Kazan Innovative University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

114187_rsz_114139_n.jpg

Over de universiteit

Kazan Innovative University vernoemd naar VG Timiryasov (IEML) werd opgericht in 1994 en is nu de grootste particuliere instelling voor hoger onderwijs in de Republiek Tatarstan en de hele Wolga-regio. De oprichter, Dr. Vitaliy Timiryasov, een van de alumni van Kazan en de universiteiten van Moskou, legde de beste tradities van het klassieke universitaire onderwijs aan de basis van een nieuwe school.

De universiteit is een van de 100 beste Russische instellingen voor hoger onderwijs en 5 beste privéuniversiteiten van Rusland, het heeft de officiële gouden medaille voor de "Europese kwaliteit" voor de implementatie van het "Management of Quality" -systeem (ISO 9001: 2008).

Sinds 2010 worden de docenten van de universiteit jaarlijks winnaars van de competities: "Best Innovation Lecture" en "The best university teacher."

Kazan Innovative University vernoemd naar VG Timiryasov (IEML) was de eerste onderwijsinstelling in de Republiek Tatarstan die een geïntegreerd netwerk van communicatie tussen afdelingen en afdelingen van het Instituut heeft gecreëerd. Dit netwerk is gebouwd op apparatuur en apparatuur van Cisco Systems voor videoconferenties "Tandberg". De combinatie met glasvezelnetwerken en de eigen innovatieve softwareontwikkeling "Idis Education" van de universiteit liet toe om het beheer van onderwijsprocessen aan de universiteit te optimaliseren en over te brengen naar een geheel nieuw niveau.

Kazan Innovative University vernoemd naar VG Timiryasov (IEML) is de toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in de wetenschappelijke en educatieve cluster in handel, horeca en dienstverlening in de Republiek Tatarije.

Missie

  • Voldoen aan de behoeften van individuen, de samenleving en de staat om kennis te vergaren op basis van permanente educatie die voldoet aan moderne eisen voor innovatieve ontwikkeling en modernisering van onderwijs en wetenschap.
  • Training van bekwame en competitieve professionals van nieuwe formaties die in staat zijn om wetenschap, business te ontwikkelen, om effectieve beslissingen te nemen en specifiek onderzoek uit te voeren dat consistent is met de nationale status en voordelen.
  • Creëren van noodzakelijke voorwaarden voor implementatie en effectief gebruik van innovatieve onderwijstechnologieën en wetenschappelijke resultaten.
  • Het opleiden van professioneel competente, sociaal actieve en sociaal verantwoordelijke personen.

Locaties

Kazan

Address
г. Казань, ул. Московская, 42
Kazan, Tatarstan, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden