Cambridge Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cambridge Institute is een particulier educatief centrum gespecialiseerd in taaltraining, voornamelijk Engels, Spaans, Frans en Duits, met een bewezen ervaring in de sector en internationale dekking. Onze werkmethodiek is gegarandeerd succes voor de studenten die zich inzetten voor onze trainingsprogramma's, aan wie we kwaliteit, innovatie en een lesplan aanbieden dat volledig is afgestemd op hun behoeften. Met deze filosofie staat Cambridge Institute nu in de voorhoede van de sector en werkt het dagelijks met de vastberadenheid om deze positie zelfs in de toekomst te behouden, door het vertrouwen en respect van onze studenten te verdienen. We bieden een breed portfolio aan diensten om het leren van talen te vergemakkelijken, zowel voor dagelijks gebruik als voor werk. Bovendien wedden we op een actieve deelname van onze studenten en een evenwichtige ontwikkeling van de basisvaardigheden van elke taal: luisteren, lezen en schrijven. Welke cursus je ook kiest, het belangrijkste doel van Cambridge Institute is om het potentieel van onze studenten met de beste middelen te optimaliseren. We worden ondersteund door onze ervaring en internationaal prestige, die het resultaat zijn van jarenlang hard werken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans

Bekijk cursussen » Bekijk Online Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Intensieve taalcursus Spaans in Madrid

Campus Voltijd 1 week July 2019 Spanje Madrid

Als je Spaans wilt studeren terwijl je geniet van een ONVERGETELIJKE VAKANTIE en de cultuur van het land ontdekt, dan is het Cambridge Institute waar je naar op zoek bent. Op deze school bieden we een breed scala aan trainingsprogramma's volgens uw behoeften in het hart van de Spaanse cultuur: Madrid. [+]

INTENSIEVE SPAANSE TAALCURSUS IN MADRID

Heeft u uw vakantie nog steeds niet gepland? Cambridge Institute presenteert een aanbod dat je niet kunt weigeren.

Als je Spaans wilt studeren terwijl je geniet van een ONVERGETELIJKE VAKANTIE en de cultuur van het land ontdekt, dan is het Cambridge Institute waar je naar op zoek bent. Op deze school bieden we een breed scala aan trainingsprogramma's volgens uw behoeften in het hart van de Spaanse cultuur: Madrid.

Profiteer van deze mogelijkheid! Kom en verbeter je Spaans in Madrid, ontmoet mensen van over de hele wereld en geniet van het klimaat, het eten en de charme van de Spaanse hoofdstad.

Waar?

Cambridge Institute Spain, onze internationale school, is gevestigd in het beroemde Plaza España in Madrid (Spanje), een van de grootste toeristische attracties in de stad. Wij bieden Spaanse taalcursussen voor buitenlanders voor alle niveaus en voor alle profielen.... [-]


Contact
Bezoekadres
Cambridge Institute,
Plaza de España 6, 28008, Madrid

Madrid, Madrid, ES
Social Media