Culinary Institute of Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Culinary Institute van Barcelon a is zo ontworpen dat je een unieke en onherhaalbare ervaring hebt gebaseerd op multiculturalisme, creativiteit en innovatie.

Het doel van de school is om mensen te leren hun eigen toekomst op te bouwen.

Een instituut dat is ontworpen om keuken te transformeren

Dit is het idee waarmee drie leraren in Barcelona begonnen te ontwerpen wat nu het Culinary Institute of Barcelona , een educatief project om professionals op te leiden die de keukens en restaurants van de 21e eeuw zullen leiden.

Verschillende trainingen voor professionals die niet hetzelfde willen zijn

We zijn ons ervan bewust dat we leven in een wereld die gekenmerkt wordt door een constante paradigmaverschuiving, een wereld die een nieuw type professional vereist die waardevolle oplossingen kan bieden en waarin technologie, creativiteit en innovatie centraal staan. Om deze reden hebben we het onderwijsmodel dat wordt gebruikt in Silicon Valley, het mekka van digitale technologie, aangepast aan de internationale gastronomie. Dat maakt ons anders.

Visie

We zijn geboren uit een verandering en we blijven veranderen zonder op te houden. Verandering is synoniem voor evolutie. En training moet daar ook voor dienen: groeien en evolueren.

Jarenlang neigt de maatschappij om obsessief te zijn over het overwaarderen van kennis. Het houdt vast aan het punt van frustratie bij het onder druk zetten van jongeren in hun studie, zonder hun waarden, vaardigheden en attitudes te cultiveren. En dat is een grote fout.

In traditionele trainingscentra worden studenten niet gewaardeerd voor waar ze echt goed in zijn, maar voor wat ze geacht worden te weten. Vaardigheden zoals verbeeldingskracht, creativiteit, welsprekendheid en zelfs intelligentie worden bestraft. Ze zijn niet gemotiveerd en niet opgeleid om innovators te zijn, maar ze worden getraind van het verleden tot het verleden, zonder na te denken over de toekomst.

Bij CIB leren we ons intellect te verbeteren, te bevragen, ons voor te stellen, te zoeken en nieuwe mogelijkheden te vinden, wat niet bepaald heel rationeel maar totaal emotioneel is.

We leren dingen meer te doen dan dingen te weten. We leren lief te hebben en te overleven, en de gevestigde niet te accepteren. Omdat we weten dat wat is vastgesteld vluchtig is en vaak zelfs onjuist.

We zijn geobsedeerd in onze onderwijsprocedures zodat onze jonge mensen de scenario's van verandering kunnen overwinnen, ze hun eigen kunnen doen en weten hoe ze zich met absolute natuurlijkheid aan de nieuwe omstandigheden kunnen aanpassen. We proberen les te geven om doelen te stellen, na te streven en te bereiken, niet bang te zijn om fouten te maken. Omdat alleen diegenen die fouten willen maken in staat zijn om echt geweldige dingen te doen.

Dat is waarom we CIB hebben gemaakt. Om het te doen.

Trainingsmodel

We baseren onze methodologie op 6 assen die de vorming van leiders mogelijk maken die in staat zijn om de uitdagingen van de 21e eeuw met succes aan te gaan.

Leren op basis van uitdagingen

Een onderwijsmodel dat:

Het stelt studenten bloot aan echte problemen, bevordert de ontwikkeling van hun transformatieve leiderschapscompetenties en maakt ze competitiever in de wereld van vandaag.

Genereert motivatie en gevoel van prestatie.

Het verbindt de student met de omgeving, zodat tastbare waarde wordt gegenereerd.

Het biedt uitdagende ervaringen die ondernemerschap en menselijke zin ontwikkelen.

Het is ervaringsgerichte, collaboratieve en kennisintegrator.

Flexibiliteit

Dat is waarom: flexibiliteit is een levend concept, een patent in elk van onze faciliteiten. Leerruimtes, actief en dynamisch waarin de student centraal staat. En dus:

Onze klaslokalen veranderen. Met stoelen die niet alleen stoelen zijn, maar een mobiele persoonlijke werkruimte die zich aanpast aan de kenmerken van elke student en elke klas.

Al onze studenten hebben een PILOT-headset met een intelligente vertaling, waarmee ze kunnen spreken en de lessen in hun moedertaal kunnen volgen. Zonder kabels of complicaties.

Er is ook tijd voor de student en zijn klasgenoten om op hun gemak te werken.

Inspirerende leraren

We weten dat het, hoewel het reden is dat het leert, geleerd is van emoties. Dat is waarom elk van onze leraren:

Leef passionately de pedagogische ervaring, en het toont.

Hij is geïnteresseerd in de student, die zijn ontwikkeling uitdaagt, begeleidt en versterkt.

Het onderscheidt zich als een academische en leider in zijn discipline, het is innovatief en maakt gebruik van technologie.

Hij neemt actief en formeel deel aan zijn professionele, zakelijke, academische en sociale omgeving.

Het heeft een nauwe band met de studenten, het is een goed voorbeeld en laat er een stempel op drukken.

Gedenkwaardige ervaring

Onze studenten brengen minstens een jaar bij ons door en tijdens hun training leven ze:

Een wereldwijde, diverse en multiculturele leergemeenschap.

Academische en professionele gebruiken op de Campus en daarbuiten.

Activiteiten voor studentontwikkeling die verschillende uitdagingen bieden en de ontwikkeling van vaardigheden stimuleren.

360º training

We zijn niet tevreden met het zijn van kennisleveranciers, al onze studenten krijgen een 360 ° -training.

 • Kennis:
  Technologisch, product en de manipulatie ervan.
 • Abilities:
  Om zaken te beheren, andere mensen en zichzelf.
 • attitudes:
  Leiderschap, sociaal en professioneel.
 • mogelijkheden:
  Voor de herkenning van de omgeving en van zichzelf.

Omdat het is wanneer deze vier cirkels samenkomen wanneer succes optreedt.

Toegankelijkheid en transparantie

Alle communicatie van CIB, docenten en studenten, is 24 uur per dag gedurende het hele jaar toegankelijk en beschikbaar.

 • Persoonlijke instant messaging, per groep en algemeen.
 • Archief van video's, audio's en documenten.
 • Video en audio in real time.
 • Het is gemakkelijk, het is Facebook Workplace.

Locaties

Barcelona

Address
Santander 49-51
08020 Barcelona
Spain

08020 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden