Tyumen State Oil and Gas University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

TSOGU - een van de grootste wetenschappelijke en educatieve complex van Rusland, met inbegrip van alle niveaus van het onderwijs van het algemeen onderwijs, среднегопрофессиональногои hoger onderwijs (specialiteit, bachelor-, master) naar master-en doctoraatsprogramma's van op- en bijscholingsprogramma's elite technisch onderwijs. TSOGU - de enige universiteit van de Oeral tot de Stille Oceaan, de opleiding van het personeel op alle niveaus in het hele spectrum van de specialiteiten van strategisch belang voor het land de olie-en gasindustrie. Volgens de deskundige van gegevens, 65-70% van de afgestudeerden zijn werkzaam in de olie- en gasindustrie in de regio, zijn afgestudeerden TSOGU.

De universiteit biedt educatieve diensten in 4 specialiteiten, 38 bachelor- en 24 gebieden van de Magistratuur. In TSOGU opgeslagen bestemmingen specialiteiten erkend als strategisch belangrijk voor Rusland. Tot op heden zijn 388 TSOGU geïmplementeerd onderwijsprogramma's op alle niveaus van opleiding.

Instellingen van hoger onderwijs worden gepresenteerd in Tyumen TSOGU vier instituten: Instituut voor Geologie en Olie en Gas, Transportation Institute, Instituut voor Industriële Technologie en Engineering, Institute of Management en Business.

In omvat strukturuTyumGNGU takken, raspolozhennyena de regio Tyumen in Novy Oerengoj, Noyabr'sk, Surgut, Nizhnevartovsk, Tobolsk, Yalutorovsk, Zavodoukovsk. Als onderdeel van de universiteit zijn onderzoeksinstellingen, instituten en laboratoria, 4 van hen zijn gemaakt in samenwerking met de RAS.

Partnerships voor jaren verbonden TSOGU met grote olie- en gas, transport en service bedrijven. Zoals OAO "LUKOIL", JSC "Sibnefteprovod", OAO "Gazprom", JSC "NK" Rosneft "," Baker Hughes "," Schlumberger "," Halliburton "," CCA DoytagDrilling "," Repsol "en anderen.

Prioriteit in samenwerking met de Universiteit van de ondernemingen is de conclusie van complexe contracten op lange termijn verzorgen van opleidingen specialisten met het hoger onderwijs, de ontwikkeling van vaardigheden bedrijven, holdings van dagen, de organisatie van studenten, afgestudeerde werkgelegenheid. Venture partners zijn een grote hulp voor de middelbare school in de vernieuwing en modernisering van het onderwijs-industriële basis - is de creatie uitgerust met de nieuwste technologie laboratoria, leslokalen, computerlokalen, opleidingscentra.

TSOGU heeft een krachtige wetenschappelijke potentieel, die is opgebouwd over meerdere decennia. Vandaag de dag, als onderdeel van het wetenschappelijke corps TSOGU 225 artsen, professoren, 787 universitair hoofddocenten. Onder hen zijn 3 academici, 4, corresponderend lid van RAS, en meer dan 100 leden en corresponderende leden van de Academie van Wetenschappen, Lenin Prize winnaar, 3 Staatsprijs winnaar, 7 geëerd voor Wetenschap en Technologie van de Russische Federatie.

Momenteel in TSOGU opgeleid dan 1.400 burgers uit GOS (Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Moldavië, Oekraïne, Tadzjikistan, Georgië, Turkmenistan) en ver (UK, USA, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Mongolië) in het buitenland. Speciaal voor buitenlandse deelnemers ontwikkelde een spannend programma van voortgezet onderwijs, zomer en winter, die niet alleen zal u toelaten om kennis te maken met de tradities en gewoonten van de inwoners van West-Siberië te krijgen, om het niveau van de kennis van de Russische taal te verhogen, maar ook om te leren van vooraanstaande deskundigen in de olie- en gasindustrie.

Alle TSOGU actief ontwikkelen van samenwerking met buitenlandse universiteiten-partners met de bemiddeling en de financiële steun van geïnteresseerde buitenlandse olie en gas sector van de economie. Dit programma "inclusief onderwijs" van het Instituut voor Geologie en de olie- en gaswinning en TSOGU Institute of Petroleum Technische Universiteit van technologie Clausthal (Duitsland) en het Instituut voor Geologie en Instituut neftegazodobychiTyumGNGU en 'Higher School of mijnactiviteiten Universiteit van Madrid (Spanje).

Sinds juni 2007 kunnen alumni en docenten TSOGU het diplomasupplement ontvangen.

Locaties

Tyumen

Address
Tyumen State Oil and Gas University
38, Volodarskogo St.

625000 Tyumen, Tyumen Oblast, Rusland