Lees de Officiële Beschrijving

114187_rsz_114139_n.jpg

Over de universiteit

Kazan Innovative University vernoemd naar VG Timiryasov (IEML) werd opgericht in 1994 en is nu de grootste particuliere instelling voor hoger onderwijs in de Republiek Tatarstan en de hele Wolga-regio. De oprichter, Dr. Vitaliy Timiryasov, een van de alumni van Kazan en de universiteiten van Moskou, legde de beste tradities van het klassieke universitaire onderwijs aan de basis van een nieuwe school.

De universiteit is een van de 100 beste Russische instellingen voor hoger onderwijs en 5 beste privéuniversiteiten van Rusland, het heeft de officiële gouden medaille voor de "Europese kwaliteit" voor de implementatie van het "Management of Quality" -systeem (ISO 9001: 2008).

Sinds 2010 worden de docenten van de universiteit jaarlijks winnaars van de competities: "Best Innovation Lecture" en "The best university teacher."

Kazan Innovative University vernoemd naar VG Timiryasov (IEML) was de eerste onderwijsinstelling in de Republiek Tatarstan die een geïntegreerd netwerk van communicatie tussen afdelingen en afdelingen van het Instituut heeft gecreëerd. Dit netwerk is gebouwd op apparatuur en apparatuur van Cisco Systems voor videoconferenties "Tandberg". De combinatie met glasvezelnetwerken en de eigen innovatieve softwareontwikkeling "Idis Education" van de universiteit liet toe om het beheer van onderwijsprocessen aan de universiteit te optimaliseren en over te brengen naar een geheel nieuw niveau.

Kazan Innovative University vernoemd naar VG Timiryasov (IEML) is de toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in de wetenschappelijke en educatieve cluster in handel, horeca en dienstverlening in de Republiek Tatarije.

Missie

  • Voldoen aan de behoeften van individuen, de samenleving en de staat om kennis te vergaren op basis van permanente educatie die voldoet aan moderne eisen voor innovatieve ontwikkeling en modernisering van onderwijs en wetenschap.
  • Training van bekwame en competitieve professionals van nieuwe formaties die in staat zijn om wetenschap, business te ontwikkelen, om effectieve beslissingen te nemen en specifiek onderzoek uit te voeren dat consistent is met de nationale status en voordelen.
  • Creëren van noodzakelijke voorwaarden voor implementatie en effectief gebruik van innovatieve onderwijstechnologieën en wetenschappelijke resultaten.
  • Het opleiden van professioneel competente, sociaal actieve en sociaal verantwoordelijke personen.

Opleidingen te volgen in:
  • Russisch
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Kazan Innovative University

Kazan Innovative University vernoemd naar VG Timiryasov biedt een intensieve cursus in de studie van het Russisch als een vreemde taal, samengesteld door de beste special ... [+]

Kazan Innovative University vernoemd naar VG Timiryasov biedt een intensieve cursus in de studie van het Russisch als een vreemde taal, samengesteld door de beste specialisten van de universiteit. Gedurende het jaar kunnen studenten zowel de Russische taal als de secundaire disciplines beheersen, die nodig zijn voor toelating tot alle universiteiten van de Russische Federatie.

Lessen van maandag tot zaterdag;Hooggekwalificeerde leraren, die jaarlijks een geavanceerde opleiding volgen;Aanvullende disciplines: geschiedenis, sociale wetenschappen, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, informatica;Moderne interactieve lesmethoden;Aanvaarding van aanvragen voor 1 jaar en 1,5 jaar studie (september, januari, maart);Officieel certificaat van voltooiing van de cursus;De mogelijkheid om een staatscertificaat van bezit van een bepaald taalniveau te verkrijgen;Hulp bij het verzamelen en voorbereiden van documenten voor verdere toelating tot universiteiten van de Russische Federatie.... [-]
Rusland Kazan
Januari 2020
Russisch
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Kazan Innovative University About Us