Aula Creactiva

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

over ons

Aula Creactiva is een particuliere school met een eigen graad, gespecialiseerd in creativiteit die de academische programma's biedt voor mensen die willen om meer creatief te zijn in zowel hun carrière en hun leven. Onze academische programma's bestrijken vier gebieden: Graphic Design, Web Design, Digital Marketing en reclame Creativiteit. Aula Creactiva is nu een gemeenschap van meer dan 6.000 studenten uit meer dan 20 landen. Het heeft ondertekend met meer dan 600 bedrijven stage overeenkomsten en heeft professionals opgeleid uit meer dan 500 bedrijven.

Aula Creactiva is een project in 2002 op initiatief van Santiago de la Quintana, die zijn het toevoegen van verschillende professionals en leraren die een team met veel ervaring te maken en delen dezelfde visie.

uitzicht

Wees de school van verwijzing in creativiteit.

missie

Bieden gespecialiseerde academische opleidingen in creatieve mensen die meer willen creatief zijn in zowel hun carrière en hun leven te zijn

waarden

proactiviteit

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor reden dingen gebeuren en breng deze filosofie om onze studenten. We passeerden de actie om positief te handelen om alle situaties die we dagelijks worden geconfronteerd. Pro-actief middel nemen van controle over ons gedrag actief te nemen van het initiatief om continue verbeteringen in de ontwikkeling van onze activiteiten uit te voeren.

SAMENWERKING

Geconfronteerd met de heersende concurrentiepositie in onze samenleving, we zijn toegewijd aan de samenwerking. Wij zijn van mening dat het delen en samenwerken hoogste en meest nobele doelen worden bereikt.

de aanpassing aan

Onze wereld is voortdurend in beweging. Flexibiliteit is de sleutel tot interpreteren en veranderingen die optreden in organisaties op te nemen. Onze academische programma's worden voortdurend aangepast aan de voortdurende veranderingen ervaren door een steeds meer digitale en geglobaliseerde wereld.

GROEI

Persoonlijke groei is een leven project. Wij zijn van mening dat de kennis moet altijd vergezeld gaan van een levenservaring die onze horizon verbreedt en ons meer intact, voller en gelukkiger mensen.

RESPECT

Wij geloven in wederkerigheid en wederzijdse erkenning. Wij geloven in het individu en hun vermogen om vrij te beslissen over hun huidige en hun toekomst. We voelen een diep respect voor alle levende wezens om ons heen en de planeet die is ons gemeenschappelijk huis.

PASSION

We willen elk moment te leven alsof het de laatste. We zetten al ons enthousiasme in elke actie die we ondernemen. Wij zijn van mening dat passie is de motor die drijft de illusies en dromen werkelijkheid worden.

TRANSPARANTIE

Foster een cultuur van transparantie die het genereert oprechte en duurzame relaties met onze studenten, onze trainers en onze partners. Al onze activiteiten zijn gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

INNOVATIE

Wij zijn altijd alert op nieuwe trends te integreren in onze agenda's en activiteiten. Zonder innovatie is er geen groei, geen toekomst. Al onze cursussen worden jaarlijks bijgewerkt met nieuwe concepten, ideeën en technieken op te nemen.

DANKBAARHEID

Onze studenten zijn een onuitputtelijke bron van positieve ervaringen. Wij waarderen uw denken en doen, omdat ze altijd een positieve invloed op ons leven. Wij zijn van mening dat dankbaarheid is een diepe en krachtige gevoel dat de relaties met alle mensen in onze omgeving vergemakkelijkt.

HONESTY

Zelfkritiek staan ​​we voor onze fouten en zoeken naar de meest effectieve manieren om ze te overwinnen, het verbeteren van alles wat nodig is en dat resulteert in een verhoogde tevredenheid van onze studenten, trainers en partners.

INZET

We zijn ons bewust van de impact van onze activiteiten op mens, onze gemeenschap en de planeet die wij bewonen. Dus we proberen om waarde toe te voegen aan de samenleving door onze acties, de verspreiding van de waarden en respect voor het milieu.

methodologie

In Aula Creactiva willen we naar professionals en mensen op te leiden omdat wij geloven dat een gekwalificeerde training niet alleen gebaseerd op de cognitieve aspecten, maar ook in de ontwikkeling van attitudes, vaardigheden en capaciteiten die ons in staat om elkaar beter te begrijpen, vertrouwen op te bouwen en durven te zoeken naar nieuwe manieren om dingen te doen.

De academische programma's aangeboden op Aula Creactiva bieden de volgende voordelen:

 • 100% practica
 • Leraren met onderwijservaring zowel als een professional
 • Teamwork en individuele
 • Advies over het maken van de portfolio van het werk
 • Bekijken en analyse van de huidige campagnes
 • Toegang tot gespecialiseerde publicaties
 • Informatie over conferenties, beurzen, festivals en tentoonstellingen
 • Informatie over wedstrijden voor studenten
 • lesmateriaal
 • informatieve blog
 • gepersonaliseerde begeleiding
 • Eén computer per student
 • internettoegang
 • aanbevolen bibliografie
 • diploma
 • Bag lifetime werk
 • Convention zakelijke praktijken
 • Creative conferenties, art directors, filmmakers, muzikanten, fotografen ...

Locaties

Madrid

Address
c/ Mejía Lequerica, 12 28004 Madrid España
28004 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Opleidingen

Deze school biedt ook: