Barcelona Flight School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij Barcelona Flight School, Streven wij ernaar om onze studenten met de beste kwaliteit van de opleiding te bieden mogelijk is, aangezien dit het verschil tussen succes en falen later in hun carrière zal maken. Luchtvaartmaatschappijen die altijd op zoek naar de best opgeleide kandidaten, en zal testen en thier actuele kennis en vlucht normen waarderen voordat het plegen van een nieuw te huren.

Dat is de reden waarom uw opleiding en training nemen we zeer serieus, en bereidt u niet alleen om uw tentamens en vlucht reviews passeren, maar om u te laten een uitstekende niveau hoog genoeg te bereiken om ervoor te zorgen dat u de maximale mogelijkheden als het gaat om de toepassing voor een lijn job.

onze Training Onze trainingen zijn gecertificeerd in het kader van het Europees Agentschap voor Veiligheid van de Luchtvaart (EASA) Part-FCL Regulations, en zijn ontworpen om te helpen onze leerling-piloten om de benodigde Learning Doelstellingen en Flight Experience in de minimale tijdspanne nodig te bereiken, terwijl het maximaliseren van hun kansen op werk met de luchtvaartmaatschappijen.

Barcelona Flight School is gecertificeerd door de Spaanse vertegenwoordiger EASA, de Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), als een Aviation Training Organization (ATO) met het nummer E-ATO-037.

Onze Middelen

Barcelona Flight School is veruit de grootste exploitant op Sabadell Airport, het Barcelona natuurlijke Zaken en de luchthaven van General Aviation, en geheel opereert La Cerdanya Airport, beheren en effectief leveren van luchthavendiensten voor de Academie basis, maar ook voor een groot aantal voorbijgaande vliegtuigen die komen om te genieten van de ongelooflijke landschap en landschap van de locatie en de regio.

Met een grote vloot van meer van 40 vliegtuigen, de meeste van hen voorzien van Digital glazen cockpits, en onze eigen Maintenance & reparatie winkel, je training rust verzekerd met ons. Onze professionele en zeer ervaren Theoretische en Flight instructeurs zal altijd helpen je vooruit te gaan in je opleiding plan.

Barcelona Flight School maakt ook deel uit van Barcelona Aviation Center, waar het mogelijk is om deel te nemen in andere luchtvaartactiviteiten zoals Acrobatische vlucht, Zweefvliegen en Ultraligths.

Onze locatie Genieten van het leven in Barcelona, ​​een van de beste steden van de wereld, terwijl je leert. Hard werken om je toekomstige carrière te verdienen als piloot betekent niet dat je kunt een pauze niet naar de stranden of de theaters genieten van de bruisende hoofdstad van Catalonië. In feite kan geen enkele andere stad in de wereld een dergelijke combinatie van de vliegomstandigheden en gemak voor de student te bieden:

Geweldig weer - je zal meer dagen vliegen Goed vervoer en communicatie - voor de internationale student International, de wereldwijde houding - u zich thuis zult voelen Fine cultuur, brillen en gastronomie - een pauze te nemen Bovengemiddelde kwaliteit van het leven - zich richten op uw training

Onze Geschiedenis Barcelona Flight School, heeft pilotenopleiding pionier in Spanje, het geven van trainingen luchtvaart sinds 1.953. Sinds het allereerste begin, heeft onze school opgeleid meer dan 4.000 piloten en is actief op alle momenten bevorderen allerlei luchtvaart cursussen, of ze nu voor de ab-initio opleiding van piloten of voor terugkerende en vaardigheidstrainingen.

We zijn momenteel erkend door het EASA als ATO (Aviation Training Organization) met het nummer E-ATO-037. Sinds 15 september 2011 onze Aviation Academy is erkend door het EASA als Training Organisatie voor zowel modulaire en geïntegreerde Airline Transport Pilot ATPL (A) cursussen. Sinds 14 juli 2011 zijn wij bevoegd om toekomstige piloten richting Modular Commercial Pilot License CPL (A) te trainen Sinds 13 augustus 2010 zijn wij bevoegd verlenen Cabin Crew training. Sinds 10 december 2009 zijn we ook TRTO-H (Type Rating Training Organisation) aan aanvragers richting Robinson Helicopters model R22 en R44 typebevoegdverklaringen onderschrijven. Sinds 14 april 2009 hebben we goedgekeurd als Flight School en Flight Center for Ultralights. Sinds 7 november 2001 hebben we ook erkend door het EASA als FTO (Flight Training Organisation) met het nummer E-FTO-020 bevoegd om de grond school en vliegopleiding te geven aan de opleiding kandidaten in de richting van PPL (A) licenties en modulaire opleidingen aan het verkrijgen van de Instrument Rating IR (A) en multiengine Rating ME (A), volgens JAR-FCL 1.055 regelgeving. Sinds 20 februari 1999 zijn wij gecertificeerd als Flight School en Flight Center voor zweefvliegtuigen in onze basis in La Cerdanya Aerodrome. Sinds 10 november, 1.953 wij zijn gecertificeerd door als een opleidingscentrum voor Aircraft Private Pilot (PPL-A) training, Helikopter Private Pilot (PPL-H) opleiding en Glider Pilot opleiding.

Geen enkele andere school in Spanje heeft dezelfde ervaring opleiden van toekomstige piloten dan Barcelona Flight School. Dit feit, gecombineerd met uitzonderlijke weersomstandigheden en een uitstekende luchtvloot en instructeur team, maakt onze school de natuurlijke selectie voor de serieuze student.

Locaties

Barcelona

Euro Flight Support S.L.

Address
Barcelona Flight School,
Aeroport de Sabadell,
Sabadell

08290 Barcelona, Catalonië, Spanje
Telefoonnr.
+34 935 32 38 58