Lees de Officiële Beschrijving

granada

Universitair Modern Talencentrum, Centro de Lenguas Modernas

De Universitair Modern Talencentrum, Centro de Lenguas Modernas, gelegen in het centrale en typisch "granadino 'wijk van de" Realejo ", is gehuisvest in het oude paleis van Santa Cruz (16e eeuw) die speciaal is hersteld voor onderwijsdoeleinden.

Sinds de restauratie in 1992 werd voltooid, de nieuwe Centro de Lenguas Modernas biedt niet alleen de nu gerenommeerde Cursussen Spaans voor buitenlanders (Hispanic Studies Course (CEH), Spaanse taal en cultuur Course (CLCE), Intensieve Spaanse taalcursussen (CILE), Intensieve Spaanse taal en cultuur Course (CILYC), Spaans als vreemde taal Course (CELE) en optionele januari Course (CCE) ), maar ook een verscheidenheid aan Moderne Taalcursussen (Engels, Frans, Italiaans, Duits, Catalaans, Arabisch, Japans, Portugees, Russisch en Zweeds).

Het is de combinatie van de twee die het centrum dergelijk origineel onderneming maken; Hier buitenlandse studenten kunnen hun dagelijkse leven te delen met die van de Spaanse studenten, waardoor het stimuleren van een wederzijds belang bij hun verschillende talen en culturen. Dit contact wordt versterkt door een taal te wisselen, waarbij studenten de kans om hun Spaans buiten het klaslokaal te oefenen geeft, en door culturele bezoeken en activiteiten.

granada

Naast voornoemde vakken, de Centro de Lenguas Modernas biedt ook cursussen in het onderwijzen van Spaans, Duits, Frans, Engels of Italiaans als Vreemde Taal, examens voor degenen die wensen om hun kennis van het Spaans te certificeren (DELE - Diploma in het Spaans als vreemde taal - georganiseerd door het Instituto Cervantes). Lesgeven Zakelijk Spaans en andere vormen van taalcursussen voor speciale doeleinden, waaronder die speciaal ontworpen in samenwerking met verschillende academische en professionele instellingen zijn ook beschikbaar.

De Centro de Lenguas Modernas en University de Granada doen hun best om het verblijf van de studenten zo aangenaam en voordelig mogelijk te maken: de Language Exchange Service, de Accommodatie Dienst, en de organisatie van culturele en sportieve activiteiten zijn slechts een paar voorbeelden.

Aan de academische kant, de hoog gekwalificeerde docenten zijn gespecialiseerd in het taalonderwijs, en omvatten Universiteit van Granada hoogleraren en docenten. Het centrum is volledig uitgerust met een bibliotheek, de meest up-to-date audio-visuele hulpmiddelen, zowel in de klas en in de taal van laboratoria opgezet voor multimedia en audio-video-activiteiten. Bovendien, studenten hebben toegang tot e-mail.

Met een vaste verbintenis tot voortdurende verbetering altijd in het achterhoofd, het Centrum externe onderzoeken op gezette tijden, die het onderwijzend personeel te evalueren, de inhoud van de verschillende cursussen, en de kwaliteit van het management en de infrastructuur van het Centrum.

CLM Mission Statement

De Centro de Lenguas Modernas belangrijkste doelen zijn de verspreiding van de Spaanse taal en cultuur en de integratie in de stad leven van de multiculturele gemeenschap die een bezoek Granada dankzij het vertrouwen dat ze in onze instelling. We werken elke dag aan de kwaliteit van het onderwijs en de diensten die wij aanbieden te verbeteren.

In de sectie vreemde taal, de belangrijkste objetive CLM is om de kwaliteit van het onderwijs te bieden op basis van een communicatieve aanpak en de juiste gereedschappen voor onze studenten om de onschatbare mogelijkheid in de huidige maatschappij in een tweede taal te communiceren in de kortst mogelijke tijd te verwerven.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Als u wilt om Spaans te studeren in Granada, is de Hispanic Studies Course gericht op studenten en professionals die wensen om een ​​diepere kennis van de Spaanse taal en ... [+]

Hoewel formeel twee verschillende programma's Hispanic Studies Course (CEH) en Spaanse taal en cultuur Course (CLCE) fungeren als een, omdat ze niet een kwestie van keuze, maar een van daadwerkelijke niveau van de Spaanse taal. Met andere woorden, de eis in te schrijven in CEH is om te hebben en geavanceerde beheersing van de taal, terwijl je alleen nodig hebt om een ​​tussenliggende Spaanse leerling te worden aanvaard in CLCE zijn.

Als u wilt om Spaans te studeren in Granada, de Hispanic Studies Course is gericht op studenten en professionals die wensen om een ​​diepere kennis van de Spaanse taal en cultuur te verwerven. Deze cursus biedt een breed scala aan onderwerpen gegeven door specialisten van de Universiteit van Granada.... [-]

Spanje Granada
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Als u wilt om Spaans te studeren in Granada, worden de Intensieve Spaanse taalcursussen (CILE) bedoeld voor studenten die willen leren starten of hun Spaans te verbeteren ... [+]

Als u wilt om Spaans te studeren in Granada, worden de Intensieve Spaanse taalcursussen (CILE) bedoeld voor studenten die willen leren starten of hun Spaans te verbeteren tijdens een kort verblijf in ons land. Een in hoofdzaak communicatieve werkwijze werd gevolgd bij deze vakken samen met het gebruik van de meest recente audiovisuele technologie. Het gemiddelde aantal studenten per groep is 12.

De Intensieve Spaanse taalcursussen (Čīles) worden aangeboden van januari tot december; de dag vóór elke cursus begint, is er een niveau test die betekent dat iedereen aankomen op CLM aan het begin van een cursus, kan deelnemen aan een CILE op hun corresponderende niveau. Voor cursussen die halverwege beginnen door middel van de maand, kunnen we alleen garanderen dat de niveaus die aan de gang zijn en aanbevelen absolute beginners om te beginnen bij het begin van de maand. Het is ook mogelijk om deze cursussen volgen enkele maanden met de garantie dat een groep zal op elk niveau A1 C1 (CLM-1 beginners tot CLM-8 Superior), zolang er minimaal tien studenten per groep.... [-]

Spanje Granada
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

De universiteit van Granada Moderne Talen Center (CLM) is een van de toonaangevende instellingen in Spanje op het gebied van laguage leren. Het is een van een soort dankz ... [+]

De Universiteit van Granada Moderne Talen Center (CLM) is een van de toonaangevende instellingen in Spanje op het gebied van laguage leren. Het is een van een soort dankzij zijn hooggekwalificeerde en gespecialiseerde docenten. Met behulp van een communicatieve benadering, wordt bijzondere aandacht besteed aan de interactie in real-life situaties.

Het Centrum installaties gelegen in de oude wijk Realejo, bestaat uit twee gebouwen: het prachtige 16e-eeuwse paleis van Santa Cruz en de Huerta de los Angeles Mansion. Beide combineren de schoonheid en de warmte van historische gebouwen met de meest moderne technische apparatuur.

Een andere attractie van CLM is zijn unieke multiculturele en meertalige sfeer. Buitenlandse studenten kunnen hun dagelijkse leven te delen met die van de Spaanse studenten leren verschillende vreemde talen, waardoor het stimuleren van een wederzijds belang bij hun verschillende talen en culturen.... [-]

Spanje Granada
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Centro de Lenguas Modernas (Versión en Español)

HDL Centro de Lenguas Modernas (Universidad de Granada) - Educación