Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

granada

Universitair Modern Talencentrum, Centro de Lenguas Modernas

De Universitair Modern Talencentrum, Centro de Lenguas Modernas, gelegen in het centrale en typisch "granadino 'wijk van de" Realejo ", is gehuisvest in het oude paleis van Santa Cruz (16e eeuw) die speciaal is hersteld voor onderwijsdoeleinden.

Sinds de restauratie in 1992 werd voltooid, de nieuwe Centro de Lenguas Modernas biedt niet alleen de nu gerenommeerde Cursussen Spaans voor buitenlanders (Hispanic Studies Course (CEH), Spaanse taal en cultuur Course (CLCE), Intensieve Spaanse taalcursussen (CILE), Intensieve Spaanse taal en cultuur Course (CILYC), Spaans als vreemde taal Course (CELE) en optionele januari Course (CCE) ), maar ook een verscheidenheid aan Moderne Taalcursussen (Engels, Frans, Italiaans, Duits, Catalaans, Arabisch, Japans, Portugees, Russisch en Zweeds).

Het is de combinatie van de twee die het centrum dergelijk origineel onderneming maken; Hier buitenlandse studenten kunnen hun dagelijkse leven te delen met die van de Spaanse studenten, waardoor het stimuleren van een wederzijds belang bij hun verschillende talen en culturen. Dit contact wordt versterkt door een taal te wisselen, waarbij studenten de kans om hun Spaans buiten het klaslokaal te oefenen geeft, en door culturele bezoeken en activiteiten.

granada

Naast voornoemde vakken, de Centro de Lenguas Modernas biedt ook cursussen in het onderwijzen van Spaans, Duits, Frans, Engels of Italiaans als Vreemde Taal, examens voor degenen die wensen om hun kennis van het Spaans te certificeren (DELE - Diploma in het Spaans als vreemde taal - georganiseerd door het Instituto Cervantes). Lesgeven Zakelijk Spaans en andere vormen van taalcursussen voor speciale doeleinden, waaronder die speciaal ontworpen in samenwerking met verschillende academische en professionele instellingen zijn ook beschikbaar.

De Centro de Lenguas Modernas en University de Granada doen hun best om het verblijf van de studenten zo aangenaam en voordelig mogelijk te maken: de Language Exchange Service, de Accommodatie Dienst, en de organisatie van culturele en sportieve activiteiten zijn slechts een paar voorbeelden.

Aan de academische kant, de hoog gekwalificeerde docenten zijn gespecialiseerd in het taalonderwijs, en omvatten Universiteit van Granada hoogleraren en docenten. Het centrum is volledig uitgerust met een bibliotheek, de meest up-to-date audio-visuele hulpmiddelen, zowel in de klas en in de taal van laboratoria opgezet voor multimedia en audio-video-activiteiten. Bovendien, studenten hebben toegang tot e-mail.

Met een vaste verbintenis tot voortdurende verbetering altijd in het achterhoofd, het Centrum externe onderzoeken op gezette tijden, die het onderwijzend personeel te evalueren, de inhoud van de verschillende cursussen, en de kwaliteit van het management en de infrastructuur van het Centrum.

CLM Mission Statement

De Centro de Lenguas Modernas belangrijkste doelen zijn de verspreiding van de Spaanse taal en cultuur en de integratie in de stad leven van de multiculturele gemeenschap die een bezoek Granada dankzij het vertrouwen dat ze in onze instelling. We werken elke dag aan de kwaliteit van het onderwijs en de diensten die wij aanbieden te verbeteren.

In de sectie vreemde taal, de belangrijkste objetive CLM is om de kwaliteit van het onderwijs te bieden op basis van een communicatieve aanpak en de juiste gereedschappen voor onze studenten om de onschatbare mogelijkheid in de huidige maatschappij in een tweede taal te communiceren in de kortst mogelijke tijd te verwerven.

Locaties

Granada

Address
Formación y Gestión de Granada, S.L.
Placeta del Hospicio Viejo s/n 18009 GRANADA (SPAIN)

Granada, Andalusië, Spanje