soms niet het belang en de aandacht krijgt die het verdient. Niet voor niets is de kachel het hart van elke keuken. [+]

presentatie

Keramiek, beeldhouwkunst, ijzer, glas ... Er zijn veel artistieke disciplines waarin vuur de hoofdpersoon is. En de keuken is er nog een. Direct of indirect en uit de meest voorouderlijke tijden wordt vuur gebruikt in de keuken, het is het hoofdspel en tegelijkertijd het moeilijkste, dat soms niet het belang en de aandacht krijgt die het verdient. Niet voor niets is de kachel het hart van elke keuken.

De vlam van een fakkel, de hitte van een open barbecue, het koken van een barbecue-oven, de open vuren of de kunst van het roken zijn verschillende technieken en manieren om vuur te behandelen waarvoor een voortreffelijk leren vereist is. Maar ook vacuüm koken en lage temperaturen openen een scala aan mogelijkheden voor onze keukens. Het vuur van een houtoven of een stoomoven, de kracht van de kachel of zelfs een magnetron. Niet alleen de manier om vuur te gebruiken, maar ook de verschillende gebruikte temperaturen bieden ons een enorme wereld aan culinaire gevoeligheden.... [-]


Postdoctorale Chef-kok In Moleculair Koken

Campus Deeltijd 3 maanden September 2018 Spanje Barcelona

In de afgelopen 25 jaar is de keuken meer geëvolueerd dan in de afgelopen 250 jaar. Koken is wetenschap, natuurkunde en scheikunde, dus in deze cursus zul je wetenschappers, natuurkundigen en chemici aan je zijde hebben, net zoals ze zijn met de grote koks van de wereld. [+]

presentatie

In de afgelopen 25 jaar is de keuken meer geëvolueerd dan in de afgelopen 250 jaar. Koken is wetenschap, natuurkunde en scheikunde, dus in deze cursus zul je wetenschappers, natuurkundigen en chemici aan je zijde hebben, net zoals ze zijn met de grote koks van de wereld.

Ze zijn verantwoordelijk voor het overbrengen van hun kennis naar de keuken en deze doorgeven aan de student om processen te systematiseren, uitwerkingen te conceptualiseren, het gedrag van gassen in een koolzuurgas te onderzoeken of het gedrag van emulsies te ontdekken door middel van een saus met behulp van gereedschappen en machines van de nieuwste technologie

Deze cursus gaat veel verder dan de avant-gardistische keuken. Deze cursus overstijgt de oude paradigma's om de regels te overtreden en neemt ons mee naar de gastronomie van de toekomst, waarbij de wetenschap ten dienste staat van het herstel.... [-]


Postdoctorale Chef-kok In Restauranttoetjes

Campus Deeltijd 3 maanden September 2018 Spanje Barcelona

Desserts en een creatiemethode waarmee je je gast kunt verrassen. [+]

presentatie

Het dessertfeest van een restaurant is de grote uitdaging van het voorstel van een goede kok, omdat de belangrijkste elementen samenvallen: het is de laatste handeling van ons werk en het gebeurt wanneer het diner zijn honger heeft gestild. Om het op te lossen, is het noodzakelijk om de primaire zintuigen van het diner wakker te maken door een echt verleidelijk voorstel.

Deze cursus is zo ontworpen dat je de technieken van de dessertbereiding en een creatiemethode kent waarmee je je gast kunt verrassen.

Voor ons is de banketbakkerij een alchemie tussen texturen, nuances, aroma's, smaken, producten, reizen en ervaringen. (Joan en Jordi Roca)doelstellingenKennis overdragen over de fundamenten van gebak en de toepassing ervan in het huidige tijdperk. Analyseer het paradigma van de zoete wereld in de huidige restauratie en het gebak.Van een concept en een persoonlijke methode van onze meest avant-gardistische banketbakkers en later, zullen we de mogelijkheid hebben om een ​​patisserie of een dessertfeest of -restaurant te organiseren, promoten en creëren.Bied kennis en technieken om de belangrijkste troef van het bedrijf, mensen, te beheren.Deze cursus bereidt professionals voor op een banket- of dessertfeestje in een restaurant met de specifieke kennis van de bakkerij. De student maakt kennis met de zoete cultuur. Instrumenten van gedachte en uitvoering worden gefaciliteerd om de ontwikkeling van mensen in hun werk te bevorderen.De student voegt de kennis van het product, de techniek, de ervaring, de organoleptische capaciteit en de culinaire zelfkritiek toe.Wie zou moeten deelnemenGericht op diegenen die willen werken in een banketbakkerij of in... [-]

