Autonomous University of Madrid - Summer School of Economics and Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universidad Autónoma de Madrid School of Economics and Business (SSEB) is een unieke kans om je horizon te verbreden in een van de mooiste en meest levendige steden ter wereld terwijl je studeert aan een topuniversiteit.

We nodigen je uit om aan deze levensveranderende reis te beginnen om een ​​nieuw perspectief op je studie te krijgen, nieuwe vrienden van over de hele wereld te maken, jezelf onder te dompelen in een andere cultuur en iets nieuws over jezelf te ontdekken! Sluit je aan bij een exclusief 4 weken durende studieprogramma dat enkele van de hoogwaardige cursussen van UAM aanbiedt, allemaal onderwezen in het Engels door topprofessoren en onderzoekers van de Faculteit van Economie en Bedrijfskunde van het UAM.

Summer School of Economics and Business richt zich op internationale en binnenlandse studenten die een academische verrijking willen bereiken in het beheer van openbaar milieubeleid, milieubelastingen, klimaatverandering, global marketing management en andere geavanceerde economische disciplines.

Universidad Autónoma de Madrid (UAM) is een van de beste universiteiten ter wereld. De QS Top 50 Under 50-ranglijst, die 's werelds beste universiteiten onder de 50 jaar oud belicht, rangschikt UAM als # 1 in Spanje, # 3 in Europa en # 10 in de wereld.

Over UAM

UAM is de universiteitsleider van Spanje op het gebied van onderzoek. UAM's Campus, samen met de Spaanse Nationale Onderzoeksraad (CSIC), werd door het Spaanse Ministerie van Onderwijs en Wetenschap genomineerd als Campus of International Excellence.

UAM onderhoudt sterke banden met gemeenten, instellingen, bedrijven en NGO's en ondersteunt actief ondernemerschap via het Centrum voor ondernemersinitiatieven.

Locaties

Madrid

Address
C/ Francisco Tomás y Valiente, 5 · Universidad Autónoma de Madrid
28049 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje