ACC Aviation Career Center

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Belangrijkste redenen waarom u Aviation Career Center als uw trainingspartner kiest

INSTRUCTEURS: ervaren instructeurs van de luchtvaartmaatschappij voorzien u van topvlucht en theoretische training

AIRPORT: Training op International Airport, biedt u onbetaalbare ervaringen voor toekomstige carrière als piloot van de luchtvaartmaatschappij

OPLEIDING: geoptimaliseerde, op de luchtvaart georiënteerde training, verbetering van vliegersschepen en gebruik van moderne online trainingstechnologieën

VEILIGHEID: Met een perfect veiligheidsrecord is veiligheid niet alleen een slogan voor ons, het is een manier van denken en doen

LOCATIE: Gelegen in het hart van Europa, met verbindingen naar heel Europa in minder dan 2 uur

Luchthaven

Maribor Airport, dichtbij de A1 en direct naast de snelweg A4, is gemakkelijk bereikbaar met de auto, trein of bus. Andere steden in de buurt van de luchthaven zijn: Ljubljana (120 km), Graz (77 km) en Zagreb (107 km) verwijderd. Het is ook vanuit alle richtingen gemakkelijk per trein te bereiken.

In 2005 werden het instrumentlandingssysteem ILS CAT I en het distributie transformatorstation gerenoveerd en de luchthaven werd later bediend met lijnvluchten door de Sloveense geest, een tak van Styrian Spirit, die lijnvluchten naar Parijs en Salzburg bood.

De nieuwe terminal van de luchthaven is in 2012 geopend met een capaciteit van minimaal 600.000 pax / jaar en in 2013 is ook de oude terminal gerenoveerd. Luchtverkeersleiding (ATC) is een dienst die wordt verleend door op de grond gestationeerde verkeersleiders die vliegtuigen op de grond en door gecontroleerd luchtruim leiden en die adviesdiensten kunnen verlenen aan vliegtuigen in niet-gecontroleerd luchtruim. Het primaire doel van ATC wereldwijd is het voorkomen van botsingen, het organiseren en versnellen van de verkeersstroom en het bieden van informatie en andere ondersteuning voor piloten. De luchtverkeersleidingsdienstverlener in Slovenië is de Sloveense luchtvaartnavigatiedienst of SLOVENIË-CONTROLE, met een Single European Sky-certificering, die luchtvaartnavigatiediensten biedt die veilig, flexibel en van de hoogste kwaliteit zijn in het Sloveense luchtruim. Het bereiken, garanderen en continu verbeteren van de gedefinieerde veiligheidsniveaus.

De studenten in een dergelijke omgeving gaan veel efficiënter met hun leervoortgang en worden goed geadopteerd op de verkeerssituatie en het gedrag in een dergelijke omgeving, tijdens alle vluchtmodules, en worden concurrerende, succesvolle en veilige piloten.

Luchtruimten en luchthavens

Training wordt gegeven in het hart van de EU, met een uitzonderlijk dichte omgeving en opties voor de optimale vliegtraining, van de Alpen tot de Middellandse Zee. Alle luchthavens in de omgeving worden ook door onze vliegschool gebruikt voor een uitgebreide Pilot-training. De trainingslocatie vertegenwoordigt de ideale omgeving voor de student, aangezien hij precisie visuele en instrumentele navigatie leert in verschillende soorten luchtruimten en oriëntatiepunten.

In Slovenië zijn er drie internationale, grote luchthavens. Ze zijn uitgerust met verschillende soorten apparatuur, bereiden de student piloot voor om vertrouwd te raken met al deze typen, die hij later kan ontmoeten in zijn huidige functie als co-piloot of kapitein. Alle luchthavens beschikken over nauwkeurige (ILS) en niet-precieze hulpmiddelen (VOR-DME, NDB-Locator, enz.) Benaderingssystemen die beschikbaar zijn voor hoogwaardige IR (instrument rating) training.

