Lees de Officiële Beschrijving

OVER HET GULF BUSINESS NETWORK TRAINING CENTER (GBNTC)

Opgericht in 1993, heeft de Gulf Business Network Group (GBN) zich ontwikkeld tot een van de grootste bedrijfsnetwerken in de Golfregio, en biedt professionele adviesdiensten en gespecialiseerde technische diensten met toegevoegde waarde op de steeds groter wordende gebieden van waterbehandeling, plantautomatisering en milieu .

Gulf Business Network Training Centre (GBNTC), een dochteronderneming van GBN, opgericht in 2006, biedt hoogwaardige interne cursussen en certificeringsprogramma's op het gebied van Business Management, Informatietechnologie, Duurzaamheid Studies, Milieu en Faciliteiten, Engineering en Life Sciences. GBNTC biedt ook hoogwaardige en unieke beroepsopleidingsprogramma's voor professionals die nieuwe vaardigheden willen leren die verband houden met specifieke handel of beroep.

Alle trainingsprogramma's en cursussen aangeboden door GBNTC zijn speciaal aangepast op basis van de specifieke behoeften van onze afgevaardigden en betrokken organisaties. We organiseren deze trainingen in samenwerking met Training Courses Arabia. Onze programma's zijn erop gericht die organisaties te helpen die willen dat hun werknemers hun vaardigheden en kennis op meerdere vakgebieden verbeteren. GBNTC gaat ook trainingsprogramma's en certificaten openen die geschikt zijn voor het opleidingsbudget en het vaardigheidsniveau van de meeste organisaties van hun werknemers.

Onze cursussen vergaren populariteit bij senior business en thought leaders, professionals, consultants en zelfs academici in de loop van de tijd. Momenteel kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan cursussen, in de volgende studiegebieden:

 • Bedrijfsmanagement
 • Informatie Technologie
 • Milieu
 • Duurzaamheid Studies
 • Beroepsopleiding
 • Levenswetenschappen
 • Fire, Safety en Hazmat Training

In onze poging om het vaardigheidsniveau van regionale zakelijke professionals te verbeteren, zullen we van tijd tot tijd ook nieuwe programma's en certificaten toevoegen. Voor nu kunnen we met trots stellen dat een team van hooggekwalificeerde en gecertificeerde professionals, elk een expert in zijn vakgebied, deze cursussen levert aan deelnemers die afkomstig zijn uit verschillende landen van de Golfregio. Het belangrijkste is dat onze afgestudeerden werkzaam zijn in een aantal van de grootste organisaties in GCC en andere delen van de wereld.

Last but not least; we ontwikkelen ons snel tot een eersteklas trainingshulpmiddel, vooral voor de MENA-regio. We ontwikkelen een langdurige relatie met onze klanten om op de hoogte te blijven van opkomende technologieën en om onze programma's up-to-date te houden. We zijn toegewijd om een ​​unieke leerervaring te bieden die u in staat stelt om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen en deze naar nieuwe hoogten van succes te brengen.

VISIE EN MISSIE

Opgericht in 1993, heeft de Gulf Business Network Group (GBN) zich ontwikkeld tot een van de grootste bedrijfsnetwerken in de regio. Gulf Business Network Training Centre (GBNTC), een dochteronderneming van GBN, opgericht in 2006, is gespecialiseerd in op maat gemaakte interne certificeringstrainingen op basis van de specifieke behoeften van organisaties. GBNTC zal deze trainingen verzorgen voor personen in organisaties die hun werknemers willen verbeteren in de verschillende gespecialiseerde vakgebieden. GBNTC is de plaats waar bedrijven geïnteresseerd zijn in het trainen van hun werknemers en ze certificeren in speciale studiegebieden van bekende instituten en toponderzoekers, consultants en presentatoren. We doen er alles aan om een ​​unieke leerervaring te bieden die speciaal is ontworpen voor de behoeften van uw organisatie.

Onze missie is om mensen kennis te geven waar ze kunnen leren en uitblinken in hun vakgebied.

Onze visie is om de leidende trainingshub in de regio te worden die zal helpen een betere samenleving, gemeenschap en personeelsbestand op te bouwen door middel van hoogwaardige opleidingen.

Onze waarden:

 • Respect: wij bieden een leeromgeving die diversiteit tussen ideeën en mensen omvat en bevordert.
 • Excellentie: wij bieden excellentie en kwaliteit aan onze deelnemers aan het programma.
 • Creativiteit: we stimuleren nieuwe ideeën en stimuleren creativiteit in onze klaslokalen, wat leidt tot effectiever leren.
 • Integriteit: we behandelen al onze afgevaardigden eerlijk, eerlijk en ethisch.
 • Service: u ontvangt het hoogste niveau van eersteklas klantenservice.
 • Een leven lang leren: we geloven in het aanbieden van een dergelijke omgeving aan onze afgevaardigden die een leven lang leren cultiveren.

WAAROM GBNTC?

We ontwikkelen een langdurige relatie met onze klanten om onze programma's actueel en relevant te houden voor de behoeften van de klant, de eisen van de industrie en de marktvereisten. Of u nu duizenden werknemers hebt of slechts twee, wij kennen de training die u nodig hebt en weten hoe u die training het beste kunt bieden aan uw werknemers. Door samen te werken met top Ivy-universiteiten en topdeskundigen; we zetten ons in om een ​​unieke leerervaring te bieden die speciaal is ontworpen voor de behoeften van uw organisatie. De belangrijkste service die GBNTC biedt, is het faciliteren en organiseren van op maat gemaakte trainingscursussen van gerenommeerde instituten die individuen in staat stellen om certificaten te behalen in elk studiegebied, waardoor organisaties het voordeel hebben dat ze in staat zijn om direct voorsprong te nemen in de concurrerende zakelijke arena.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

GBN Training Centre

De rol van Human Resource Management is geëvolueerd om organisaties te helpen hun strategische doelen te bereiken en hun bedrijven te verbeteren. Dit programma concentree ... [+]

HET MANAGEMENTPROGRAMMA VOOR MENSELIJKE HULPBRONNEN VOORUITSTELLEN

De rol van Human Resource Management is geëvolueerd om organisaties te helpen hun strategische doelen te bereiken en hun bedrijven te verbeteren. Dit programma concentreert zich op de centrumvaardigheden, onderscheiden door de belangrijkste HR-voorkeuren, die cruciaal zijn voor huidige of toekomstige HR-professionals, managers, hoofden, supervisors en stafautoriteiten die hun levensvatbaarheid willen opbouwen door specifiek met HR samen te werken in een breed scala aan associaties. . Dit programma is ontworpen om de deelnemers uit te rusten met de vaardigheden en het raamwerk die vereist zijn voor de meer gespecialiseerde en geavanceerde concentratie. Door het gebruik van lezingen, lezingen, groepspresentaties en praktijkgevallen, zullen deelnemers een beter begrip en waardering krijgen voor concepten en vraagstukken met betrekking tot Human Resource Management. Bovendien zullen ze moeiteloos kunnen leiden om een ​​sterke werknemersbetrokkenheid binnen de organisatie op te bouwen en leiders helpen voorkomen dat ze ontsporen en strategieën uitwerken om preventieve maatregelen te nemen om de organisatie te laten floreren en effectief te concurreren. Dit programma biedt de deelnemers een fundamentele voorbereiding voor deze snel veranderende omgeving.... [-]

Saoedi-Arabië Al Khobar
September 2020
Engels
Voltijd
44 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
GBN Training Centre

Regeringen in het Midden-Oosten zijn bezig hun afhankelijkheid van olie-inkomsten te verminderen en willen het toerisme stimuleren. Volgens de Wereldorganisatie voor toer ... [+]

