Lees de Officiële Beschrijving

De Chechen State Pedagogical University is een universiteit die de beste tradities van het klassieke onderwijs en innovatieve onderwijsmethoden combineert. Vandaag voldoet onze universiteit aan de moderne eisen, wordt hij een effectieve universiteit van het land genoemd en bekleedt hij een waardige plaats in de educatieve ruimte. En het belangrijkste is dat getalenteerde jonge mensen dichter bij hun dromen komen!

De Pedagogische Universiteit levert een grote bijdrage aan het behoud en de ontwikkeling van de nationale en culturele waarden van het Tsjetsjeense volk, is een belangrijk wetenschappelijk en methodologisch centrum van de republiek in de Russische en Tsjetsjeense filologie, psychologie en pedagogiek, vreemde talen, schone kunsten en de geschiedenis van Tsjetsjenië. Opgemerkt moet worden dat het centrum van de Russische taal ook functioneert op basis van de CSPU.

De basis van de universiteit bestaat uit studenten die door liefde en zorg in hun muren zijn omringd en de mogelijkheid hebben om met de wetenschap een speciale, onvergetelijke geest van Alma Mater op te nemen. In de universiteit is er een Student Trade Union Committee, dat actief deelneemt aan de optimalisatie van het onderwijsproces. De geavanceerde ontwikkeling van de universiteit, de vorming als een pedagogische universiteit is onmogelijk, ook zonder een langdurig en effectief georganiseerd studentenjongerenbeleid.

Het meest creatieve en initiatiefende deel van de studentenjongeren van de universiteit neemt jaarlijks deel aan verschillende Al-Russische en All-Kaukasisch jeugdonderwijsforums, waarin de projecten van hun auteurs worden gepresenteerd, die vaak worden opgeroepen om de grootste sociale problemen op te lossen. Intellectueel werk en inspanningen van studenten blijven niet onopgemerkt, elk jaar winnen studenten subsidies voor de uitvoering van hun eigen projecten, die studenten inspireert om grote pieken te overwinnen.

Studenten van de CSPU die aanzienlijk succes hebben geboekt in studies en wetenschappelijke activiteiten ontvangen nominale beurzen van verschillende niveaus: beurzen van de president van de Russische Federatie, de regering van de Russische Federatie, beurzen van de eerste rector van de universiteit Mukhari Umarovich Umarov, beurzen van de CSPU Academic Council.

Vandaag de universiteit ontwikkelt nieuwe benaderingen om te werken met studenten, past moderne lesmethoden met behulp van de nieuwste educatieve technologieën, creëert een effectief systeem van multi-level onderwijs. Het auditfonds, laboratoria, werkplaatsen, klaslokalen en speciale klassen zijn uitgerust met al het nodige materiaal, inclusief verschillende technische trainingshulpmiddelen.

De speciale trots van de universiteit zijn afgestudeerden, waaronder ministers, vooraanstaande werknemers, openbare figuren, beroemde atleten en, het allerbelangrijkste, talloze leraren die onzelfzuchtig werken in de scholen van de Tsjetsjeense Republiek, en hun kennis en ziel in de toekomst investeren van het Tsjetsjeense volk.

Vorming van de zakelijke, educatieve en intellectuele elite van de regio - dit is de visie van de tijd en de hoofdtaak voor het collectief van de CSPU, propaganda en bevestiging van de cultus van kennis en de prioriteit van onderwijs.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Russisch

Deze school biedt ook:

Cursus

Chechen State Pedagogical University

Centrum voor de studie van het Russisch als vreemde taal: voert Russische training uit voor het testen in het Russisch; voert het testen van de Russische taal als een vre ... [+]

Centrum voor de studie van het Russisch als vreemde taal:

voert Russische training uit voor testen in het Russisch;voert het testen van de Russische taal als een vreemde taal uit voor alle certificatieniveaus;voert een uitgebreid onderzoek uit van de Russische taal, de Russische geschiedenis en de grondbeginselen van wetgeving voor degenen die een werkvergunning, een tijdelijke verblijfsvergunning of een verblijfsvergunning in de Russische Federatie wensen te verkrijgen en staatstests uitvoeren voor buitenlandse burgers die het Russische staatsburgerschap hebben ontvangen;bereidt zich voor op toelating tot Russische universiteiten.

De voordelen van het centrum:

de afgifte van het overeenkomstige staatscertificaat van de Russische Federatie in de Russische taal, dat wordt erkend door alle organisaties en instellingen;een mogelijkheid van de groep en individuele lessen;intensieve trainingscursussen voor testen;handig schema van klassen;methodische ondersteuning van het onderwijsproces met verschillende soorten materialen: werkprogramma's, onderwijs-methodische complexen, tests, handleidingen;gratis consultaties over voorbereiding op testen;proef testen (om de mate van voorbereiding van de stagiair voor gecertificeerde testen te bepalen).... [-]
Rusland Grozny
September 2020
Russisch
Voltijd
Deeltijd
3 - 9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Voorbereidend Jaar

Chechen State Pedagogical University

Voor zover de opleiding van internationale studenten uit twee fasen in Rusland bestaat, moeten alle internationale aanvragers voorafgaand aan de toelating tot de universi ... [+]

Over de voorbereidende afdeling

ChSPU verwelkomt internationale studenten en de voorbereidende afdeling voor internationale studenten is in 2015 voor hen opgericht.

Voor zover de opleiding van internationale studenten uit twee fasen in Rusland bestaat, moeten alle internationale aanvragers voorafgaand aan de toelating tot de universiteiten een cursus Russisch volgen. Deze cursus bevat Conversational Russian en een inleidende cursus van basisvakken die in het Russisch worden gegeven. De cursus Conversational Russian is voor de beginners. Tijdens het eerste semester studeren studenten Fonetiek, Grammatica en Conversational Vocabulary.

De introductiecursus wordt aangeboden voor Pre-Intermediate studenten die Russisch spreken, maar hun taalvaardigheid willen verbeteren en de taal willen beheersen om lezingen in het Russisch te kunnen begrijpen. De cursus omvat de volgende vakken: biologie, scheikunde, wiskunde, natuurkunde en enkele andere onderwerpen die relevant zijn voor hun toekomstige specialisatie.... [-]

Rusland Grozny
September 2020
Russisch
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

Chechen State Pedagogical University

De zomerschool is een zeer belangrijk hulpmiddel voor de internationalisering van de universiteit. Het maakt het gemakkelijker om talen te leren en verschillende culturen ... [+]

Het programma van de zomerschool 2018 "Grozny - interculturele uitwisseling"

De zomerschool is een zeer belangrijk hulpmiddel voor de internationalisering van de universiteit. Het maakt het gemakkelijker om talen te leren en verschillende culturen uit verschillende landen te leren.

De Tsjetsjeense staatspedagogische universiteit leidt momenteel hooggekwalificeerde specialisten op die werken in kleuterscholen, scholen en universiteiten. Er zijn 28 afdelingen aan de Pedagogische Universiteit, waar er kandidaten zijn voor wetenschap en universitair hoofddocenten. Sinds 2015 heeft de universiteit een voorbereidende afdeling geopend, die buitenlandse studenten voorbereidt op universitaire studies. In dit departement zijn er universitair docenten, die aanvullende kwalificaties hebben gekregen in de richting "Russisch als vreemde taal".... [-]

Rusland Grozny
Vraag informatie aan
Russisch
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands