Lees de Officiële Beschrijving

Russische taal is altijd al een van de meest gesproken talen, niet alleen in Rusland maar ook in de hele wereld. Volgens recent onderzoek, meer dan 500 miljoen mensen spreken Russisch, waardoor het 's werelds derde meest gesproken taal na Chinees (meer dan 1 miljard sprekers) en Engels (750 miljoen). Het is een van de officiële of de werktalen in veel internationale organisaties (bijv. VN, UNESCO, de IAEA, de WHO, enz.).

Meer en meer studenten te leren Russisch als tweede vreemde taal. Een groot deel van de economen, managers, advocaten, kunstenaars, en degenen die deelnemen aan de verschillende internationale projecten en hebben internationale contacten zijn geïnteresseerd in de Russische taal, Russische cultuur, en Rusland zelf. Hoewel het aantal gespecialiseerde Russische taalcursussen en Russische taal scholen wordt steeds groter in de hele wereld, het is het meest populair om te studeren Russisch in Rusland.

Het is algemeen aanvaard dat de beste manier om de taal te beheersen is naar het land waar het wordt gesproken als eerste taal te bezoeken. Zo leren Russische taal in Rusland is zonder twijfel de beste beslissing. Met onophoudelijke communicatie met Russische native speakers op een breed scala aan onderwerpen, zult u Russisch leren in Rusland in een eenvoudige en natuurlijke manier.

Tegenwoordig zijn er veel Russische scholen voor buitenlanders, niet alleen in Rusland maar ook in de voormalige Sovjet-republieken (zoals Wit-Rusland, Oekraïne, Kazahstan). Het is echter alleen door het nemen van de Russische taalcursussen in Rusland dat u de echte taal kan leren door volledige onderdompeling.

Dus Russisch in Rusland is de beste keuze!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Derzhavin Institute

Dit type cursus bestaat uit 10 lessen 's middags in een mini-groep. De cursus kan worden genomen in combinatie met de ... [+]

Dit type cursus bestaat uit 10 lessen 's middags in een mini-groep. De cursus kan alleen worden genomen in combinatie met de standaard groepscursus.

Deze cursus is bedoeld voor studenten van de Universiteit die gespecialiseerd zijn in de Russische cultuur en literatuur. Deze cursus zal studenten in staat stellen een diepgaand begrip van de belangrijkste problemen en ideeën die de schrijvers voornemens waren te krijgen. Met de begeleiding van onze ervaren docenten zullen de studenten te bespreken en te analyseren kenmerken van stijlen van de auteurs en waarderen de kracht van de teksten in het origineel.

Minimum toelating leeftijd: 16 - Cursus start: op aanvraag - Minimale cursusduur: 1 week - Levels beschikbaar: blok 1 A 2.2 - 1.2 B, blok 2 B 2.2 - C 1.1 - Tijdschema: ma-vr, 9:30-01:00 (Standaard groepscursus). Ma-vr 13:30-15:00 - Aantal studenten per klas - 3-5 (min. 2) Extra mini-groep middag cursus "Gouden Eeuw van de Russische literatuur" ... [-]
Rusland Sint Petersburg
Open Inschrijving
Deeltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
Derzhavin Institute

Deze cursus is ontworpen om de specifieke behoeften en wensen van individuele studenten te passen. Elke student beslist ... [+]

Deze cursus is ontworpen om de specifieke behoeften en wensen van individuele studenten te passen. Elke student bepaalt zijn / haar eigen koers schema, de inhoud en het aantal lessen per week. Een-op-een cursussen kunnen ofwel overeenkomen met de standaard cursus programma of bedekken een onderwerp of aspect door de student en kan zowel full-time of als aanvulling op een groepscursus worden genomen.

Bij het aanmelden voor de cursus worden de studenten verzocht het boekingskantoor voorzien van zo veel details over hun specifieke onderwijsbehoeften mogelijk. We kunnen dan het ontwerp van de cursus en reikt de student een persoonlijke syllabus.

BELANGRIJK: In het hoogseizoen (juni-september) individuele lessen worden alleen in de middag, aanvang 13.30 uur of 15.00 uur. Die individuen die willen morgen de individuele klassen zal bestuderen in het tweede gebouw van de school.... [-]

Rusland Sint Petersburg
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
Derzhavin Institute

Dit is de standaard cursus van 20 lessen per week plus 2 extra groepslessen elke dag (30 lessen ... [+]

Dit is de standaard cursus van 20 lessen per week plus 2 extra groepslessen elke dag (30 lessen per week in totaal). In de extra lessen, studenten richten zich op een bepaald gebied van de Russische die is geïdentificeerd als nodig is voor de studenten: grammatica, woordenschat, spreken, enz.

De intensieve cursus is geschikt voor degenen wiens doel het is om snel vooruitgang te boeken, met name studenten die verblijven in Rusland voor een korte periode van tijd. Vergeleken met de reiskosten die relatief hoog voor de korte termijn cursussen zijn, deze cursus is echt de beste waarde voor de prijs.

Minimum toelating leeftijd: 16 - Minimale cursusduur: 1 week - Levels beschikbaar:... [-]
Rusland Sint Petersburg
Open Inschrijving
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
Derzhavin Institute

De standaard cursus richt zich op de integratie van alle fundamentele taalvaardigheden spreken, luisteren, lezen ... [+]

De standaard cursus richt zich op de integratie van alle fundamentele taalvaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven. De nadruk ligt op het verbeteren van communicatieve vaardigheden van studenten, het verbreden van hun woordenschat, en vergroting van hun vertrouwen in het spreken Russisch.

Docenten maken gebruik van cursusboeken en ook lessen met authentieke audio-en videomateriaal, teksten en artikelen uit kranten en tijdschriften aan te vullen.

Met 4 lessen van maandag tot vrijdag in de ochtend, de studenten hebben ook ruim de tijd voor zelfstudie, 's middags individuele cursussen of buitenschoolse activiteiten.

Minimum toelating leeftijd: 16 - Cursus start: elke maandag gedurende het hele jaar - Minimale cursusduur: 1 week - Levels beschikbaar: A1 - C1 - Tijdschema: ma-vr, 9:30-13:00, 20 lessen per week. Absolute beginners starten de eerste maandag van elke maand het hele jaar door. Prijzen 1-2 weken - 205 € / week - 3-8 weken - 195 € / week - 8 weken - € 1560 Deze prijzen voor de standaard Russische taal groepscursus zijn geldig voor de 1-8 weekse cursus. Als u van plan bent om een ​​langere cursus te nemen in het Russisch (9-36 weken) kunt u contact met ons op voor meer informatie. ... [-]
Rusland Sint Petersburg
Open Inschrijving
Voltijd
1 - 8 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Derzhavin Institute

Dit type cursus bestaat uit 10 lessen 's middags in een mini-groep. De cursus kan alleen worden genomen in combinatie met ... [+]

Dit type cursus bestaat uit 10 lessen 's middags in een mini-groep. De cursus kan alleen worden genomen in combinatie met de standaard groepscursus.

Deze cursus is afgestemd op de behoeften van een breed scala van professionals die betrokken zijn in de toeristische sector (receptionisten, receptie-personeel, winkel handreikingen, hotel managers, enz.).

Russen zijn meer en meer geïnteresseerd in bestemmingen de belangrijkste Europese toeristen. En aangezien een gemiddelde Russische toerist niet over een grote kennis van vreemde talen, het wordt echt belangrijk om degenen die werken in de reisindustrie om te kunnen communiceren in het Russisch.

De cursus behandelt de meest voorkomende situaties in een hotel en in de zomer en winter resorts. Op basis van de authentieke materialen en rijk aan echte alledaagse conversaties deze cursus zal je helpen efficiënter in je job.... [-]

Rusland Sint Petersburg
Open Inschrijving
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
Derzhavin Institute

Wij begrijpen dat het bedrijfsleven taal is een van de meest problematische gebieden en vereist speciale aandacht. Zo hebben we ... [+]

Wij begrijpen dat het bedrijfsleven taal is een van de meest problematische gebieden en vereist speciale aandacht. Zo bieden wij twee mogelijkheden binnen de Business cursus Russisch (zowel gericht voor studenten om het vertrouwen in zakelijke communicatie in vergaderingen en besprekingen, onderhandelingen en presentaties, telefoongesprekken, en zakelijk schrijven te krijgen.)

In combinatie met 20 lessen van de Standard Group Course in de ochtend, nog eens 10 individuele zakelijke lessen in de middag.

Een-op-een business course. Deze optie is bedoeld voor ondernemers die hebben zeer specifieke eisen en behoeften op het gebied van hun schema, alsook de inhoud en de doelstellingen van de cursus (bv. Russische taal voor handel, financiën, management, toerisme, enz.) - Min toelating leeftijd: 16 - Minimale cursusduur: 1 week - Levels beschikbaar: A2 - C1 - Tijdschema: Mon.-Fr., 9:30-13:00, 20 lessen per week - Cursus begint elke maandag het hele jaar door - Absolute beginners starten de eerste maandag van elke maand van het jaar. Elke les duurt 45 minuten Prijzen ... [-]
Rusland Sint Petersburg
Open Inschrijving
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands