Basque Culinary Center

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In 2009, werd de Baskische Culinary Center Foundation tot stand gekomen dankzij Mondragon Unibertsitatea, de Baskische chef-koks en de openbare instellingen. De Baskische Culinary Center heeft als doel het waarborgen van de continuïteit van de keuken als centrum voor innovatie in de toekomst, wat ook betekent het genereren van hoogwaardige kennis en de opleiding van gekwalificeerde professionals, de bevordering van onderzoek en kennisoverdracht tussen haute cuisine professionals en zakelijke sectoren en kennis met betrekking direct en indirect richten gastronomie, en de internationale projectie te bereiken. Het stimuleren van de overdracht van technologie en innovatie in de sector bedrijven is een andere grote het centrum van de doelstellingen, alsmede het creëren van nieuwe business initiatieven en projecten. Het centrum heeft lijnen van onderzoek en innovatie in Eten en Gastronomie worden ontwikkeld rond de volgende: Eten onderwijs en gewoonten. Eten maatschappelijke verantwoordelijkheid. Eten trends. Innovatie in bedrijfsvoering in de sector. Ontwikkeling van aanverwante technologieën. Voedselbereiding, presentatie en conservering. De Baskische Culinary Center Foundation bestaat uit: Board vertegenwoordigd door :: o Instellingen o Toonaangevende chef-koks o Nationale en internationale onderneming International Advisory Council Mondragon Unibertsitatea &nbsp

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans

Bekijk cursussen » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Course in Avant-Garde Culinary Techniques

Campus Voltijd 2 maanden May 2019 Spanje San Sebastián

[+]

Kosten / subsidies

De prijs is inclusief:

uniform

Financieringsopties

Subsidie-opties

Toelating

Indiening van de aanvragen

[-]

Cursus in deskundige barman en moderne cocktailbereiding

Campus Voltijd 2 maanden October 2019 Spanje San Sebastián

Deze universiteitsopleiding is een compleet programma om een ​​moderne barman te worden. Een intensief programma met een duur van 2 maanden, inclusief studiebezoeken, master classes door prominente barmannen, een laatste project ondersteund door tutors en werkervaring in de industrie. Een studieplan dat u een wereldwijde visie biedt die u in staat stelt alle technische aspecten van cocktailbereiding te beheersen en het bedrijf te begrijpen, evenals de cocktailbar klant. [+]

Deze universiteitsopleiding is een compleet programma om een ​​moderne barman te worden.

Master moderne cocktail maken en de nieuwste technieken van avant-guard cuisine toegepast op de voorbereiding van cocktails.

Een intensief programma met een duur van 2 maanden, inclusief studiebezoeken, master classes door prominente barmannen, een laatste project ondersteund door tutors en werkervaring in de industrie.

Een studieplan dat u een wereldwijde visie biedt die u in staat stelt alle technische aspecten van cocktailbereiding te beheersen en het bedrijf te begrijpen, evenals de cocktailbar klant.

De graad wordt gezamenlijk toegekend door Mondragon University en de Faculteit Gastronomische Wetenschappen van het Baskische Culinaire Centrum.... [-]


Cursus in het perfectioneren van culinaire technieken

Campus Voltijd 5 weken May 2019 Spanje San Sebastián

Heb je kookervaring gestudeerd en het gevoel dat je nog veel te leren hebt? Heb je een lange ervaring als kok, maar ben je nog nooit formeel opgeleid? Gedurende vijf weken van intensieve training zullen studenten, begeleid door docenten van het Baskische culinaire centrum, hun culinaire technieken perfectioneren; een reis door alle handling- en conserveringstechnieken, kookproces, patisserie en kennismaking met avant-guard-trends, die u allemaal zullen toelaten om uw kennis te consolideren en nieuwe vaardigheden te verwerven in de bereiding en presentatie van gerechten. [+]

Heb je kookervaring gestudeerd en het gevoel dat je nog veel te leren hebt? Heb je een lange ervaring als kok, maar ben je nog nooit formeel opgeleid?

Gedurende vijf weken van intensieve training zullen studenten, begeleid door docenten van het Baskische culinaire centrum, hun culinaire technieken perfectioneren; een reis door alle handling- en conserveringstechnieken, kookproces, patisserie en kennismaking met avant-guard-trends, die u allemaal zullen toelaten om uw kennis te consolideren en nieuwe vaardigheden te verwerven in de bereiding en presentatie van gerechten.

Programma

Dit specialisatieprogramma is gericht op professionals in de sector, met formele training en / of eerdere werkervaring in het veld.... [-]