TMC Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

TMC Academy werd in 1981 in Singapore opgericht. Het biedt cursussen in verschillende disciplines, waaronder Accounting, Business en Management, Infocomm Technology, Hospitality / Tourism Management en Psychology / Counselling. Het biedt ook taal- en brugcursussen voor internationale studenten om het onderwijssysteem in Singapore te betreden.

TMC Academy was een van de eerste zes privé-onderwijsinstellingen die de 4-jarige prestigieuze EduTrust-certificering behaalde die werd toegekend door het Committee for Private Education (CPE).

Waarom studeren met TMC Academy ?

Wees industrie-relevant

Onze Industry Advisory Board beoordeelt het studieprogramma om te voldoen aan de behoeften van de industrie

Een veelheid aan leren

Onze sterke banden met brancheorganisaties en bedrijven geven u toegang tot externe branche-evenementen

Aantrekkelijke progressieroutes

Snel een graad boeken met ons hogere diplomaprogramma, gelijk aan de eerste 2 jaar van een 3-jarige Britse Honours Degree!

Financiële bijstand is direct beschikbaar

Van studiebeurzen, beurzen tot leningen, financier je met gemak je opleiding.

Visie

De toonaangevende academie die succesvolle en goed presterende afgestudeerden ontwikkelt.

Missie

We verbinden ons ertoe om cursussen van hoge kwaliteit te leveren met branchegerelateerde vaardigheden en kennis in een verzorgende omgeving.

Merkvisie

Onze merkvisie, "Making Dreams Real", toont aan dat we de aspiraties van onze studenten als onze eigen wensen delen en dat we er alles aan doen om de dromen van onze studenten echt te maken.

Merkmissie

We streven naar een echt inspirerende reis van leren, ontdekken en realiseren voor onze studenten om hun dromen waar te maken. Deze achtervolging wordt afgekort in NICE - elke stap die wordt gezet met onze studenten is een moment voor ons om:

koesteren
Inspireren
Zorg voor en
Geef ze de kracht om hun dromen waar te maken.


Kwaliteit onderwijs

Onze toewijding

De kwaliteitsreis van TMC werd geformaliseerd toen TMC in 1997 de ISO9001: 1994-prijs ontving voor het cursusontwerp en de ontwikkeling voor het Diploma in Business Administration and Marketing-programma. Al snel nadat de nieuwe norm van ISO werd geïntroduceerd, voldeed TMC opnieuw aan zijn kwaliteitsverplichting door de ISO9001: 2000-prijs in 2002 te behalen. Op dat moment werd de reikwijdte van certificering uitgebreid met ontwerp en levering van eigen / niet-gepatenteerde Programma's, administratie en uitvoering van afstandsonderwijsprogramma's en verstrekking van ondersteunende diensten.

In 2009 heeft TMC zich met succes geconverteerd naar de nieuwe ISO9001: 2008-norm, met dezelfde reikwijdte van certificering maar met een bredere dekking vanwege extra scholen binnen TMC. TMC heeft besloten de ISO-certificering in 2015 te beëindigen, omdat de EduTrust-certificering relevanter is voor een onderwijsinstelling.Private Education Act

De Wet op het privéonderwijs is in december 2009 wettelijk vastgesteld om het bestaande registratiekader en de handhavingsbepalingen van particuliere onderwijsinstellingen (PEI's) te versterken.

Over CPE

Het Committee for Private Education (CPE) is in oktober 2016 benoemd door SkillsFuture Singapore (SSG) Board om zijn taken en bevoegdheden met betrekking tot privé-onderwijs uit te voeren onder de Private Education Act. De CPE wordt ondersteund door een team van toegewijde medewerkers van SSG om de sector te reguleren, studentenvoorzieningen aan te bieden, consumenteneducatie en het faciliteren van inspanningen voor capaciteitsontwikkeling om de normen in de lokale particuliere onderwijssector te verbeteren.

Ga voor meer informatie naar www.cpe.gov.sg

In 2004 ontving TMC de Singapore Quality Class (SQC) award en kort na de SQC voor Private Education Organization (SQC-PEO) certificering door SPRING Singapore. Deze prijs staat hoog aangeschreven in Singapore en de Aziatische buurlanden. Het effende de weg voor TMC om zich agressiever in Azië en de Stille Oceaan te begeven door meer internationale studenten bij TMC te laten studeren. De certificering is in 2007 met nog eens 3 jaar verlengd

In 2005 hebben we onze toewijding aan kwaliteit verder gedemonstreerd toen TMC de CaseTrust for Education-certificering kreeg van CASE Singapore. Deze certificering wordt uitgereikt aan PEO's in Singapore die zich inzetten voor het onderhouden van een hoog niveau van goede bedrijfs- en klantpraktijken. In 2009 heeft TMC met succes de CaseTrust for Education-certificering verlengd.

4 jaar EduTrust-certificering

In mei 2010 werd onze toewijding aan kwaliteit opnieuw erkend toen TMC Academy de prestigieuze EduTrust-certificering van 4 jaar ontving, uitgereikt door de commissie voor particulier onderwijs (CPE), een statutaire raad van het ministerie van Onderwijs. Dit certificatieschema beoordeelt de PEI's op de volgende 6 gebieden:

 1. Management Commitment
 2. Ondernemingsbestuur
 3. Externe Recruitment Agents
 4. Studentenbescherming en ondersteuningsservices
 5. Academische processen en beoordeling van studenten; en
 6. Kwaliteitsborging, monitoring en resultaten

EduTrust

In mei 2010 behoorde TMC Academy tot de eerste zes PEIS met de prestigieuze EduTrust-certificering van vier jaar, uitgereikt door het Committee for Private Education (CPE). CPE is ingesteld in het kader van de wet op het privéonderwijs en heeft de wettelijke bevoegdheid om de normen van de particuliere onderwijssector in Singapore te reguleren en te verbeteren. De EduTrust-certificering blijft actief tot nu toe.


Service kwaliteit/>

Service Quality Target

 1. Reageer binnen 1 werkdag op feedback.
 2. Klachten / geschillen binnen 21 werkdagen oplossen.
 3. Eindresultaten van het examen worden binnen 3 maanden na het eindexamen vrijgegeven.
 4. Restitutie wordt binnen 7 werkdagen verwerkt.

Customer Experience Strategy

In lijn met ons doel om een ​​prettige en verrijkende klant / studentenservice-ervaring te bieden, willen we het volgende bieden:

 • Een klantgericht en probleemloos leveringsproces
 • Relevante, juiste en tijdige informatie en diensten
 • Ervaren, gekwalificeerd en gepassioneerd wetenschappelijk personeel
 • "Zodat we ervoor zorgen dat we elke stap bij je zetten om je te voeden, inspireren, verzorgen en machtigen om te helpen je dromen werkelijkheid te laten worden"

Student-tot-leraar ratio

TMC Academic Board keurt het volgende goed:

 1. Hawthorn Language School: gemiddelde student-leraar ratio van 22: 1
 2. Andere scholen: gemiddelde student-leraar verhouding van 40: 1
 3. Klasse-indeling maximaal 21 voor computerlabsessies
 4. Klasse-indeling tot 70 voor theoretische sessies

Locaties

Singapore

Address
TMC Academy
250, Middle Road

188983 Singapore, Singapore