The American College in Spain

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Openslaande deuren naar een betere toekomst

Start een universitaire carrière in Marbella, over te brengen naar de Verenigde Staten en het verkrijgen van een diploma van een geaccrediteerde Amerikaanse universiteit.

De voordelen van de American University System

Start een universitaire carrière in Marbella, over te brengen naar de Verenigde Staten en het verkrijgen van een diploma van een geaccrediteerde Amerikaanse universiteit

Woon twee jaar van je opleiding in Spanje en eindigen in de Verenigde Staten het verdienen van een diploma van een Amerikaanse universiteit

25 jaar ervaring en meer dan 12.000 studenten over de succes van onze programma's.

Het succes van de American University System

Een diploma van een Amerikaanse universiteit is een geweldige manier om toegang tot de werkplek te krijgen. Het verhoogt ook de mogelijkheden voor het verkrijgen van een werkvergunning in de VS, waardoor afgestudeerden de mogelijkheid van de kwalificatie voor een werkvisum in de Verenigde Staten.

Flexibiliteit en Vloeibaarheid

Het universitaire systeem van de Verenigde Staten is bekend om zijn flexibiliteit in vele aspecten. Eén van de belangrijkste punten is dat het de leerlingen de eerste 2 jaar van de studie te voltooien, voordat zij zich hun belangrijkste verklaren. Dit systeem, bekend als 2 + 2, is een onderscheidend academisch element, omdat het de leerlingen de eerste twee jaar van de Algemene Onderwijs cursussen geven ze de tijd om hun loopbaan te beslissen te beginnen. De American College in Spanje volgt hetzelfde model: de studenten beginnen hun eerste twee jaar van studies in Marbella, en over te brengen naar Noord-Amerika, waar ze zullen zich concentreren op hun vakgebied en het verkrijgen van een diploma. Deze werkwijze heeft een extra voordeel omdat het helpt studenten geleidelijk aanpassen aan de Amerikaanse taal, leerstijl en cultuur, maar met een lagere financiële belasting voor de families.

The Prestige van een Amerikaanse Degree

De American College in Spanje (ACS) is de eerste Noord-Amerikaanse Universiteit in Andalusië. de American College in Spanje gelegen in het centrum van Marbella (Málaga), biedt een curriculum gebaseerd op de Amerikaanse universitaire systeem. Studenten kunnen beginnen in Spanje hun eerste twee jaar van studies door het invullen van hun algemene opleidingen vereist door alle Amerikaanse universiteiten. Na voltooiing van deze twee jaar, worden de studenten overgebracht naar een Noord-Amerikaanse universiteit (USA of enige andere universiteit in Europa die de Noord-Amerikaanse universitaire systeem biedt), waar ze hun diploma te voltooien: BA (Bachelor of Arts), BBA (Bachelor of Business Administration) of BSc (Bachelor of Science).

  • Meer dan 12.000 oud-studenten uit bijna 40 verschillende nationaliteiten hebben vertrouwen in ons programma.

In de Noord-Amerikaanse systeem, moeten de leerlingen een aantal algemene opleidingen te voltooien tijdens de eerste twee jaar van hun studie, in een breed scala aan disciplines, voordat zij zich in om hun definitieve hbo-opleiding. Het studieplan VS is gebaseerd op een modulair systeem dat bekend staat als credits, en de studenten worden geëvalueerd door middel van een systeem van "Permanente evaluatie" die hen in staat stelt om te weten wat hun academische prestaties zijn te allen tijde.

Na het voltooien van de eerste twee jaar (of vier semesters) en de bijbehorende kredieten, zullen de studenten in staat zijn om over te dragen aan een Amerikaanse universiteit waar ze hun diploma zullen voltooien. Dit staat bekend als de University Transfer ProgramOf 2 + 2.

Het prestige van het hebben gestudeerd aan een Amerikaanse universiteit om te toegang krijgen tot de internationale arbeidsmarkt en de mogelijkheden het verkrijgen van verdere werkzaamheden van visa in de Verenigde Staten, zijn voordelen die steeds stijgen onder internationale studenten ooit dag. De Verenigde Staten neemt de bovenste plek als de gekozen bestemming voor studenten en de Amerikaanse universiteiten als de beste ter wereld beschouwd.

De American College in Spanje vergemakkelijkt de toegang tot de Amerikaanse universitaire systeem en richt haar doelstellingen en het verstrekken van haar studenten met een opleiding van het hoogste niveau in een omgeving die kritisch denken als een fundamentele pijler van de stichting bevordert.

De Marbella Campus

De faciliteiten van de American College in Spanje liggen in Marbella (Málaga) in de residentiële zone van de Sierra Blanca, in het hart van de Milla de Oro van de Costa del Sol. Marbella staat bekend als een van de mooiste kosmopolitische bestemmingen in Europa. Het is gelegen aan de oevers van de Middellandse Zee en een back-up langs de bergen, die garandeert dat de bewoners zullen genieten van een stabiel klimaat het hele jaar door. Het ligt op minder dan een uur afstand van het station en van de luchthaven van Málaga, die de bewoners toegang biedt tot de meerderheid van de Europese hoofdsteden.

Onze campus heeft klaslokalen uitgerust met de nieuwste technologische ontwikkelingen, en zijn ontworpen voor kleinere groepen, Waardoor een persoonlijke ervaring met lesgeven en constant toezicht voor de studenten van de faculteit.

De belangrijkste doelstelling van ACS is om de studenten te voorzien van de beste academische, intellectuele en sociale voorbereiding, zodat ze zich kunnen integreren in de Amerikaanse universitaire systeem en door dat te doen krijgen hun gewenste mate. Dit zal hen in staat stellen om een ​​vol leven te ontwikkelen als competente en toegewijde leden van de mondiale samenleving.

Huisvesting

De American College in Spanje helpt haar studenten en hun families om verschillende woningen opties te regelen, vooral voor degenen die geen inwoner zijn van de Costa del Sol. De administratie en de student hulpdienst van onze campus kan helpen bij het zoeken en verhuur van appartementen, het huren van woningen uit families in het gebied, of verblijven in hotels in de regio.

Sport en Activiteiten

Dankzij een overeenkomst tussen ACS en de Manolo Santana Racket Club, kunnen leerlingen oefenen en spelen een verscheidenheid van verschillende sportieve activiteiten, zoals: tennis, squashen, algemene fitness, zwemmen, en martial arts. De club, waarvan de oprichter is Manolo Santana, de voormalige Wimbledon, US Open, en Rolland Garros kampioen, heeft 6 tennisbanen, 4 squashbanen, een fitnesscentrum, een fitnessruimte, een aërobe arena, een zwembad en een restaurant / café.

Locaties

Marbella

Address
Centro Comercial Le Village Carretera de Istán, km1
29602 Marbella, Andalusië, Spanje

Davie

Address
3501 Davie Rd,
FL 33314 Davie, Florida, Verenigde Staten