Lees de Officiële Beschrijving

Bij Barcelona Flight School, Streven wij ernaar om onze studenten met de beste kwaliteit van de opleiding te bieden mogelijk is, aangezien dit het verschil tussen succes en falen later in hun carrière zal maken. Luchtvaartmaatschappijen die altijd op zoek naar de best opgeleide kandidaten, en zal testen en thier actuele kennis en vlucht normen waarderen voordat het plegen van een nieuw te huren.

Dat is de reden waarom uw opleiding en training nemen we zeer serieus, en bereidt u niet alleen om uw tentamens en vlucht reviews passeren, maar om u te laten een uitstekende niveau hoog genoeg te bereiken om ervoor te zorgen dat u de maximale mogelijkheden als het gaat om de toepassing voor een lijn job.

onze Training Onze trainingen zijn gecertificeerd in het kader van het Europees Agentschap voor Veiligheid van de Luchtvaart (EASA) Part-FCL Regulations, en zijn ontworpen om te helpen onze leerling-piloten om de benodigde Learning Doelstellingen en Flight Experience in de minimale tijdspanne nodig te bereiken, terwijl het maximaliseren van hun kansen op werk met de luchtvaartmaatschappijen.

Barcelona Flight School is gecertificeerd door de Spaanse vertegenwoordiger EASA, de Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), als een Aviation Training Organization (ATO) met het nummer E-ATO-037.

Onze Middelen

Barcelona Flight School is veruit de grootste exploitant op Sabadell Airport, het Barcelona natuurlijke Zaken en de luchthaven van General Aviation, en geheel opereert La Cerdanya Airport, beheren en effectief leveren van luchthavendiensten voor de Academie basis, maar ook voor een groot aantal voorbijgaande vliegtuigen die komen om te genieten van de ongelooflijke landschap en landschap van de locatie en de regio.

Met een grote vloot van meer van 40 vliegtuigen, de meeste van hen voorzien van Digital glazen cockpits, en onze eigen Maintenance & reparatie winkel, je training rust verzekerd met ons. Onze professionele en zeer ervaren Theoretische en Flight instructeurs zal altijd helpen je vooruit te gaan in je opleiding plan.

Barcelona Flight School maakt ook deel uit van Barcelona Aviation Center, waar het mogelijk is om deel te nemen in andere luchtvaartactiviteiten zoals Acrobatische vlucht, Zweefvliegen en Ultraligths.

Onze locatie Genieten van het leven in Barcelona, ​​een van de beste steden van de wereld, terwijl je leert. Hard werken om je toekomstige carrière te verdienen als piloot betekent niet dat je kunt een pauze niet naar de stranden of de theaters genieten van de bruisende hoofdstad van Catalonië. In feite kan geen enkele andere stad in de wereld een dergelijke combinatie van de vliegomstandigheden en gemak voor de student te bieden:

Geweldig weer - je zal meer dagen vliegen Goed vervoer en communicatie - voor de internationale student International, de wereldwijde houding - u zich thuis zult voelen Fine cultuur, brillen en gastronomie - een pauze te nemen Bovengemiddelde kwaliteit van het leven - zich richten op uw training

Onze Geschiedenis Barcelona Flight School, heeft pilotenopleiding pionier in Spanje, het geven van trainingen luchtvaart sinds 1.953. Sinds het allereerste begin, heeft onze school opgeleid meer dan 4.000 piloten en is actief op alle momenten bevorderen allerlei luchtvaart cursussen, of ze nu voor de ab-initio opleiding van piloten of voor terugkerende en vaardigheidstrainingen.

We zijn momenteel erkend door het EASA als ATO (Aviation Training Organization) met het nummer E-ATO-037. Sinds 15 september 2011 onze Aviation Academy is erkend door het EASA als Training Organisatie voor zowel modulaire en geïntegreerde Airline Transport Pilot ATPL (A) cursussen. Sinds 14 juli 2011 zijn wij bevoegd om toekomstige piloten richting Modular Commercial Pilot License CPL (A) te trainen Sinds 13 augustus 2010 zijn wij bevoegd verlenen Cabin Crew training. Sinds 10 december 2009 zijn we ook TRTO-H (Type Rating Training Organisation) aan aanvragers richting Robinson Helicopters model R22 en R44 typebevoegdverklaringen onderschrijven. Sinds 14 april 2009 hebben we goedgekeurd als Flight School en Flight Center for Ultralights. Sinds 7 november 2001 hebben we ook erkend door het EASA als FTO (Flight Training Organisation) met het nummer E-FTO-020 bevoegd om de grond school en vliegopleiding te geven aan de opleiding kandidaten in de richting van PPL (A) licenties en modulaire opleidingen aan het verkrijgen van de Instrument Rating IR (A) en multiengine Rating ME (A), volgens JAR-FCL 1.055 regelgeving. Sinds 20 februari 1999 zijn wij gecertificeerd als Flight School en Flight Center voor zweefvliegtuigen in onze basis in La Cerdanya Aerodrome. Sinds 10 november, 1.953 wij zijn gecertificeerd door als een opleidingscentrum voor Aircraft Private Pilot (PPL-A) training, Helikopter Private Pilot (PPL-H) opleiding en Glider Pilot opleiding.

