GBN Training Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER HET GULF BUSINESS NETWORK TRAINING CENTER (GBNTC)

Opgericht in 1993, heeft de Gulf Business Network Group (GBN) zich ontwikkeld tot een van de grootste bedrijfsnetwerken in de Golfregio, en biedt professionele adviesdiensten en gespecialiseerde technische diensten met toegevoegde waarde op de steeds groter wordende gebieden van waterbehandeling, plantautomatisering en milieu .

Gulf Business Network Training Centre (GBNTC), een dochteronderneming van GBN, opgericht in 2006, biedt hoogwaardige interne cursussen en certificeringsprogramma's op het gebied van Business Management, Informatietechnologie, Duurzaamheid Studies, Milieu en Faciliteiten, Engineering en Life Sciences. GBNTC biedt ook hoogwaardige en unieke beroepsopleidingsprogramma's voor professionals die nieuwe vaardigheden willen leren die verband houden met specifieke handel of beroep.

Alle trainingsprogramma's en cursussen aangeboden door GBNTC zijn speciaal aangepast op basis van de specifieke behoeften van onze afgevaardigden en betrokken organisaties. We organiseren deze trainingen in samenwerking met Training Courses Arabia. Onze programma's zijn erop gericht die organisaties te helpen die willen dat hun werknemers hun vaardigheden en kennis op meerdere vakgebieden verbeteren. GBNTC gaat ook trainingsprogramma's en certificaten openen die geschikt zijn voor het opleidingsbudget en het vaardigheidsniveau van de meeste organisaties van hun werknemers.

Onze cursussen vergaren populariteit bij senior business en thought leaders, professionals, consultants en zelfs academici in de loop van de tijd. Momenteel kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan cursussen, in de volgende studiegebieden:

 • Bedrijfsmanagement
 • Informatie Technologie
 • Milieu
 • Duurzaamheid Studies
 • Beroepsopleiding
 • Levenswetenschappen
 • Fire, Safety en Hazmat Training

In onze poging om het vaardigheidsniveau van regionale zakelijke professionals te verbeteren, zullen we van tijd tot tijd ook nieuwe programma's en certificaten toevoegen. Voor nu kunnen we met trots stellen dat een team van hooggekwalificeerde en gecertificeerde professionals, elk een expert in zijn vakgebied, deze cursussen levert aan deelnemers die afkomstig zijn uit verschillende landen van de Golfregio. Het belangrijkste is dat onze afgestudeerden werkzaam zijn in een aantal van de grootste organisaties in GCC en andere delen van de wereld.

Last but not least; we ontwikkelen ons snel tot een eersteklas trainingshulpmiddel, vooral voor de MENA-regio. We ontwikkelen een langdurige relatie met onze klanten om op de hoogte te blijven van opkomende technologieën en om onze programma's up-to-date te houden. We zijn toegewijd om een ​​unieke leerervaring te bieden die u in staat stelt om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen en deze naar nieuwe hoogten van succes te brengen.

VISIE EN MISSIE

Opgericht in 1993, heeft de Gulf Business Network Group (GBN) zich ontwikkeld tot een van de grootste bedrijfsnetwerken in de regio. Gulf Business Network Training Centre (GBNTC), een dochteronderneming van GBN, opgericht in 2006, is gespecialiseerd in op maat gemaakte interne certificeringstrainingen op basis van de specifieke behoeften van organisaties. GBNTC zal deze trainingen verzorgen voor personen in organisaties die hun werknemers willen verbeteren in de verschillende gespecialiseerde vakgebieden. GBNTC is de plaats waar bedrijven geïnteresseerd zijn in het trainen van hun werknemers en ze certificeren in speciale studiegebieden van bekende instituten en toponderzoekers, consultants en presentatoren. We doen er alles aan om een ​​unieke leerervaring te bieden die speciaal is ontworpen voor de behoeften van uw organisatie.

Onze missie is om mensen kennis te geven waar ze kunnen leren en uitblinken in hun vakgebied.

Onze visie is om de leidende trainingshub in de regio te worden die zal helpen een betere samenleving, gemeenschap en personeelsbestand op te bouwen door middel van hoogwaardige opleidingen.

Onze waarden:

 • Respect: wij bieden een leeromgeving die diversiteit tussen ideeën en mensen omvat en bevordert.
 • Excellentie: wij bieden excellentie en kwaliteit aan onze deelnemers aan het programma.
 • Creativiteit: we stimuleren nieuwe ideeën en stimuleren creativiteit in onze klaslokalen, wat leidt tot effectiever leren.
 • Integriteit: we behandelen al onze afgevaardigden eerlijk, eerlijk en ethisch.
 • Service: u ontvangt het hoogste niveau van eersteklas klantenservice.
 • Een leven lang leren: we geloven in het aanbieden van een dergelijke omgeving aan onze afgevaardigden die een leven lang leren cultiveren.

WAAROM GBNTC?

We ontwikkelen een langdurige relatie met onze klanten om onze programma's actueel en relevant te houden voor de behoeften van de klant, de eisen van de industrie en de marktvereisten. Of u nu duizenden werknemers hebt of slechts twee, wij kennen de training die u nodig hebt en weten hoe u die training het beste kunt bieden aan uw werknemers. Door samen te werken met top Ivy-universiteiten en topdeskundigen; we zetten ons in om een ​​unieke leerervaring te bieden die speciaal is ontworpen voor de behoeften van uw organisatie. De belangrijkste service die GBNTC biedt, is het faciliteren en organiseren van op maat gemaakte trainingscursussen van gerenommeerde instituten die individuen in staat stellen om certificaten te behalen in elk studiegebied, waardoor organisaties het voordeel hebben dat ze in staat zijn om direct voorsprong te nemen in de concurrerende zakelijke arena.

Locaties

Al Khobar

Address
P.O. Box 77509,
Alfannar building #7, Qurtaba neighborhood on King Fahd Rd

31952 Al Khobar, Oostelijke provincie, Saoedi-Arabië