Russian New University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Non-gouvernementele onderwijsinstelling van HBO "Russian New University" (RosNOU) werd opgericht in 1991. RosNOU heeft de status van een klassieke universiteit.

RosNOU werd gemaakt door afgestudeerden van de Moskouse Instituut voor Natuurkunde en Technologie. Hun doel was om een ​​nieuw model voor de universiteit te creëren, met het onderwijs en de ontwikkeling van de wetenschap vergelijkbaar met de legendarische "Phystech", zonder dat daarbij de ontwikkeling van liberale opvoeding. Hoofd van de universiteit en een van de oprichters is Professor en Doctor in de Wetenschappen Vladimir A. Zernov, voorzitter van de Russische niet-gouvernementele Academies Association.

Beroemde natuurkundige, lid van de Academia Europaea, professor Sergey P. Kapitsa, vice-president van de Russische Academie voor Natuurwetenschappen was een wetenschappelijk adviseur in het Russisch New University 1999-2012.

Vandaag heeft de universiteit heeft 21 wetenschappelijke scholen en 6 gepatenteerde wetenschappelijke werken. De Al-Russische wetenschappelijke en praktische conferentie "Beschaving van Kennis" vindt elk jaar plaats - het heeft zijn eigen technologie park. RosNOU publiceert zoals wetenschappelijke tijdschriften zoals "Vestnik RosNOU" (RosNOU Messenger), "Spetstechnika i Svyaz" (Special Purpose Machinery & Communication), evenals de Engels wetenschappelijke tijdschrift "Cardiometry".

25.000 mensen zijn opgeleid aan de universiteit, 1100 van hen zijn buitenlandse studenten.

In 2012 en 2013 werd RosNOU opgenomen in Top 100 beste universiteiten van Rusland op basis van de gegevens die door het ratingbureau "Expert RA". RosNOU werd de enige niet-gouvernementele instelling hoger onderwijs op de lijst "Top 200" uitgevoerd door de National University Rating.

RosNOU werd uitgeroepen tot een effectieve universiteit op basis van de resultaten van de jaarlijkse monitoring, gemaakt door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie.

onderwijs

Studenten zijn getraind in overeenstemming met 60 syllabi van het hoger beroepsonderwijs in de volgende afdelingen:

Ministerie van Informatie Systemen en Computer Technologies; Afdeling Geesteswetenschappen; Department of Business-technologieën in de toeristische en reisbranche; Financiën, Management en Economie afdeling; Department of Law; Afdeling Psychologie en Pedagogiek; Afdeling Industrial Management.

Kandidaten kunnen zich aanmelden op de 44 bachelor, master en gespecialiseerde programma's. 16 programma's die werden afgeschaft, na Rusland lid van de Bologna-systeem zijn beschikbaar voor studenten over te dragen.

RosNOU geeft aanvragers en studenten de kans om de meest geschikte vorm van studeren kiezen: full-time, part-time, en extramurale cursussen zijn beschikbaar.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het deeltijds onderwijs kan kiezen voor het weekend cursus. De extramurale onderwijs wordt niet alleen in de traditionele vorm, maar ook online uitgevoerd. RosNOU heeft de licentie van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie om het onderwijs op afstand uit te voeren in volledige vorm.

18 filialen en 25 territoriale centra van de toegang tot de elektronische informatieve en educatieve middelen vertegenwoordigen de universiteit in de Russische regio's.

RosNOU College en de colleges van de RosNOU filialen geven een kans om middelbaar beroepsonderwijs ontvangen.

Student Life

RosNOU heeft zijn eigen slaapzaal en een eigen Endoecology Medical Center. Ook de universiteit heeft de Student Union, studenten 'Scientific Society, Theater en Muziek Scholen, sportverenigingen. RosNOU KVN (Club van de Grappig en Inventive) team is een van de toonaangevende universiteit teams in KVN in Moskou. Elk jaar van de universiteit organiseert evenementen zoals de "Miss RosNOU" en "de heer RosNOU" wedstrijden, het Festival of Arts, Friendship Day the Nations ', het intellectueel spel "Wat? Waar? Wanneer? ", De inleiding van de eerstejaars studenten en de dance festival.

De studenten van RosNOU nemen deel aan diverse sportwedstrijden, in de competities van Spartakiade van Moskou universiteiten, en in Moskou student games. RosNOU studenten hebben de eerste plaats won in interuniversitaire competities voor zoals sport als freestyle worstelen, Grieks-Romeins, karate, taekwondo, tafeltennis, zwemmen, darts, arm worstelen, atletiek en veldlopen.

Universiteit Locatie

RosNOU is gelegen in het centrum van Moskou in de Basmanny District, die eerder door de Duitse wijk bezet. Veel universiteiten en onderzoeksinstellingen bevinden zich in de buurt van RosNOU. Daarnaast, meer dan 30 kathedralen en kerken, Lefortovo Palace, Sovremennik Theater, het Centrum voor Hedendaagse Kunst "Gogol-Centrum", Vladimir Majakovski Museum bevinden zich in deze wijk. Bovendien is de universiteit is gelegen op slechts twee metrostations verwijderd van de beroemdste toeristische attracties van de Moskou, zoals het Kremlin en het Rode Plein, St. Basil's en Christus de Verlosser kathedralen, Tretyakov Art Gallery en Poesjkin Historisch Museum, wat geeft onze studenten een ongekende en unieke gelegenheid om de meest symbolische elementen van de Russische cultuur te ontdekken.

Het gebouw waarin RosNOU blijft gevestigd op 22 Radio Street, heeft een unieke geschiedenis. Eén van de geschiedenis van de grootste ingenieurs en vliegtuigen ontwerpers, Andrei Nikolajevitsj Tupolev, gewerkt om een ​​civiele vloot en luchtmacht in hetzelfde gebouw waar RosNOU studenten studeren vandaag ontwikkelen. Onder Tupolev leiding, werden meer dan 100 typen vliegtuigen ontworpen, waardoor het instellen van 78 wereldrecords. De Central Design Bureau werd het hoofdkantoor van de vele gebouwen op Radio St., in de buurt van RosNOU, die werden gebouwd van 1925-1934 in de late constructivisme stijl.

7 redenen om te studeren aan RosNOU

 • Gemak

  RosNOU is gelegen in het centrum van Moskou. U kunt naar de universiteit met alle middelen van het openbaar vervoer te krijgen; De universiteit heeft zijn eigen comfortabele slaapzaal, gelegen vlakbij de campus.

 • Ondersteuning

De RosNOU Foreign Students Office is altijd blij om studenten te helpen bij het handhaven van hun juridische status in de Russische Federatie en zich aan te passen aan de nieuwigheden van het leven in Rusland.

 • Betaalbare prijzen

De klassieke opleiding aan de afdeling Foundation Studies (10 maanden) kost vanaf 60 000-84 000 roebel * (ongeveer 1100-1530 USD ) de kosten van een jaar van studie aan RosNOU varieert van 65 000 roebel * (1200 USD * ) tot 126 250 roebel (2300 USD ) * - de kosten van het academisch jaar 2014-2015 ** - de kosten in USD, hangt af van de huidige wisselkoers

 • Hoge kwaliteit van het onderwijs

De belangrijkste factor die RosNOU onderscheidt van zijn concurrenten is de combinatie van hoge professionaliteit van haar academische en onderwijzend personeel en de uitstekende logistieke ondersteuning van het onderwijsproces. 72% van het onderwijzend personeel op RosNOU houden verschillende wetenschappelijke graden. Bovendien heeft de universiteit heeft veel ervaring opleiden van buitenlandse studenten. Het heeft ook tientallen multimedia lokalen met computers.

 • Veiligheid & gezondheidszorg

  Afgezien van de beveiligers bij de ingang van de universiteit en de residentie zaal, RosNOU heeft een ID-kaart systeem om de veiligheid van haar studenten en medewerkers te waarborgen; De buitenlandse studenten Office helpt studenten bij het verkrijgen van medische verzekering om de kosten van onvoorziene hulpdiensten, traumatologie dringende hulp en ziekenhuisopname te dekken.