GASTVRIJHEID EN TOERISTISCH PROGRAMMA

Regeringen in het Midden-Oosten zijn bezig hun afhankelijkheid van olie-inkomsten te verminderen en willen het toerisme stimuleren. Volgens de Wereldorganisatie voor toerisme van de Verenigde Naties (UNWTO) was het Midden-Oosten getuige van een groei in de toeristische sector met 52 miljoen bezoekers in 2013. Er wordt ook voorspeld dat er in 2020 101 miljoen toeristen zullen arriveren in het Midden-Oosten. de industrie groeit over de hele wereld, gastvrijheidsorganisaties en -bestemmingen moeten hun toeristische strategie effectief blijven uitvoeren, en fondsen op passende wijze investeren om de infrastructuur en de kwaliteit van de diensten te verbeteren. Verder zijn talentmanagement, omzetbenutting, marketing, branding en klanttevredenheid andere kerngebieden die de juiste aandacht vereisen. Het programma is erop gericht om de deelnemers zowel kennis als hulpmiddelen te bieden om de problemen effectief aan te pakken en hun rol met succes te vervullen in de horeca en de toeristenindustrie. Dit programma stelt de deelnemers in staat om meer te weten te komen over de belangrijkste beslissingen waarmee horecabeheerders worden geconfronteerd, en om alternatieve benaderingen van management te beoordelen.... [-]

Saoedi-Arabië Al Khobar
September 2020
Engels
Voltijd
29 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
GBN Training Centre

Menselijke hulpbronnen nemen een centrale plaats in bij de ontwikkeling en het onderhoud van elke organisatie. Via de human resource-functie worden medewerkers ingehuurd, ... [+]

INTRODUCTIE TOT HR-PROGRAMMA

Menselijke hulpbronnen nemen een centrale plaats in bij de ontwikkeling en het onderhoud van elke organisatie. Via de human resource-functie worden medewerkers ingehuurd, georiënteerd, opgeleid,

Deze modules voor trainingsprogramma's bieden 10 zeer interactieve sessies die de deelnemers kennis laten maken met de kernelementen van human resources in organisaties en ze uitgebreid trainen in hoe deze elementen in hun respectievelijke activiteiten kunnen worden geïmplementeerd. Uitgebreide gebruik van interactieve oefeningen en trainingstoewijzingen zijn bedoeld in elke sessie.

Persoonlijk effect

Aan het einde van deze Human Resources Training kunnen deelnemers:... [-]

Saoedi-Arabië Al Khobar
September 2020
Engels
Voltijd
21 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
GBN Training Centre

Technologie vordert en vordert met een recordsnelheid. Informatietechnologie is een kracht die van invloed is op organisaties van elke omvang. De bedrijven moeten deze sn ... [+]

HET PROGRAMMA

Technologie vordert en vordert met een recordsnelheid. Informatietechnologie is een kracht die van invloed is op organisaties van elke omvang. De bedrijven moeten deze snel veranderende omgevingen tegemoet treden en zichzelf toerusten om de uitdaging aan te gaan die door de strijdkrachten wordt aangevoerd. Dit programma bereidt professionals voor op het ontwikkelen van een strategische mindset, het verfijnen van hun technieken, het helpen begrijpen van de kernfuncties van het bedrijf en uiteindelijk het verbeteren van de bedrijfsprestaties door het gebruik van technologie. De deelnemers leren hoe belangrijk het is om technologie in het bedrijfsleven te gebruiken voor strategisch voordeel en verbeterde productiviteit. De deelnemers zullen hun vaardigheden en zakelijke gevoel ontwikkelen en teams, projecten en processen effectief beheren om superieure waarde te leveren.... [-]

Saoedi-Arabië Al Khobar
September 2020
Engels
Voltijd
54 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
GBN Training Centre

De eisen die worden gesteld aan de leiders van vandaag zijn intens. Ongeacht hoe onberispelijk hun technische vaardigheden - in hun eigen functie of bedrijf in het algeme ... [+]

LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

De eisen die worden gesteld aan de leiders van vandaag zijn intens. Ongeacht hoe onberispelijk hun technische vaardigheden - in hun eigen functie of bedrijf in het algemeen - voortdurend worden gevraagd om meer uit hun teams te halen. Zelfs in de relatief vroege stadia van een executive carrière, is er een druk om niet alleen te beheren, maar ook om te leiden. De succesvolle leiders van vandaag zijn bereid om de prestaties van hun teams aan te passen en te verbeteren door hun eigen vaardigheden voor ontwikkeling van het leiderschapsteam aan te scherpen. Dit programma helpt deelnemers om de kwaliteiten van een goede leider te ontwikkelen die essentieel zijn voor carrière- en organisatorisch succes, vooral in een moeilijk economisch klimaat. De ervaring die is afgeleid van dit programma zal van toepassing zijn in de echte wereldomgeving en de deelnemers zullen het kunnen relateren aan, door hun dagelijkse werk in een organisatie.... [-]

Saoedi-Arabië Al Khobar
September 2020
Engels
Voltijd
28 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
GBN Training Centre

Overstappen naar een algemene managementrol vereist een breder perspectief. Terwijl u uw bedrijf over verschillende functies en dagelijkse activiteiten leidt, moet uw bes ... [+]

MANAGEMENT PROGRAMMA

Overstappen naar een algemene managementrol vereist een breder perspectief. Terwijl u uw bedrijf over verschillende functies en dagelijkse activiteiten leidt, moet uw besluitvorming worden geïnformeerd door een strategische visie op alle kernactiviteiten van het bedrijf. Het beheerprogramma biedt u een fundamenteel begrip van strategie, financiën, people management en organisatieverandering, en de manier waarop deze functies integreren voor organisatorisch succes. U krijgt belangrijke inzichten van experts op elk gebied en scherpt uw ​​besluitvorming aan om een ​​geïntegreerde aanpak voor het beheer van uw bedrijf te gebruiken.

Persoonlijk effectGebruik informatie die u al hebt in werkbare actieplannenDoor middel van echte casestudies en verkenningen worden uw aannames uitgedaagd en krijgt u nieuwe perspectievenAuthentiek leidende organisatie en inspireer een hoger prestatieniveauBreng middelen op één lijn met de strategie om een ​​veerkrachtigere en meer flexibele organisatie te creërenTrainingsmethodiek... [-]
Saoedi-Arabië Al Khobar
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
GBN Training Centre

Persoonlijke ontwikkeling accumuleert activiteiten die het leven van een individu helpen verbeteren, inclusief hun carrière, relaties, productiviteit en andere persoonlij ... [+]

PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPROGRAMMA

Persoonlijke ontwikkeling accumuleert activiteiten die het leven van een individu helpen verbeteren, inclusief hun carrière, relaties, productiviteit en andere persoonlijke doelstellingen. Het verwijst ook naar alle programma's, technieken, hulpmiddelen en beoordelingssystemen die in staat zijn om menselijke ontwikkeling op individueel niveau in een organisatie te ondersteunen. Dit programma is ontworpen om de deelnemers te helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijkheid zodat ze effectief kunnen werken met hun rollen in een organisatie en de uitdagingen en problemen die obstakels vormen in hun succes kunnen overwinnen. De deelnemers leren praktische hulpmiddelen die ze kunnen gebruiken in de praktijk en ontwikkelen een persoonlijkheid die anderen ook zal inspireren om een ​​positieve sfeer in de organisatie te creëren. Ze zullen ook worden geleerd hoe ze succes kunnen modelleren en hoe ze een voortdurende voortdurende verbetering kunnen handhaven.... [-]

Saoedi-Arabië Al Khobar
September 2020
Engels
Voltijd
31 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
GBN Training Centre

De wetenschap van projectmanagement wordt steeds complexer. Bedrijven vertrouwen tegenwoordig steeds meer op het professionele project of de programmabeheerders om comple ... [+]

PROJECT MANAGEMENT PROGRAMMA

De wetenschap van projectmanagement wordt steeds complexer. Bedrijven vertrouwen tegenwoordig steeds meer op het professionele project of de programmabeheerders om complexe projecten aan te sturen die cruciaal zijn voor de financiële gezondheid en het succes van het bedrijf. Gebleken is dat effectief projectmanagement bestaat uit het bouwen en beheren van teams, het beheersen van de kosten, het ontwikkelen van tijdlijnen, het beheren van risico's, het halen van deadlines en het oplossen van problemen om projecten op tijd en binnen budget binnen te halen. Dit programma zal de deelnemers opleiden door hen te voorzien van bewezen technieken van toonaangevende bedrijven die cruciale inzichten en praktische hulpmiddelen bieden voor het beheer van projecten, portfolio's en complexe systemen. De deelnemers zullen de uiteenlopende aard van projecten begrijpen, worden blootgesteld aan een reeks professionele projectmanagementtools en krijgen het vermogen om hun leren toe te passen in hun huidige organisatie. Dit programma is geschikt voor ervaren projectmanagers die verder moeten gaan dan de basisprincipes en PDU-credits kunnen verdienen voor PM-certificering of zich kunnen voorbereiden op PMP-examen... [-]

Saoedi-Arabië Al Khobar
September 2020
Engels
Voltijd
18 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
GBN Training Centre

De kennis van Supply Chain Management is erg belangrijk. Supply Chain Management is eigenlijk de integratie van de activiteiten die materialen en diensten inkopen, ze omv ... [+]

SUPPLY CHAIN ​​MANAGEMENT-PROGRAMMA

De kennis van Supply Chain Management is erg belangrijk. Supply Chain Management is eigenlijk de integratie van de activiteiten die materialen en diensten inkopen, ze omvormen tot intermediaire goederen en eindproducten, en ze afleveren via een distributiesysteem. Supply Chain Management (SCM) is daarom een ​​essentieel element voor operationele efficiëntie en zakelijke professionals die een aanzienlijke invloed willen hebben op de efficiëntie, effectiviteit of winstgevendheid van hun organisaties. Ze moeten nadenken over supply chain management en de waarde ervan voor bedrijven die actief zijn in een competitieve wereldwijde markt. Dit programma is bedoeld om de deelnemers een goed begrip te bieden door hen kennis te laten maken met verschillende belangrijke aspecten die de nadruk leggen op logistiek en supply chain management.... [-]

Saoedi-Arabië Al Khobar
September 2020
Engels
Voltijd
28 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
GBN Training Centre

Om te slagen en te gedijen in een zeer concurrerende markt, moeten bedrijven marketingplannen ontwikkelen die hen afstemmen op hun klanten en deze onderscheiden van hun c ... [+]

VERKOOP- EN MARKETINGPROGRAMMA

Om te slagen en te gedijen in een zeer concurrerende markt, moeten bedrijven marketingplannen ontwikkelen die hen afstemmen op hun klanten en deze onderscheiden van hun concurrenten. Het is gemakkelijker dan ooit om gerichte klanten te bereiken, maar veel marketeers hebben niet het vermogen om overtuigende merken en innovatieve werkwijzen te creëren met zinvolle resultaten. Om de belofte van winst te realiseren, moeten marketingleiders hun aandeel claimen in een competitieve markt vol met merken, hun bedrijfsdoelen bijhouden en zinvolle voordelen bieden aan hun consumenten.

Het programma helpt de deelnemers de belangrijkste concepten en tools van hedendaags marketingbeheer te verkennen, van marktsegmentatie en productpositionering tot het ontwerp van distributiekanalen en communicatiestrategie. Dit programma zal de deelnemers informeren en hen helpen de klantgestuurde markten en hun behoeften te analyseren en te begrijpen, inzicht te krijgen in de sterke en zwakke punten van hun concurrenten, hun vermogen om de echte waarden van consumenten te identificeren en de voordelen in een steeds complexere markt te benadrukken.... [-]

Saoedi-Arabië Al Khobar
September 2020
Engels
Voltijd
24 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands