IPAM

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IPAM Is een school met meer dan 30 jaar ervaring in het onderwijzen van marketing, die altijd in de nabijheid van bedrijven en markten een opleiding van uitmuntendheid heeft aangeboden.

Ons onderwijsmodel combineert theorie en praktijk, die door de faculteit wordt onderwezen met zakelijke ervaring en real-world uitdagingen die door studenten aan studenten worden gesteld.

De studenten zijn echte Marketing Managers bij het starten of ontwikkelen van hun carriere.

Opgericht in 1984, is het de oudste en grootste school van marketing in Portugal, en heeft meer dan 9.000 studenten in zijn 31 jarige bestaan ​​opgeleid.

Het was een van de eerste Portugese instellingen voor hoger onderwijs dat beoordeeld werd door de European University Association, de belangrijkste vereniging in de sector.

In de jaren negentig ziet IPAM opmerkelijke groei. Het ontwikkelt een zeer nauwe relatie met de zakelijke markt, haar cursussen krijgen erkenning van de Portugese regering. Het houdt zijn 1e congres van marketing professionals en lanceert het enige wetenschappelijke tijdschrift dat gespecialiseerd is in Marketing tot op deze dag. Na het jaar 2000 houdt IPAM de grootste beheersimulator op nationaal niveau in. Het integreert alle academische programma's volledig binnen het kader van het Bologna-proces en verwelkomt de illustere Philip Kotler en Tom Peters in de inleidende lessen voor het academiejaar.

Sinds 2015 is IPAM onderdeel van Laureate International Universities, de grootste mondiale groep van hoger onderwijs, met als doel hoger onderwijs te bieden met een multiculturele focus. Laureate is opgericht in 1988 en beschikt over meer dan 70 instellingen in 25 landen en is ook online beschikbaar, met meer dan een miljoen studenten en meer dan 70 duizend medewerkers.

Laureaat Internationale Universiteiten is de grootste wereldwijde groep van hoger onderwijs, die toegang biedt tot kwalitatief hoogwaardig onderwijs gericht op studentenresultaten.

  • 25 landen en online
  • Meer dan 1 000 000 studenten
  • Meer dan 70 instellingen

De universiteiten die het Laureaatnetwerk omvatten, bieden bachelor-, master-, doctoraal- en post-graduate-cursussen op onder andere zaken in het bedrijfsleven, engineering, hotel management, wet, architectuur, kunst en geneeskunde.

Laureaat streeft ernaar zijn leerlingen hun potentieel te bereiken en hun persoonlijke en professionele doelstellingen te behalen. Het brengt universiteiten en haar studenten wereldwijd inzicht in een lokaal perspectief en creëert een echt multiculturele carrière-georiënteerde leerervaring.

Een studentgerichte onderwijsmodel, die erop gericht is de studenten voor te bereiden op een wereldwijde wereld door kennis te verwerven en vaardigheden te ontwikkelen die hun inzetbaarheid overal ter wereld zullen verbeteren.

Bij IPAM is in de loop der jaren een pedagogisch model ontwikkeld dat klassieke activiteiten, technologie en een link naar de markt combineert.

Tijdens deze lessenactiviteiten wordt instructies gegeven in het conventionele model maar met innovatieve pedagogische methodologieën (casestudies, theater, rollenspel, groepswerk, tutorials of simulaties). Instructie in een gemengde leeromgeving wordt ondersteund door nieuwe technologieën (moodle, netwerken, forums, chats, videoconferenties).

Tenslotte wordt instructie in een marktomgeving uitgevoerd buiten (bedrijfs- en openingsdagen, lessen in bedrijven, werkbezoeken, stages, workshops of conferenties).

Het innovatieve en differentiatieve academische model van IPAM is dus gebaseerd op 2 belangrijke pijlers:

  • Link naar het bedrijfsleven
  • Internationale ervaring
IPAM Lissabon
  • Studiegebieden en gemeentelijke ruimten die het teamwerk willen stimuleren en de integratie van de universiteit bevorderen: Klasse Kamers | Labs | Auditorium | Bibliotheek | Studiezalen | Outdoor Lounge
  • Diensten die het dagelijks leven van de leerlingen vergemakkelijken: Food Court | Copy Center | Studenten Diensten | Virtuele Campus | Gratis wifi
IPAM

Locaties

Lissabon

Address
Quinta do Bom Nome,
Estr. da Correia 53
1500-210 Lisboa

Lissabon, Lissabon, Portugal

Porto

Address
Rua Manuel Pinto de Azevedo, 748
4100-320 Porto

Porto, Porto district, Portugal