Lees de Officiële Beschrijving

TSOGU - een van de grootste wetenschappelijke en educatieve complex van Rusland, met inbegrip van alle niveaus van het onderwijs van het algemeen onderwijs, среднегопрофессиональногои hoger onderwijs (specialiteit, bachelor-, master) naar master-en doctoraatsprogramma's van op- en bijscholingsprogramma's elite technisch onderwijs. TSOGU - de enige universiteit van de Oeral tot de Stille Oceaan, de opleiding van het personeel op alle niveaus in het hele spectrum van de specialiteiten van strategisch belang voor het land de olie-en gasindustrie. Volgens de deskundige van gegevens, 65-70% van de afgestudeerden zijn werkzaam in de olie- en gasindustrie in de regio, zijn afgestudeerden TSOGU.

De universiteit biedt educatieve diensten in 4 specialiteiten, 38 bachelor- en 24 gebieden van de Magistratuur. In TSOGU opgeslagen bestemmingen specialiteiten erkend als strategisch belangrijk voor Rusland. Tot op heden zijn 388 TSOGU geïmplementeerd onderwijsprogramma's op alle niveaus van opleiding.

Instellingen van hoger onderwijs worden gepresenteerd in Tyumen TSOGU vier instituten: Instituut voor Geologie en Olie en Gas, Transportation Institute, Instituut voor Industriële Technologie en Engineering, Institute of Management en Business.

In omvat strukturuTyumGNGU takken, raspolozhennyena de regio Tyumen in Novy Oerengoj, Noyabr'sk, Surgut, Nizhnevartovsk, Tobolsk, Yalutorovsk, Zavodoukovsk. Als onderdeel van de universiteit zijn onderzoeksinstellingen, instituten en laboratoria, 4 van hen zijn gemaakt in samenwerking met de RAS.

Partnerships voor jaren verbonden TSOGU met grote olie- en gas, transport en service bedrijven. Zoals OAO "LUKOIL", JSC "Sibnefteprovod", OAO "Gazprom", JSC "NK" Rosneft "," Baker Hughes "," Schlumberger "," Halliburton "," CCA DoytagDrilling "," Repsol "en anderen.

Prioriteit in samenwerking met de Universiteit van de ondernemingen is de conclusie van complexe contracten op lange termijn verzorgen van opleidingen specialisten met het hoger onderwijs, de ontwikkeling van vaardigheden bedrijven, holdings van dagen, de organisatie van studenten, afgestudeerde werkgelegenheid. Venture partners zijn een grote hulp voor de middelbare school in de vernieuwing en modernisering van het onderwijs-industriële basis - is de creatie uitgerust met de nieuwste technologie laboratoria, leslokalen, computerlokalen, opleidingscentra.

TSOGU heeft een krachtige wetenschappelijke potentieel, die is opgebouwd over meerdere decennia. Vandaag de dag, als onderdeel van het wetenschappelijke corps TSOGU 225 artsen, professoren, 787 universitair hoofddocenten. Onder hen zijn 3 academici, 4, corresponderend lid van RAS, en meer dan 100 leden en corresponderende leden van de Academie van Wetenschappen, Lenin Prize winnaar, 3 Staatsprijs winnaar, 7 geëerd voor Wetenschap en Technologie van de Russische Federatie.

Momenteel in TSOGU opgeleid dan 1.400 burgers uit GOS (Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Moldavië, Oekraïne, Tadzjikistan, Georgië, Turkmenistan) en ver (UK, USA, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Mongolië) in het buitenland. Speciaal voor buitenlandse deelnemers ontwikkelde een spannend programma van voortgezet onderwijs, zomer en winter, die niet alleen zal u toelaten om kennis te maken met de tradities en gewoonten van de inwoners van West-Siberië te krijgen, om het niveau van de kennis van de Russische taal te verhogen, maar ook om te leren van vooraanstaande deskundigen in de olie- en gasindustrie.

