Leadership Community College KSA

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Introduction To LCC KSA

The Leadership Community College (LCC)Met de Oxford Academie voor Engels en Business Studies (opgericht in 2005), is een leider in kwaliteit community college onderwijs voor middelbare scholieren en werkende professionals.

The Leadership Community College (LCC) is een modern ingerichte onderwijs campus faciliteit met ruime klaslokalen, informatie computer, een bibliotheek en een modern auditorium zaal. De faciliteit is uitgerust met de overhead audiovisuele en computer onderwijs laboratorium voor business management onderwijs. De campus is in Sultan Mall, waar een modern food court, coffeeshops, moderne boetiekjes en een ruime parkeerplaats heeft.

LCC academisch onderwijs faculteit bestaat uit zowel nationale als buitenlandse gekwalificeerde academische staf, die in het bedrijfsleven graden zijn afgestudeerd met een MBA, MSc en Ph.D. graden van KSA, UK, USA, Canada, Europa, Azië en Australië.

Leiderschap Community College (LCC) is nu het accepteren van de registratie voor de toelating tot het Diploma van Business Programma, dat door Saoedi-Arabië Technical Vocational Training Corporation worden goedgekeurd en internationaal erkend door Company UK Pearson's. Pearson, het grootste onderzoek naar de toekenning van het lichaam van de Britse biedt academische en beroepskwalificaties die wereldwijd worden erkend en bank gemarkeerd, en kent de Edexcel en BTEC kwalificaties Pearson is momenteel 's werelds grootste leerbedrijf, met 40.000 medewerkers in meer dan 70 landen werken aan mensen van te helpen alle leeftijden meetbare onderwijs vooruitgang te boeken in hun leven door te leren.

Locaties

Jeddah

LCC - Leadership Community College

Address
PO Box 140666
Batarji st. Al Zahra Dist. - Sultan Mall, Jeddah, Saudi Arabia

Jeddah, Mekka provincie, Saoedi-Arabië
Telefoonnr.
+966 12 692 7225