 • Buitenschoolse activiteiten

RosNOU stimuleert studenten om hun individuele talenten te ontwikkelen en actief leven te leiden. Er zijn een verscheidenheid van extra-curriculaire activiteiten voor elke smaak past: Drama Club, Dance School, Zingen Studio, en de Club van de Vrolijke en scherpzinnig (KVN Club). De universiteit houdt jaarlijkse wedstrijden "Miss RosNOU" en "Mr. RosNOU ", Arts Festival, en de" Wat? Waar? Wanneer? 'Toernooi. Daarnaast RosNOU viert Friendship Day de Volkeren 'en organiseert een aantal andere studenten evenementen.

De afdeling Stichting Studies legt de nadruk op internationale studenten vertrouwd te maken met de Russische cultuur. Het regelt sightseeing tours rond Moskou en in de regio van Moskou, bezoeken aan musea en theaters, evenals diverse sportevenementen.

 • Warme en vriendelijke omgeving

RosNOU is gewijd aan haar studenten en voortdurend streeft naar hun bloeiende moedigen. RosNOU verwelkomt alle studenten en spant zich in om ervoor te zorgen dat ze genieten van het geheel van hun verblijf bij ons. Hier bij RosNOU zul je merken dat zowel docenten en studenten zijn behulpzaam, vriendelijk en warm-spirited. Russen staan ​​bekend om hun gastvrijheid - kom en zie voor jezelf!

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Russisch

Bekijk Summer courses »

Programma's

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Internationaal Recht Summer School

Campus Voltijd 2 weken September 2018 Rusland Moskou

Internationaal recht regelt relaties op internationaal niveau en dus in deze module kunt u de studie van de theorie├źn, principes en processen van dit systeem van de wet waaronder de bronnen, rechtspersoonlijkheid, de bevoegdheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast vindt u ook inhoudelijke kwesties in de regulering van de activiteiten te verkennen op de internationale context, met inbegrip van het gebruik van geweld, geschillenbeslechting processen, en de bescherming van de mensenrechten. [+]

Internationaal recht regelt relaties op internationaal niveau en dus in deze module kunt u de studie van de theorie├źn, principes en processen van dit systeem van de wet waaronder de bronnen, rechtspersoonlijkheid, de bevoegdheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast vindt u ook inhoudelijke kwesties in de regulering van de activiteiten te verkennen op de internationale context, met inbegrip van het gebruik van geweld, geschillenbeslechting processen, en de bescherming van de mensenrechten.

Bovendien is de cursus is om u uit te rusten met een grondige kennis van de belangrijkste kenmerken van de integratie wet de specifieke entiteiten en haar rechtsorde (EU, Euraziatische douane-unie). Dergelijke entiteiten vertegenwoordigen het resultaat van tientallen jaren van economische, politieke en juridische integratie tussen haar lidstaten. Aanvankelijk dit proces vooral gericht op economische samenwerking. Echter, vandaag de activiteiten van de entiteiten bestrijken een veel breder scala aan onderwerpen, waaronder het beleid inzake de interne markt, milieu, vervoer, consumentenbescherming, energie en vragen van het buitenlands en veiligheidsbeleid.... [-]


Internationale Betrekkingen Summer School

Campus Voltijd 2 weken September 2018 Rusland Moskou

Deze cursus biedt een inleiding tot en kritisch onderzoek, hedendaagse theoretische benaderingen van de wereldpolitiek. [+]

Deze cursus biedt een inleiding tot en kritisch onderzoek, hedendaagse theoretische benaderingen van de wereldpolitiek. De studie van de conceptuele kaders in International Relations (IR) is belangrijk voor hoe het ons begrip van de dynamiek van de politiek, met inbegrip van waarom en hoe de politieke wereld neemt haar bestaande vormen kunnen verbeteren. Theorie is ook het centrum van de zwaartekracht op het gebied van IR, waardoor de punten van de samenwerking en de betwisting tussen wetenschappers over de aard van de internationale politiek te informeren. De cursus verkent een reeks van debatten die draaien rond de definitie en interpretatie van de belangrijkste begrippen zoals de structuur, anarchie, macht, identiteit. We zullen de belangrijkste 'ismen' van het veld, realisme, liberalisme, constructivisme, marxisme en feminisme overzien. Deze zullen worden gerelateerd aan elkaar historisch en conceptueel en wij zullen de waargenomen onderscheidend vermogen van deze tradities in twijfel, door het tekenen van banden tussen hen.... [-]