Educacentre Language School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Leer Russisch met EducaCentre.

educa_centre_

Onze school is opgericht in 1989 en in de afgelopen 20 jaar hebben we een reputatie voor het leveren van hoge kwaliteit Russische taalcursussen in Sint-Petersburg gebouwd.

Elk jaar verwelkomen we honderden studenten uit meer dan 50 verschillende landen, waaronder Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië.

Onze missie is om hoge kwaliteit cursussen van de Russische taal te bieden tegen betaalbare prijzen. Of u nu wilt Russisch te leren voor zaken of voor het dagelijks leven en de communicatie of gewoon voor je eigen plezier, we hebben een cursus die aan uw behoeften voldoet!

Wanneer u ervoor kiest om te studeren aan Educacentre, wordt u deelname aan ons studenten van over de hele wereld die dezelfde wens om de Russische taal te leren in de culturele hoofdstad van Rusland.

Al onze cursussen lopen het hele jaar door, zodat u kunt beginnen wanneer u maar wilt.

Neem even de tijd om te weten te komen over onze kwaliteit cursussen en geweldige prijzen.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op en wij zullen u graag om u te helpen!

Waarom EducaCentre?

Met professionele onderwijs verzorgd door gekwalificeerde leraren; levendige, dynamische en effectieve taalcursussen, een waaier van zorgvuldig gekozen accommodatie opties, spannende activiteiten en persoonlijke ondersteuning, bieden wij u de beste service zodat u het meeste uit uw tijd met ons te krijgen.

educa_centre

Locaties