Geen enkele andere school in Spanje heeft dezelfde ervaring opleiden van toekomstige piloten dan Barcelona Flight School. Dit feit, gecombineerd met uitzonderlijke weersomstandigheden en een uitstekende luchtvloot en instructeur team, maakt onze school de natuurlijke selectie voor de serieuze student.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Barcelona Flight School

De geïntegreerde ATPL (A) Program is een Airline Transport Pilot cursus afgesloten met een MCC in een Airbus A320 of Beechcraft King Air B200, gericht aan degenen die ech ... [+]

De geïntegreerde ATPL (A) Program is een Airline Transport Pilot cursus afgesloten met een MCC in een Airbus A320 of Beechcraft King Air B200, gericht aan degenen die echt serieus over het krijgen van een luchtvaartmaatschappij baan.

Dit programma is een ab-initio cursus om al die toekomstige piloten die willen een CPL (Commercial Pilot License) met de ME (Multi-motor) en IR (Instrument) ratings te verkrijgen, samen met de theoretische kennis die nodig is in de richting van een ATP-licentie aangepakt .

Ook binnen het programma, zal de student de MCC (Multi-crew Coordination) training nodig om te fungeren als een FO (First Officer) in multi-piloot categorie transportvliegtuigen, van essentieel belang te voltooien om te worden gebruikt door een luchtvaartmaatschappij, bij onze partner faciliteiten .... [-]

Spanje Barcelona
September 2020
Engels
Voltijd
55 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Barcelona Flight School

Het Instrument Rating (IR) doelstelling cursus is het leren vereisten van de grond school en vlucht instructie, expertise en ervaring die nodig zijn om de IR (A) classifi ... [+]

Het Instrument Rating (IR) doelstelling cursus is het leren vereisten van de grond school en vlucht instructie, expertise en ervaring die nodig zijn om de IR (A) classificatie te verkrijgen te bereiken. De student moet een houder van een PPL (A) of CPL (A) licentie verkregen volgens Part-FCL zijn.

Aan het einde van de cursus moet de student het vereiste niveau van kennis te tonen aan de aan de houder van een IR (A) privileges, zoals het optreden als PIC van een single-engine of multi-engine vliegtuigen onder IFR te oefenen in IMC (Instrument Meteorological voorwaarden) tot een besluit van de hoogte van 200ft.

Alle grond school moet worden bijgewoond op het terrein en studenten moeten een minimum van 75% klassikale sessies van elk onderwerp in aanmerking te komen voor AESA (Agencia Estatal de Seguridad Aérea) examens bij te wonen.... [-]

Spanje Barcelona
September 2020
Engels
Voltijd
12 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Barcelona Flight School

Dit ATPL programma zal u toelaten om een ​​ATPL stap voor stap, in een modulaire aanpak door middel van een reeks individuele cursussen en licenties die u volgens uw eige ... [+]

Dit ATPL programma zal u toelaten om een ​​ATPL stap voor stap, in een modulaire aanpak door middel van een reeks individuele cursussen en licenties die u volgens uw eigen schema en behoeften kan nemen verkrijgen. Omdat u krediet voor eerdere luchtvaart ervaring die je kan hebben kunnen krijgen, zal dit programma kunt u uw ATPL training afstemmen op uw huidige situatie, gebruik te maken van elke licentie die u wellicht al vast te houden.

Omdat elke module of cursus is onafhankelijk van de anderen, en zal u voorzien van een individuele vergunning of kwalificatie, hoeft u niet om ze allemaal in een keer. In plaats daarvan kunt u het tempo waarin u elke module zal ondernemen en het verwerven van alle kennis en ervaring die nodig is om in aanmerking komen voor uw ATPL, die u zal verkrijgen als je eenmaal alle modules hebben afgerond ingesteld. Langs de weg, vindt u ook alle individuele kwalificaties zoals PPL, CPL, ME-IR en MCC, krijgen na het voltooien van elke module. Barcelona Flight School is een erkend centrum door de Agencia Estatal de Seguridad Aérea onder EASA Part-FCL met de ATO aantal E-ATO-037 op de vlucht opleiding, met meer dan 60 jaar ervaring.... [-]

Spanje Barcelona
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Barcelona Flight School

De vlieginstructeur (FI) Course is de eerste en gemakkelijkere manier om de vlucht ervaring om uw logboek toe te voegen alvorens aan een luchtvaartmaatschappij. Na de ver ... [+]

De vlieginstructeur (FI) Course is de eerste en gemakkelijkere manier om de vlucht ervaring om uw logboek toe te voegen alvorens aan een luchtvaartmaatschappij.

Na de vereiste opleiding hebben voltooid, zal de vlieginstructeur kunt u op te treden als vlieginstructeur, het onderwijs en het verstrekken van Groundschool Flight training om andere studenten.

Het nemen van een taak van vlieginstructeur bij een vliegschool is een van de beste manieren mogelijk om uren te bouwen, terwijl de opleiding van andere piloten, en te consolideren uw vliegende vaardigheden in een entry taak in de luchtvaart die zullen, op hetzelfde moment, kunt u contact houden met de Airline Pilot arbeidsmarkt.... [-]

Spanje Barcelona
September 2020
Engels
Voltijd
9 weken
Campus
Lees meer in Nederlands