Lees de Officiële Beschrijving

De door de federale overheid gefinancierde educatieve instelling voor hoger onderwijs " Financial University under the Government of the Russian Federation " is een van de oudste Russische instellingen voor hoger onderwijs, waar financiële experts, experts in financieel recht, economen, IT-experts, wiskundigen, sociologen en politicologen zijn getrained.

De universiteit heeft een lange weg afgelegd. Het is geëvolueerd van een instituut en een opleidingsacademie voor financiën en bankwezen tot een belangrijk centrum voor onderzoek en onderwijs. Vandaag de dag zijn er 14 faculteiten gevestigd in Moskou en 6 faculteiten gevestigd in de universiteitstakken, 60 onderwijsafdelingen, 3 afdelingen voor voortgezet onderwijs, 10 afdelingen voor gezamenlijke voorzieningen, gevormd in samenwerking met de werkgevers en 86 afdelingen in de universiteitstakken, 10 instituten, waaronder de Instituut voor Correspondentie Studies en Open Education, Instituut voor Ontwikkelingsprojecten, Instituut voor kortetermijnprogramma's, 4 instituten die vervolgopleidingen aanbieden, 3 onderzoeksinstituten, 3 hogere scholen, 4 onderzoeks- en onderwijscentra, 2 educatieve onderzoekslaboratoria en 2 onderwijslaboratoria en 2 colleges. Er zijn 29 universiteitstakken (inclusief 14 filialen die hogeronderwijsprogramma's aanbieden, 4 filialen die hogeronderwijsprogramma's en postsecundaire trainingsprogramma's aanbieden, en 11 filialen die postsecundaire trainingsprogramma's aanbieden).

De financiële universiteit is een van de toonaangevende Russische instellingen voor hoger onderwijs. Het heeft 12 bacheloropleidingen met 28 concentraties aangeboden; 11 masteropleidingen met meer dan 50 concentraties; 9 post-secundaire trainingsprogramma's, 10 МВА-programma's en 108 geavanceerde trainings- en professionele ontwikkelingsprogramma's.

De competitie voor de studentenplaatsen aan de universiteit is behoorlijk fel omdat de universiteit zorgt voor hoogwaardige voorzieningen en afgestudeerden van de universiteit hebben goede kansen op werk en mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling na hun afstuderen.

De Financiële Universiteit heeft het trainingsschema geïmplementeerd en verbeterd op basis van de beschikbaarheid van verschillende leertrajecten in en vormen van permanente educatie. Het systeem omvat postsecundaire trainingsprogramma's, evenals bachelor-, master- en specialistische opleidingen.

De kwaliteit van de voorzieningen die de universiteit biedt, wordt algemeen erkend en is te wijten aan het hooggekwalificeerde onderwijzend personeel dat in dienst is. Per 1 januari 2016 zijn er 1.545 docenten die in Moskou zijn gevestigd, waaronder 1.214 academische academici. Het aantal omvat 340 Dokters van Wetenschappen en 874 houders van Ph.D. graden. Er zijn 815 docenten die academische titels hebben (inclusief 237 hoogleraren, 560 universitair hoofddocenten en 18 senior onderzoeksmedewerkers).

Nieuwe leertechnologieën

De universiteit is begonnen met het introduceren van dergelijke 'Bolognaproces-geïnduceerde' leermodi en methoden in het leerproces als module-gebaseerde curricula-modellen (die de lineaire curricula-modellen zouden moeten vervangen), mobiele leergroepen en een tutorsysteem. De gasthoogleraren en deskundigen bieden hun lezingen aan (inclusief de lezingen in het Engels die worden gegeven door de professoren van buitenlandse universiteiten). Het studentenrangschikkingssysteem is verbeterd. Nieuwe onderwijstechnieken worden gebruikt (casestudies, bedrijfsspellen en op rollen gebaseerde strategieën, probleemoplossende taken, enz.); e-books en leermiddelen, cd's, op multimedia-technologie gebaseerde programma's (opleidingsbedrijven (een programma in de boekhouding, een verzekeringsprogramma)), e-bibliotheken worden gevormd op verschillende afdelingen, een virtueel laboratorium bij de afdeling financieel beheer is operationeel; computertesttechnologieën worden gebruikt voor testen.

Het op ict gebaseerde systeem wordt gebruikt in de afstandsleermodus bij het trainen van studenten van geavanceerde trainingsprogramma's.

De toelatingscampagne voor de buitenlandse studenten voor het academisch jaar 2018/2019 is begonnen!

✔️ Solliciteren voor bacheloropleidingen

✔️ Meld je aan voor masteropleidingen

✔️ Meld je aan voor postdoctorale opleidingen

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Propedeuse

Financial University under the Government of the Russian Federation

Na het voltooien van de cursus van een basisopleiding, blijven de beste studenten studeren als bachelor, master en postdoctorale studenten aan de Financiële Universiteit ... [+]

Leerproces

Programma's bereiden studenten voor op het volgen van vakken in techniek, economie en geesteswetenschappen

Na het voltooien van de cursus van een basisopleiding, blijven de beste studenten studeren als bachelor, master en postdoctorale studenten aan de Financiële Universiteit en andere Russische universiteiten. Hun prestaties en hun prijzen behaald tijdens studentenwedstrijden worden tijdens het inschrijvingsproces in aanmerking genomen. De faculteit heeft een monitoringsysteem voor de academische prestaties en de aanwezigheid van studenten. Cijfers en presentiegegevens worden in e-registers geplaatst en in papieren registers geplaatst. Studentenrangschikkingssysteem is aanwezig en studentenranglijsten worden na de examenperiode samengesteld. De Financiële Universiteit beschikt over geschikte docenten, administratief en hulpfunctionarissen die zorgen voor de studenten van de facultaire programma's die bij het onderwijs- en leerproces betrokken zijn. Het personeel van de faculteit organiseert onderzoeks- en creatieve werkwedstrijden die bijdragen aan het gebruik van het creatieve potentieel van elke internationale student. Het management en de programmaleiding van de faculteit hebben gezamenlijk oriëntatieprogramma's en culturele programma's ontwikkeld en aangeboden aan de internationale studenten van de faculteit.... [-]

Rusland Moskou
September 2019
Voltijd
3 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
125993, Moscow, Leningradsky Prospekt, 49
125993 Moskou, Moskva, Rusland