Lees de Officiële Beschrijving

TMC Academy werd in 1981 in Singapore opgericht. Het biedt cursussen in verschillende disciplines, waaronder Accounting, Business en Management, Infocomm Technology, Hospitality / Tourism Management en Psychology / Counselling. Het biedt ook taal- en brugcursussen voor internationale studenten om het onderwijssysteem in Singapore te betreden.

TMC Academy was een van de eerste zes privé-onderwijsinstellingen die de 4-jarige prestigieuze EduTrust-certificering behaalde die werd toegekend door het Committee for Private Education (CPE).

Waarom studeren met TMC Academy ?

Wees industrie-relevant

Onze Industry Advisory Board beoordeelt het studieprogramma om te voldoen aan de behoeften van de industrie

Een veelheid aan leren

Onze sterke banden met brancheorganisaties en bedrijven geven u toegang tot externe branche-evenementen

Aantrekkelijke progressieroutes

Snel een graad boeken met ons hogere diplomaprogramma, gelijk aan de eerste 2 jaar van een 3-jarige Britse Honours Degree!

Financiële bijstand is direct beschikbaar

Van studiebeurzen, beurzen tot leningen, financier je met gemak je opleiding.

Visie

De toonaangevende academie die succesvolle en goed presterende afgestudeerden ontwikkelt.

Missie

We verbinden ons ertoe om cursussen van hoge kwaliteit te leveren met branchegerelateerde vaardigheden en kennis in een verzorgende omgeving.

Merkvisie

Onze merkvisie, "Making Dreams Real", toont aan dat we de aspiraties van onze studenten als onze eigen wensen delen en dat we er alles aan doen om de dromen van onze studenten echt te maken.

Merkmissie

We streven naar een echt inspirerende reis van leren, ontdekken en realiseren voor onze studenten om hun dromen waar te maken. Deze achtervolging wordt afgekort in NICE - elke stap die wordt gezet met onze studenten is een moment voor ons om:

koesteren
Inspireren
Zorg voor en
Geef ze de kracht om hun dromen waar te maken.


Kwaliteit onderwijs

Onze toewijding

De kwaliteitsreis van TMC werd geformaliseerd toen TMC in 1997 de ISO9001: 1994-prijs ontving voor het cursusontwerp en de ontwikkeling voor het Diploma in Business Administration and Marketing-programma. Al snel nadat de nieuwe norm van ISO werd geïntroduceerd, voldeed TMC opnieuw aan zijn kwaliteitsverplichting door de ISO9001: 2000-prijs in 2002 te behalen. Op dat moment werd de reikwijdte van certificering uitgebreid met ontwerp en levering van eigen / niet-gepatenteerde Programma's, administratie en uitvoering van afstandsonderwijsprogramma's en verstrekking van ondersteunende diensten.

In 2009 heeft TMC zich met succes geconverteerd naar de nieuwe ISO9001: 2008-norm, met dezelfde reikwijdte van certificering maar met een bredere dekking vanwege extra scholen binnen TMC. TMC heeft besloten de ISO-certificering in 2015 te beëindigen, omdat de EduTrust-certificering relevanter is voor een onderwijsinstelling.Private Education Act

De Wet op het privéonderwijs is in december 2009 wettelijk vastgesteld om het bestaande registratiekader en de handhavingsbepalingen van particuliere onderwijsinstellingen (PEI's) te versterken.

Over CPE

Het Committee for Private Education (CPE) is in oktober 2016 benoemd door SkillsFuture Singapore (SSG) Board om zijn taken en bevoegdheden met betrekking tot privé-onderwijs uit te voeren onder de Private Education Act. De CPE wordt ondersteund door een team van toegewijde medewerkers van SSG om de sector te reguleren, studentenvoorzieningen aan te bieden, consumenteneducatie en het faciliteren van inspanningen voor capaciteitsontwikkeling om de normen in de lokale particuliere onderwijssector te verbeteren.

Ga voor meer informatie naar www.cpe.gov.sg

In 2004 ontving TMC de Singapore Quality Class (SQC) award en kort na de SQC voor Private Education Organization (SQC-PEO) certificering door SPRING Singapore. Deze prijs staat hoog aangeschreven in Singapore en de Aziatische buurlanden. Het effende de weg voor TMC om zich agressiever in Azië en de Stille Oceaan te begeven door meer internationale studenten bij TMC te laten studeren. De certificering is in 2007 met nog eens 3 jaar verlengd

In 2005 hebben we onze toewijding aan kwaliteit verder gedemonstreerd toen TMC de CaseTrust for Education-certificering kreeg van CASE Singapore. Deze certificering wordt uitgereikt aan PEO's in Singapore die zich inzetten voor het onderhouden van een hoog niveau van goede bedrijfs- en klantpraktijken. In 2009 heeft TMC met succes de CaseTrust for Education-certificering verlengd.

4 jaar EduTrust-certificering

In mei 2010 werd onze toewijding aan kwaliteit opnieuw erkend toen TMC Academy de prestigieuze EduTrust-certificering van 4 jaar ontving, uitgereikt door de commissie voor particulier onderwijs (CPE), een statutaire raad van het ministerie van Onderwijs. Dit certificatieschema beoordeelt de PEI's op de volgende 6 gebieden:

 1. Management Commitment
 2. Ondernemingsbestuur
 3. Externe Recruitment Agents
 4. Studentenbescherming en ondersteuningsservices
 5. Academische processen en beoordeling van studenten; en
 6. Kwaliteitsborging, monitoring en resultaten

EduTrust

In mei 2010 behoorde TMC Academy tot de eerste zes PEIS met de prestigieuze EduTrust-certificering van vier jaar, uitgereikt door het Committee for Private Education (CPE). CPE is ingesteld in het kader van de wet op het privéonderwijs en heeft de wettelijke bevoegdheid om de normen van de particuliere onderwijssector in Singapore te reguleren en te verbeteren. De EduTrust-certificering blijft actief tot nu toe.


Service kwaliteit/>

Service Quality Target

 1. Reageer binnen 1 werkdag op feedback.
 2. Klachten / geschillen binnen 21 werkdagen oplossen.
 3. Eindresultaten van het examen worden binnen 3 maanden na het eindexamen vrijgegeven.
 4. Restitutie wordt binnen 7 werkdagen verwerkt.

Customer Experience Strategy

In lijn met ons doel om een ​​prettige en verrijkende klant / studentenservice-ervaring te bieden, willen we het volgende bieden:

 • Een klantgericht en probleemloos leveringsproces
 • Relevante, juiste en tijdige informatie en diensten
 • Ervaren, gekwalificeerd en gepassioneerd wetenschappelijk personeel
 • "Zodat we ervoor zorgen dat we elke stap bij je zetten om je te voeden, inspireren, verzorgen en machtigen om te helpen je dromen werkelijkheid te laten worden"

Student-tot-leraar ratio

TMC Academic Board keurt het volgende goed:

 1. Hawthorn Language School: gemiddelde student-leraar ratio van 22: 1
 2. Andere scholen: gemiddelde student-leraar verhouding van 40: 1
 3. Klasse-indeling maximaal 21 voor computerlabsessies
 4. Klasse-indeling tot 70 voor theoretische sessies
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

TMC Academy

Studenten bouwen een solide basis van Engelse vaardigheden die ze kunnen gebruiken om te communiceren in een professionele, informele en academische omgeving. We benadruk ... [+]

Studenten bouwen een solide basis van Engelse vaardigheden die ze kunnen gebruiken om te communiceren in een professionele, informele en academische omgeving. We benadrukken spreken, schrijven, lezen en luisteren, evenals grammatica. De lessen zijn zo ontworpen dat studenten veel mogelijkheden hebben om met hun klasgenoten te communiceren.

Beoordeling van de cursus

Beoordeling van de modules omvat examens, opdrachten, projecten, presentaties, klassentests en / of praktische tests.

Wijze van levering

Hoorcolleges, tutorials en zelfstandig leren worden gebruikt. Om ervoor te zorgen dat studenten een goed begrip van de concepten hebben, worden tutorials gebruikt om de belangrijkste gebieden opnieuw te benadrukken.... [-]

Singapore
Augustus 2020
Engels
10 - 30 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

TMC Academy

Na afronding van de cursus zullen studenten plaats nemen voor het jaarlijkse Cambridge-Cambridge General Certificate of Education Ordinary Level Examination. Toegekend do ... [+]

Na afronding van de cursus zullen studenten plaats nemen voor het jaarlijkse Cambridge-Cambridge General Certificate of Education Ordinary Level Examination. Toegekend door het ministerie van Onderwijs, zal de certificering studenten toelating tot toelating tot polytechnics in Singapore, evenals overzeese instellingen.

TMC's voorbereidingscursussen voor de Singapore-Cambridge GCE 'O' -niveausexamens omvatten ook een keuzemodule die studenten voorbereid op een ander soortgelijk onderzoek, Cambridge International General Certificate of Secondary Education (IGCSE).

IGCSE is een van 's werelds meest populaire internationale kwalificaties voor 14 tot 16-jarigen. Het wordt erkend door vooraanstaande universiteiten en werkgevers over de hele wereld en is een internationaal paspoort voor vooruitgang en succes. Studenten die buiten 'O' willen studeren, kunnen ervoor kiezen de keuzemodule IGCSE Preparation te volgen.... [-]

Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 23 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

TMC Academy

Het doel van deze cursus is om studenten te voorzien van de nodige theoretische kennis en de praktische aspecten om carrièremogelijkheden in de commerciële, industriële, ... [+]

Hoger bedrijfsdiploma (marketingspecialisatie)

TMC Academy Hoger Diploma van de TMC Academy is gelijk aan de eerste twee jaar van een UK Bachelor's Degree met Honours!

Het doel van deze cursus is om studenten te voorzien van de nodige theoretische kennis en de praktische aspecten om carrièremogelijkheden in de commerciële, industriële, financiële en dienstverlenende sectoren van de economie te ontmoeten. TMC Higher Diploma in Business is gelijk aan het eerste en het tweede jaar van een opleiding en stelt studenten in staat om het laatste jaar deel te nemen aan een aantal Britse graden of om een ​​geavanceerde status te claimen bij het binnenkomen van Australische of andere graden.... [-]

Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
TMC Academy

Het Higher Diploma in Infocomm Technology (HDICT) -programma biedt studenten de nodige theoretische kennis en praktische vaardigheden om uitstekende carrièremogelijkheden ... [+]

Het Higher Diploma in Infocomm Technology (HDICT) -programma biedt studenten de nodige theoretische kennis en praktische vaardigheden om uitstekende carrièremogelijkheden in de Infocomm-technologie (ICT) -industrie te realiseren. Het heeft tot doel afgestudeerden te ontwikkelen en te produceren die goed thuis zijn in de kritische disciplines die vereist zijn op het gebied van informatica en IT. Afgestudeerden beschikken over de nodige persoonlijke kwaliteiten en technische vaardigheden om uit te blinken als IT-professionals.

Het doel van de cursus is om een ​​internationale standaard van hoogwaardige training te bereiken die zal leiden tot een universeel erkende kwalificatie, waardoor afgestudeerden aan de topuniversiteiten een bacheloropleiding kunnen volgen.... [-]

Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
TMC Academy

Het Hoger Diploma in Massacommunicatie biedt studenten de nodige theoretische kennis en praktische vaardigheden op het interdisciplinaire gebied van massacommunicatie, dw ... [+]

Het Hoger Diploma in Massacommunicatie biedt studenten de nodige theoretische kennis en praktische vaardigheden op het interdisciplinaire gebied van massacommunicatie, dwz journalistiek, film en multimedia. Het biedt studenten algemene overdraagbare vaardigheden die van belang zijn voor een breed scala aan loopbanen op het gebied van massacommunicatie. Het Hoger Diploma is ontworpen om de analytische technieken en probleemoplossende vaardigheden van studenten te helpen ontwikkelen, waardoor ze in staat zijn om bewijsmateriaal, argumenten en aannames op het gebied van massacommunicatie te evalueren.

Voltijd: 12 maanden

Deeltijd: 21 maanden *

* kan worden voltooid in 14-16 maanden in de intensieve modus.... [-]

Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
TMC Academy

Deze cursus is specifiek ontworpen om de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn om een ​​bekwame en effectieve manager te zijn in deze dynamische industrie. ... [+]

Deze cursus is specifiek ontworpen om de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn om een ​​competente en effectieve manager te zijn in deze dynamische industrie.

Deze cursus heeft GEEN Industrieel Attachment. Studenten moeten 16 modules of 12 modules voltooien voor Advanced Standing voordat ze kunnen slagen voor de cursus.

Voltijd: 12 maanden

Deeltijd: 21 maanden *

* kan worden voltooid binnen 14-16 maanden in de intensieve modus.

Beoordeling van de cursus

Beoordeling van de modules omvat examens, opdrachten, projecten, presentaties, klassentests en / of praktische tests.

Wijze van levering

Hoorcolleges, tutorials en zelfstandig leren worden gebruikt. Om ervoor te zorgen dat studenten een goed begrip van de concepten hebben, worden tutorials gebruikt om de belangrijkste gebieden opnieuw te benadrukken.... [-]

Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
TMC Academy

Psychologie is een wetenschap die vragen over menselijk en dierlijk gedrag en cognitie beantwoordt. Het Hoger Diploma in Psychologie met Counseling biedt studenten een ui ... [+]

Psychologie is een wetenschap die vragen over menselijk en dierlijk gedrag en cognitie beantwoordt. Het Hoger Diploma in Psychologie met Counseling biedt studenten een uitgebreide theoretische achtergrond en onderzoeksvaardigheden die relevant zijn voor het bestuderen van mentale processen en menselijk gedrag. Het programma bestrijkt een breed scala van empirische en praktische gebieden van de psychologie en biedt de studenten een kans om te beginnen met het ontwikkelen van basisbegeleidingsvaardigheden.

Studenten van de TMC-psychologie hebben recht op het lidmaatschap van de Singapore Psychological Society (SPS) onder onze studentenhoofdstukken.

Voltijd: 12 maanden

Deeltijd: 21 maanden *... [-]

Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
TMC Academy

Het doel van deze cursus is om de studenten te voorzien van de nodige theoretische kennis en de praktische aspecten om carrièremogelijkheden in de boekhoudkundige en fina ... [+]

Professioneel diploma in boekhouding en financiën

Het doel van deze cursus is om de studenten te voorzien van de nodige theoretische kennis en de praktische aspecten om carrièremogelijkheden in de boekhoudkundige en financiële sectoren van de economie te ontmoeten.

CursusinformatieVoltijd: 12 maanden *Part-time: 14 maanden

* kan binnen 7-12 maanden worden voltooid, afhankelijk van de aangeboden module.

Beoordeling van de cursus

De modules worden beoordeeld door het gebruik van cursussen op basis van beoordelingen en examens.

Onderwijzen en leren

Hoorcolleges, tutorials en zelfstandig leren worden gebruikt. Om ervoor te zorgen dat studenten een goed begrip van de concepten hebben, worden tutorials gebruikt om de belangrijkste gebieden opnieuw te benadrukken.... [-]

Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 14 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

TMC Academy

Het Foundation Diploma voor Tertiaire Studies is ontwikkeld om studenten voor te bereiden op het hoger onderwijs. Het Foundation Diploma biedt de nodige theoretische kenn ... [+]

Foundation Diploma voor Tertiaire Studies

Het Foundation Diploma voor Tertiaire Studies is ontwikkeld om studenten voor te bereiden op het hoger onderwijs. Het Foundation Diploma biedt de nodige theoretische kennis en hands-on ervaring in multidisciplinaire studies om studenten voor te bereiden op verschillende disciplines in het volgende niveau van studies.

Na afronding van deze cursus kunnen studenten doorgaan naar onze hogere diplomacursussen, wat leidt tot een graad en compleet binnen 2 jaar. *

* Gebaseerd op fulltime onderzoeken.

Meld je nu aan en geniet van de volgende rechten:Meer dan 50% korting op aanvraagkosten$ 300 studiebeurs

Wil je meer weten? We bieden een gratis preview van de 1-op-1 cursus! Informeer nu!... [-]

Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
9 - 10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Voorbereidend Jaar

TMC Academy

De voorbereidende cursussen voor toelating tot overheidsscholen zijn speciaal ontworpen voor internationale studenten die willen deelnemen aan de toelatingsoefening voor ... [+]

De voorbereidende cursussen voor toelating tot overheidsscholen zijn speciaal ontworpen voor internationale studenten die willen deelnemen aan de toelatingsoefening voor internationale studenten (AEIS) om secundair 1, 2 of 3 te bezoeken in overheidsscholen in Singapore, internationale instellingen en om een ​​vergelijkbare standaard van studenten van Singapore Government Schools.

AEIS bestaat uit een gecentraliseerde test op Engelse taal en wiskunde die de Engelse taalvaardigheid, rekenvaardigheid en redeneervaardigheden van de aanvragers zal beoordelen. Internationale studenten die niet in staat zijn om deel te nemen aan de AEIS in september / oktober of niet succesvol zijn in de eerdere AEIS-pogingen, kunnen in februari / maart zitting hebben voor de aanvullende AEIS (S-AEIS) *.... [-]

Singapore
Augustus 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands

About TMC Academy Singapore