Academia de Mercados

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WAAROM MARKTEN ACADEMY?

Markets Academy komt voort uit de ervaring die de vorming van de handelaren door de jaren heen DWTC, een multinationale Prop-Trading, dat gespecialiseerd is in haar eigen kapitaal in verschillende markten te beleggen over de hele wereld.

Markets Academy heeft als doel, vorm via een eigen systeem om iedereen die geïnteresseerd is in de financiële markten en de handel, geen magische formules, gebaseerd op de solide ervaring in de sector.

"We zijn ONDERNEMERS die we ONDERNEMERS"

Onze docenten zijn professionele handelaren die hun ervaring in de markt in diverse producten en strategieën, interesse in het onderwijzen van degenen die willen leren, het aanbieden van complete trainingsprogramma's, zodat u ook een succesvolle handelaar kan hebben gecombineerd.

WAT is onze filosofie?

In de loop der jaren hebben we ons eigen onderwijs systeem ontwikkeld voor het huren van nieuwe afgestudeerden voor OSTC studenten. Wij bieden training, zowel theoretisch als praktisch, in een breed scala aan internationale markten via onze "trading labs".

In aanvulling op de technische aspecten, onze opleiding omvat voornamelijk risicomanagement en de handel in de psychologie.

"FORMAMOS ONDERNEMERS, TE gevormd om U"

WAAROM MARKTEN ACADEMY OF VERSCHILLENDE?

ADM is geen academie meer. In ons model hechten we belang aan de psychologie van de handel en risicobeheer als pijlers van het succes van onze handelaren, omdat het zo belangrijk om te leren om te winnen en te leren te beheren en te veronderstellen potentiële verliezen.

Onze brief is de door een internationale groep van de handel verleend voor de vorming van hun eigen handelaren vertrouwen.

Wij bieden training waarin de student heeft om de veiligheid te leren, en we werken in kleine groepen, met voornamelijk praktijken en aangepaste klassen en het aanbieden gewaarborgd rendement aan een cursus te volgen als je denkt dat nodig is.

Herinner me terug bij te wonen kunt u elke cursus waarin u zich heeft aangemeld zo vaak als je NO kosten *.

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

"Onze inzet is om te leren in uw eigen tempo"

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Professionele en technische analyse Chartist (niveau i)

Online Campus Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Spanje Madrid Spain Online +2 more

In deze cursus leer je het niveau van een professional in de interpretatie en het gebruik van de chartistische Technische Analyse te bereiken. In dezelfde krijg je toegang tot een persoonlijke trading platform waarmee u kunt communiceren met de markt in real time, in onze trading room met professionele handelaren. [+]

Introductie

In deze cursus leer je het niveau van een professional in de interpretatie en het gebruik van de chartistische Technische Analyse te bereiken. In dezelfde krijg je toegang tot een persoonlijke trading platform waarmee u kunt communiceren met de markt in real time, in onze trading room met hebben professionele handelaren.

Doel van de training

De cursus doel is het verwerven van een brede kennis over de werking van de chartistische technische analyse, theorieën, strategieën, trendanalyse, wijzigen of continuïteit cijfers en voorlopende indicatoren. Alle vergezeld van praktische oefeningen in real time In onze trading faciliteiten.

Aan wie het aangaat?

De cursus staat open voor iedereen die wil krijgen een grondige, professionele en praktische technische analyse en in kaart brengen, ideaal voor diegenen die een algemene kennis van de handel of zich willen verdiepen in deze analytische instrumenten hebben.... [-]


Professionele handel met opties (niveau i)

Campus Deeltijd 10 dagen Open Inschrijving Spanje Madrid Sevilla +1 more

In deze cursus leert u de optiemarkt handel een heel praktische manier. Te beginnen met de basics, een niveau van kennis en het gebruik van de financiële opties die de mogelijkheden zal onderzoeken dat deze producten aan te bieden portfolio management en handelsactiviteiten zal worden bereikt. [+]

Introductie

In deze cursus leert u de optiemarkt handelen op een manier volledig oefenen. Te beginnen met de basics, een niveau van kennis en het gebruik van de financiële opties die de mogelijkheden zal onderzoeken dat deze producten aan te bieden portfolio management en handelsactiviteiten zal worden bereikt.

Tijdens de cursus krijg je toegang tot een persoonlijke trading platform waarmee u kunt communiceren met de markt in real time, in onze trading room met hebben professionele handelaren.

Doel van de training

De cursus doel is om de opleiding waarbij de leerlingen te bieden komen tot een brede kennis de Handel met opties, het verdiepen van zowel de theoretische en praktische aspect. Alle vergezeld van praktische oefeningen in real time op onze handelsfaciliteiten.... [-]


Trading professional (niveau i)

Online Campus Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Spanje Madrid Sevilla Spain Online +3 more

In deze cursus leer je om te werken in een volledig praktisch. Te beginnen met de basics, zal een niveau van kennis en het gebruik van de handel instrumenten die de dagelijkse activiteiten met verschillende producten zal uitvoeren worden bereikt. [+]

Introductie

In deze cursus leer je om te werken op een manier volledig oefenen. Te beginnen met de basics, zal een niveau van kennis en het gebruik van de handel instrumenten die de dagelijkse activiteiten met verschillende producten zal uitvoeren worden bereikt.

Tijdens de cursus krijg je toegang tot een persoonlijke trading platform waarmee u kunt communiceren met de markt in real time, in onze trading room met hebben professionele handelaren.

Doel van de training

De cursus doel is om een ​​te bieden beroeps- en praktijkonderwijs over de werking, specifieke terminologie, technische analyse, het gebruik van trading software en de handel in de psychologie, alle gericht op de termijnmarkt en forex.... [-]