First Media Design School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

37995_DSC_0338.jpg

OVERZICHT

FMDS streeft ernaar het denken en het ontwerp van bestemming te transformeren. Uitgebreide carrièreplanning en -ontwikkeling voor studenten vinden hun hele leertraject plaats om individuele doelen te evenaren. Uiteindelijk wil de school opeenvolgende generaties designondernemers koesteren om meesters van hun eigen lot te worden.

Over FMDS

First Media Design School (FMDS) is een gespecialiseerde ontwerpinstelling voor boetieks en biedt programma's voor ontwerp, ontwerpbeheer en ontwerp van ondernemerschap. Het is de educatieve tak van de First Media Group, een van Singapore's meest bekroonde groepen in de ontwerpindustrie.

FMDS heeft wereldwijde samenwerkingsverbanden met universiteiten in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Australië, de studenten met een breed scala van hoger onderwijs Pathways .

Buiten Singapore, kweekt FMDS momenteel talenten in drie andere ASEAN-landen:

  • Raffles College in Indonesië
  • ARVA School of Fashion in Indonesië
  • Career Academy Asia (CAA) op de Filippijnen
  • Kent International College in Vietnam

37997_FMD_For_Website-5220-2.jpg

Over de First Media (FM) Group

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector heeft de FM Group haar reputatie in Singapore en in de regio gecementeerd als de beste design-entiteit van keuze. De ontwerpervaring varieert van zakelijk

37996_FMDS_0358.jpg

Singapore's Most Coveted Business Award voor het MKB

Onder het creatieve en zakelijke leiderschap van Mark Phooi won de FM Group de Enterprise 50 Start-Up Award in 2005. Mark was ook een ontvanger van de Top Ondernemers van het Jaar Award in 2006, georganiseerd door de Rotary Club en de Association of Small

De FM-groep is behulpzaam bij het creëren van verschillende visuele nationale identiteitsprojecten. Eerdere projecten omvatten projecten die zijn ontworpen voor de immigratie

37998_FMDS_0362.jpg

FMDS Vision, Missie

Visie

FMDS streeft ernaar om de 10: 100 visie te realiseren, van waaruit het 100 'Designpreneurs' wil koesteren.

Missie

FMDS streeft ernaar om een ​​nieuwe generatie van 'hele hersenen', industrie-klaar ontwerpers die zowel creatieve als cognitieve commerciële vaardigheden bezitten, te cultiveren, door middel van haar holistische onderwijssysteem bestaande uit ontwerp denken en ontwerp management.

Waarde systeem

Vertrouwen, respect, integriteit

37994_value-system.pngVertrouwen

is de wortel van succes. FMDS bevordert een open dialoog met zijn werknemers, belanghebbenden, de raad van bestuur, aandeelhouders en partners. Met een team van gelijkgestemde personen die in een vooruitstrevende organisatie werken, wordt vertrouwen een cruciaal hechtingselement bij medewerkers van FMDS.

eerbied

genereert loyaliteit en betrokkenheid bij het personeel. FMDS heeft een platte hiërarchische structuur. Deze structuur bouwt voort op wederzijds respect tussen alle niveaus van medewerkers door middel van directe en open communicatie.

Integriteit

Eerlijkheid door operationele transparantie en toewijding maken allemaal deel uit van de managementdeugden van de school. De reputatie van FMDS is diep geworteld in deze eigenschappen, die fundamenteel noodzakelijk zijn voor het opbouwen van een gerenommeerd opleidingsinstituut.

Professionaliteit

FMDS streeft er altijd naar personeel aan te trekken dat deze kwaliteiten belichaamt: professionaliteit, honger en discipline.

37999_FMDS_0360.jpg

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Diploma in grafisch ontwerp

Campus Voltijd Deeltijd 18 maanden January 2019 Singapore

Studenten zullen een brede kennis op te doen op een verscheidenheid van design communicatie disciplines, met inbegrip van reclame, branding, visuele identiteit, verpakkingen, typografie en ga zo maar door. Aan het eind van het programma, de studenten onder de knie het gebruik van Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign en Adobe Dreamweaver. [+]

Diploma in Graphic Design

Studenten zullen een brede kennis op te doen op een verscheidenheid van design communicatie disciplines, met inbegrip van reclame, branding, visuele identiteit, verpakkingen, typografie en ga zo maar door. Aan het eind van het programma, de studenten onder de knie het gebruik van Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign en Adobe Dreamweaver.

Kortom, dit programma is bedoeld om de conceptuele en het genereren van ideeën vaardigheden die nodig zijn om innovatieve en effectieve communicatie oplossingen of producten via print en / of online media te produceren ontwikkelen.

Cursus Details

Cursus Duur: 18 maanden

Intakes: Januari, april, juli, oktober... [-]


Dubbele diploma in grafische vormgeving & multimedia

Campus Voltijd Deeltijd 24 maanden January 2019 Singapore

Studenten zullen cross-opgeleid in zowel print en digitale interfaces, het verkrijgen van een breed breedte van kennis en vaardigheden op een verscheidenheid van design communicatie disciplines waaronder reclame, branding, visuele identiteit, verpakking. [+]

dubbele diploma in grafische vormgeving & multimedia

Studenten zullen cross-opgeleid in zowel print en digitale interfaces, het verkrijgen van een breed breedte van kennis en vaardigheden op een verscheidenheid van design communicatie disciplines waaronder reclame, branding, visuele identiteit, verpakking. Afgezien van dat, zullen de studenten de nodige expertise om 2D- en 3D-animatie voor diverse multimedia platformen, waaronder internet, televisie en films te maken krijgen.

Cursus Details

Cursus Duur: 24 maanden

Intakes: Januari, april, juli, oktober

Wijzen van Studie: Full-time / Part-time

Toelatingseis Minimaal 16 jaar en ouder Minimaal 2 GCE O-Level 3 of N-Level kredieten met een pass in het Engels, of ITE / Higher Nitec Certificaathouders met minimaal 2,5 GPA Voltooid Upper Secondary School / Senior High School / Grade 12 Alle aanvragers zullen vooraf worden onderworpen aan een visuele proeve van bekwaamheid, gevolgd door een interview sessie met FMDS academische hoofden op de officiële toelating in het programma Pass in het Engels Aanvragers kunnen in aanmerking komen voor een vrijstelling van de geselecteerde units of ze hebben eerdere werkervaring en / of kwalificaties in kunst, design of aanverwante bedrijfstakken Opzet van de cursus ... [-]

Videos

FMDS Convocation 2016

Contact

FMDS

Adres No 3/5 Teck Lim Rd
088383 Singapore, Singapore
Website http://firstmedia.edu.sg/
Telefoon +65 6337 8663