Het grootste deel van het Sloveense grootste deel van het luchtruim is gecategoriseerd als Klasse E, tot 7.500 ft, wat vrijwel gratis vliegen betekent voor alle visuele trainingsvluchten. De studenten kunnen kiezen uit 15 verschillende luchthavens, waarvan er 13 gratis zijn voor alle landingen en vertrekken. De luchthavens zijn geplaveid (met asfaltbanen) en grasvelden. De studenten gebruiken ze allebei om de verschillen in de landingstechnieken te leren.

Aankondiging van de vlucht is een zeer eenvoudige taak - alle vliegplannen worden ingediend via internet min. 30 minuten voor de vlucht en er is geen ander papierwerk of goedkeuring vereist door de staat, voor onbeperkte vliegtraining en het oefenen van de trainingsyllabus.

De thuisbasis van Aviation Career Center bevindt zich op de internationale luchthaven Maribor (Edvard Rusjan). Maribor Airport, dichtbij de A1 en direct naast de snelweg A4, is gemakkelijk bereikbaar met de auto, trein of bus. Andere steden in de buurt van de luchthaven zijn: Ljubljana (120 km), Graz (77 km) en Zagreb (107 km) verwijderd. Het is ook vanuit alle richtingen gemakkelijk per trein te bereiken.

In 2005 werden het instrumentlandingssysteem ILS CAT I en het distributie transformatorstation gerenoveerd en de luchthaven werd later bediend met lijnvluchten door de Sloveense geest, een tak van Styrian Spirit, die lijnvluchten naar Parijs en Salzburg bood.

De nieuwe terminal van de luchthaven is in 2012 geopend met een capaciteit van ten minste 600.000 pax / jaar en in 2013 is ook de oude terminal gerenoveerd. Luchtverkeersleiding (ATC) is een dienst die wordt verleend door op de grond gestationeerde verkeersleiders die vliegtuigen op de grond en door gecontroleerd luchtruim leiden en die adviesdiensten kunnen verlenen aan vliegtuigen in niet-gecontroleerd luchtruim. Het primaire doel van ATC wereldwijd is het voorkomen van botsingen, het organiseren en versnellen van de verkeersstroom en het bieden van informatie en andere ondersteuning voor piloten. De luchtverkeersleidingsdienstverlener in Slovenië is de Sloveense luchtvaartnavigatiedienst of SLOVENIË-CONTROLE, met een Single European Sky-certificering, die luchtvaartnavigatiediensten biedt die veilig, flexibel en van de hoogste kwaliteit zijn in het Sloveense luchtruim. Het bereiken, garanderen en continu verbeteren van de gedefinieerde veiligheidsniveaus.

Luchtverkeersleiding (ATC) is een dienst die wordt verleend door op de grond gestationeerde verkeersleiders die vliegtuigen op de grond en door gecontroleerd luchtruim leiden en die adviesdiensten kunnen verlenen aan vliegtuigen in niet-gecontroleerd luchtruim. Het primaire doel van ATC wereldwijd is het voorkomen van botsingen, het organiseren en versnellen van de verkeersstroom en het bieden van informatie en andere ondersteuning voor piloten. De luchtverkeersleidingsdienstverlener in Slovenië is de Sloveense luchtvaartnavigatiedienst of SLOVENIË-CONTROLE, met een Single European Sky-certificering, die luchtvaartnavigatiediensten biedt die veilig, flexibel en van de hoogste kwaliteit zijn in het Sloveense luchtruim. Het bereiken, garanderen en continu verbeteren van de gedefinieerde veiligheidsniveaus.

De studenten in een dergelijke omgeving gaan veel efficiënter met hun leervoortgang en worden goed aangepast aan de verkeerssituatie en het gedrag in een dergelijke omgeving, tijdens alle vluchtmodules, en worden comptetitive, succesvolle en veilige piloten.

X

Locaties

Maribor

Address
Letališče Edvarda Rusjana Maribor (MBX)
Maribor, Administratieve eenheid Maribor, Slovenië