CIAL - Centro de Linguas

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

CIAL is een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring, opgericht in 1959 als een taal school voor het Portugese volk.

Wij bieden een breed scala van diensten op gebieden aangesloten op talen en taalonderwijs, het bieden van innovatieve oplossingen voor de internationale communicatie. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt gecontroleerd door nationale en internationale entiteiten.

Bevorderen we de kennis en zelfontplooiing van onze klanten, zowel op persoonlijk als professioneel niveau, door de kwaliteit van de geleverde diensten en de inzet van een hooggekwalificeerde en ervaren team van medewerkers en docenten.

Enkele van onze klanten:

AIG Europe, AXA Portugal, Barclays Bank, Banco de Portugal, Banco Mundayl, BASF, Bayer, BP Portugal, Boehringer Ingelheim, Credit Suisse, CTT, EPAL, Galp Energia, IBM, Instituto Camões, Instituto de Defesa Nacional, L'Oréal Portugal , Proctor & Gamble, Repsol, Samsung, SAP, TMN, UBS Bank, Unicef, Vodafone

WONING SERVICE

CIAL biedt twee mogelijkheden van de accommodatie:

Private Home Accommodatie

Private Home Accommodatie helpt studenten krijgen vertrouwdheid met de taal door te praten met hun gastheer. CIAL zorgvuldig geselecteerde huizen bieden logies en ontbijt, evenals een familiale omgeving. Studenten worden in eenpersoonskamers geplaatst en zullen de enige 'native speaker' van hun taal in het huis. De school is bereikbaar te voet of met het openbaar vervoer, nooit meer dan een 15-30 minuten rijden.

Gedeeld appartement Accommodatie

In onze Lissabon en Faro gedeelde appartementen kunnen studenten kiezen voor een verblijf in een enkele of gedeelde kamers en zullen profiteren van een meer zelfstandige accommodatie, ideaal voor een langer verblijf, maar ook voor de korte verblijf. Appartementen zijn volledig uitgerust, met kabel-tv en wifi. Badkamer, keuken en woonkamer worden gedeeld met andere CIAL studenten.

In beide steden de scholen zijn op loopafstand.

Wanneer de studenten de voorkeur aan een andere optie, CIAL is blij om te helpen bij het vinden van geschikte hotel, hostel of zelfstandige appartementen.

Vraag om een ​​lijst van plaatsen die speciale tarieven voor onze studenten te bieden.

TRANSFER SERVICE

Een transfer service is beschikbaar voor studenten die graag op de luchthaven (of de trein / bus station) te worden voldaan. Studenten worden verwelkomd door een lid van het personeel en CIËLE genomen, meestal door taxi of eigen auto, naar de huisvesting van hun keuze.

Student Services

CIAL heeft een Studenten Service die zal adviseren en helpen de studenten niet alleen in geval van problemen of twijfels in verband met de cursus, de accommodatie of het Sociaal en buitenschoolse programma, maar ook met andere aspecten van hun verblijf in Portugal. Studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met de verantwoordelijke persoon van deze service, of via de receptionisten of leerkrachten.

Locaties

Lissabon

CIAL - Centro de Linguas

Address
Rua Actor Taborda, 55-1º Esq.
1000-007 Lissabon, Lissabon, Portugal
Telefoonnr.
+351 21 794 0448

Faro

Address
Rua General Humberto Delgado, 5
8000-355 Faro, District Faro, Portugal