ALICANTE – ELE USAL

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

playa

Alicante herbergt een van de Spaanse scholen van de Universiteit van Salamanca (ELE USAL), De oudste universiteit van Spanje en een wereldleider in het onderwijs en het testen van het Spaans als vreemde taal.

Alicante, wereldwijd bekend als “la millor Terreta del Mon” (letterlijk, de beste plek op aarde) is een dynamische en open stad ligt in het zogenaamde “Costa Blanca”, in het zuid-oosten van Spanje. Met een bevolking van bijna 400.000 inwoners, de stad is de perfecte locatie om Spaans te leren en jezelf onderdompelen in de Spaanse cultuur. U zult verliefd worden op onze lange zonnige dagen, onze mooie stranden, onze spannende eten scène, onze legendarische nachtleven en, vooral, met onze gastvrije mensen en brede recreatieve en culturele aanbod.

bederven

ELE USAL Alicante ligt in het hart van de stad, op slechts enkele minuten van het strand, de oude stad en het winkel- en recreatiegebied. Onze school biedt een breed scala aan cursussen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren, verbeteren en officieel certificeren van hun kennis van het Spaans.

Met de garantie van kwaliteit van de Universiteit van Salamanca, kunt u nu studeren in Alicante, een levendige, gezellige en multiculturele stad vol geschiedenis door de Middellandse Zee. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

ELE USAL Alicante is examencentrum voor BULATS en SIELE, samenwerken centrum van Instituto Cervantes en trainingscentrum van de Tripartite Foundation.

algemeen

Locaties

Alicante

Address
Rambla Méndez Núñez, 37
Entreplanta

03002 Alicante, Valenciaanse Gemeenschap, Spanje