Chechen State Pedagogical University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Chechen State Pedagogical University is een universiteit die de beste tradities van het klassieke onderwijs en innovatieve onderwijsmethoden combineert. Vandaag voldoet onze universiteit aan de moderne eisen, wordt hij een effectieve universiteit van het land genoemd en bekleedt hij een waardige plaats in de educatieve ruimte. En het belangrijkste is dat getalenteerde jonge mensen dichter bij hun dromen komen!

De Pedagogische Universiteit levert een grote bijdrage aan het behoud en de ontwikkeling van de nationale en culturele waarden van het Tsjetsjeense volk, is een belangrijk wetenschappelijk en methodologisch centrum van de republiek in de Russische en Tsjetsjeense filologie, psychologie en pedagogiek, vreemde talen, schone kunsten en de geschiedenis van Tsjetsjenië. Opgemerkt moet worden dat het centrum van de Russische taal ook functioneert op basis van de CSPU.

De basis van de universiteit bestaat uit studenten die door liefde en zorg in hun muren zijn omringd en de mogelijkheid hebben om met de wetenschap een speciale, onvergetelijke geest van Alma Mater op te nemen. In de universiteit is er een Student Trade Union Committee, dat actief deelneemt aan de optimalisatie van het onderwijsproces. De geavanceerde ontwikkeling van de universiteit, de vorming als een pedagogische universiteit is onmogelijk, ook zonder een langdurig en effectief georganiseerd studentenjongerenbeleid.

Het meest creatieve en initiatiefende deel van de studentenjongeren van de universiteit neemt jaarlijks deel aan verschillende Al-Russische en All-Kaukasisch jeugdonderwijsforums, waarin de projecten van hun auteurs worden gepresenteerd, die vaak worden opgeroepen om de grootste sociale problemen op te lossen. Intellectueel werk en inspanningen van studenten blijven niet onopgemerkt, elk jaar winnen studenten subsidies voor de uitvoering van hun eigen projecten, die studenten inspireert om grote pieken te overwinnen.

Studenten van de CSPU die aanzienlijk succes hebben geboekt in studies en wetenschappelijke activiteiten ontvangen nominale beurzen van verschillende niveaus: beurzen van de president van de Russische Federatie, de regering van de Russische Federatie, beurzen van de eerste rector van de universiteit Mukhari Umarovich Umarov, beurzen van de CSPU Academic Council.

Vandaag de universiteit ontwikkelt nieuwe benaderingen om te werken met studenten, past moderne lesmethoden met behulp van de nieuwste educatieve technologieën, creëert een effectief systeem van multi-level onderwijs. Het auditfonds, laboratoria, werkplaatsen, klaslokalen en speciale klassen zijn uitgerust met al het nodige materiaal, inclusief verschillende technische trainingshulpmiddelen.

De speciale trots van de universiteit zijn afgestudeerden, waaronder ministers, vooraanstaande werknemers, openbare figuren, beroemde atleten en, het allerbelangrijkste, talloze leraren die onzelfzuchtig werken in de scholen van de Tsjetsjeense Republiek, en hun kennis en ziel in de toekomst investeren van het Tsjetsjeense volk.

Vorming van de zakelijke, educatieve en intellectuele elite van de regio - dit is de visie van de tijd en de hoofdtaak voor het collectief van de CSPU, propaganda en bevestiging van de cultus van kennis en de prioriteit van onderwijs.

Locaties

Grozny

Address
364068, г.Грозный
пр. Х. Исаева, 62

Grozny, Tsjetsjenië, Rusland