Alle TSOGU actief ontwikkelen van samenwerking met buitenlandse universiteiten-partners met de bemiddeling en de financiële steun van geïnteresseerde buitenlandse olie en gas sector van de economie. Dit programma "inclusief onderwijs" van het Instituut voor Geologie en de olie- en gaswinning en TSOGU Institute of Petroleum Technische Universiteit van technologie Clausthal (Duitsland) en het Instituut voor Geologie en Instituut neftegazodobychiTyumGNGU en 'Higher School of mijnactiviteiten Universiteit van Madrid (Spanje).

Sinds juni 2007 kunnen alumni en docenten TSOGU het diplomasupplement ontvangen.

Deze school biedt ook:

Cursus

Tyumen State Oil and Gas University

School omvat theoretische en praktische aspecten met betrekking tot "De exploitatie van voertuigen in barre ... [+]

Summer / Winter School "naar het noorden te veroveren: Het verbeteren van de efficiëntie van de voertuigen in ruwe omgevingen"

Formaat: School omvat theoretische en praktische aspecten met betrekking tot "De exploitatie van voertuigen in moeilijke omstandigheden." De cursus wordt aangevuld met bijzondere disciplines van de cursus "Russisch als vreemde taal", maar ook een rijk cultureel programma.

Programma: Lezingen: - Theoretische grondslagen van voertuig aanpassingsvermogen - Invloed van zware bedrijfsomstandigheden op de efficiëntie van voertuigen en kwaliteit - Invloed van lage omgevingstemperatuur van de temperatuur van de eenheden, het brandstofverbruik en de levensduur van de motor - Expert ondervraging op het gebied van aanpasbaarheid - Expert ondervraging op het gebied van aanpasbaarheid, data handling - Space-time benadering Kwantitatieve schattingen van aanpassingsvermogen - Aanpassingsvermogen-spiegel te bepalen zware omstandigheden. ... [-]

Rusland Tyumen
Vraag informatie aan
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tyumen State Oil and Gas University

De school biedt een kans om vertrouwd te raken met de fasen van de professionele ontwikkeling van een olieman te krijgen; het zal ook laten de deelnemers bouwen hun eigen ... [+]

Winter carrier begeleiding school "De olieman van de toekomst" / "Lift naar de toekomst"

Formaat:

De school biedt een kans om vertrouwd te raken met de fasen van de professionele ontwikkeling van een olieman te krijgen; het zal ook laten de deelnemers bouwen hun eigen baan van de succesvolle drager op het voorbeeld van Tyumen State Oil and Gas University als het centrum van hooggekwalificeerd personeel training.

Programma: - De eerste bijeenkomst van de deelnemers - welkomstwoord van TSOGU administratie en beoordeling presentatie van de Universiteit; - Bezoek aan TSOGU Olie en gas college, de kennismaking met de specialisaties van het middelbaar beroepsonderwijs; - Bezoek aan Instituut voor Geologie en olie- en gasproductie en Institute of Transport, de kennismaking met het hbo specialisaties, bezoek aan de laboratoria en het vertrouwd raken met de mogelijkheden voor wetenschappelijke activiteit; - Ontmoetingen met TSOGU SPE en EAGE hoofdstuk student-leden en het vertrouwd raken met de hoofdstukken werken; - Presentatie van de aanvullende beroepsopleiding en omscholing programma's; - Ontmoetingen met TSOGU afgestudeerden, de deelnemers van de uitwisseling en dubbele diploma's van presentaties over de mogelijkheden van extra onderwijs buiten de universiteit; - Ontmoetingen met de vertegenwoordigers van olie- en gasbedrijven die werkzaam zijn in Tyumen en regio Tyumen (ook buitenlandse); - Bezoek aan TSOGU training veelhoek; - Bezoek aan de kern opslaginstallatie; - De unieke mineralen collectie expositie.... [-]

Rusland Tyumen
Vraag informatie aan
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tyumen State Oil and Gas University

Tyumen State Oil and Gas University is de enige universiteit in zijn soort in Siberië en het Verre Oosten. Het werd opgericht in 1956. Vandaag ongeveer 60 duizend student ... [+]

Zomer / winter regionale studies school "Geschiedenis van de ontwikkeling van West-Siberische olievelden ': de fasen van het complex pad"

Formaat:

Zomer / winter de school omvat kennismaking met de geschiedenis van de West Siberische olie- en gasvelden ontwikkeling in de XXste eeuw en vandaag.

Programma: - Herziening lezingen over de geschiedenis van de Russische Noord-ontwikkeling, ontmoetingen met de ontdekkers van West Siberische olie- en gasvelden; - Bezoeken aan de TSOGU laboratoria en wetenschappelijke centra; - Ontmoetingen met SPE en EAGE hoofdstuk studentleden; - Ontmoetingen met olie- en gasbedrijven experts (ook buitenlandse); - Bezoek aan de geologische en mineralogische museum; - Bezoek aan TSOGU boren oefenterrein; - Bezoek aan de kern opslaginstallatie; - De unieke mineralen collectie expositie.... [-]

Rusland Tyumen
Vraag informatie aan
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
Tyumen State Oil and Gas University

Multidisciplinair zomer / winter de school omvat theoretische en praktische opleiding (met inbegrip van diverse psychologische training), prestatie ... [+]

Zomer / winter Multidisciplinair School "Oil & Gas leider"

Formaat:

Multidisciplinair zomer / winter de school omvat theoretische en praktische opleiding (met inbegrip van diverse psychologische training), prestaties en bescherming voor complexe projecten in het programma: - «Upstream» Technology - Zoeken en exploratie van olie en gas; - Het boren van waterputten; - Ontwikkeling van olie en gas; - «Downstream» Technology - Verwerking van olie en gas; - Petroleum product, de verkoop van geraffineerde producten - Economie en organisatie van de olie- en gasproductie - Foundations of Strategic Management.

Human Resource Management - Ontwikkeling van marketing strate... [-]
Rusland Tyumen
Vraag informatie aan
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tyumen State Oil and Gas University

Theoretische en praktische sessies met grote olie- en gas, de onderzoekscentra Tyumen, teamwork boven ... [+]

Summer / Winter School "gestrande" / Epoch "moeilijke" olie

Formaat:

Theoretische en praktische sessies met grote olie- en gas, de onderzoekscentra Tyumen, team werken aan een project in het programma: - De ontwikkeling van de velden met zware olie: - Olie Productie van hoge viscositeit; - Carrière en mijnbouw methode van de olieproductie; - Koude-olieproductie («Chops», «Vapex») - Hitte extractie methoden van Heavy Oil - Zware olie: de vooruitzichten van het gebruik - van metalen tot spa-behandeling.

Ontwikkeling van leisteen. Van Bakke naar Bazhenov - Bazhenov vorming - de wereldwijde reserves van koolwaterstoffen; - Klei-bitumineuze Bazhenov Formation reservoir; - Tellen izlekaemyh oliereserves in de deposito's van de Bazhenov Formation. Mining met nizkopronitsemymi verzamelaars (CDD): - avilable NPK en meerfasenstroming in hen; - Simulatie Technologie olie verplaatsing van NPK - - Methoden om uglevodorodootdachi afzettingen in NPK klastische en carbonaat reservoirs verbeteren Identificatie van olie verplaatsing processen van NPK; - Reden voor de ontwikkeling van effectieve technologieën olie- en gasvelden. ... [-]
Rusland Tyumen
Vraag informatie aan
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tyumen State Oil and Gas University

Interdisciplinair Summer / Winter School omvat theoretische en praktische opleiding (inclusief team training), prestaties en bescherming geïntegreerd ... [+]

Summer / Winter School "Beheer van olie en gas projecten"

Formaat:

Interdisciplinair Summer / Winter School omvat theoretische en praktische opleiding (inclusief team training), prestaties en bescherming voor complexe projecten in het programma: - De huidige toestand en de vooruitzichten van de olie- en gasindustrie - Geologie, Geofysica, Berekening van de reserves - boren, olie-exploitatie, olieveld apparatuur - Veiligheid en bescherming van het milieu - besluitvorming en evaluatie van de investeringen - Woning fiscale wetgeving en boekhouding in de olie- en gasindustrie - Onderhandelen managementteam Doelgroep: studenten van buitenlandse universiteiten / specialisten Language School: afhankelijk van de samenstelling van de groep (Rus. . / Eng) Duur: 2-3 weken... [-]

Rusland Tyumen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 - 3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tyumen State Oil and Gas University

Theoretische en praktische lessen die het hele proces van de olie- en gasvelden ontwikkeling: van exploratie tot productie met behulp van middelen van grote ... [+]

Zomer / winter school "Exploratie en productie van olie en gas"

Formaat:

Theoretische en praktische lessen die het hele proces van de olie- en gasvelden ontwikkeling: van exploratie tot productie met behulp van middelen van grote Tyumen onderzoekscentra.

Programma:

Lezingen: - Geologisch-geofysische kenmerken van het reservoir; - Moderne geotechnologies; - 2D en 3D-seismiek en goed te loggen; - Numerieke geologische modellen; - Sedimentaire basis en olie en gas systeemanalyse; - Reserves en middelen berekeningsmethoden; - Systemen en technologieën van de ontwikkeling van olie- en gasvelden. Recovery coëfficiënt; - Basisprincipes van de olie- en gasvelden ontwerp; - Economische inschatting van de projecten in de exploratie, boor- en productie; - Netto kasstroom schatting. Analyse van kasstromen; - Workshop over de putten exploitatie simulator uitgerust met een elektrische centrifugaalpomp; - Bezoek aan het boren oefenterrein; - Bezoek aan de kern opslaginstallatie; - De unieke minerale collectie expositie.... [-]

Rusland Tyumen
Vraag informatie aan
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tyumen State Oil and Gas University

Theoretische en praktische sessies met grote olie- en gas, de onderzoekscentra Tyumen ... [+]

Summer / Winter School "Meet: Petroleum Geoscience"

Formaat:

Theoretische en praktische sessies met grote olie- en gas, de onderzoekscentra Tyumen.

Op het programma staan:

Eerste module

"Fundamentals of General Geology" geeft het publiek een idee van de structuur van de aarde, geologische processen in de Aarde binnen en op het oppervlak; de processen die leiden tot de vorming van mineralen van verschillende soorten; over de methoden van de prospectie en exploratie van minerale afzettingen.

Tweede module

"Basics van het veld ontwikkeling" geeft een definitie van de basisbegrippen en de kenmerken van de discipline: olie-en gasvelden, olie- en gasvelden, evenals de kenmerken van de categorieën van putten, reserves en bronnen van olie en gas. Bekend met de ontwikkeling van olievelden, alsmede de werkwijzen van stimulatie en verbeterde oliewinning.... [-]

Rusland Tyumen
Vraag informatie aan
Voltijd
1 - 2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tyumen State Oil and Gas University

Theoretische lessen, workshops, discussies en de voorbereiding van de afzonderlijke projecten ... [+]

zomer / winter schoolgebouw discussie "energietoekomst"

Formaat:

Theoretische lessen, workshops, discussies en de voorbereiding van de afzonderlijke projecten.

Het programma omvat: - fossiele energiebronnen, beperkte en zeer vervuilende wanneer gebruikt als de belangrijkste bron van elektrische energie.

Opwarming van de aarde en de klimaatverandering. Milieuvervuiling en gezondheidsrisico's. Het verminderen van verbruik van fossiele brandstoffen en de uitstoot van kooldioxide. Bevorderen van het gebruik van hernieuwbare energie en andere alternatieve energiebronnen. Efficiënt gebruik en beheer van het energieverbruik. Elektrificatie van vervoer.

Doelgroep: studenten van buitenlandse universiteiten / specialisten Language School: afhankelijk van de samenstelling van de groep (.. Ned / Eng) Duur: 1 week... [-]

Rusland Tyumen
Vraag informatie aan
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands