Educa - Russian Language Center

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 2004, het centrum van vreemde talen EDUC voor meer dan 10 jaar in de top tien taalscholen, niet alleen in St. Petersburg, maar in heel Rusland.

Onderwijzen van het Russisch als vreemde taal is onze specialisatie, zodat in 2006 in ons centrum werd opgericht educatieve-methodische afdeling voor de verbetering van bestaande en ontwikkeling van nieuwe opleidingen.

Wij bieden niet alleen snel en effectief leren van programma Russische schrijver, maar ook de volledige steun van de klant, die de volgende aspecten omvat: EDUCA Centrum voor Vreemde Talen Visa ondersteuning. Wij zullen u helpen met enige vorm van visa en zal er alles aan doen om de documenten te geven zijn niet lastig.

De keuze van een geschikte verblijfplaats. We hebben een enorme database van gezinnen die bereid zijn om niet alleen om u te voorzien van de kamer, maar zal blij zijn om tijd te besteden met u, met de stad en met je te praten in het Russisch!

Bijeenkomst op de luchthaven, overdracht en afwikkeling. Uw persoonlijke manager zal u helpen met uw bagage en afhandelen!

Welcome Pack! Dat omvat:

Kaart van St. Petersburg onze studentenkaart met contact center en uw persoonlijke manager, alarmnummers en informatie over lessen onze schrijver gids naar St. Petersburg, met vermelding van bezienswaardigheden, de meest geschikte route voor u en nog veel en veel nuttige informatie! studentenkaart! Je zal gaan naar musea met korting of gratis kunnen! ons bedrijf notitieboekje en een pen naar de klas!

Rond de klok. U kunt altijd op ons rekenen! EDUC Kom, we wachten op u!

Locaties

Sint Petersburg

Address
Mayakovsky st. 16,
Sint Petersburg, Sint Petersburg, Rusland