Higher School of Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

National Research University "Higher School of Economics"

Hogere School of Economics - is één van de grootste onderzoekscentra in Rusland. De universiteit werd opgericht in 1992.

In de afgelopen twee decennia, Hogere School of Economics heeft zich ontwikkeld tot een grote universiteit met een breed scala aan opleidingen gebieden. Hier zijn verzameld de sterkste onderzoeksgroepen op verschillende takken van de wetenschap - van de economie neurolinguïstiek, uit de wiskunde te ontwerpen, uit de Oosterse Studies aan demografie.

De HSE is onderdeel van een groep van "51-100" in de richting van de ontwikkeling studies (studies van de maatschappelijke ontwikkeling) rating QS. In deze categorie ranking Hogere School of Economics is de enige Russische universiteit. Ook is de HSE is de enige Russische universiteit, die in de waardering van het onderwerp groepen zoals 'economie en econometrie "en" sociologie "(groep 151-200).

Nu de Hogere School of Economics het bestuderen van meer dan 27 000 studenten, waaronder studenten en postdoctoraal studenten. De universiteit heeft drie regionale campussen: in St. Petersburg, Nizhny Novgorod en Perm.

In de HSE werken 26 internationale laboratoria, gemaakt met de hulp van vooraanstaande wetenschappers, zoals Nobelprijswinnaar in de economie Eric Maskin en winnaar van de Fields Medal Andrei Okounkov. De universiteit is voortdurend betrokken bij uitwisselingsprogramma's met partner universiteiten in Oostenrijk, België, Brazilië, Groot-Brittannië, Hongarije, Duitsland, Canada, China, de VS, Zuid-Korea, Frankrijk, Japan en andere landen. Elke faculteit van HSE biedt studenten de mogelijkheid om training te ondergaan en om deel te nemen aan uitwisselingsprogramma's met partneruniversiteiten.

De Hogere School of Economics - de meest comfortabele hostels in Rusland. Nu leven ze meer dan 7000 mensen van over de hele wereld - van Vladivostok naar Kaliningrad en van Parijs naar Tokio.

Diploma of Higher School of Economics - is een garantie van de vraag naar afgestudeerden in de arbeidsmarkt en succesvolle carrière in het toonaangevende Russische en buitenlandse bedrijven. Geografie werkgelegenheid van de HSE - 30 landen (de Verenigde Staten en Duitsland naar de Verenigde Arabische Emiraten en Nieuw-Zeeland) en meer dan 11 steden van Rusland.

Program (Links op programma's):

Wiskunde / wiskunde http://www.hse.ru/ma/math/ Systeem en Software Engineering / Systeem en Software Engineering http://www.hse.ru/ma/se/ Cognitieve wetenschap en technologie, van neuron tot cognitie / cognitieve wetenschappen en technologieën: van neuron tot cognitie http://www.hse.ru/ma/cogito/ Toegepaste Sociale Psychologie / Toegepaste Sociale psychologie http://www.hse.ru/ma/socpsy/ Financiële Economie / Financiële Economie http://www.hse.ru/ma/financial/ International Business / International Business http://www.hse.ru/ma/inbusiness/ Het management op het gebied van wetenschap, technologie en innovatie / Governance van Wetenschap, Technologie en Innovatie http://www.hse.ru/ma/sti/ Bevolking en Ontwikkeling / bevolking en ontwikkeling http://www.hse.ru/ma/pd/ Big Data systemen / Big Data Systems http://www.hse.ru/ma/bigdata/ Vergelijkende Sociaal Onderzoek / vergelijkende Social Research http://www.hse.ru/ma/csr/ Internationaal Economisch Recht / internationaal economisch recht http://www.hse.ru/ma/econlaw/ Sociaal-economische en politieke ontwikkeling van de moderne Asia / sociaal-economische en politieke ontwikkeling van Modern Azië http://www.hse.ru/ma/asia/ Politieke Analyse en Public Policy / Public Policy http://www.hse.ru/ma/politanaliz/ Internationale betrekkingen in Eurazië / Internationale Betrekkingen in Eurazië http://www.hse.ru/ma/eurasia/
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Voorbereidend Jaar » Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen » Bekijk BSc's » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Semester In Moskou

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2018 Rusland Moskou

Semester in Moskou biedt een breed scala aan cursussen over disciplines. Russische taaltraining is beschikbaar op alle niveaus, en studenten kunnen zich ook inschrijven in het Russisch-onderwezen cursussen HSE als hun beheersing van de taal is sterk genoeg. [+]

Het openen van alle Engels onderwezen programma HSE tot een bezoek aan academici en studenten, Semester in Moskou biedt een breed scala aan cursussen over disciplines. Russische taaltraining is beschikbaar op alle niveaus, en studenten kunnen zich ook inschrijven in het Russisch-onderwezen cursussen HSE als hun beheersing van de taal is sterk genoeg. Het programma stelt studenten in het hart van de hoofdstad van Rusland, waardoor ze de kans om vele dimensies van Moskou te verkennen.

Data: voorjaarssemester: januari - juni 2018 (oriƫntatiesessie start op 9 januari) | Fall Semester: september - december 2018 (oriƫntatiesessie start op 22 augustus).

Kosten: 3000 USD per semester... [-]


Voorbereidend Jaar

Voorbereidend Jaar

Campus Voltijd 32 weken October 2018 Rusland Moskou

Russische taal opleiding voor internationale studenten op zoek naar Russisch-onderwezen bachelor- en masteropleidingen in te voeren. [+]

Voor internationale studenten die willen studeren in het Russisch-onderwezen bachelor of master, maar hebben beperkte of geen kennis van de taal, Voorbereidend Jaar biedt een intensieve training.

Na die de fundamenten van de Russische, wordt het programma opgedeeld in tracks gewijd aan de geesteswetenschappen, economie en technologie en engineering. Op het succesvol afronden van Voorbereidend Jaar, kunnen studenten solliciteren voor full-collegegeld beurzen aan Russisch-leerde programma HSE.

Duur: oktober 2017 - juli 2018 (32 weken)

Deadline: 17 augustus 2017

Kosten: 135.000 roebels

Studenten die het programma compleet te bezitten: Voldoende Russische taalvaardigheid om te studeren in hun gekozen undergraduate of graduate programma en het vermogen om te communiceren in de professionele en sociale situaties ... [-]

Zomercursussen

Internationale Zomeruniversiteit

Campus Deeltijd 2 - 8 weken June 2018 Rusland Moskou Verenigd Koninkrijk Londen Canterbury Nizhny Novgorod +4 more

Verdien credits en ontdek Rusland op HSE International Summer University in Moskou en St. Petersburg [+]

Elke zomer, academici en studenten en professionals uit de hele wereld komen naar Moskou voor Engels onderwezen cursussen met top professoren HSE. Cursussen richten zich op de politiek, geschiedenis, economie en cultuur van Rusland en Euraziƫ, en ook de informatica, wiskunde, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen, en de Russische taal.

Leerlingen ontwerpen hun eigen onderzoek plannen op basis van hun interesses en het aantal studiepunten zij willen verdienen. Speciale modules worden aangeboden op HSE St. Petersburg campus, zodat internationale studenten van Rusland twee hoofdsteden kunnen ervaren in een zomer.

Data: 20 juni - 20 augustus 2016

Kosten: 150 USD per academisch krediet ... [-]


Videos

HSE University Russia

USA Student Review

Contact
Bezoekadres
Higher School of Economics
Myasnitskaya 20

Moscow, 101000 RU
Social Media
Bezoekadres
St. Petersburg, RU
Bezoekadres
26, Kyungheedae-ro, Dongdaemun-gu, Seoul
Seoul, 02447 KR