Castelldefels School of Social Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Castelldefels School of Social Science

Castelldefels School of Social Science maakt een belangrijke aanvulling op de samenleving in onderzoek, onderwijs, overtuiging en interrelatie.

Castelldefels School of Social Science is gevestigd in de mediterrane en kosmopolitische stad, samen met de grootste zakelijke hub van het tijdperk in Barcelona. In CSSS; We combineren het beste mengsel van klasse, cultuur en conflict van Barcelona. Het is het doel van CSSS om kwalitatief hoogwaardige afgestudeerde en bachelor-en diploma-programma's te bieden om de student voor te bereiden op de behoeften van werkgevers op verschillende terreinen. Barcelona heeft een toppositie in Europa als een plek om te leven en te werken. CSSS ligt in het hart van Barcelona, ​​dat de meest populaire stad in Europa is. Wij leveren wereldwijde managementgraad met de meest moderne technieken en technologie. We hebben een enthousiaste groep scholieren die niet alleen succesvol zijn in hun academische maar ook in beroep.

Visie en Waarden

Strategie:

Onze strategie is zeer begrijpelijk: het maken van een hoek waar de beste onderzoekers en meest getalenteerde studenten hun volle potentieel kunnen bereiken.

Diversiteit:

We krijgen achter een breed scala aan acties om ervoor te zorgen dat iedereen wordt geaccepteerd en gelijke kans heeft op onderwijs en werkgelegenheid in onze school.

Internationaal engagement:

Castelldefels School of Social Science onderneemt activiteiten in regio's over de hele wereld, creëert een wereldwijde universiteitsomgeving en bouwt op zijn sterke internationale profiel.

CSSS bevordert de relaties tussen landen actief en bevordert cross-cultureel begrip door middel van workshop, seminars, tentoonstellingen, korte cursussen, evenementen en beurzen, stageplaatsen en leiderschapsprogramma's.

Internationale betrokkenheid is een belangrijke focus voor CSSS.We trekken werelds beste denken samen om wereldwijd significante problemen op te lossen. Deze interdisciplinaire deur leidt tot wereldwijd belangrijke uitvindingen die de voordelen wereldwijd blijven behalen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spanish (Spain)

Bekijk Diploma's » Bekijk Health Master » Bekijk BBA's » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk DBA » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:


[+]

[-]

Diploma in toerisme management niveau 4

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Spanje Barcelona

Dit is een inhoudelijk management programma, dat praktische carrière-gebaseerde elementen combineert met diverse essentiële onderbouwende managementdisciplines die van waarde zullen zijn als de carrière van het individu vordert. De cursus is daarom een ​​ideale voorbereiding voor directe werkgelegenheid in de sector en die bereid zijn om zich bij de horeca aan te sluiten. [+]

Dit is een inhoudelijk management programma, dat praktische carrière-gebaseerde elementen combineert met diverse essentiële onderbouwende managementdisciplines die van waarde zullen zijn als de carrière van het individu vordert. De cursus is daarom een ​​ideale voorbereiding voor directe werkgelegenheid in de sector en die bereid zijn om zich bij de horeca aan te sluiten.

Doelstellingen

Diploma in Toerismebestuur CTH streeft naar de opleidingsbehoeften van nieuwkomers in de horeca, reis- en toeristische sectoren met internationale erkenningen. Het zal ook de werk- en loopbaanvooruitzichten van de student verbreden.

Dit programma helpt studenten om de vaardigheden te ontwikkelen om zelfstandig inheemse ervaringen en andere toeristische bedrijven op lokaal, nationaal en globaal niveau te leveren. Tijdens de studieperiode ontwikkelen studenten een solide kennis van de zakelijke activiteiten van het toerisme met effectieve leidinggevende en managementkwaliteit. De cursus behandelt de fundamenten van de toeristische industrie, waaronder toeristische operatie, klantenservice en bestemmingsanalyse. ... [-]


Diploma in toerisme management niveau 5

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Spanje Barcelona

De cursus beoogt studenten te begrijpen van de management-, besluitvormings- en leiderschapskenmerken van de horeca. Daarnaast is het ook ontworpen om onafhankelijke onderzoeks- en studievaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn bij het werken op senior managementniveau in de industrie. Het is dan ook een uitstekende voorbereiding voor zowel de toegang tot de werkplek of als een springplank naar universitair niveau studie laatste jaar bachelor. [+]

De cursus beoogt studenten te begrijpen van de management-, besluitvormings- en leiderschapskenmerken van de horeca. Daarnaast is het ook ontworpen om onafhankelijke onderzoeks- en studievaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn bij het werken op senior managementniveau in de industrie. Het is dan ook een uitstekende voorbereiding voor zowel de toegang tot de werkplek of als een springplank naar universitair niveau studie laatste jaar bachelor.

Het programma bestaat uit 7 verplichte eenheden en leidt tot een totaal van 175 studiepunten. Beoordeling is via een combinatie van gesloten boek geschreven 3-uurs examen of opdracht. Alle beoordelingen worden gemarkeerd of gemodereerd door CTH... [-]


Diploma in management en gastvrijheid management niveau 6

Campus Voltijd 12 maanden June 2019 Spanje Barcelona

Dit programma is CTH ultieme Hbo-niveau award en is speciaal ontworpen om gelijkwaardige leren te bieden aan die welke in opleiding een Britse universiteit bachelor in de horeca en het toerisme. [+]

Dit programma is CTH ultieme Hbo-niveau award en is speciaal ontworpen om gelijkwaardige leren te bieden aan die welke in opleiding een Britse universiteit bachelor in de horeca en het toerisme. Het programma is ontworpen als 140 krediet kwalificatie in de internationale hospitality en toerisme management, die alle key management vaardigheden die nodig zijn voor een management carrière in de sector.

Doelstellingen

Diploma in Toerisme en Gastvrijheid Management CTH streeft naar de opleidingsbehoeften van nieuwkomers in de horeca, reizen en toerisme sectoren met internationale erkenningen. Het zal ook de werk- en loopbaanvooruitzichten van de student verbreden.

De vaardigheden ontwikkelen om personeel te beheren en de positieve relaties met klanten en collega's te handhaven. Marketingstrategieën plannen voor productiviteit, winstgevendheid, verbetering en evenwicht van bedrijfsprestaties. Plan en ontwikkel strategieën die alle aspecten van een toeristische operatie verbeteren, waaronder Emerging Issues, Managing Events, Strategic Impact en Marketing Strategies. ... [-]


Contact

Castelldefels School of Social Sciences

Adres Carrer de Balmes, 7
08007 Barcelona, Catalonië, Spanje
Website http://www.csss.es/
Telefoon 34 93 116 88 21