Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 2004, het centrum van vreemde talen EDUC voor meer dan 10 jaar in de top tien taalscholen, niet alleen in St. Petersburg, maar in heel Rusland.

Onderwijzen van het Russisch als vreemde taal is onze specialisatie, zodat in 2006 in ons centrum werd opgericht educatieve-methodische afdeling voor de verbetering van bestaande en ontwikkeling van nieuwe opleidingen.

Wij bieden niet alleen snel en effectief leren van programma Russische schrijver, maar ook de volledige steun van de klant, die de volgende aspecten omvat: EDUCA Centrum voor Vreemde Talen Visa ondersteuning. Wij zullen u helpen met enige vorm van visa en zal er alles aan doen om de documenten te geven zijn niet lastig.

De keuze van een geschikte verblijfplaats. We hebben een enorme database van gezinnen die bereid zijn om niet alleen om u te voorzien van de kamer, maar zal blij zijn om tijd te besteden met u, met de stad en met je te praten in het Russisch!

Bijeenkomst op de luchthaven, overdracht en afwikkeling. Uw persoonlijke manager zal u helpen met uw bagage en afhandelen!

Welcome Pack! Dat omvat:

Kaart van St. Petersburg onze studentenkaart met contact center en uw persoonlijke manager, alarmnummers en informatie over lessen onze schrijver gids naar St. Petersburg, met vermelding van bezienswaardigheden, de meest geschikte route voor u en nog veel en veel nuttige informatie! studentenkaart! Je zal gaan naar musea met korting of gratis kunnen! ons bedrijf notitieboekje en een pen naar de klas!

Rond de klok. U kunt altijd op ons rekenen! EDUC Kom, we wachten op u!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Russisch

Deze school biedt ook:

Cursus

Educa - Russian Language Center

Zich bezighouden met een mini-groep en actief te communiceren met andere studenten, dan kunt u het maximale resultaat in de studie van de Russische taal te bereiken. ... [+]

Zich bezighouden met een mini-groep en actief te communiceren met andere studenten, dan kunt u het maximale resultaat in de studie van de Russische taal te bereiken.

Aantal mensen in een groep niet groter is dan 4, wat betekent dat we garant voor een individuele benadering van elke student, en zonder uitzondering, hebben de studenten de mogelijkheid om een ​​actieve rol in de discussies tijdens de les te nemen.

Onze Standard Course (General Russisch) is ontworpen voor een gelijkmatige ontwikkeling van alle aspecten van de praktische vaardigheden van de Russische taal: spreken, lezen, schrijven, luisteren.

Onderwijs wordt georganiseerd zodat de studenten voortdurend de praktijk van de theoretische kennis in situaties dicht bij echte (in de vorm van communicatieve oefeningen). Daarom is onze studenten snel beginnen te spreken en gemakkelijk te overwinnen van de taalbarrière.... [-]

Rusland Sint Petersburg
September 2020
Russisch
Deeltijd
1 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Educa - Russian Language Center

Als u besluit dat uw kind moet weten de Russische yazykai willen inboezemen in hem een ​​liefde voor de taal gesproken wordt en de douane, zullen we blij om u en uw kind ... [+]

Als u besluit dat uw kind moet weten de Russische yazykai willen inboezemen in hem een ​​liefde voor de taal gesproken wordt en de douane, zullen we blij om u en uw kind van harte welkom om onze Russische taalcursussen voor kinderen!

Wij werken met een groot aantal gastgezinnen, dus als je niet in staat zijn om te verblijven in Rusland met het kind tijdens de training, kunnen we garanderen dat uw kinderen zich thuis voelen! Eenpersoonskamer, 5 maaltijden per dag en een vriendelijke en gastvrije familie zal uw kind te helpen in alle en zal zorg dragen voor alle details.

Bij aankomst, wordt elke student toegewezen aan een kleine persoonlijke curator, die zal begeleiden uw kind de hele tijd verblijf en hulp, zorg en advies 24 uur per sutki.Kurator in EDUC - is een professionele opvoeder met ervaring van het werken met kinderen uit de 5-jaar en spreken buitenlandse talen.... [-]

Rusland Sint Petersburg
September 2020
Russisch
1 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Educa - Russian Language Center

Rusland nu - een dynamisch ontwikkelingsland. Inclusief actief de ontwikkeling van gebieden van het bedrijfsleven. Lang gegaan zijn de dagen toen Rusland werd gesloten vo ... [+]

Rusland nu - een dynamisch ontwikkelingsland. Inclusief actief de ontwikkeling van gebieden van het bedrijfsleven. Lang gegaan zijn de dagen toen Rusland werd gesloten voor het buitenland.

De uitwisseling van culturele en zakelijke informatie in de moderne internationale wereld kan een van de meest interessante gebeurtenissen in je leven. Sint-Petersburg - grote en interessante stad, en praktijken van een bedrijf dat de stad zal u toelaten om waardevolle ervaring op te doen en kennis te maken met de zakelijke sfeer in Rusland.

EDUC biedt stage programma's in de volgende gebieden:

Vrijwilligerswerk Dienst Vormende Touring Gastvrijheid Verkoop Business Management Ontwerp Media en Journalistiek Het Milieubescherming ... [-]
Rusland Sint Petersburg
September 2020
Russisch
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Educa - Russian Language Center

Zakelijk Russisch cursus richt zich op de ontwikkeling van de taal vaardigheden die nodig zijn om zaken te doen in Rusland: het uitvoeren van zakelijke correspondentie en ... [+]

Zakelijk Russisch cursus richt zich op de ontwikkeling van de taal vaardigheden die nodig zijn om zaken te doen in Rusland: het uitvoeren van zakelijke correspondentie en onderhandelingen, technische staf, het genereren van rapporten, presentaties maken, inzicht in de specifieke kenmerken van financiële documenten, telefonische communicatie.

Oefeningen voor deze cursus zijn ontworpen om te compileren en verbeteren van uw bestaande ervaring.

De belangrijkste doelstelling van de cursus is om kwalitatief hoogwaardige kennisbasis vormen niet alleen in de woordenschat en grammatica van de Russische taal, maar ook om de basis te leggen voor ethische zakelijke communicatie in Rusland, culturele eigenaardigheden van het zakendoen en gedragskenmerken van de Russische arbeiders te leggen.... [-]

Rusland Sint Petersburg
September 2020
Russisch
Deeltijd
1 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands