Asociación Profesional de Criminólogos de España

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds een aantal jaren, de Professional criminologen Association Spanje, begon zijn opmars in heel Spanje, met groot succes, zowel in hun professionele opdrachten, zoals cursussen en praktische activiteiten die zij verricht. Als gevolg van de verticale groei, hebben verschillende professionals om dit platform te maken had, maar het is gerelateerd, is volledig onafhankelijk.

Sinds 2020, de Professionele Vereniging van criminologen van Spanje ( ASPROCRIME heeft) afgeleid al zijn opleiding te blokkeren onze organisatie, die al overeenkomsten had met andere entiteiten, en daarmee de best mogelijke kwaliteit van de studenten die geïnteresseerd zijn in forensische wetenschap . Kortom, ze vertrouwen erop dat wij de training afdeling, maar we zijn een onafhankelijk bedrijf.

Dankzij contacten ASPROCRIME , en de goede nationale verhoudingen, maar vooral internationaal, kunnen praktische, seminars en workshops met de hoogste beschikbare technologie ons te bieden.

Vandaag de dag, professionals op zoek naar cursussen waar je echt te leren en ze kunnen geven die u in uw carrière te gebruiken. Daarom is er meer vraag naar cursussen die leiden tot een eigen titel (zowel formele als niet - formele training), welke cursussen leiden tot officiële graden (bij gebrek aan specialisatie daarvan).

Locaties

Madrid

Address
Calle del Alcalde Sáinz de Baranda,38
28009 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: