Campus FP

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

over ons

CampusFP biedt de grootste educatieve aanbod opleiding cycli en hoger dan 20 graden in 7 verschillende centra tegen betaalbare prijzen voor alle budgetten, want het belangrijkste is dat je.

CampusFP geboren met een duidelijke sociale roeping, met het oog op de beroepsopleiding en dichter bij alle inwoners van de Gemeenschap van Madrid, op een praktische manier waardigheid en het benadrukken van het belang van leren te doen.

Het verwerven van vaardigheden op basis van professionele en academische vaardigheden is een veilige educatieve engagement in CampusFP begrijpen als "formación360", een innovatief concept dat ons in staat stelt om een ​​model van differentiërende onderwijs, als gevolg van de combinatie van nationale en internationale onderwijssystemen visualiseren en die erin geslaagd om de screening van de professionele en academische toekomst van onze afgestudeerden uit te breiden.

Hoe we dat doen? Onder verwijzing naar het Spaanse onderwijssysteem geregeld beroepsopleiding en verwijzingen beroepskwalificaties opleidingssysteem voor werk te zoeken een symmetrie mate met het systeem van de beroepsopleiding British door verschillende certificerende instellingen (de officiële instanties Qualifications and Curriculum in het Verenigd Koninkrijk ).

Zo eindigt CampusFP met de scheiding tussen de academische en beroepsopleiding. In dit verband, na een lange ervaring in het vinden van praktische en concrete oplossingen, hebben we onze eigen filosofie en een unieke training die drie leren formats integreert ontwikkeld:

  • Gereglementeerde beroepsopleiding (beroepsopleiding en hoger). Vocational College.
  • Training voor de werkgelegenheid (Professional Certificaten). Uw venster op de wereld van het werk.
  • Beroepsopleiding in het kader van het Britse onderwijssysteem (beroepsopleiding Diploma's Level, 4 en 5 (UK). Internationaal paspoort werk.

Wij willen over CampusFP te praten als een "beetje groot center", zoals we de Gemeenschap van Madrid gebruikt als een grote campus en via onze centra zijn het naderen van de kwalificaties het meest in trek zijn bij werkgevers, afhankelijk van het geografische gebied gemeenten goed verbonden en waarvan de Toegankelijkheid studenten snel en eenvoudig, voor het academisch jaar 2016-2017 hebben we 7 centra in de Gemeenschap van Madrid, meer dan 40 graden beroepsonderwijs en meer dan 250 professionele certificaten.

Sinds onze mentaliteit boost werkgelegenheid en inzetbaarheid hebben academische goedkopere tarieven in de Gemeenschap van Madrid, terwijl een student op een hoger niveau in een openbare school kost gemiddeld 6.000 € in de Gemeenschap van Madrid, CampusFP biedt haar kwalificaties hogere opleidingsjaar delen van het beeld en geluid en gezondheid met € 4,990 per academisch jaar en € 4.490 andere hoogste rang en het Midden-Grades tot € 3.990 per jaar. Alle met de steun van CAM Beurzen voor hoger niveau opleiding cycli, variërend tussen 2.300 en 3.500 € voor het eerste jaar en MECD beurs.

Last but not least we sponsoren het festival Music Hall - Berklee muziekfestival gericht op jongeren van 13 tot 22 jaar dit jaar en dankzij CampusFP bevat een nieuwe mode, de DJ. met de officiële presentatie in Madrid van de nieuwe titel van het Midden-Grade beroepsopleiding "Video Technician, Disc Jockey en geluiden" en professioneel certificaat level 2 "Animacion Musical Live and Direct.

Locaties

Madrid

CampusFP

Address
Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje
Telefoonnr.
+34 911 83 31 22