Postgraduaat In Strategisch Management Van Restaurants

Campus Deeltijd 3 - 4 maanden April 2019 Spanje Barcelona

Om een ​​restauratiebedrijf te laten ontwikkelen, moet het effectief reageren op de externe omgeving zonder de beschikbare middelen, zijn eigen mogelijkheden en zijn sterke punten uit het oog te verliezen. Daarom is het, ongeacht de grootte van het bedrijf, essentieel om analyse- en planningshulpmiddelen te hebben die ons het noodzakelijke strategische denken geven om de situatie van ons bedrijf en zijn omgeving te identificeren. [+]

presentatie

Om een ​​restauratiebedrijf te laten ontwikkelen, moet het effectief reageren op de externe omgeving zonder de beschikbare middelen, zijn eigen mogelijkheden en zijn sterke punten uit het oog te verliezen. Daarom is het, ongeacht de grootte van het bedrijf, essentieel om analyse- en planningshulpmiddelen te hebben die ons het noodzakelijke strategische denken geven om de situatie van ons bedrijf en zijn omgeving te identificeren. Alleen dan kunnen we de meest geschikte en concurrerende strategieën voor groei selecteren en implementeren.

In deze postdoctorale opleiding verwerf je de belangrijkste kennis om een ​​bedrijfsplan te ontwikkelen dat is gericht op het vergroten van de kansen op succes van nieuwe zakelijke initiatieven of nieuwe benaderingen in het geval van reeds bestaande bedrijven. In beide gevallen moet de implementatie van het businessplan methoden bevatten die het beheer van het project in een gecontroleerde omgeving vergemakkelijken om verrassingen en onvoorziene gebeurtenissen te voorkomen.... [-]


Postgraduate In Executive Chef

Campus Deeltijd 3 maanden September 2018 Spanje Barcelona

Dit postgraduaat is bedoeld voor al die chefs of chefs die een professionele keuken willen leiden. [+]

presentatie

Dit postgraduaat is bedoeld voor al die chefs of chefs die een professionele keuken willen leiden

Deze Post-Graduate Executive Chef is een cursus van drie maanden speciaal ontworpen voor die chefs die een stap verder willen gaan in hun academische training door deze te richten op de Executive Direction of Professional Cooking.

Het programma bevat 5 trainingsmodules:

Company and People, dat studenten voorziet van de bedrijfsvisie van hun keuken en deze past in de context van het menselijke team dat moet leiden.Economisch management, dat studenten voorziet van de economische context van hun werk, inclusief financiële, meet- en controleaspecten.Process Management, dat studenten voorziet van de tools en criteria voor het logistieke beheer van hun keuken en hun mensen.Lateral Skills, dat vaardigheden ontwikkelt die zijn gericht op het management van de mensen die deel uitmaken van hun werkteam en leveranciers.Workshops, bestaande uit een reeks praktische workshops gericht op het verbeteren van attitudes met betrekking tot de vaardigheden ontwikkeld door het Programma.... [-]

Postgraduate In Restaurant Management

Campus Deeltijd 3 - 4 maanden September 2018 Spanje Barcelona

Een restaurant succesvol beheren is een uitdaging vanwege de complexiteit. Het gaat niet alleen om het bieden van een uitgebalanceerd gastronomisch voorstel dat is ontworpen om inkomen te genereren, er zijn veel factoren betrokken bij het beheer van een lokaal: interactie met klanten, zakelijke prospectie in digitale media, effectief reageren op de vraag , stel vertrouwensrelaties op en communiceer met leveranciers, zijn factoren die in de richting van een restauratiebedrijf ingrijpen. [+]

presentatie

Een restaurant succesvol beheren is een uitdaging vanwege de complexiteit. Het gaat niet alleen om het bieden van een uitgebalanceerd gastronomisch voorstel dat is ontworpen om inkomen te genereren, er zijn veel factoren betrokken bij het beheer van een lokaal: interactie met klanten, zakelijke prospectie in digitale media, effectief reageren op de vraag , stel vertrouwensrelaties op en communiceer met leveranciers, zijn factoren die in de richting van een restauratiebedrijf ingrijpen.

Controle hebben over deze factoren is de sleutel tot het uitvoeren met veiligheid en consistentie alles wat we hebben ontworpen en gepland voor onze business. Dit is een sector in constante verandering, waar de concurrentie moeilijk is en waarin het noodzakelijk is om te reageren op de verwachtingen van de klanten. Daarom moeten nieuwigheden en trends hulpmiddelen zijn die ons helpen onze onderneming te verbeteren en richting te geven aan succes.... [-]


Videos

Cuestión de Futuro | CIB