National research Ogarev Mordovia State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

National Research Mordovia State University vernoemd NG P. Ogarev is een federale staat begroting onderwijsinstelling van het hoger onderwijs.

Mordovia State University werd opgericht 1 oktober 1931 goda.Segodnya Mordovië University is een van de grootste centra van Hoger Onderwijs, Wetenschappen en Cultuur van de Russische Federatie.

National Research Mordovia State University. N. P. Ogarev biedt kandidaten meer dan 200 educatieve programma's van de undergraduate, graduate, specialiteit, residency en postdoctorale studies over een breed scala van gebieden van de geesteswetenschappen, natuurlijke en technische, engineering en medische profiel.

De universiteit is gevestigd in de stad Saransk - hoofdstad van de Republiek van Mordovia. De stad ligt in het centrale deel van Rusland, 620 km van Moskou. De Moscow State University. N. P. Ogarev heeft 11 faculteiten en instituten 7, 7 instituten, 2 dochters, 29 onderwijsgebouwen, 14 slaapzalen, die zijn huis aan meer dan 5.000 mensen.

De wetenschappelijke en pedagogische mogelijkheden van de universiteit is ongeveer 1 400 mensen. De universiteit inschrijft meer dan 20.000 studenten, waaronder - meer dan 1.200 buitenlandse studenten uit 55 landen

Onderwijs studenten aan de Universiteit van Mordovia wordt uitgevoerd op een full-time, part-time en 's avonds vormen. Duur van de opleiding voltijd / deeltijd (avond) opleiding: 5/6 jaar (opleiding), 4/5 jaar (bachelor) en 2/2, 5 jaar (master). Het Institute of Medicine - 6/7 jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Russisch

Bekijk BBA's » Bekijk MA's » Bekijk Masters »

Videos

Contact

National research Ogarev Mordovia State University

Adres National Research Ogarev Mordovia State University 68 Bolshevistskaya Str.
430005 Saransk, Mordovië, Rusland
Website http://www.mrsu.ru/en/
Telefoon +7 834 223-37-55