Dimensions International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DIMENSIES Biedt holistische opleiding met veel verrijking programma's en sociale activiteiten aan zowel lokale als internationale studenten. Voorbereiden internationale studenten Voor de educatieve uitdagingen die voorop staan, hebben onze voorbereidende programma's als springplank gefunctioneerd om deze studenten vanaf 2001 toegang te krijgen tot overheidsscholen en instellingen. De uitgebreide faciliteiten van de universiteit, waaronder hedendaagse auditoria, bibliotheken, kantines, multifunctionele zaal, trainingszalen voor gastronomie, laboratoria, veld, basketbalvelden en badmintonvelden, alsmede ons zwembad van gekwalificeerd docenten, hebben onze studenten in staat gesteld om te studeren en te leren in een Bevorderende en ondersteunde omgeving.

Daarnaast bieden we een Volledige reeks uitgebreide programma's Zoals taal-, voorbereidings-, gastvrijheids- en hogeropleidingscursussen om tegemoet te komen aan de behoeften van individuen en hen te helpen hun carrière na hun afstuderen te ontsteken.

Een van onze doelen is om onze hoger onderwijs te stimuleren. Onze Diploma en masteropleidingen Studenten en werkende volwassenen bieden die hebben gerealiseerd in de noodzaak om hun kennis en vaardigheden voortdurend te verbeteren. Net als een business school kunnen studenten kiezen uit een verscheidenheid aan programma's, variërend van Business en Management tot Accounting en Finance.

Het leveren van kwaliteitsonderwijs is altijd onze focus geweest. Wij hebben op hoge schaal hoge normen toegepast op onze bedrijfsvoering. Als gevolg daarvan hebben we veel prestigieuze prijzen behaald, zoals de 4-jarige EduTrust Certificering van het Comité voor Privé-Onderwijs (CPE), Singapore Quality Class (SQC) en Singapore Service Class (S-Class). In erkenning van ons uitstekende organisatorische excellence kader, kregen we de prestigieuze SQC Star certificering door SPRING Singapore In 2016. De SQC Star award Markeerde een nieuwe mijlpaal voor ons en we waren vereerd om als een van de toonaangevende instellingen op te treden om superieure prestaties in zakelijke uitmuntendheid te behalen.

Tegelijkertijd blijven onze inzet om onwrikbare steun te bieden aan een gemeenschap van multinationale studenten ervoor te zorgen dat studenten van CHINA, Korea, India, Vietnam En andere landen krijgen de ondersteuning en diensten die ze nodig hebben voor een succesvol leren op DIMENSIES.

Visie

Om de premierinstelling te zijn die een alternatieve weg biedt voor holistisch onderwijs in de privé-onderwijsindustrie

Missie

Om studenten te inspireren om passie te hebben voor leren

Kernwaarden

  • Toewijding - Om kwaliteitsservices te leveren in alle aspecten van het afleverproces - Aansprakelijkheid - Om transparant en verantwoordelijk te zijn voor alle cursussen en diensten die aan studenten worden aangeboden. - Betrouwbaarheid - Om consistente, betrouwbare diensten te leveren in overeenstemming met de voorwaarden van EduTrust - Entrepreneurship - Te allen tijde ondernemersgeest aan te tonen om aan de eisen voor groei van het College te voldoen

CULTUUR

Kwaliteitsdiensten voor studenten.

Locaties

Singapore

Address
58, Lowland Road (Kovan MRT)
547453 Singapore, Singapore